• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım bantları doktormu çıkarttı hiç kendiliğinden düşen bantların olmamışmıydı ayrıca bantlar çıktıktan sonra ipler duruyormu eriyen ipler olmuşmu ? Bende çarşamba gideceğim o yüzden :52:

bantlarımdan birkaç tanesi düşmüştü sadece, iplerin eriyip erimediğini tam anlayamadım açıkçası :44:

Bir de yaptıranlara birşey sormak istiyorum, malum bu ameliyat öyle herkese ben karnımı gerdirdim denilebilecek birşey değil, en azından benim için öyle : Doktor rapor vermek için ameliyatı yazmam gerek diyor. Rapor almadan 5 gün izin alırım diye düşünüyorum .toplamda 9 gün eder .9 gün sonu acaba işe dönebilir miyim.

canım 9 günde işe dönemezsin mümkün değil:20: benim bugün 2 hafta oldu hala sıkıntılarım var. begonya 2 hafta sonra dün işe döndü ve zor geçtiğini söylüyor. bana 10+10 gün rapor verdi doktorum, seninki de sana versin neden veremiyor? ya da başka dr. ayarla aile hekimi filan, raporunu mutlaka uzat bence...

yok masa başındayım oturuyorum akşama kadar :D Ankarada doktorum ben daha karar aşamasındayım sadece lipo düşünerek gitmiş yat ameliyat masasına dese yatacak durumdayken seninki lipoyla olmaz karın germemiz lazım deyince olmadı benim kafa karıştı:)

Arkadaşım olacak bu ay onun basenlerinde azcık birşey var dal gibi kız ama basenlerinde küçük toplar var bilirisiniz. Bakalım artık neler olacak

o lipo olan yerler öyle acıyor ki üstüne oturmak veya yatmak ta ayrı bir dert oluyor. ev ortamında hiç değilse duruma göre bir o yana bir bu yana yuvarlanıp gidiyor insan :1:

kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler ancak yazabiliyorum cünkü ölümden döndüm :( ancak bugün gözünü açabildim amaliyat başarılı geçmiş ama bende kansızlık vardı kanım 10 muş amaliyat öncesi düşük 9 olanı almıyorlarmış fakat kanım 5 e düşmüş sürekli kan verilmesine rağmen düşmüş yani güzel olcam diye öbür tarafa gidiyodum :( çok acılar sıkıntılar çektim ablalarım yanımdaydı o kdr ki çok dayanaklı insanlar olmalarına rağmen ölüm döşeğine kdr gitmem onunda sinir krizi ve tansiyonun 17 olmasına neden olmuş tabi ben bunları sonra öğrendim az kalsın kızım annesiz kalıyodu hemen kalkıp gezemediğim için de dönem inanılmaz derece fazla oldu neyse ki kefeni şimdilik yırttım evimdeyim umarım bundan sonradı iyi olur 26 şubatta ameliyat oldum 3 mart 6 günde bunları yaşadım :( ameliyat olacak arkadaşlar sakın aneminiz varsa düzelmeden ameliyat olmayınnnnnnn !!!!!!! şimdilik bu kdr iyi olursam gelişmeliri bildiririm hoşçakalın:43:

canım kıyamam çok geçmiş olsun..inşallah tez zamanda bu acıları unutur güzel günlere kavuşursunuz ailecek...:16:

bantlarımdan birkaç tanesi düşmüştü sadece, iplerin eriyip erimediğini tam anlayamadım açıkçası :44:

Bitanem o siyah olan şeyler dikişler tatlım. Benmi bazı yerlerimde erimişler sende ne durumdalar onu merak ettim de ayrıca sana slikon bant diye birşey verdimi ? Bana daha önce bahsetmişti slikon banttan.:53:

Bitanem o siyah olan şeyler dikişler tatlım. Benmi bazı yerlerimde erimişler sende ne durumdalar onu merak ettim de ayrıca sana slikon bant diye birşey verdimi ? Bana daha önce bahsetmişti slikon banttan.:53:

he onlar mı?:52: onlar kısım kısım duruyor, sanırım bu erimeye başladığı anlamına geliyor dimi?.. silikon banttan bahsetmedi hiç. ihtiyaç yok demek ki...

tatlım o silikon banttan dikişleri geç kapananlara filan mı ne veriyordu sizin dr sanırım...hayal meyal okuduğumu hatırlıyorum öyle bişeyler burada...yanlış ta hatırlıyor olabilirim...benim de kafama takıldı,birazdan dikişlerimi iyice inceleyip sana detaylı rapor vericem ayrıca kuzum :9:

tatlım o silikon banttan dikişleri geç kapananlara filan mı ne veriyordu sizin dr sanırım...hayal meyal okuduğumu hatırlıyorum öyle bişeyler burada...yanlış ta hatırlıyor olabilirim...benim de kafama takıldı,birazdan dikişlerimi iyice inceleyip sana detaylı rapor vericem ayrıca kuzum :9:

Anladım canım, bakalım bana ne diyecek yarın çok merak ediyorum :40:

Anladım canım, bakalım bana ne diyecek yarın çok merak ediyorum :40:
evet dikişlerimi inceledim ara ara siyahlıklar kaybolmuş, sanırım bu erimeye başladığı anlamına geliyor...ama henüz çok az...bir de benim hareketlerim hala çok kısıtlı ve ağrılarım,ödemlerim var. dua ediyorum pazartesiye kadar epeyce toparlarım, yoksa işe gidince çok zorlanacağım...:18:

evet dikişlerimi inceledim ara ara siyahlıklar kaybolmuş, sanırım bu erimeye başladığı anlamına geliyor...ama henüz çok az...bir de benim hareketlerim hala çok kısıtlı ve ağrılarım,ödemlerim var. dua ediyorum pazartesiye kadar epeyce toparlarım, yoksa işe gidince çok zorlanacağım...:18:

Canım benim de ödemlerim hala var bazen davul gibi şişiyorum feci oluyorum. Bende bu hafta işe başladım en zor tarafı kıyafetler hala olmuyor sadece bol elbiselerimi ve taytlar üstüne bluz giyebiliyorum inşallah yakında şu ödemden kurtuluruz

Canım benim de ödemlerim hala var bazen davul gibi şişiyorum feci oluyorum. Bende bu hafta işe başladım en zor tarafı kıyafetler hala olmuyor sadece bol elbiselerimi ve taytlar üstüne bluz giyebiliyorum inşallah yakında şu ödemden kurtuluruz

doktorum 3 üncü haftadan sonra ödemlerin inmeye başlayacağını söyledi...

Çok geçmiş olsun tatlım epey badireler atlatmışsın. Peki tahlillerin yapılmıştır mutlaka nasıl bu kansızlık olayı atlandı hayret doğrusu. Allah bundan sonra zorluklarla karşılaştırmasın güzel bir süreç geçir inşallah canım.

yapıldı cnm kansızlıkta atlanmadı 10 olduğunda sorun olmuyomuş 9 olunca almıyolarmış ameliyata ama bende oldu sanırım içerde kanamada oldu neyse ki durduruldu yoksa tekrar açacaklardı oda kanın gitmesi demek kan 4 oluncada herşey bitiyo artık bişey yapılamıyor neyse ki nasip kısmet bitmemiş ki ALLAH geri gönderdi beni buraya yazıyorum ki başkasının başına gelmesin aman dikkat edin

şimdi daha iyiyim allahıma şükürler olsun kendimle dalga geçip duruyorum alınan yagdan yüzümede biraz enjekte edildi bülent ersoya benzedi yüzüm :) umarım düzelir çünkü benim yüzüm güzeldi ztn umarım ifadem böle kalmaz eskisi gibi olur bide deprem dede gibi yürüyorum yarın 1 hafta olacak bakalım dr. yarın ne diyecek .Hepinize :54::16::54::16:

yapıldı cnm kansızlıkta atlanmadı 10 olduğunda sorun olmuyomuş 9 olunca almıyolarmış ameliyata ama bende oldu sanırım içerde kanamada oldu neyse ki durduruldu yoksa tekrar açacaklardı oda kanın gitmesi demek kan 4 oluncada herşey bitiyo artık bişey yapılamıyor neyse ki nasip kısmet bitmemiş ki ALLAH geri gönderdi beni buraya yazıyorum ki başkasının başına gelmesin aman dikkat edin

şimdi daha iyiyim allahıma şükürler olsun kendimle dalga geçip duruyorum alınan yagdan yüzümede biraz enjekte edildi bülent ersoya benzedi yüzüm :) umarım düzelir çünkü benim yüzüm güzeldi ztn umarım ifadem böle kalmaz eskisi gibi olur bide deprem dede gibi yürüyorum yarın 1 hafta olacak bakalım dr. yarın ne diyecek .Hepinize :54::16::54::16:

Tekrar cok cok gecmis olsun canim sukur ki iyisin simdi. Yuzunde de odem vardir iner herhalde oturur ifaden. Yuzune neden enjekte edildi ben de tam tersi azcik yanaklarimdan alinsa ne sevinirim :)

Back