canım şimdi ben 74 kiloyum ve alabileceğim çıkabileceğim en fazla kiloda bu bu yüzden en kilolu halımı düzeltip kilo vermek istiyorum ki daha sonrasında tekrar bu kilolara çıktığmda abes olmasın yani ameliyat öncesi 74 ameliyat sonrası 65 olmak ve yine kilo arırsam bile en fazla 75 ki şekil bozuklukları yaşamayayım dr um ile aldığımz karar buHAE:
cnm o sonunda dediyini ben tam anlayamadim ne kadar az kiloyla girersem sonrasi o kadar irsk demissin niye oyle dusunuyosun
bütün arkadaşlara slm olsun limon cnm sende hoş geldin gözlerimiz int kaldı
arkadaşlar bende bu operasyonu çok istiyorum,ama bır yandanda vucut geliştirme sporu yapanlara bakıyorum,ne halden ne hale geliyorlar,yanı karın bu şekılde düzelir diye düşünüyorum,
anladim cnm da o guzel karni gorunce dikat ederiz kiz yeriklerimize o zahmeti cektik nasil olsa azcik yediklermize de dikat ederiz ben oyle dusunuyorum ben etmeye calasacagim en azindan ah bikiniler gelsin bir an onceboshayallersmilecanım şimdi ben 74 kiloyum ve alabileceğim çıkabileceğim en fazla kiloda bu bu yüzden en kilolu halımı düzeltip kilo vermek istiyorum ki daha sonrasında tekrar bu kilolara çıktığmda abes olmasın yani ameliyat öncesi 74 ameliyat sonrası 65 olmak ve yine kilo arırsam bile en fazla 75 ki şekil bozuklukları yaşamayayım dr um ile aldığımz karar bu
çünkü ameliay sonrası kilo verme 15 20 kilo değil tabiki sonucu çok daha pozitif etkilerken ameliay sonrası kilo alma kötü şekil bozuklukları ile sonuçlana biliyormuş .
şimdi ben zor zahmet kilomu 65 e düşürdükden sonra girsem bu ameliyata ve kendime engel olamayıp tekrar 75 e çıksam bu çok kötü bir sonuç olacak çünkü 65 e göre yağlar alınıcak ve karın gerilecek bilmiyorm anlata biliyormuyum :)alkisalkisalkis
canım sen sarkmış derinin toplarlanacağınımı düşünüyorusn bu mümkünmüdür acaba ?????:uhm:
ANKARADAKİ KIZLAR bıraraya gelıp bırlıkte gıtsek bır doktora ındırımlı olmaz mı
ANKARADAKİ KIZLAR bıraraya gelıp bırlıkte gıtsek bır doktora ındırımlı olmaz mı
Bence de ortak bir doktor kararlaştıralım, ben de karar veremiyorum, Nebil Bozdoğan veya serdar öztürk aklımdaki isimler. Ankarada bu ameliyatı en iyi kim yapar bilemiyorum.
Cok sevindim iyi olduguna duygu seni nerdeyse her gun baktim burda misin diye benim fikrim de ayni o yagli gobekten se bir izi tercih ederim ve dim dik memsleribayanssulusmileben o gobeyi yok edince bir izin mi hakkindan gelmeyeceyim onu da hellederiz diye dusunuyorum once amleiyat iyi gunler cnmopuyorumnanaktanmerhaba kızlar
uzun zaman oldu değil mi ? artık tamamen normal hayatıma döndüm:) 1 ay geçti üstünden, sadece sert bir şekilde dokununca acı hissediyorum, onun dışında bi sıkıntım yok, göğüslerimde yumuşadı ve şişlikleri indi, yani herşey çok güzel çok şükür. şu an göbeğim dümdüz:) yukardan bakınca dizlerimi filan göremiyordum önce, şimdi herşey gayet net:) sanırım şu ara yine iz konusu konuşuluyor, iz evt uzun bir iz, şu an pembe görünüyor ve tam olarak çamaşırın içinde kalıyor, ben beyaz tenliyim ve sezeryan izimde zamanla beyazladığından çok belli olmuyordu, buda öyle olacak inşallah. birde açıkçası sarkmış karın derisi ve çatlaklara tercih ederim. bu sanırım kişinin değerlendirmesine bağlı biraz da.
şimdi de gözüme kalan çatlaklar ve yanlardaki biazfazlalıklarım batıyor gözüme, biraz daha geçsin spora başlayacağım inş. birde az miktarda kalan çatlağım için lazere yağ yakıcı jellerin faydası oluyor mu acaba, bi bilginiz var mı kızlar?
Cok sevindim iyi olduguna duygu seni nerdeyse her gun baktim burda misin diye benim fikrim de ayni o yagli gobekten se bir izi tercih ederim ve dim dik memsleribayanssulusmileben o gobeyi yok edince bir izin mi hakkindan gelmeyeceyim onu da hellederiz diye dusunuyorum once amleiyat iyi gunler cnmopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar geçmiş olsun duygucum bende 3 ay önce oldum benimde gözüme o çatlaklar çarpıyo ama büuük bir göbektense çatlakları tercih ediyorum ayrıca hem yara izim hemde çatlaklarım için krem kullanıyorum eminim sanada doktorun vermiştir sabırla kullanınca faydasının olduğunu göreceksin
cok gecmis olsun cnm insallah bende burda yazarim deneyimlerimi benim anlamadigim bu catlaklar gobisin ustunde mi yoksa nasil benim gobisimde catlak yok ama yanlarda bacaklarda felan var cok gorunmese de insallah bu kremin faydasi olur ve mutlu oluruz hepimizopuyorumnanaktan