Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kesinlikle katılıyorum, 10-15 gün istirahAt yeterli gelmez. Evde hiç birsey yapmıyorum desem de iki cocuk var, ister istemez donüyorum. Biraz yorulunca belim ağrımaya başlıyor. Ameliyat olacaklara duyurulur, istirahat süresini 20+ olarak duşunun

canım oluyor kızarıklık fln
tabiki kontrol etsin dr un görsun ama sakın kafanda büyütme :)

bu arada ne dedi doktorun?

Zenginlikle alakası yok kimse parayı sokaktan toplamıyor. Hakkın olan indirimi almalısın tabi :))

yldkse zenginlik konusu jelesec le aramızda bir espriydi
paranın sokaktan toplanmadığını en iyi bilenlerdenim

pazarlık bir çok şeyde olur yapılabilir.
normalde de o konuda hiç iyi değilim ama işin içine hastane doktor girince pazarlık yapmam ben
yapamam

yani çocuğunuz hasta oldu diyelimki bir çocuk doktoruna muayene ye götürdüğünüz muayene bedelini öderken de pazarlık yapıyormusunuz siz?
ben hiç yapmadım şimdiye kadar.

ben doktorum amlyt ücretini söylediğinde sadece lütfen uzaktan geldiğimide göz önünde bulundurun dedim.o da bulundurdum zaten dedi :)
işin maddi boyutu ikinci hatta üçüncü plandaydı benim için
önemli olan tam teşekküllü doğru düzgün bir hastane ve işinde uzman olan bir doktor bulabilmekti
daha önce görüştüğüm doktorlardan biri küçük bir hastanede olursa 5000 e yaparız demişti
üniversite hastanelerinde de çok az bir meblağ ödenerek yapılabiliyor bu ameliyatlar
ama dediğim gibi önceliklerim farklıydı.

size bol pazarlıklı görüşmeler diliyorum :)

Son düzenleme:
canım oluyor kızarıklık fln
tabiki kontrol etsin dr un görsun ama sakın kafanda büyütme :)

bu arada ne dedi doktorun?

:) herşey yolundaymış. dikişlerini alıcaz demişti ya üzerindeki bantları çıkardı, bir de başlangıç bitiş noktasındaki görünen ipleri kesti sadece hepiciği buymuş. contractubex diye bir merhem verdi sabah akşam dikiş yerlerime sürecekmişim. bu arada kantaron yağı sürdüğüm morluklarım geçmiş kızlar duyurulur. yalnız o bölgedeki sertlik ve şişlikler azalmakla birlikte hala duruyor. fakat dr umun dediğine göre 3 ncü haftadan itibaren çok daha ciddi bir şekillenme olacakmış. günde birkaç saat korseni çıkartabilirsin dedi...yediklerine dikkat et ve mutlaka hergün düzenli yürüyüşünü yap dedi. ve az önce bantsız filan baktım da daha iyi görünüyor artık. az kaldı şişliklerim biraz daha insin fotoyu öyle paylaşıcam.

Canım bantları doktormu çıkarttı hiç kendiliğinden düşen bantların olmamışmıydı ayrıca bantlar çıktıktan sonra ipler duruyormu eriyen ipler olmuşmu ? Bende çarşamba gideceğim o yüzden

gözün aydın canımmmm
süper süper süper olacak

kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler ancak yazabiliyorum cünkü ölümden döndüm ancak bugün gözünü açabildim amaliyat başarılı geçmiş ama bende kansızlık vardı kanım 10 muş amaliyat öncesi düşük 9 olanı almıyorlarmış fakat kanım 5 e düşmüş sürekli kan verilmesine rağmen düşmüş yani güzel olcam diye öbür tarafa gidiyodum çok acılar sıkıntılar çektim ablalarım yanımdaydı o kdr ki çok dayanaklı insanlar olmalarına rağmen ölüm döşeğine kdr gitmem onunda sinir krizi ve tansiyonun 17 olmasına neden olmuş tabi ben bunları sonra öğrendim az kalsın kızım annesiz kalıyodu hemen kalkıp gezemediğim için de dönem inanılmaz derece fazla oldu neyse ki kefeni şimdilik yırttım evimdeyim umarım bundan sonradı iyi olur 26 şubatta ameliyat oldum 3 mart 6 günde bunları yaşadım ameliyat olacak arkadaşlar sakın aneminiz varsa düzelmeden ameliyat olmayınnnnnnn !!!!!!! şimdilik bu kdr iyi olursam gelişmeliri bildiririm hoşçakalın

Canim çok geçmiş olsun, allah yardımcın olsun. Şimdiden sonra kendine çok dikkat et. Üzüldüm valla, şükürler oksunki şimdi iyisin...

offff cok buyuk gecmis olsun canım yaa, kalbim hoplaya hoplaya okudum yazdıklarını, bin şükür iyisin şimdi, umarım bundan sonrası çok güzel ve iyi geçer

Canim cok gecmis olsun Ameliyattan önce tetkiklerin yapilmadi mi? Risk altindaysan nasil ameliyata aldilar ki? Cok üzüldüm insallah en kisa zamanda sagligina kavusursun.

Allah korusun çok geçmiş olsun bundan sonrası sorunsuz olur inşallah.

Çok geçmiş olsun tatlım epey badireler atlatmışsın. Peki tahlillerin yapılmıştır mutlaka nasıl bu kansızlık olayı atlandı hayret doğrusu. Allah bundan sonra zorluklarla karşılaştırmasın güzel bir süreç geçir inşallah canım.

Son düzenleme:
Kızlar şu an istanbulda hastanede olmamız gerekiyordu ama eşimin dün akşam gelen bi telefonla yüm planları değişti. Gidemem dedi sabah Ercan beyi aradı konuştu. Kızlar bi kez daha anladım harika bi doktorumuz var nasıl bi anlayış nasıl bi hoşgörü sonuçta o insanında olanları aksadı ama geç olsun hayırlısı olsun diyerek Nisan'ın son haftasına aml günü aldık.

Canım çok geçmiş olsun. Nasıl atlanabilir böyle bi durum

Herşeyin hayırlısı inşallah canım dediğin gibi geç olsun güç olmasın tatlım

Cok cok gecmis olsun, Allah sizi sevdiklerinize bagislamis. Kansizlik olayınızın atlanmasi ise bambaşka bir olay. Nerde oldunuz ameliyatınızı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…