bende de çok ödem olmuştu
geçecek inşaallah :)
evet canım okumuştum ama karın germe sanmıştım :)
ahahhahaa hem belkim indirimde yapar dimi :)
bak zenginim ama aklım fikrim indirimde :)
Çarşamba geliyorsanız buluşalım kızlar erken gelinde kahve yemek ne bilim bişeyler ayarlarız uygunsa herkese tabi
Canım ben bugün işe başladım o yüzden çarşamba randevumu akşam saatine almak zorundaydım randevum saat 18:30 da. Gebze'de çalıştığımdan dolayı anca o saatlerde orda olabilirim.
Zenginlikle alakası yok kimse parayı sokaktan toplamıyor. Hakkın olan indirimi almalısın tabi :))
satıcların o kadar yüksek karlarla rakamlar söylüyorlar ki en iyisini yapıyorsun. geçen arkadaşlar bir araba aldılar , Arabadan indirim istiyorlar diye şok oldum işin enteresanı baya da bir indirim yaptırdılar:)ben çingene pazarlığı yaparım mesela eşim kızar
Bir de yaptıranlara birşey sormak istiyorum, malum bu ameliyat öyle herkese ben karnımı gerdirdim denilebilecek birşey değil, en azından benim için öyle : Doktor rapor vermek için ameliyatı yazmam gerek diyor. Rapor almadan 5 gün izin alırım diye düşünüyorum .toplamda 9 gün eder .9 gün sonu acaba işe dönebilir miyim.
Bu arada karın germe + basenlere lipo da yapılacak.
satıcların o kadar yüksek karlarla rakamlar söylüyorlar ki en iyisini yapıyorsun. geçen arkadaşlar bir araba aldılar , Arabadan indirim istiyorlar diye şok oldum işin enteresanı baya da bir indirim yaptırdılar:)
Çarşamba geliyorsanız buluşalım kızlar erken gelinde kahve yemek ne bilim bişeyler ayarlarız uygunsa herkese tabi
Yarın bende ordaydim kızlarBenim çarşamba gitmem gerekiyordu ama yarın gideceğim jelesec, dikislerimde akıntı oldu, kizarmada var. Pimpiriklendimbuluşacak olursanız uyarsa gelirim
canım sanıyorum 1 buçuk yıl kadar beklemen gerekiyor.hepimiz aldık hayatın üzülme herşeyim çaresi var yeterki sağlık ve para olsun:)Doğumdan kaç ay sonra bu şekilde bir operasyon tavsiye ediliyor? Hamilelik döneminde biraz kilo sahibi oldum :)
Bu arada dikişim nihayet kapanmaya başladı popumda bi delik içim görünüyordu ama dün yağ dokusu oluşmaya başlamış orda delik yok artık:)
işe başladın demek nasıl iyimisin canımbenim için sorun değil akşam yemeğide olur ama diğer arkadaşları uyarmı bilmem
Kızlar eşimi çok kıskanıyorumyatın bende bacak gerdirmek istedim Ercan bey önce bi öbür olayları halledelim dedi acele etme dediparasını duyunca eşim çıldırdı :) ama benim çok yaptırmadım var nasıl bekleyecem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?