Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim herseyin yolunda gitmesine cok sevindim. Ama anlamadigim gögüslerde ki dikislerde mi 3 haftada aliniyor? Ercan bey bana iki hafta yeterli iki hafta icinde iyilesirsiniz demisti. Hatta ona calisma sistemimi söyledim ve sürekli kollarimin hareket ettigi bir is dedim, bana 3 hafta bitince korkma hatta 4 haftadan sonra eski yasantinla birebir ayni olur demisti.

Canım göğüslerde 2 hafta sonra epey bir rahatlama oluyor benim kas altı olmama rağmen sıkıntı olmadı bugün 3 hafgta oldu ameliyat olalı bantları çıkardığında zaten dikişler erimişti yani merak etme göğüsler daha çabuk iyileşiyor sanırım benim karında olduğu için 3 hafta sonraya çağırdı sırf göğüs olsaydı belki daha erken çağıracaktı bantları sökmek için

Mecbur cikartsin artik napalim Ben 2,5 haftaligina gelcem ve dönene kadar dikislerim alinsin istiyorum. Tabi bir sorun cikmazsa bakalim hayirlisi...

Mecbur cikartsin artik napalim Ben 2,5 haftaligina gelcem ve dönene kadar dikislerim alinsin istiyorum. Tabi bir sorun cikmazsa bakalim hayirlisi...

Canım sen rahat ol tatlım hiçbir sorun çıkmayacaktır, 2 hafta sonunda açacaktır göğüslerdeki bantları sende evine harika mamişlerinle döneceksin

canım yaaa
çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle tatsız şeyler yaşamasssın ve inşallah sonucun o kadar güzel olurki yaşadığın bu nahoş olayı hiççç hatırlamassın

canımm her işte bir hayır vardır
benimde ilk tarihim ertelenmişti küçük oğlum a zattürre başlangıcı teşhisi konmuştu
onu o halde bırakıp ameliyata giremezdim

ahhahaa bülent abla haa :)))
değişir canım o ifade daha çok yenisin :)))

Kızlar sonunda başardım resim yüklemeyi

tatlım fotoğrafını gördüm süper olmuşsun
hele kalçayı görünce resmen böyle oldum
bende istiyorum bende bende bendeee :)

Canım doktorum Ercan Karacaoğlu, bel göbek simit bölgesi :)) basen ve bacak içleri birde sırt oldum cnm :)

canım ne kadar ödedin toplam ?

begocuum kontrölünün güzel geçmesine sevindim :) yanlız kilo işine canım sıkıldı.ben gidince bana da zayıfla derse vallahi çocuk gibi oturur ağlarım
o kadar sıkıldım ki diyet yapmak istemiyorum artık çok yorgunum

Canım bitanem aslında bende ödemime güveniyorum belki 3 hafta içinde ödem azalırsa bende 1 kilo bile eksik çıkarsam kar kardır, 2 kiloda ben versem tamam işte. Ama inan bende hiç sevmiyorum rejim yapmayı yanlız güzel bir şey var haftaya bisiklete, stepe, dansa başlayabilirsin ve 1 saatlik yürüş yapabilirsin dedi bisiklet, step, dans daha henüz cesaret edemem ama yürüyüşe başlayacağım

bende yarın gideceğim doktora tarihi netleştirmek içinkesin bana da sen kilo almışsın der :18:en son gördüğünde aferin vermişsin demiştiben iki haftadır yemeklerde yedim tutamadım boğazımı
beğonya sen incesi ya maşşallah gider o 3.kilo dert etme yalnız baycan nasıl korkutmuş hepimizi yanına gitmeye çekiniyoruz kilo yüzünden

İyi bakalım hade hayırlısı olsun canım tarih belli olsun yazarsın canım. Sende de kilo yokki tatlım harika vücudun var ama nedense Baycana yeterli olmuyor sanırım zayıf kadın seviyor kendisi

Elifnaz hanım merhaba , bende 1 hafta önce Ercan beye lazer lipo oldum sizide burdan takip ediyorum rica etsem resimlerinizi görmem icin arkadaşlık istegimi onaylarmisiniz

Hanımlar bir süredir yorum yapacak kadar vaktim olamadı kusura bakmayın
Begonya ilk kontrol güzel sonuçlanmış çok sevindim:) Sen o 3 kg yü 5 yapar gidersin tatlım:) kafana takma:)
S.evren yaşadıklarına çok üzüldüm, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah.
Jelesec hazırsın yeni ameliyata demek sevindim:)
Elifnaz'ı gören ekip ayna karşısına koştu sanırım daha neremize para biriktirmek diye:)
Millet diğer topikte yazıştığınız konu ile ilgili içimdeki bir ses iyi şeyler söylemiyor. Özelinizi paylaşmayın lütfen.
Yakın zamanda operasyon sırasında kim var? Bakın gelecek hafta oğlum geliyor yeterince şebeklik yapamam sıradakiler günlerinizi yazın ki ben nöbetçi şebek olarak koşar gelirim:)

Jelesec sen de tarihini 2 Nisana al beraber yatar sohbet ederiz :)

Mammazia oglun 2 Nisan'a kadar döner ise yanima beklerim. Ben de oralarda yalniz kalmiyayim taaaa Almanya dan gelecegim Hepiniz yanima gelin beni yanliz birakmayin :)

Bizim tarih 26 Nisan oldu :) havadan refakatçi arayan varsa tarihini bana uygun alsın:))

Mammazia oglun 2 Nisan'a kadar döner ise yanima beklerim. Ben de oralarda yalniz kalmiyayim taaaa Almanya dan gelecegim Hepiniz yanima gelin beni yanliz birakmayin :)

İnşallah tatlım:)

Bizim tarih 26 Nisan oldu :) havadan refakatçi arayan varsa tarihini bana uygun alsın:))
Nolac belki senin silikon da geri takılır o vakitte.

Benim 15 martttt cok heyecanliyimmm :) diger konu hangisiii
Fragolacığım, bu tatlı heyecan. Kusurlarınla yaşayacağın son haftasonu bu, tadını çıkart:)
Diğer konu ile ilgili uzun bir mesaj daha yazmıştım uçmuş gün içerisinde tekrar yazmaya çalışırım. Ercan Karacaoğlu hasta yorumları galiba tam adı. Uzun uzun yazmayacağım ancak, o şahsın samimiyetine de gerçekliğine de inanamadım. Bu bir his sadece. Destek olmaya çalışan arkadaşlarımı uyarmak istedim. Gerekçelerimi gün içerisinde yazmaya çalışacağım.

canım lütfen aydınlat biziii
ben şimdi şoktayım

canım verirsin elbett :)
bende spor yapıyorum duraklamayı kırmak için ama bakalım işe yarayacakmı

9 aydır dukan yapıyorum çok fazla duraklama oldu bende.çok emek veriyorum oysaki cidden yoruldum artık...

İyi bakalım hade hayırlısı olsun canım tarih belli olsun yazarsın canım. Sende de kilo yokki tatlım harika vücudun var ama nedense Baycana yeterli olmuyor sanırım zayıf kadın seviyor kendisi

yazarım canım tabi:))var var iki haftadır coştum yemeklerde (( inşallah yine saracağım rejime baycan evet sevmiyor kilolu kadın hele dokunuş yaptıkları alırsa fit oluyor

Elifnaz hanım merhaba , bende 1 hafta önce Ercan beye lazer lipo oldum sizide burdan takip ediyorum rica etsem resimlerinizi görmem icin arkadaşlık istegimi onaylarmisiniz

olabilir canım bana uyar iyi de olur ben yalnız olucam taklılırz beraber

sağol canım hazırım evelallah:)))diğer konuda aynen sana katılıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…