tşkürederim cevapladığın için, üniiversite hastanaelerini neden terciğ etmiyorlar .arada çok fiyat farkı yokmu acaba ,burdan okuduğum kadarıyla çoğu özelden olanlar :44:
canım ya gördüğüm en sevimli maymunlar seninkiler:)) valla getir ben bakarım onlara zevkle bayılıyorum nasıl şeker suratlar ya zaten beğene beğene bir oluyorum resimlerini
eşinin ciddileşmesi bakım çocuklar ona kalacak ondandırehhh bide para var tabi
oyyy anladım canım, doktora gittiğimde ona da sorucam detaylıca. eşim iş ciddiye binince gerginleşmeye başladı, napcam bilmemanesteziden mi korkuyordur nedir
zaten heryeri gördün kol neki atarız açıktan foruma
teşekür ederim. ama 3 ayın ne zaman doluyorki, dört gözle beklicem,umarım herşey güzel gidiyordur :44:
canım yaa endişeleniyordur tabikii
doktor görüşmesine birlikte gidin eminimki o da rahatlayacaktır:)
Herkese selamlarAmeliyat günüme dair bir seyler yazayım, ameliyat olacak arkadaslara fikir vermiş olayım. Dun sabah 7 de hastanedeydim, esim refakatçim oldu. Pek çok kişiye fıtık ameliyatı olduğumu söyledim. Once damar yolu açıldı, kan alındı. Anestezi Dr U gelip bazı sorular sorup dosyamı doldurdu. Hastane görevlisi ameliyat oncesi imzalamam gereken belgeleri imzalatti. Ve en son Ercan bey geldi. Once ameliyat oncesi çekimlerimi yaptı, hemşire acı şurubu verdi. Çizimlerim tamamlandı ve 10 dk icinde ameliyathaneye indim. Ercan beyi göremeden bayıldım. Odaya geldigimde saat 12 idi, karın germe ve lazer lipo oldum. Ağrım fazla olmadı ama narkozdan ötürü çok bulantım oldu. Aksam 22 ye kadar sürekli midem bulandı, bisi yiyemedim. Çok şükür sonra bulantı bitti ve rahatladım. 20.00 de ilk yürüyüşümü yaptım. Dikiş ağrısı hic yok gibi bir sey ama kaslarda hafif ağrı hissediyorum. Ilk gun idrar sondasi takılı. Çok dik durmamakla beraber yürüyorum. Şimdi çıkmak için Dr U bekliyorum. Inşallah evime gideceğim. Dualarını esirgemeyen ve gecmis olsun dileklerini gönderen tüm arkadaslara Çook teşekkürler. Birer masallahlarinizi gönderirseniz sevinirim. Sevgiler🙏❤️
Kızlar bana belki yine çok erken falan diyeceksiniz ama koltuğa oturdum korsemi yukarıya katladım ve göbeğime baktım oturuken merak ediyordum önceden sarkan kocaman bir göbeğim vardı acaba şimdi ne durumda diye ve 2 parmak sarkık bir göbekle karşılaştım. Şiş olduğumdanmıdır böyle, sizlerde de olmuşmuydu. Moralimi bozmayayım diyorum ama bunuda böyle görünce
Canım benim, bende zaten moralim yerine gelsin diye açıp açıp göğüslerime bakıyorumçünkü onlar gerçekten harika oldular İnşallah göbeğiminde toparlanıp harika bir görünüme kavuşur.
Canım olayım kankan:) ben ameliyatlarımı bol bol oldum da estetik olanı tutmadı:))) revizyon sıramı bekliyorum ben:))az buçuk ameliyat ve ameliyathane deneyimim de mevcut:) bir de işin içinde sağlıkçılık var:) demiştim ya ben eğitimli kocakarıyım:) doktor değilim ama yıllardır onlara destek veriyorum:) hayata pozitif bakmak zorlasa da denedikçe insan beyninin yapamayacağı hiç bir şey yok:)
kızlar benim sorun bitmiyor ya ne yapcam bilmiyorum.bücudumuzun kendi sıvısı vücutta edilmesi gereken sıvı sürekli kalçamdakiler dikişden sızıyor ve Buda dikişleri patlatıp atıyor iyileşmesi gerekirken kötüye gidiyor kafayı yiyecem.etcan bey 10 güne kadar geçmesse dren koyalım diyor canım çok sıkılıyor ya
inşallah canım bakalım gidicez beraber, of inşallah bi problem çıkmaz :18:
gorhan kocaman maşşallahhh! :)
canım sarkık derken?
bu mümkün değilki o deri gerildi tamamen
Herkese selamlarAmeliyat günüme dair bir seyler yazayım, ameliyat olacak arkadaslara fikir vermiş olayım. Dun sabah 7 de hastanedeydim, esim refakatçim oldu. Pek çok kişiye fıtık ameliyatı olduğumu söyledim. Once damar yolu açıldı, kan alındı. Anestezi Dr U gelip bazı sorular sorup dosyamı doldurdu. Hastane görevlisi ameliyat oncesi imzalamam gereken belgeleri imzalatti. Ve en son Ercan bey geldi. Once ameliyat oncesi çekimlerimi yaptı, hemşire acı şurubu verdi. Çizimlerim tamamlandı ve 10 dk icinde ameliyathaneye indim. Ercan beyi göremeden bayıldım. Odaya geldigimde saat 12 idi, karın germe ve lazer lipo oldum. Ağrım fazla olmadı ama narkozdan ötürü çok bulantım oldu. Aksam 22 ye kadar sürekli midem bulandı, bisi yiyemedim. Çok şükür sonra bulantı bitti ve rahatladım. 20.00 de ilk yürüyüşümü yaptım. Dikiş ağrısı hic yok gibi bir sey ama kaslarda hafif ağrı hissediyorum. Ilk gun idrar sondasi takılı. Çok dik durmamakla beraber yürüyorum. Şimdi çıkmak için Dr U bekliyorum. Inşallah evime gideceğim. Dualarını esirgemeyen ve gecmis olsun dileklerini gönderen tüm arkadaslara Çook teşekkürler. Birer masallahlarinizi gönderirseniz sevinirim. Sevgiler🙏❤️
tşkürederim cevapladığın için, üniiversite hastanaelerini neden terciğ etmiyorlar .arada çok fiyat farkı yokmu acaba ,burdan okuduğum kadarıyla çoğu özelden olanlar :44:
Canım srkık derken oturuken korseyi yukarı katladım ve göbek aşağıda toplandı ama bilmiyorum şiş olduğundandır anlayamadım sanırım biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.
anladım evet o dediğini bende yapmıştım ve yaygarayı koparmıştım
canım bak bence sen çok memnun kalacaksın bu amlyttan yapman gereken sadce birazcık sabır:)
zaten kilolu değilsin,gör bak çok güzel bir karnın olacak
İnşallah tatlım bende bunu umut ediyorum, demek sende de öyle olmuştu bak bunları duyunca iyice rahatlıyorum, çok sağol canım benim öptüm kocaman
Kızlar bana belki yine çok erken falan diyeceksiniz ama koltuğa oturdum korsemi yukarıya katladım ve göbeğime baktım oturuken merak ediyordum önceden sarkan kocaman bir göbeğim vardı acaba şimdi ne durumda diye ve 2 parmak sarkık bir göbekle karşılaştım. Şiş olduğumdanmıdır böyle, sizlerde de olmuşmuydu. Moralimi bozmayayım diyorum ama bunuda böyle görünce
kızlar benim sorun bitmiyor ya ne yapcam bilmiyorum.bücudumuzun kendi sıvısı vücutta edilmesi gereken sıvı sürekli kalçamdakiler dikişden sızıyor ve Buda dikişleri patlatıp atıyor iyileşmesi gerekirken kötüye gidiyor kafayı yiyecem.etcan bey 10 güne kadar geçmesse dren koyalım diyor canım çok sıkılıyor ya
valla ben daha buralarda yeniyim tecrübeli arkadaşlar buna daha net cevap verebilirler tabii ama ben kendi adıma şöyle cevaplıyım; bulunduğum şehirde ameliyat olmayı tercih ettiğim için, ayrıca doktorum da cidden çok iyi olduğu için ünv. hastanesini tercih ettim. belki bu şehirde bu standartlarda bir doktor olmasaydı o zaman başka şehirleri ve özeli düşünebilirdim. tamam Eskişehirde de özel hastaneler var fakat ha deyince hepsine güvenilmiyor. daha birkaç ay önce burada bir arkadaşımızın tanıdığı özel hastanede meme protez taktırırken narkozdan sonra felç oldu. neden oldu, nasıl oldu detayını bilmiyorum fakat böylesi durumlarda özel ya da kamu, tam teşekküllü ve rüştünü ispatlamış doktorları ve hastaneleri tercih etmekte fayda olacağını düşünüyorum. doktorların daha önce yaptığı işleri görmek en güzeli. ve tabii ki bu gibi sitelerde yapılan yorumlar da çok yol gösterici oluyor.
Oldu da bitti maşallah Nekahat evrende sorunsuz ve güzel geçsin.Tekrar geçmiş olsun.Sağlıkla kullan yeni vücudunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?