Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Selcc canım geçmiş olsun morluklara takılma geçiyor dr ye sor belki krem verir şişeceksin bayağı panic yapma

frogo:)))kollarda sarkma varsa yaptırma ama yağ ise sadece faydası olur bende sarkma vardı onun toparlamadı

canım onu en iyi doktorun bilir
o yüzden diyorumki sen ne yap et amlyttan önce tekrar bir görüşme yap doktorunla
bende karın germeden bir kaç gün önce kol lipo ya karar verdim
ve bu konuyu telefonda konuşabildik
yani doktor benim kollarımı görmemişti
ben kol li,po istiyorum birde,dedim o da tamam dedi
ama amlyt sabahı kollarımı görünce bu kol lipoluk değil germelik dedi
az öncede yazdığım gibi gerisi yok bende :)ne dedim hiç hatırlamıyorum amma yapın demişimdirki yaptı :)))
şimdi senin kolları görmesi lazım.sen de benim gibi lazer lipo yeterli olur diye düşünüyorsun ama acaba doktor ne der?
dimi...

kolunda diren yoktu di mi?

yok tatlım dren fln yoktu.

Kızlar korseyi ne kadar sıkı kullanıyrsunuz, ben 1 haftadır çok sıkıldım diye epey bir gevşek kullanımaya başladım

tatlım görüşmeye tekrar gidemesen bile fotoğrafını çekip ya telefondan ya da maille gönder doktorun bir baksın :)
ameliyat sabahına bırakma

Mammazia cok teşekkürler ilgin icin evt bendeki bantlar kalın haftaya onları çıkar dedi Ercan bey , morluklarida ona sorayım ben iyisi

valla o kadar zor ki o kuzum ya, eşim çok arıza çıkarır bir daha görüşmeliyim dersem, bunda bile benle beraber geldiler kızımla ikisi, önce beraber orda hello kitty world diye bi yer var hastaneye cok yakın, kızı oraya götürdük, sonra ben kaçtım yanlarından doktora, doktor ameliyattan çıkmadı iş 1 saat uzadı, zaten oraya iki saatte gelmiştik, saatlerce beklediler, sonra yine iki saatte döndük, kabus gibiydi kısacası, o yüzden telefonla falan halletmem gerek bu işi

tatlım görüşmeye tekrar gidemesen bile fotoğrafını çekip ya telefondan ya da maille gönder doktorun bir baksın :)
ameliyat sabahına bırakma

öyle yapayım en iyisi ben kuzum, gidemem çünkü çok çok zor, eşim perşembe yurtdışına gidiyor zaten, 4-5 gün yok. mümkün değil pek o yüzden

canım seni çok iyi anlıyorum
biliyorsun ben teee nerelerden geldim :)
üstelik çocuklarla gitmiştim ilk muayeneye
tabi onlar bekleme salonunda kaldılar benim aklımda onlarda...

öyle böyle geçiyor canım yaa
sonuç önemli
inşallah çok güzel olacak senin de sonuçların :)

Benim karnımdaki dikiş bantları zaten 1 haftadır dökülüyor birkaç tane kaldı. Dikişlerde sanki kendiliğinden erimiş gibi ama bakalım çarşamba kontrole gideceğim Ercan'cığım ne diyecek

oyyy inşallah canım benimmm :)

Benim karnımdaki dikiş bantları zaten 1 haftadır dökülüyor birkaç tane kaldı. Dikişlerde sanki kendiliğinden erimiş gibi ama bakalım çarşamba kontrole gideceğim Ercan'cığım ne diyecek

Benim dikişlerden birinden akıntı olmus, sabah farkettim. Dr a mesaj attım, bakalım ne diyecek :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…