Sonun da ben de kararımı değiştirdim. Ameliyatımı Naci Çelik yapacak. Bugün telefon açtım görüştüm, birkaç saat sonra kendisi aradı beni. Karın germe+lipo ve göğüs küçültme için uygun bir aday olduğumu söyledi. En az bir hafta sigarasız dönem geçirmem gerektiğini söyledi. Ayın ikisinde görüşmeye gideceğim ve ayın üçünde de ameliyat olacağım.
Limon, sana çok teşekkür ediyorum :)
Bir de sormayı unuttum, ben şehir dışından gideceğim ameliyata yanında mutlaka götür dediğiniz şeyler var mı?
Anadolu yakasında bildiğiniz güvenilir, ekonomik bir otel var mı?
kizlarrr bu gun kendime bir guzeliyin ilk adimini attim randevu aldim ve de biletimi ayarladim 6 ekim randevum var tam ameliyat gunumu alip kaparoyu vermek istiyorum artikkk ahh heyecan basti yakup avsar benim ameliyatimdan once olacak arkadaslar dualarim sizinle olacak bizi unutmayin olur mu
hayırlı olsun arkadaşım kaca anlaştınız paylaşırmısın ,amelyattan sonrada gelişmeleri yaz olurmu
ben 5 e oldum aylın hanıma karın germe olan arkadaslar yada bılenler ben korseyı gıyorum ama haa cok şişim tam bu şilik ne zaman geçicel bugun bugun tam 17. gun ameliyatı olalı tamam tam oturması 6 ay ama şu şişlikler ne zaman ınıcek amelıayt oncesi giydıgım kıyafetlerın ıcıne giremiyorum o kadar şiştim yani sizdede boyle mı oldu aslinda pek diyetımede devam edemedım te4k oldugum ıcın bı yerlerde dusup kalmıyım dıye yemegımden kesmedım acıkcası ama yarın rejıme baslamyı dusunuyorum
Bu arada 8000,7000 tlden bahsediliyor,ben göğüs ve karın için toplam 2,500 verdim,şaşırıyorum yani.....Şişliklerden bahsediliyor benim doktorum şişlik diye bir riskten hiç sözetmemişti,ben de böyle birşey olmadı,ağrılı bir ameliyat dedi okuduğum ve araştırdığım herşeyi bana tek tek anlattı,sigara içiyorum,ama doku kaybı olmadı,fakat dr bana kesinlikle bırakmamı söylemişti yapamadım,sadece ameliyat öncesi ve sonrası 10 gün içmedim.Çok memunum ben,sarkıbilmediğim bir dr bir göbeğim yok artık,ama cesaret işi hakikaten,lütfen boşyere bizi oyalamayın lütfen,çoluğumuz var çocuğumuz var.Bir de bu fahiş fiyatlarla ameliyat olunca ameliyat daha mı başarılı geçiyor sanki??Üniversite hastanelinde çok değerli çok tecrübeli doktorlarımız var arkadaşlar,araştırın,her hastaneye gittiğimde dr mun hastalarını yakalayıp onlarla konuştum,tek bir olumsuzluk duymadım,niye burdaki ayşeye fatmaya inanıp da körükörüne bilmediğim bir dr a ameliyat olayım ki?sağlık bu sonunda ölüm de var,büyük acılar da.....
Bu arada 8000,7000 tlden bahsediliyor,ben göğüs ve karın için toplam 2,500 verdim,şaşırıyorum yani.....Şişliklerden bahsediliyor benim doktorum şişlik diye bir riskten hiç sözetmemişti,ben de böyle birşey olmadı,ağrılı bir ameliyat dedi okuduğum ve araştırdığım herşeyi bana tek tek anlattı,sigara içiyorum,ama doku kaybı olmadı,fakat dr bana kesinlikle bırakmamı söylemişti yapamadım,sadece ameliyat öncesi ve sonrası 10 gün içmedim.Çok memunum ben,sarkıbilmediğim bir dr bir göbeğim yok artık,ama cesaret işi hakikaten,lütfen boşyere bizi oyalamayın lütfen,çoluğumuz var çocuğumuz var.Bir de bu fahiş fiyatlarla ameliyat olunca ameliyat daha mı başarılı geçiyor sanki??Üniversite hastanelinde çok değerli çok tecrübeli doktorlarımız var arkadaşlar,araştırın,her hastaneye gittiğimde dr mun hastalarını yakalayıp onlarla konuştum,tek bir olumsuzluk duymadım,niye burdaki ayşeye fatmaya inanıp da körükörüne bilmediğim bir dr a ameliyat olayım ki?sağlık bu sonunda ölüm de var,büyük acılar da.....
Sevgili LİMON,yaa ben yokken neler neler olmuş beynim döndü okumaktan bir kısmını okudum sadece,ben 2-3 yıldır k.k deyim 1 yıldır bu ameliyatı düşünüyordum,bir aylin hanım furyasıdır gidiyor diyordum,yani benim bilgi aldığım bana cesaret veren kişiler yalan kişler miymiş?inanamıyorum yaaaçok üzüldüm ve kendimi inan aptal gibi hissettim,kimmiş peki nicleri nedir merak ediyorum?Nekadar ayıp yaa,bizi uyarman çok normal ben olsaydım aynı şeyi yapardım sanırım,o kadar çok düşündüm ki ben bu ameliyatı olmak için,ve sonunda karar verip 6 ay önce kocaelinde oldum.Çok büyük bi ameliyat 6 saat sürdü ameliyat,bu konuda insanlara yalan söylenir mi yaa,karın yağlarını aldırıp masada kalan insanlar var,bu konunun yalanı,reklamı,şakası olmaz,herkes herşeyi doğru bilip,riskleri,olumsuzlukları görüp yatmalılar o masaya,çok zor çok ağrım oldu,şimdi çok iyiyim çok şükür,ama böyle bişeye nasıl cesaret ettim inanamıyorum,yeniden böyle bişey yapmazdım sanırım,sonuçlardan genelde memnun kalıyor mu hastalar? bu önemli,ama bu yalan kişiler bizi boşuna mı umutlandırdılar yani?ÇOK KÖTÜ ÇOK ÇİRKİN.Ne olursa olsun yalan yalandır işte.Nickleri nedir?merak ettim,herkese geçmiş olsun,artık şu ameliyat hakkında gerçek kişlerle sohbete başlansa diyorum,ne iyi olur.....
inan talep edilen tamda o paralar sen hangi hastanede olmuştunki ben bi bir üniv hastanenin haşhekimi ile mailletim memurların özel çalışma izinleri olmadı için görüşemeyeceğimizi biraz bekleme gerektiğini söyledi bende hastanınıza geleyim dedimBu arada 8000,7000 tlden bahsediliyor,ben göğüs ve karın için toplam 2,500 verdim,şaşırıyorum yani.....Şişliklerden bahsediliyor benim doktorum şişlik diye bir riskten hiç sözetmemişti,ben de böyle birşey olmadı,ağrılı bir ameliyat dedi okuduğum ve araştırdığım herşeyi bana tek tek anlattı,sigara içiyorum,ama doku kaybı olmadı,fakat dr bana kesinlikle bırakmamı söylemişti yapamadım,sadece ameliyat öncesi ve sonrası 10 gün içmedim.Çok memunum ben,sarkıbilmediğim bir dr bir göbeğim yok artık,ama cesaret işi hakikaten,lütfen boşyere bizi oyalamayın lütfen,çoluğumuz var çocuğumuz var.Bir de bu fahiş fiyatlarla ameliyat olunca ameliyat daha mı başarılı geçiyor sanki??Üniversite hastanelinde çok değerli çok tecrübeli doktorlarımız var arkadaşlar,araştırın,her hastaneye gittiğimde dr mun hastalarını yakalayıp onlarla konuştum,tek bir olumsuzluk duymadım,niye burdaki ayşeye fatmaya inanıp da körükörüne bilmediğim bir dr a ameliyat olayım ki?sağlık bu sonunda ölüm de var,büyük acılar da.....
Merhaba arkadaşlar
Ben ameliyat olalı 7 ay 11 gün oldu ameliyat olduğumu bile unuttum..İlk günler pişman bile olmuştum keşke olmasaydım demiştim ...Şimdi memnunum ...Göğüs dikleştirme karın germe aynı anda oldum..Göğüstende memnunum sütyensiz gezmek çok güzelmiş keşke daha önce olsaydım diyorum şimdide...
Merhaba arkadaşlar
Ben ameliyat olalı 7 ay 11 gün oldu ameliyat olduğumu bile unuttum..İlk günler pişman bile olmuştum keşke olmasaydım demiştim ...Şimdi memnunum ...Göğüs dikleştirme karın germe aynı anda oldum..Göğüstende memnunum sütyensiz gezmek çok güzelmiş keşke daha önce olsaydım diyorum şimdide...