Tatlım süper olmus.... Nerelere yapıldı lazer lipo? Birde senin doktorun kimdi?
Canım doktorum Ercan Karacaoğlu, bel göbek simit bölgesi :)) basen ve bacak içleri birde sırt oldum cnm :)
Elifnaz benim arkadaşım değilmişsin tatlım sanırım fotonu görmek için arkadaş olmamız lazım. istek gönderdim kabul edebilir misin
Elifnaz benim arkadaşım değilmişsin tatlım sanırım fotonu görmek için arkadaş olmamız lazım. istek gönderdim kabul edebilir misin
tatlım o silikon banttan dikişleri geç kapananlara filan mı ne veriyordu sizin dr sanırım...hayal meyal okuduğumu hatırlıyorum öyle bişeyler burada...yanlış ta hatırlıyor olabilirim...benim de kafama takıldı,birazdan dikişlerimi iyice inceleyip sana detaylı rapor vericem ayrıca kuzum
Ercan bey kontrole gittiğimde silikon bant vereceğini söyledi ..
Dikiş izi kayboluyormuş estetik açıdan iyi sanırım :)) benim sezeryan dikişini düzeltti valla şimdiden iz falan kalmadı... :)))
kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler ancak yazabiliyorum cünkü ölümden döndümancak bugün gözünü açabildim amaliyat başarılı geçmiş ama bende kansızlık vardı kanım 10 muş amaliyat öncesi düşük 9 olanı almıyorlarmış fakat kanım 5 e düşmüş sürekli kan verilmesine rağmen düşmüş yani güzel olcam diye öbür tarafa gidiyodum çok acılar sıkıntılar çektim ablalarım yanımdaydı o kdr ki çok dayanaklı insanlar olmalarına rağmen ölüm döşeğine kdr gitmem onunda sinir krizi ve tansiyonun 17 olmasına neden olmuş tabi ben bunları sonra öğrendim az kalsın kızım annesiz kalıyodu hemen kalkıp gezemediğim için de dönem inanılmaz derece fazla oldu neyse ki kefeni şimdilik yırttım evimdeyim umarım bundan sonradı iyi olur 26 şubatta ameliyat oldum 3 mart 6 günde bunları yaşadım ameliyat olacak arkadaşlar sakın aneminiz varsa düzelmeden ameliyat olmayınnnnnnn !!!!!!! şimdilik bu kdr iyi olursam gelişmeliri bildiririm hoşçakalın
Cnm ekledim seni yorumları bekliyorum sizlerden duyunca kendimi daha îyi hissediyorum
Elifnaz canım resimine ayrıca yorum yaptım ama burdada yazayım istedim,maşallah canım muhteşem olmuşsun incecik bir görüntü çok beğendim tatlısı inşallah ilerleyen günlerde daha da güzel olacak
begonyacım bugün kontrolün vardı ne dedi dr? herşey yolunda mıymış?
Kızlar bende az önce Ercan beyden geldim bugün tam 21 gün oldu ameliyat olalı karın bölgemde dikişlerin çoğu düşmüş kalanları Ercancığım aldı, memişlerdeki bantları da çıkardı ordaki dikişleride temizledi ve slikon bant verdi yarın tüm dikiş bölgeme karın ve göğüslere bu slikon bantgları uygulayacağım. Bundan sonra daha çabuk inceleceksin dedi. Yanlız 3 hafta sonra ona gittiğimde beni 3 kg zayıflamış görmek istiyormuş
hadi bakalım 3 haftada 3 kg. hiçbirşey değilpaşalar gibi verirsin
Kızlar bende az önce Ercan beyden geldim bugün tam 21 gün oldu ameliyat olalı karın bölgemde dikişlerin çoğu düşmüş kalanları Ercancığım aldı, memişlerdeki bantları da çıkardı ordaki dikişleride temizledi ve slikon bant verdi yarın tüm dikiş bölgeme karın ve göğüslere bu slikon bantgları uygulayacağım. Bundan sonra daha çabuk inceleceksin dedi. Yanlız 3 hafta sonra ona gittiğimde beni 3 kg zayıflamış görmek istiyormuş
Begonyacim herseyin yolunda gitmesine sevindim, 3 kilo rahat verirsinbenim feci iştahım açıldı evde, annem var. Bol bol pisirip tasiriyor. Cumartesi itibariyle gidecek, ben de dikkat etmeye başlayacağım. Hala ödemin var mı ?
Elifnaz canım resimine ayrıca yorum yaptım ama burdada yazayım istedim,maşallah canım muhteşem olmuşsun incecik bir görüntü çok beğendim tatlısı inşallah ilerleyen günlerde daha da güzel olacak
Ohhh ne güzel zoru bitirdin artık zevkle incelme vakti.. Artık boğazımızı tutma zamanı yaza hepimiz fıstık gibi çıkacağız plajlara :)))
Canımcım aynen benimde öyle acaip iştahım açılmıştı ameliyattan sonra o dönemler çok yemeseydim belki şuan daha az çıkardım tartıda. Ben 55.2 ile gittiydim ameliyata şuan 54.5 kg geliyorum. Hala ödemim var özellikle alt karın bölgem çok ödemli 3 haftaya gider dedi Ercancığım, inşallah bakalım
ben zaten hatırlarsanız ameliyattan önce dikkat ediyordum ve sonra da bunu bozmadım. ameliyata 71.5 ile gittim eve geldiğimde 70 e düşmüştüm, kapıdan girer girmez ilk işim tartıya çıkmak olmuştu :) şimdi 68.5 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?