Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

elektra cnm benim bizi de unutumuyosun olur mu bizi de bilgilendir simdiden cok cok gecmis olsun dualarimiz seninle olacak :Saruboceq:

canım neden düzeltiyorlar,peki dümdüz oldunmu?yanı şişmi,

tabi hala biraz şişlik var sol tarafımda germeden dolayı birazpotluk gibi bişey oluştu doktorum bunun olabilme olasılığı yüksekti ama lokal anesteziyle düzeltilebileceğini söyledi ama yaralarımın tamamen iyileşmesi gerektiğini bununda 6 ay süreceğini söyledi onun dışında başka bi problem yok tabi sigara kullandığım için iyileşme sürem biraz uzuyor hiç pişman değilim olacak arkadaşlarada hiç zaman kaybetmeden olmalarını tavsiye ederim kendime güvenim arttı şimdi olsa tekrar olurum 3 seneyi süren bi araştırma yaptım ve kimsenin söylediğini kafama takmadım kendi doktorumu kendim buldum çok doktorla görüştüm herkes farklı şeyler söyledi ama en doğrusu kendi bildiğin doğrudur doktorunuzu seçerken çok doğru karar verin

Ayperme, ameliyat öncesindeki hafta sigarayı kesmediniz, hep içtiniz mi?

rica ederim canım umarım herşey gönlünce olur ve ameliyattan yüzün gülerek çıkarsın hep söyledim yine söylüyorum benim için bu durumun hassasiyeti ne kadar önemli ise sizleri içinde aynı derecede olduğunu düşünüyorum ve bunu kimsenin sömürmeye hakkı yok senin için dua edeceğimbilmiyorumkismile

ayperme bu şişlik dr hatası değil dimi yani ikinci bir masrafmı senin için bu durum birde bu şişlik sıvı toplaması değil sanıyorum çok mu belli oluyor şişlik?
ve söylediklerine katılıyorum bende çok uzun zamandır araştırıyorum ve sonunda kararım yine kendimin en çok sıcak elektirik aldığı dr oldu . gerçek paylaşımın için çok teşkkür ederim

Uludağ Üniversitesi’nce düzenlenen bir toplantıya katılmak üzere Bursa’ya gelen Prof. Dr. Seyhan Çenetoğlu, literatürde “Abdominoplasti” olarak bilinen ameliyatla karın duvarındaki şekil bozukluklarının düzeltildiğini anlattı. Bu ameliyatları, özellikle gebelik sonrası ya da kilo verme sonucu karınlarında şekil bozuklukları oluşan kadınların yaptırdığını anlatan Çenetoğlu, gevşemelerin büyük kısmının, spor yapılarak ve karın duvarındaki kas dokusu artırılarak düzelebildiğini söyledi.
Çenetoğlu, “Ancak Türk halkının yaşam şekli pek hareketli olmadığı için, bu sarkmalar pek düzelmiyor. Sonra da ameliyatla bu sarkmaları düzettirmeye çalışıyorlar” dedi.
Çenetoğlu, kadınların özellikle basında çıkan abartılı haberlere inanarak kendilerine başvurduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Bazı haberlerde, bu ameliyatı olanlar sanki manken gibi bir vücuda sahip olacakmış gibi yansıtılıyor. (Yok canım, hiç birşey olmaz bir gün yatar çıkarsın), (izsiz ameliyat yapıyoruz, lazerle dikiyoruz) gibi söylemler doğru değildir. Ameliyat, ameliyattır. Kilosu 80-85 boyu 1.60 santimetre olan birini, böyle bir ameliyatla manken yapamazsınız. Sonuçta düzgün bir elbise giyer, karın bölgesindeki fazlalık giderilir. Ayrıca, bu ameliyatlar magazinde bahsedildiği, reklamı yapıldığı gibi öyle basit ameliyatlar değildir, bir çok riskleri vardır.”

“ŞİŞMAN KİŞİLER KAÇINMALI”
Bu operasyonların, genel sağlık durumu iyi olan herkese yapılabildiğini, ancak ameliyatın uygulanacağı kişilerin çok iyi seçilmesi ve ameliyatın risklerinin anlatılmasının önem taşıdığını anlatan Çenetoğlu, aşırı şişman kişilerin böyle ameliyatlardan kaçınmaları gerektiğini söyledi.
Şişmanlığın, şeker hastalığı, kalp ve tansiyon gibi problemleri de beraberinde getirdiğine işaret eden Çenetoğlu, hasta ne kadar şişmansa ameliyat sonrasında oluşabilecek komplikasyon oranının da o derecede fazla olduğunu vurgulayarak, bu riskin her ameliyat için geçerli olduğunu kaydetti.
Çenetoğlu, ameliyat sonrası özellikle şişman hastalarda kan toplanması, sıvı birikmesi, enfeksiyon, yaranın açılması gibi çok ciddi problemler ortaya çıkabildiğini ifade ederek, şöyle devam etti: “Bunların en tehlikelisi de akciğer embolisidir. Hafife alınacak ameliyatlar değildir. Bu taleple gelen hasta eğer şişmansa, bu ameliyatlardan kaçınıyoruz. Hasta eğer tamamen estetik kaygıyla bize geliyorsa, kendi yaşamının sorumluluğunu önce kendisinin alması lazım. Öncelikle kilo vermeli, en azından ideal kilosuna yaklaşmalı. Ondan sonra yapılabilir.”

Kızlar haber ilgimi çekti, limoncum öncesinde zayıflamayın gibi bir şeyler söylemiştin, sanırım zayıflarsak ameliyat daha kolay olcak, hayırlısı, bu arada ankarada olanlar seyhan beyi görüşme listeme aldım. Bayramdan sonra görüşmelere başlayacağım, gelişmeleri yazarım.

slm arkadaşlar sabahtan bu saate kadar bütün yazılanları okudum eylulun 7.snde ameliyat olucam ama hala çok korkuyorum kiloluyum dogumdan bu yana 18 ay gectı ben cok zor kılo verebıldım hala kıloluyum ama karnım çok kötü dr um ferruh bingül de karar verdim dr bey e daha önce karın germe ameliyatı olan varmı acaba bilgi verebilirlermi?

limoncum bu sıvı toplaması değil şişlik değil yani nasıl anlatayım doktorum germe işlemini en son raddeye kadar yaptığı için sol tarafımda sadece dikişyerimin sol tarafında elbise giyersinde biraz pot dururya 3 santimlik biyerde ona benzer bişey oluştu doktorum tabiki ücret almadan düzeltilebileceğini söyledi bende senin gibi acaba doktor hatasımı diyip başka bir plastik cerraha gösterdim böyle ufak düzeltmelerin daha sonradan her hastata değil ama bazı hastalarda olabileceğini söyledi bende aslında biraz pipirik biri olduğum için düzeltilirse kendimi daha hissedeceğim nede olsa okadar para ödüyoruz

Canım hoşgeldin, inşallah kolayca atlatırsın, ben de çok istiyorum ve çok da korkuyorum, ayrıca iyileşme sürecinde çocuklarla ilgilenememek de beni korkutuyor. İnşallah her şey gönlümüze göre olur. Kiloluyum demişsin, kaç kilosun, boyun kaç. Doktorun bu kilo durumuna ne dedi, bir de neden ferruh beyi seçtin, cevaplarsan çok sevinirim, benim şu anda en büyük sıkıntım doktor tercihi. Gelişmeleri mutlaka yaz, inşallah ameliyatın çok iyi geçer.

simdiden gecmis olsun dualarimiz seninle olacak bizi de bilgilendir ben de bir kez gunuu alsam cok rahatlayacam korkma cnm ya iki saat bir guzellik uykusuna yatacan ve ondan sonra her sey daha iyi olacak cok gecmis olsunkaydirigubbakcemile5

anladım canım.
slm mothers bahs ettigin doktor op/dr seyhan ozcan mi? bide sen normal lipo icinmi gorusuyorsun doktorlarla / ben vaser liposaksin dusunuyorum onuda ankrada yapan iki doktor var ikisiylede gorusttum ama daha karar veremedim bide listemdeki doktor hasan findik istanbuldan su anda 3 doktor var listemde \doktor isimlerini benlede paylasirsan sevinirim

canım senin anlattığın köpek kulağı dedikleri şişkinliğe benziyor dikişin bittiği yerde bir küçük kabartı . umarım ikinci operasyon daha kolay olur çok haklısın çok paralar veriliyor olabileceğin en güzeli olmali sevgilera.s.

evet limoncum çok doğru o dediğinden ben anlatamadım sende çok araştırıyosun bende öyle ne kadar araştırırsan okadar pipirik oluyosun galiba ama ameliyata bazı şeyleri bilerek girmek hem çok korkutucu hemde çok heyecanlı oluyo senin ameliyatın nezaman sevgiler

hayır canım, seyhan çenetoğlu, gazide profösör, ben tam karın germe olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…