Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Mammazia oglun 2 Nisan'a kadar döner ise yanima beklerim. Ben de oralarda yalniz kalmiyayim taaaa Almanya dan gelecegim Hepiniz yanima gelin beni yanliz birakmayin :)

rahat ol tayfa geniş

Bizim tarih 26 Nisan oldu :) havadan refakatçi arayan varsa tarihini bana uygun alsın:))

bak ben bu tarihi mi alsam develiden beslersin sen bizi

Benim 15 martttt cok heyecanliyimmm :) diger konu hangisiii

ben anladım yazarım sana

aynen aynen var bi durummm

3 aydan önce takmıyor Cnm ya:) öbür konuda haklısın Cnm. Var bi iş

Diğer tarafa yazdım ama bakan olmamış oraya. Buradaki arkadaşlardan fikir almak isterim.

Ben biraz kilolu biriyim laser lipo için internetten okuduğum yazılara göre çok uygun bir hasta değilim. Yine de doktor olur derse lipo için kararımı vermiş öyle gitmiştim .Belki zayıflama değil ama belli bölgelerdeki yağlanmaları azaltacak önerisi olur diye. Bu kanımda yanılmadığımı doktora gidince öğrendim. Ancak yinede klasik yöntemle basenlerimdeki yağa lipo yapabileceğini karnım için lipo+karın germe gerektiğini aksi halde sarkmanın daha fazla olacağını ( ki bu çok mantıklı ) söyledi. Bu tür bir ameliyat hem zaman açısından hem de maliyet açısından fark yaratıyor tabi. haliyle çok kararsızım.

Karın germe ameliyatı hiç aklımda olmadığı için ne soracağımı bilemedim sadece göbek deliği konusunda gazetede bir haber okumuştum onu sorabildim. Eve geldiğimde internetten baktım ameliyat korkunç felan demeyeceğim Sezeryan yaptırmış biri olarak karnın sadece deri ile kas arasının açılmasının çok önemli olmadığını düşünüyorum .

Lakin bazı animasyonlarda göbekten aşağı dik inen kesi de görünüyor . Ben kasığımdan kasığıma bir kesiyi bile kabul edemiyorum şuan da ki dik inen kesiyi sanırım hiç edemem. Bu konuda yaptıranlar ne söyleyebilir. Dik inen kesiniz var mı?

Birde basenler konusunda hiç teredütüm yok göbeğimi özel spor hocasıyla çalışsam acaba biraz düzeltebilir miyim sizce? ameliyata vereceğim parayı oraya veririm

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende 3gün önce Ankara hacettepede abdominoplasti ve lipo oldum. Benim için herşey çok ani oldu bi anda karar verdim ve 1 hafta içerisinde oldu bitti. Şimdi evde dinleniyorum .ilk 2 gün haliyle biraz zor oldu şimdi biraz daha iyiyim. Ilk başta çokpişman olmuştum çok zormuş çünkü .bide şudirenlerden kurtulsam .

pişmanlık hissi 10 güne tamamen geçecek merak etme
ilk anlar elden ayaktan kesilince böyle düşünmen normal :)
geçmiş olsun iyi sonuçlar dilerim

ben hiç dik kesi ile karın germe yapıldığını duymadım pek te mantıklı gelmiyor, sarkma aşağı doğru olur nasıl dik kesi ile düzeltilsin
karın germede 2 kat, sezeryanda 7 kat kesiliyor denilmesine bakma, karın germe ile sezeryanı hiç kıyaslamam. ben sezeryanımın 2.günü işimi gücümü yapıyordum. karın germede ilk 10 gün yardımsız bişey yapamıyorsun.
deri sarkması varsa bunu herhangi bir sporun toplaması mümkün değil, ameliyatla o deri kesip atılacak. yağlı gergin kocaman bir karını sporla toplamak mümkündür.
kesi uzunluğuna sarkma ve vücut yapına göre doktor karar verecek fakat ize takılma geçiyor sorun edilecek bir nokta değil. önemli olan karnın için bu ameliyat gereklimi
profesyonel bir doktora gidip görüşmen soru işaretlerini kaldıracaktır

Son düzenleme:
Herkese selamlar yarın ameliyat olalı tam iki hafta olacak. İlk günlere göre cok cok iyiyim, ama dikkatli davranıyorum. Elimden geldiğince dinleniyorum, hiç bir is yapmıyorum ödemim hala devam, insan istiyor ki hemen sahane olsun. Karnımda göbek üstü catlaklarim malesef duruyor. Sanki alt taraf sarkacakmis gibi duruyor ama imkanı yok. Göbek deliğim hala hafif sagda. Su odemler tam olarak geçmeden ne olduğunu anlayamayacagim.
Ameliyat gunu almış arkadaslara şimdiden kolaylıklar diliyorum. Yaza fıstık gibi gireceksiniz ameliyat olmayı düşünen arkadaslar, kendinizi ertelemeyin. Kendini simartmaya herkesin ihtiyacı var.
Herkese sevgiler

geçmiş olsun arkadaşım
en zor günleri atlatmışsın
evet dikkat etmelisin, karnını zorlama
ben 7 kasımda olmuştum, bütün evin işini yapıyorum uzun zamandır ama halen yavaş ve temkinliyim
biraz fazla yorulunca kaslarım şişiyor ve batıyor hafif hafif
göbek deliğine bence takılma daha erken bak ödemin varmış şişliğin geçsin belki yeri düzelir, düzelmediğini varsay bence küçük bir problem ve düzeltilmeside kolaydır diye düşünüyorum
evet ertelemenin hiç gereği yok
gençken gerilelim yaşlanınca gergin olmuşuz ne anlamı var :)

Hanımlar selam, dün gece çok geç saatte cevap yazdığım için detaylı fikrimi aktaramamıştım. Biraz topiği meşgul etme pahasına samimi duygularımı sizlerle paylaşmak isterim. Ercan Karacaoğlu hasta yorumları topiğinde son günlerde ortaya çıkan ve defalarca kendi ameliyatı ile ilgili olmayıp bir arkadaşının (!!!).şikayetini dile getirdiğini ifade eden şahsın samimi ve gerçek olma olasılığı konusu kafamı bulandırdı. Ercan beyin hastası değilim,üstelik 15 yıl önce geçirdiğim tam karın germe başarısızlığım ile ilgili ne o tarihte ne bugün doktorum ile ilgili en ufak bir yorum yapmadım. Kaldı ki bir başkasının benim adıma doktorumla ilgili konuşmasını da kabul etmem. Dr bey ile ilgili dayanaksız suçlamalar sadece başarısız operasyon değil kişiliği ile de ilgilidir.Buradaki pek çok arkadaşımızın doktoru olmasının yanısıra haberleşme mecralarının bu kadar fazla olduğu bir iletişim dünyasında kendisi ile ilgili hastaya yaklaşımında yaşanan sorunu bildiren bir tek satır olmaması ile bu şahsın ortaya serdiği profil arasında bir uçurum olduğunu düşünüyorum. Bu şartlar altında şahsın samimi ve gerçek olmadığını kabul ediyor yüreğim. Aksi durumda, bu tavır ve başarısızlık karşısında tüm hekimlerin bağlı olduğu Tabip Odaları ve hatta mahkemeler mevcutken internetin en fazla takip edilen forumunda takma bir isimle kara çalmak daha kolay ve sonuçları da bazıları için mutluluk verici olabilir. Ancak aynı şahıs iletişim suçları kapsamında IP tesbiti yaptırarak Dr beyin de hukuki haklarını koruma kararı alabileceğinin farkında değil anlaşılan. Destek olmak amacıyla bu şahsa zaman ayıran ve hatta fotoğraf,özel bilgi gönderen arkadaşlarım lütfen hayatınızın bu mahrem bölgesine çok güvenmediğiniz insanları almayınız.
Şahsi düşüncelerimi paylaşmak istedim. Sabrınız için teşekkürler

Arkadaşlar diğer konuda şahsın samimiyetine bende inanmadım nedense. Ama kolayı var ben doktora kontrole gittiğimde soracağım... Hatta jelesec sen daha yakın zamanda gideceksin, gidince sen de sorabilirsin..

gerçek hastası da olabilirim çok normal beklenti ile alakalı kendi memnun arkadaşı değil; ha anlatım dilinde sıkıntı var:)))doktoru ile konuşsa bu sorun ne ise zaten çözümlenir...

senin kalemin ne kuvvetli arkadaşım ders ver bana biraz

arkadaslar aranizda göbek deligin üst bölümünde ameliyat öncesi catlaklari olan ve karin germe ameliyati sonrasi tamamen yok olan biri vaaaar mi ???

Son düzenleme:

gorhan2 'cigim göbek üstü catlaklarim duruyor diye belirtmissn, cok mu vardi... sonuctan yinede memnun musun?

selam çok geçmiş olsun. çok yerinde bir karar verdiğini gün geçtikçe daha iyi anlayacaksın. ben ameliyat olalı 17 gün oldu. hala hareketlerim kısıtlı fakat yeni görüntümden çok ama çok memnunum...bir de ödemler inip tamamen şekle girince üfff

arkadaslar aranizda göbek deligin üst bölümünde ameliyat öncesi catlaklari olan ve karin germe ameliyati sonrasi tamamen yok olan biri vaaaar mi ???

Eelfi arkadaşım göbek üzerinde olan çatlaklar malesef gitmiyor. Yeni göbek deliğinin hizasindan başlayarak aşağıya inmiş oluyor. Eğer sarkık derin çok fazlaysa dahada aşağıdan başlar. Ama netice itibarı ile baktığında eski halinden çok çok daha az ve daha gergin olduğu için belirsiz oluyor.

ben bu işin içinden çıkamadım
eksik ya da yanlış bişiyler var...

geçmiş olsun kasurka :)
şimdi bol bol dinlenme vakti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…