- 5 Ekim 2009
- 750
- 14
- 39
Cok cok gecmis olsun cnm ya ne kadar guzel yazmisin ,ilk gorunce karinini niye kotu oldun soracak sorularimi arkadasimiz da sormus zaten kime ve ne kadara oldun agrinin fazla olmamasi cok guzel olmus insallah darisi basimiza en kisa zamandamerhaba ben ayin 16 sinda karingerme ameliyati oldum bi gece hastanede yattim hastaneden cikarken direnlerim alindi ic kanamam fazla olmadigindan 1 gunluk diren yetti agrim cok fazla olmadi oysa ki cnm cok kiymetlidir ilk pansumanda cok kotu oldum karnimi gordugumde ama ikinci pansumanimi dun yaptirdim daha iyiydi artik banyoda yapabiliyorum cumartesi dikislerimi aldiracagim biran once iyilese diyorum korseykle daha rahatim suan cok sis karnim lipo da yapildi ayni anda karnima 6 ay icinde gercek halini alir diyo doktorum olmadan once internetteki tum videolari resimleri inceledim olduktan sonra daha cok etkileniyo gibiyim artik agrim nerdeyse hic kalmadi hatta dun akmerkezde alisveris bile yaptim :) ama su sislikler biran once insin istiyorum yemek azalticagima tok oldugum halde sikintidan yiyorum daha once yazicaktim hersey olsun hepsini yaziyim dedim sizleride okudum olucak arkadaslar korkmayin yaptirin derim ben bi hafta icinde karar verdim ve oldum yoksa birileri vazgecirir di heraldeisteyince insan herseyi yapiyo istemek yeterli sorulariniz olursa cvp larin hoscakalin
merhaba aylincim çokçok geçmiş olsun aramıza yeni katıldın ama bzim bir senedir düşünüpte yapamadığımız şeyi yapıpta buraya katıldın enazından bize yardımcı olursun sorularımız tabiiki çok kaça yaptırdın izin nasıl uzunmu birde niye aylin hanım bu topikteki yazıları okuduysan doktorla ilgili bayağı sipekilasyonlar olmuştu ben bile aylin hanım diye düşünürken vazgeçmiştim eğer sen gerçeksen lütfen bizi doğru bilgilendir çünkü benim gibi buameliyatı olmak isteyen fakat cesaret edemeyen çok kişi var limon canım nerdesin yaaaa merak ediyorum seni
benim de bacaklarımın üst kısımlerinde çatlaklar var . şu göbekden bir kurtulayım artık onlarında çaresine bakarım diye düşünüyordum . ayperme senin tam olarak ne kadar oldu ve son görüntün nasıl yara izin beyazlamaya başladımı ???aynen öyle benimde yanlarda var daha önce yani kocaman bi göbişim varken yanlardaki çatlaklar bu kadar gözüme batmıyodu ameliyattan sonra dümdüz göbekten sonra onlarda sırıtmaya başladı ama çokta önemli olduğunu zannetmiyorum kacaman göbeği herkez farkediyo ama çatlakları sadece ben görüyorum benim içinde bu önemli bu kadarına razıyım hoşçakalın
CANIM eğer baştan sona kadar okuduysan sigarayı bırakmadan ameliyata girenlerin yazısınıda aylin hanım hakkında yazılanlarıda okumuşsundur bunlara rağman hallaa gidiyorsan ve görüşmenin hemen arından ertesi gün de ameliyat olacağını yazıyorsan inan sende bizde asla olmayacak kadar güç ve cesaret var tebrik ederim şimdeden geçmiş olsunMerhabalar herkese :) Baştan aşağı forumu okuduktan sonra dayanamadım ben de üye oldum. Dün ameliyat olmaya karar verdim. (Karın germe, lipo ve göğüs küçültme) Hiç düşünmeden randevu aldım Aylin Hanım'dan yoksa karar değiştirebilirim diye korktum. Şehir dışında olduğum için 2 hafta sonra görüşme ve hemen ertesi günü ameliyat olacağım. Aklıma takılan birkaç soru var yanıtlarsanız çok sevinirim.
Ben ideal kiloma ulaşmadan bu ameliyatı olacağım, zayıflamam için motive edici bir durum diye düşünüyorum bunu. Mantıksız mı davranıyorum?
Sigarayı bırakmadım, olumsuz etki yüzdesi çok düşükmüş sanırım. Bu şekilde sigara içerek ameliyat olanınız var mı?
Bir de itiraf etmem gereken bir şey var. Ben yalnız yaşayan bir insanım, ameliyatımdan kimsenin haberi bile olmayacak, yanımda yakınımda beni yüreklendirecek kimsem yok. Yanınızda güç bulacağımı düşündüm.
Hepinize bol bol selamlar :)
Çok teşekkür ederim fakat daha iyi bir doktor alternatifi olabilir mi diye çok düşündüm.Dün uyku uyuyamadım, doktor konusunda aceleci davranıyor olabilirim. Sizin uzunca bir süredir doktor araştırması yaptığınızı biliyorum. Bana özelden tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.CANIM eğer baştan sona kadar okuduysan sigarayı bırakmadan ameliyata girenlerin yazısınıda aylin hanım hakkında yazılanlarıda okumuşsundur bunlara rağman hallaa gidiyorsan ve görüşmenin hemen arından ertesi gün de ameliyat olacağını yazıyorsan inan sende bizde asla olmayacak kadar güç ve cesaret var tebrik ederim şimdeden geçmiş olsun
evet aceleci davranıyorsun ve bana kalırsa büyük bir hata bile yapıyorsun ben aylin hanım ile görüştüm. daha araştırsan derim sana tavsiye olarak. eğer okumuşsan ameliyat olana kadar asla dr adı yazmayacağım bu aldığım bir karar . ama sonrasında görüştüğüm drları ve hangi dr da ameliyat olduğumu yazacağım yaşadıklarım ile birlikte .Çok teşekkür ederim fakat daha iyi bir doktor alternatifi olabilir mi diye çok düşündüm.Dün uyku uyuyamadım, doktor konusunda aceleci davranıyor olabilirim. Sizin uzunca bir süredir doktor araştırması yaptığınızı biliyorum. Bana özelden tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.
benim de bacaklarımın üst kısımlerinde çatlaklar var . şu göbekden bir kurtulayım artık onlarında çaresine bakarım diye düşünüyordum . ayperme senin tam olarak ne kadar oldu ve son görüntün nasıl yara izin beyazlamaya başladımı ???
benim bugün tam 3 ay oldu yara izim hala belirgin ama ben esmer tenli olduğum için yara izimin biraz daha geç iyileşeceğini söyledi doktorum kremimi düzenli kullanıyorum 3 ay sonra bi düzeltme operasyonu yapılacak karnımda tekrar iz oluşacak yani galiba 1 veya 2 seneyi bulucak bu tara izlerinin belirsizleşmesi