Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çarşamba geliyorsanız buluşalım kızlar erken gelinde kahve yemek ne bilim bişeyler ayarlarız uygunsa herkese tabi

Çarşamba geliyorsanız buluşalım kızlar erken gelinde kahve yemek ne bilim bişeyler ayarlarız uygunsa herkese tabi

Canım ben bugün işe başladım o yüzden çarşamba randevumu akşam saatine almak zorundaydım randevum saat 18:30 da. Gebze'de çalıştığımdan dolayı anca o saatlerde orda olabilirim.

Canım ben bugün işe başladım o yüzden çarşamba randevumu akşam saatine almak zorundaydım randevum saat 18:30 da. Gebze'de çalıştığımdan dolayı anca o saatlerde orda olabilirim.

işe başladın demek nasıl iyimisin canım benim için sorun değil akşam yemeğide olur ama diğer arkadaşları uyarmı bilmem

Bir de yaptıranlara birşey sormak istiyorum, malum bu ameliyat öyle herkese ben karnımı gerdirdim denilebilecek birşey değil, en azından benim için öyle : Doktor rapor vermek için ameliyatı yazmam gerek diyor. Rapor almadan 5 gün izin alırım diye düşünüyorum .toplamda 9 gün eder .9 gün sonu acaba işe dönebilir miyim.

ben çingene pazarlığı yaparım mesela eşim kızar
satıcların o kadar yüksek karlarla rakamlar söylüyorlar ki en iyisini yapıyorsun. geçen arkadaşlar bir araba aldılar , Arabadan indirim istiyorlar diye şok oldum işin enteresanı baya da bir indirim yaptırdılar:)

işin nasıl yorucu ise 9.gün yetmeyebilir arkadaşım masa başı zorlanmazsın ama

Bu arada karın germe + basenlere lipo da yapılacak.

doktorun kim nerede olacaksın benim dr 10.gün sonra taile gidersin demişti ama zor yani karın germede lipoda o yüzden işin ağırsa risk alma

:)))bakma çingene pazarlığında en fazla 500.tl iniyorlar ama oda bana büyük para

yok masa başındayım oturuyorum akşama kadar Ankarada doktorum ben daha karar aşamasındayım sadece lipo düşünerek gitmiş yat ameliyat masasına dese yatacak durumdayken seninki lipoyla olmaz karın germemiz lazım deyince olmadı benim kafa karıştı:)

Arkadaşım olacak bu ay onun basenlerinde azcık birşey var dal gibi kız ama basenlerinde küçük toplar var bilirisiniz. Bakalım artık neler olacak

Benim çarşamba gitmem gerekiyordu ama yarın gideceğim jelesec, dikislerimde akıntı oldu, kizarmada var. Pimpiriklendim buluşacak olursanız uyarsa gelirim

Kızlar eşimi çok kıskanıyorumyatın bende bacak gerdirmek istedim Ercan bey önce bi öbür olayları halledelim dedi acele etme dedi parasını duyunca eşim çıldırdı :) ama benim çok yaptırmadım var nasıl bekleyecem:)

Bu arada dikişim nihayet kapanmaya başladı popumda bi delik içim görünüyordu ama dün yağ dokusu oluşmaya başlamış orda delik yok artık:)

işe başladın demek nasıl iyimisin canım benim için sorun değil akşam yemeğide olur ama diğer arkadaşları uyarmı bilmem

Canım masa başı işim otur kalk otur kalk epey bir yoruldum hem bugün ilk defa karnımda bazı yerlerde yanmalar oldu eve geldim yarım saat uzandım. Demekki 15 gün bile yetmiyor bence 1 ay istirahat en uygunu. Canım akşam işten sonra benim için henüz çok yorucu olabilir, ben katılamam ama ilerleyen günlerde haftasonu akşamdan ziyade bir sabah kahvaltısı veya öğle yemeğine seve seve katılabilirim

Canım bitanem bacak germede neyin nesi kol germe duydumda bacak ilk defa duydum tatlım bacakta gerilecek ne var ki canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…