Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım benim çok geçmiş olsun. Lazer lipo hakkında hiç bilgim yok ama sanırım normalmış bu şişmeler. İnşallah en kısa sürede iner şişlerin.

Arkadaslar bir sorum olacak. Hastahane de fazladan kalmak istedigimiz günler icin ekstra fiyat mi ödüyoruz. Ben Avrupa yakasin da kalacagim direnler ve dikisli halimle Anadolu yakasina gidip gelmek istemiyorum. Direnler herhalde 3 günde cikiyor, ben de o sürecte hastahanede kalmak istiyorum. Bilginiz var mi?

canım dr ye söylersen indirim yaptırıyor tlbden biliyorummm olmadı jelesec apart geceliği 100.tl

Elifim öyle şişeceksin ki beyazda ki hüsmen gibi olacaksın:)))ama geçecek sen rahat ol emi bak ben iki kere lipo oldum ilkini başka doktora ikincisini baycana hep aynı sonuç ödem lipoda kaçınılmaz

Ay elifnaz canının derdinde ben makaradayım. Elifnazım çok özür diliyorum senden ama gözümden yaş geldi gülmekten, kendimi düşündüm zaten bidon gibiyim bir de lipo yaptırıp şişersem beni ipe bağlayıp arabanın tavanında getirirler eve herhalde:)))

amin canım yarın gün almaya gidicem bakalım inş. pişman olmam:44: resimleri göremiyorum ben ne yapmam lazım?

arkadaşlar estetik ameliyatı olanlara hibiskus çayı öneriyorlar ödem için ama dr.umuza danışın tabii bende danışıcam olduktan sonra içebilirmiyim diye hatta ben bi kaç gündür içiyorum tadıda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…