• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

:QUOTE=mammazia;34266702]Kızlar, geçecek:) en zoru atlattınız:) bu şikayetler olsun ki nazar çıksın:):nazar:[/QUOTE]

:nazar::nazar::nazar: evet canım benim haklısın bu da nazarı olsun :16:

Bildirmedim cnaım kendim bepanten sürdüm gazlı bezle kapattım. Benim cildim çok hassas ve çok kuru canım. Çarşamba günü kontrole çağırdı o zaman herşeyi söyleyeceğim şimdi böyle isdare ediyorum :53:

Begonya çrş bende hastanedeyim tanışmayı çok isterim.

Canımcım ben ameliyattan sonra 10-12 günden sonra düzleşmiştim Ercan beye sormuştum düz yürüyebilirsin demişti fakat fazla arkaya doğru kaykılmadan yürü demişti. :34: Mesela bugün 17.gün sabah kuaföre gttim saçımı boyattım ordan Kalamış'da bir yürüyüş yaptım. Migrosa gittim ufak tefek alışveriş yaptım ve eve geldim yarına harılık çünkü yarın işe başlıyorum canım :27:

Canim nasil tasidin 3 haftadan önce brseyler tasimak yasak degil mi?

Canım ben seçtim eşim taşıdı :52:

Ayy ben de bir anda korktum :) Canim yaralarin icin kantoron yagi cok iyi gelir. Yaralara, ameliyat izlerine, morarmalara falan cok iyi geliyor. Ama aktardan alacaksan cok dikkatli olmalisin, ucuz ise hic alma kantoron pahalidir. Ben de türkiye den ismarladim sali günü getirecekler ama benimkini evde yasli bir teyze kendisi yapiyor.

Ayy ben de bir anda korktum :) Canim yaralarin icin kantoron yagi cok iyi gelir. Yaralara, ameliyat izlerine, morarmalara falan cok iyi geliyor. Ama aktardan alacaksan cok dikkatli olmalisin, ucuz ise hic alma kantoron pahalidir. Ben de türkiye den ismarladim sali günü getirecekler ama benimkini evde yasli bir teyze kendisi yapiyor.

Dikişlere mi sürülüyor mu kantoron yağı. Ben hiçbirşey sürmüyorum. :(

Son düzenleme:
Selam ben cuma gunu lazer lipo oldum Ercan beye , diğer topiklere yazdım ama oralara pek uğrayan yok sanırım , birkacsey sormak istiyorum size ağrım azaldı yatıp kalkarken biraz zorlanıyorum . Kizlar sizin bandaj dediğiniz bant mı oluyor benim lipo olan heryerime yapistirmislar . Ercan bey haftaya onları ıslatip cikarabilirsin dedi , birde cok morluklarim var onlar icin ne yapabilirim

Lazer lipo bende de cok morluk yaptı, Ercan bey bir krem önerdi. Kendisine danis istersen ;-)

Bildirmedim cnaım kendim bepanten sürdüm gazlı bezle kapattım. Benim cildim çok hassas ve çok kuru canım. Çarşamba günü kontrole çağırdı o zaman herşeyi söyleyeceğim şimdi böyle isdare ediyorum :53:

Begonya Çarşamba beni de kontrole çağırdı, karşılaşırız belki ;-)

kızlar bugün gittim görüşmeye. 2'deydi. ameliyatı uzamış, benden önce de bir hastası varmış vs 3ü çeyrek geçe girebildim içeri, hastaları biriktiği için böyle biraz çabuk çabuk bir görüşme oldu. karın germe, yanlara lipo ve göğüs olarak anlaştık (kolları söylemeyi unuttum :( ) ve 15 mart cumartesi saat 09:00 a gün almış bulunuyorum :18: gün yaklaştıkça kafanızı şişireceğim iyice :) kolları ameliyat günü söylesem olur mu yoksa şimdi mi sorsam ne dersiniz?

fragola kol için düşündüğün işlem ne?
ben son anda karın germe ye kol lipo ekledim hatırlarsın
amlyt sabahı gördü kollarımı doktor(biliyorsun istanbul dışında olduğum için amlyt öncesi yüzyüze 1 kere görüşme şansım olmuştu)
bu kol lipoluk değil germelik dedi...onu hatırlıyorumda ben ne dedim hatırlamıyorum vallahi:)
sanırım ağlamakla meşguldüm :)
sonuçta lipo yapıldı.memnunmuyum bilmiyorum
açıkçası bariz bir fark yok gibi
yine de doktordaki fotoğraflara bakınca sonucu daha iyi anlayabilcem :)
kişisel fikrim amlyttan önce muhakkak göster kollarını
ben lazer lipo ile yağlar alınır,birazda sıkılaşır faydası olur diye düşünmüştüm ama tutmadı :)))yanıldım
doktorun amlyt öncesi görsünki uygun olan işleme birlikte karar verin :)
amlyt sabahına bırakma canım.benim gibi gözün hiç bir şeyi görmesse yanlış karar alabilirsin :)

Son düzenleme:
Canım bu korse üzerimdeyken pantolonlarım da olmuyor hem şişde var halen yani öyle incelmiş falan durmuyorum bitanem inşallah en kısa zamanda şu korseyi atarım üstümden ve şişlerde iner o zaman daha bi belli olacaktır yanlız bugün ilk defa kuaför kolduğunda otururken göbeğimi saklamadım :32: harika bir duygu :24: Tatlım migrosa gittim ama ondan önce eşimle buluştum yani poşetler için :34:

begonyacığım benim hala eski kıyafetlerim olmuyor
daha doğrusu oluyor ama çok dar oluyor...özellikle oturunca çok rahatsız ediyor
bu gün seminer vardı katılmam gereken ve ben 42 beden (hamilelikte çok rahat kullandığım) pantolunumu giyip gittim
ayaktayken aşağı düşecek diye fenalık geçirdim ama oturunca çok rahat ettim :)))
ki korse yok artık bende :)

inş sende bu kadar uzun sürmez :)

bu arada korseyi normelde 1 ay ya da 6 hafta kullanılırken fıtıklılar 2 ay kullanmak zorunda :)
yinede gidince doktoruna sorarsın tabikii :) :54:

Selam ben cuma gunu lazer lipo oldum Ercan beye , diğer topiklere yazdım ama oralara pek uğrayan yok sanırım , birkacsey sormak istiyorum size ağrım azaldı yatıp kalkarken biraz zorlanıyorum . Kizlar sizin bandaj dediğiniz bant mı oluyor benim lipo olan heryerime yapistirmislar . Ercan bey haftaya onları ıslatip cikarabilirsin dedi , birde cok morluklarim var onlar icin ne yapabilirim

geçmiş olsun sellc
nihayet bir lipolumuz daha oldu :)
umarım kendini hazır hissettiğinde fotoğraf eklersin :)
zira sabırsızlıkla sizlerin fotoğraflarını bekleyenler var :))

kol lipo olmuştum ben,morarmalarım vardı benimde
onlar için bana doktor her hangi bir şey önermemişti.zamanla geçer dedik geçti
fakat benim 1 ay kadar sürdü o morluklar
bandaj kendime geldiğimde vardı fakat sonra hemen çıkardılar kol korsesi kullandım 1 ay
vücutta farklı oluyor demekki...

tam sütyenle korsenin birleştiği yer göğüslerimin altı neredeyse yara olacakmış, farkında dün vardım. ben de çok bunaldım ya...

o kadar şişmiştiki kollarım kol korseleri koltuk altımı kesmişti benimde :)
bepanthen sürmüşlerdi hastanede...dene istersen :)

Geçmişi tam okuyamadım gezmelerden fırsat olmadı:) herkes iyi bir sıkıntı yoktur inşallah,frogo çok sevindim canım hayırlı olsun yineben sana da hayırlı olsun :34:

çok sağol jeleseccimmm canım benim :) :16:

Hadi gozunaydin fragola ;-) simdi amelyst gunu beklemesi :34: kollar için telefon et bence.

çok sağol gorhancımmm bakalım ya telefon ederim ya mail atarım artık :)

Hade bakalım aramıza hoşgeldin :1: Canımcım hayırlı uğurlu olsun fıstıklar takımına katılmaya karar verdin yani :32: Bundan sonraki zaman senin için heyecanla geçecek ama güzel bir heyecan çünkü sonunda güzel olmak var. Herşey istediğin gibi olsun inşallah tatlım, hayırlı olsun bitanem :16:

oyyy canım benim çok çok teşekkür ederim, feci bir heyecan var, çok ilginç ama korku gitti, sadece acaip sabırsızlanıyorum bi an önce kanguru kesemden kurtulmak içinnnn :16:

Canım senin adına çok sevindim. Hayırlısı olsun inşallah:)sen kolları telefon ya da maille sor bence. Hem ameliyat planını ona göre yapar hem senim kafanda hiç soru işareti olmadan girersin ameliyata:) Önümüzdeki 13 gün de biz buradayız destek servisimiz 7/24 mevcut:)

canımmm cok tesekkur ederimmmm inşallah hayırlı olur :) öyle yapmayı düşünüyorum ben de, bakalım :)

hayırlı olsun 13 gün göz açıp kapayana kadar geçer :)

ahh inşallah öyle olur çok sağol canımmm çocuklarla uğraşmaktan anlamam inşallah nasıl geçtiğini :)

fragola kol için düşündüğün işlem ne?
ben son anda karın germe ye kol lipo ekledim hatırlarsın
amlyt sabahı gördü kollarımı doktor(biliyorsun istanbul dışında olduğum için amlyt öncesi yüzyüze 1 kere görüşme şansım olmuştu)
bu kol lipoluk değil germelik dedi...onu hatırlıyorumda ben ne dedim hatırlamıyorum vallahi:)
sanırım ağlamakla meşguldüm :)
sonuçta lipo yapıldı.memnunmuyum bilmiyorum
açıkçası bariz bir fark yok gibi
yine de doktordaki fotoğraflara bakınca sonucu daha iyi anlayabilcem :)
kişisel fikrim amlyttan önce muhakkak göster kollarını
ben lazer lipo ile yağlar alınır,birazda sıkılaşır faydası olur diye düşünmüştüm ama tutmadı :)))yanıldım
doktorun görsünki uygun olan işleme birlikte karar verin :)

kol için lazer lipo düşündüm ama sen böyle yazınca vaz mı geçsem dedim, benim kalın sadece, pek öyle gözle görünür bi sarkma yok ama çok yağlı, ameliyat günü gösteririm tabi de öncesinde yazsam diyodum doktora, ne dersin?

bu gün seminer vardı katılmam gereken ve ben 42 beden (hamilelikte çok rahat kullandığım) pantolunumu giyip gittim
ayaktayken aşağı düşecek diye fenalık geçirdim ama oturunca çok rahat ettim :)))

bu arada korseyi normelde 1 ay ya da 6 hafta kullanılırken fıtıklılar 2 ay kullanmak zorunda :)

oyy bende de fıtık varmış, demek mayısta bile korse takcammmmm oyyyyyy neyse buna şükür çok şükür bin şükürr nankörlük etmiyciiiiyyymm :8::8::8:

geçmiş olsun sellc
nihayet bir lipolumuz daha oldu :)
umarım kendini hazır hissettiğinde fotoğraf eklersin :)
zira sabırsızlıkla sizlerin fotoğraflarını bekleyenler var :))

kol lipo olmuştum ben,morarmalarım vardı benimde
onlar için bana doktor her hangi bir şey önermemişti.zamanla geçer dedik geçti
fakat benim 1 ay kadar sürdü o morluklar
bandaj kendime geldiğimde vardı fakat sonra hemen çıkardılar kol korsesi kullandım 1 ay
vücutta farklı oluyor demekki...

o kadar şişmiştiki kollarım kol korseleri koltuk altımı kesmişti benimde :)
bepanthen sürmüşlerdi hastanede...dene istersen :)

kolunda diren yoktu di mi?

Canım benim de öyle inşallah şu korse çıkana kadar normale dönerim yaaa yoksa çok zor ki ben pantolon hastası biri olarak :52:

Back