Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

tşkürederim cevapladığın için, üniiversite hastanaelerini neden terciğ etmiyorlar .arada çok fiyat farkı yokmu acaba ,burdan okuduğum kadarıyla çoğu özelden olanlar :44:

Gelincik, aramızda üniversite hastanelerini tercih eden de çok:) sadece en çok konuşanlar listesindeki bir ekip İstanbul'da Ercan beyin ellerinde olmaktan çok mutlu. Bak geçen hafta içinde arkadaşımız Bayırgülü Eskişehir de, Kelebekli Ankara'da üniversite hastanesinde oldular ameliyatları. Sen konuyu baştan sona okumaya başladığında kimler nerelerde kime ameliyat oldu göreceksin. Son sayfalar daha çok geçtiğimiz 2 haftada operasyon geçiren arkadaşlarla yüklü:) oku ve takibe devam et, burada keyifli bir muhabbet var:)

hahahahah yok kuzum ya iki bebe için evde 3 kadın olacak artık bi zahmet baksınlar :) ben kendime bakacak birini bulmakta zorlandım asıl, refakatçi konusunu çözmem lazım, onu da çözmek üzereyim. ama paracıklar gidecek o dertlendirmiş olabilir

canım benimmm çook sağol senin kuzular da cokkk tatlı özellikle küçüğünün yanakları feci mıncırasım var

akşam bi adamakıllı konuşcam, salı günü de randevu istiycem doktordan inşallah allah bi mani çıkarmazsa, sonra da doktorun ilk uygun vaktinde 10bin bakıma giricemmm nihayettttt

oyyy anladım canım, doktora gittiğimde ona da sorucam detaylıca. eşim iş ciddiye binince gerginleşmeye başladı, napcam bilmem anesteziden mi korkuyordur nedir

canım yaa endişeleniyordur tabikii
doktor görüşmesine birlikte gidin eminimki o da rahatlayacaktır:)

zaten heryeri gördün kol neki atarız açıktan foruma

evet ya :)
hastanede karnına baktığımız geldi aklıma

teşekür ederim. ama 3 ayın ne zaman doluyorki, dört gözle beklicem,umarım herşey güzel gidiyordur :44:

az kaldı 2 ya da 3 hafta :)

gorhan kocaman maşşallahhh! :)

canım sarkık derken?
bu mümkün değilki o deri gerildi tamamen

Canım benim, bende zaten moralim yerine gelsin diye açıp açıp göğüslerime bakıyorum çünkü onlar gerçekten harika oldular İnşallah göbeğiminde toparlanıp harika bir görünüme kavuşur.

canım onlara bende bakmak istiyorum :)))çok merak ediyorum nasıl oldular :)

yyaaa benimde olsanaaa :))))lütfen lütfen lütfennnnn :84::84::84:

senle benim sorunlar bitmeyecek gibi görünsede bitirecez :)

gorhan kocaman maşşallahhh! :)

canım sarkık derken?
bu mümkün değilki o deri gerildi tamamen

Canım srkık derken oturuken korseyi yukarı katladım ve göbek aşağıda toplandı ama bilmiyorum şiş olduğundandır anlayamadım sanırım biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun tatlım, ayrıca maşallah sana

tşkürederim cevapladığın için, üniiversite hastanaelerini neden terciğ etmiyorlar .arada çok fiyat farkı yokmu acaba ,burdan okuduğum kadarıyla çoğu özelden olanlar :44:

valla ben daha buralarda yeniyim tecrübeli arkadaşlar buna daha net cevap verebilirler tabii ama ben kendi adıma şöyle cevaplıyım; bulunduğum şehirde ameliyat olmayı tercih ettiğim için, ayrıca doktorum da cidden çok iyi olduğu için ünv. hastanesini tercih ettim. belki bu şehirde bu standartlarda bir doktor olmasaydı o zaman başka şehirleri ve özeli düşünebilirdim. tamam Eskişehirde de özel hastaneler var fakat ha deyince hepsine güvenilmiyor. daha birkaç ay önce burada bir arkadaşımızın tanıdığı özel hastanede meme protez taktırırken narkozdan sonra felç oldu. neden oldu, nasıl oldu detayını bilmiyorum fakat böylesi durumlarda özel ya da kamu, tam teşekküllü ve rüştünü ispatlamış doktorları ve hastaneleri tercih etmekte fayda olacağını düşünüyorum. doktorların daha önce yaptığı işleri görmek en güzeli. ve tabii ki bu gibi sitelerde yapılan yorumlar da çok yol gösterici oluyor.

Canım srkık derken oturuken korseyi yukarı katladım ve göbek aşağıda toplandı ama bilmiyorum şiş olduğundandır anlayamadım sanırım biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.

anladım evet o dediğini bende yapmıştım ve yaygarayı koparmıştım

canım bak bence sen çok memnun kalacaksın bu amlyttan yapman gereken sadce birazcık sabır:)
zaten kilolu değilsin,gör bak çok güzel bir karnın olacak

Son düzenleme:

İnşallah tatlım bende bunu umut ediyorum, demek sende de öyle olmuştu bak bunları duyunca iyice rahatlıyorum, çok sağol canım benim öptüm kocaman

Oldu da bitti maşallah Nekahat evrende sorunsuz ve güzel geçsin.Tekrar geçmiş olsun.Sağlıkla kullan yeni vücudunu.

takıntılar başladı haadi hayırlısı merak etme korseden ve şişlikten.Bir ay sonrada sanki bel alt kısmım mı kilo aldı yoksa şişler orada mı toplantı,lazer lipo yapmadı mı oralara vs.vs. gibi sorular gelicek Zamanla oturacak şekerim.Sabır,sabır,sabır.Yemenize içmenize dikkat edin.Ercan bey ot karışımı vermiştir ödem için sabah akşam iç.Yürüyüş mutlaka yap.Korseyi atlet üzerine tak kaymasını batmasını önlersin.Az kaldı salınmana

geldin sen nedir totondan çektiğin neden oluyor demedi mi bir şey.Okudukça bende üzülüyorum.Dikiş mi tutmuyor acaba.Şekerin falan yok dimi ölçtürdün mü.

Sanırım güven meselesi.Şahsen ben Ünv ve devlet hastanesinde olanı görmediğimden özelde oldum.Araştırırken ssk hastanesine de gittim.Doktor çok yaptım bu ameliyatı dedi ama ben iki gün kapısında kontrole gelen biri olur belki diye çok bekledim bir kişi bile göremedim.Fiyat olarak hiç bir şey değil di üstelik.Her şeyin hayırlısı kısmet böyleymiş demek ki.

teşek ederim cevapladığın, için fakat ben şimdi arkadaşına çok üzüldüm, durumu nasıl şimdi.inşallah geçicidir

Oldu da bitti maşallah Nekahat evrende sorunsuz ve güzel geçsin.Tekrar geçmiş olsun.Sağlıkla kullan yeni vücudunu.

Cok tesekkur ederim ameliyat sonrası gercekten zormus. Yatmak kalkmak cok buyuk problem, fazla ağrım yok. Kasıklarda yanma oluyor bazen. Belki drenler çıksa daha rahat edeceğim.

Canım çok geçmiş olsun öylemi böylemi derken sende oldun bitti hepimizin ameliyat sonucu aynı şekilde demekki sen anlatırken kendimi hatırladım :)) bende dün ilk banyomu yaptım ve inanılmaz rahatladım bide şu bandajlar çıksa süper olacak
Iyi dinlenmeler sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…