Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

HAE:

cnm o sonunda dediyini ben tam anlayamadim ne kadar az kiloyla girersem sonrasi o kadar irsk demissin niye oyle dusunuyosun
canım şimdi ben 74 kiloyum ve alabileceğim çıkabileceğim en fazla kiloda bu bu yüzden en kilolu halımı düzeltip kilo vermek istiyorum ki daha sonrasında tekrar bu kilolara çıktığmda abes olmasın yani ameliyat öncesi 74 ameliyat sonrası 65 olmak ve yine kilo arırsam bile en fazla 75 ki şekil bozuklukları yaşamayayım dr um ile aldığımz karar bu
çünkü ameliay sonrası kilo verme 15 20 kilo değil tabiki sonucu çok daha pozitif etkilerken ameliay sonrası kilo alma kötü şekil bozuklukları ile sonuçlana biliyormuş .
şimdi ben zor zahmet kilomu 65 e düşürdükden sonra girsem bu ameliyata ve kendime engel olamayıp tekrar 75 e çıksam bu çok kötü bir sonuç olacak çünkü 65 e göre yağlar alınıcak ve karın gerilecek bilmiyorm anlata biliyormuyum :)alkisalkisalkis

arkadaşlar bende bu operasyonu çok istiyorum,ama bır yandanda vucut geliştirme sporu yapanlara bakıyorum,ne halden ne hale geliyorlar,yanı karın bu şekılde düzelir diye düşünüyorum,

canım sen sarkmış derinin toplarlanacağınımı düşünüyorusn bu mümkünmüdür acaba ?????:uhm:

anladim cnm da o guzel karni gorunce dikat ederiz kiz yeriklerimize o zahmeti cektik nasil olsa azcik yediklermize de dikat ederiz ben oyle dusunuyorum ben etmeye calasacagim en azindan ah bikiniler gelsin bir an onceboshayallersmile

canım sen sarkmış derinin toplarlanacağınımı düşünüyorusn bu mümkünmüdür acaba ?????:uhm:

haklısın,ama vucut geliştrime sporu ile ilgilenlere bak,hepsini inceledım,mumkün,birkaç profesyonelle görüştüm,olur diyolar,düşünsene resimlerıne bir bak,ama bunun için özel hoca falan şart yanı,emek lazım,keşke o iz olmasada estetık olsam,ama izi bnı ürkütüyor..ve 3 tane olmuş ınsan tanıyorum,gördüm

ben o ize raziyim yeter ki bu tombis gobis olmasin dusuk belli pantalonun icinde kalir ya nasil olsakaydirigubbakcemile2

arkadaşlar iz yine gündeme geldi açıkcası bendede düşünceler başladı çok mu kötü acaba zaten korkularımız hat safhada birrde sonuç kötü bir izle sonuçlanırsa ne olacak hep ümit ediyoruz güzelbir göbek için zamanla silikleşmiyormu ayrıca bu aml olup üzerinden zaman geçmiş kk üyesi hiçmi arkadaşımız yok bize biraz moral verse yada kötü olur deyip bizi aydınlatsa eskilerden birçok arkadaşımız vardı nerdeler limon canım sen doktor konusunda kararlısın dimi inan çok merak ediyorum kim olduğunu bende ona göre gidip görüşüp fiat almak istiyorum birde yakup avşara gideceğim bakalım maliyet ne olacak okısmıda önemli benim için ama tek isteğim ramazandan sonra bu işi halletmek

bende bende kiz ama kesin 12 ayin 15 gibi dusunuyorum ben bakalim hayirlisi insallah cok kolay ve guzel olsun hepimiz icinolumunekankayizsmile duygucugum nasil acaba zmani yok belli giremiyo ne zmaandan beri ins cok iyi dir artik

zaten tek sorun iz bence arkadaşlar,bende daha önce yazdım,birini gördüm kötüydü,birini gördüm,ınanamadım yoktu,göbek deliğine toplamışlardı,ama biliyosunuz artık bikini bölegesıne yapıyolar,birini gördüm çok kötü zigzagdı,tek üzüntüm izi,hadi kızlar yaptıranlar sölesın ızınız nasıl?

merhaba kızlar

uzun zaman oldu değil mi ? artık tamamen normal hayatıma döndüm:) 1 ay geçti üstünden, sadece sert bir şekilde dokununca acı hissediyorum, onun dışında bi sıkıntım yok, göğüslerimde yumuşadı ve şişlikleri indi, yani herşey çok güzel çok şükür. şu an göbeğim dümdüz:) yukardan bakınca dizlerimi filan göremiyordum önce, şimdi herşey gayet net:) sanırım şu ara yine iz konusu konuşuluyor, iz evt uzun bir iz, şu an pembe görünüyor ve tam olarak çamaşırın içinde kalıyor, ben beyaz tenliyim ve sezeryan izimde zamanla beyazladığından çok belli olmuyordu, buda öyle olacak inşallah. birde açıkçası sarkmış karın derisi ve çatlaklara tercih ederim. bu sanırım kişinin değerlendirmesine bağlı biraz da.

şimdi de gözüme kalan çatlaklar ve yanlardaki biazfazlalıklarım batıyor gözüme, biraz daha geçsin spora başlayacağım inş. birde az miktarda kalan çatlağım için lazere yağ yakıcı jellerin faydası oluyor mu acaba, bi bilginiz var mı kızlar?

hıcbır dr görüşmem olmadı ama serdar öztürk e sıcak bakıyorum merry de ona olmuştu memnun kalmış fiyatıda ıyı gibi....

ANKARADAKİ KIZLAR bıraraya gelıp bırlıkte gıtsek bır doktora ındırımlı olmaz mı

Bence de ortak bir doktor kararlaştıralım, ben de karar veremiyorum, Nebil Bozdoğan veya serdar öztürk aklımdaki isimler. Ankarada bu ameliyatı en iyi kim yapar bilemiyorum.

Bence de ortak bir doktor kararlaştıralım, ben de karar veremiyorum, Nebil Bozdoğan veya serdar öztürk aklımdaki isimler. Ankarada bu ameliyatı en iyi kim yapar bilemiyorum.

slm kızlar , bir kac doktora mail attım nebil by var aralarında ama fiyatı randevuya gelince veriyo, benim düşündügüm amlyat vaser lipo onuda sadece ankarada mehmet ketene ve dr murat bey yapıyor,mehmet beyle telde konuşttum 3.500 dedi murat by 4000 ve yukarısı, ama diger sayfaları gezdim liposakşinla ilgili ordada smartlipo yaptıran arkadaşımız var cok memnun resimlerinide yuklemış amelyatsız bi işlem sadece dr istanbulda, bu aralar ist da düşünüyorum orda amelyat olmak icin bi kac doktor var, onlarlada görüşeyim bilgi veririm size

Cok sevindim iyi olduguna duygu seni nerdeyse her gun baktim burda misin diye benim fikrim de ayni o yagli gobekten se bir izi tercih ederim ve dim dik memsleribayanssulusmileben o gobeyi yok edince bir izin mi hakkindan gelmeyeceyim onu da hellederiz diye dusunuyorum once amleiyat iyi gunler cnmopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar geçmiş olsun duygucum bende 3 ay önce oldum benimde gözüme o çatlaklar çarpıyo ama büuük bir göbektense çatlakları tercih ediyorum ayrıca hem yara izim hemde çatlaklarım için krem kullanıyorum eminim sanada doktorun vermiştir sabırla kullanınca faydasının olduğunu göreceksin

cok gecmis olsun cnm insallah bende burda yazarim deneyimlerimi benim anlamadigim bu catlaklar gobisin ustunde mi yoksa nasil benim gobisimde catlak yok ama yanlarda bacaklarda felan var cok gorunmese de insallah bu kremin faydasi olur ve mutlu oluruz hepimizopuyorumnanaktan

aynen öyle benimde yanlarda var daha önce yani kocaman bi göbişim varken yanlardaki çatlaklar bu kadar gözüme batmıyodu ameliyattan sonra dümdüz göbekten sonra onlarda sırıtmaya başladı ama çokta önemli olduğunu zannetmiyorum kacaman göbeği herkez farkediyo ama çatlakları sadece ben görüyorum benim içinde bu önemli bu kadarına razıyım hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…