kabul etdim canim
Begonya az önce gobusunu gördüm, yaklaşık aynınız. Benim göbek üstünde de catlaklarim var :-( ameliyata az kaldı, eminim stres tavandir. İyi duşun iyi gitsin hersey. Perşembe itibariyle tas gibi bir karnın olacak ;-)
Canım benim verdiğiniz morallerden dolayı kocaman öpüyorum sizleri. Nolac seni o kadar çok merak ediyorumki, noldu dikişlerin ne durumda, ağrıların geçtimi ? Ve en çok merak ettiğim brezilya popon. inşallah karar verip bir foto koyarsın
Begonyam İnan Cumartesi günü 1 hafta olmasına ragmen ben 1 ay olmuş kadar iyiydim.sonrasında nazar oldu galiba ağrılarım azaldı ama bir dikişim popoda patladı orası açıldı kapanması için biraz emek vermem gerekiyor dinleniyorum oturmuyorum bile:) ama çok emin ellerdesin.hiç korkma.yapılan ağrı kesiciler srni çok rahatlatacak ben sırt üstü yatmak zorunda kaldım popo ve karın aynı anda sıkıntı oldu.anestezi ekibi zaten tek kelimeyle harika.benim normalde nefes problemim olmuştu eski ameliyatta şimdi hiç olmadı.sigara içtiğim halde.dua edin kızlar çok emek verdim hepimiz gibi maddi manevi taaaa Konya'dan miniklerimi bırakıp gittim.herşey iyi giderken çık sandalyeye unut ameliyatlı olduğunu atla aşağı.inanılır gibi değil.nazara geldim.az kaldı hiç gerilme hastane ortam hemşireler çok iyiydi herşey.
mammazia merhaba;yazım diline bayıldım keşke benim ameliyatlarımdan öncede motive mesajları yazsaydın süpersin
Canım inşallah tatlım, dualarınızı esirgemeyin o gün
Jelesecciğim bundan sonraki maçlarda tribunlerdeki yerimi alırım:) bizim sadece ameliyatlarda değil hayatın her adımında motivasyona ihtiyacımız var. Kabul ederseniz de ben burada herbirinize dilim yettiğince destek olurum:)
Nolaccığım şu aralar sıkıntılı olduğunu görüyorum. Geçecektir sen kendini hep iyi olacak diye motive et ki beynin ağzından çıkana inanıp bedenini iyileştirmek için daha fazla çaba göstersin. Ercan bey eminim ki sorununun çözümünü de sana iletecektir şimdiye kadar iletmediyse.
Bir de bütün ameliyatı arkadaşlarım ne olur kendinize verdiğiniz bu armağanın tadını çıkartın ve azıcık şımartın kendinizi. Evler yeterince temiz olmayıversin, çocuklar biraz daha özensiz giyiniversinler. Kimse ama kimse sizlerden daha değerli değil. Sağlığınız ve görüntünüz mükemmel olduğunda bile yakanızda en temiz ev, en ilgili eş ya da en fedakar anne madalyası ile dolaşmayacaksınız. Çocukları bu durumda biraz daha kayırsam da unutmamanız gereken siz kendinizi iyi hissetmediğiniz bir durumda hayatınızdaki insanlar o göremediğimiz madalyayı takacak yeni bir "en bişey hatun" için radarları açıverecekler. Bazen motivasyon konuşması bazen de şeytanın avukatı oluyorum. Kusuruma bakmayın olur mu
Begonyam İnan Cumartesi günü 1 hafta olmasına ragmen ben 1 ay olmuş kadar iyiydim.sonrasında nazar oldu galiba ağrılarım azaldı ama bir dikişim popoda patladı orası açıldı kapanması için biraz emek vermem gerekiyor dinleniyorum oturmuyorum bile:) ama çok emin ellerdesin.hiç korkma.yapılan ağrı kesiciler srni çok rahatlatacak ben sırt üstü yatmak zorunda kaldım popo ve karın aynı anda sıkıntı oldu.anestezi ekibi zaten tek kelimeyle harika.benim normalde nefes problemim olmuştu eski ameliyatta şimdi hiç olmadı.sigara içtiğim halde.dua edin kızlar çok emek verdim hepimiz gibi maddi manevi taaaa Konya'dan miniklerimi bırakıp gittim.herşey iyi giderken çık sandalyeye unut ameliyatlı olduğunu atla aşağı.inanılır gibi değil.nazara geldim.az kaldı hiç gerilme hastane ortam hemşireler çok iyiydi herşey.
okudum üfledim seni geçecek az sabır kullan düzenli ampulü
Canım inşallah tatlım, dualarınızı esirgemeyin o gün
Gülüm maşallah çok güzel olmus karnin. Süper sefasını sur tatlım. Birde yandan çekilmiş foto koyabilirmisin rica etsem.
Her şey cok guzel olacak ;-)Kızlarrrrrr, son 1 gün.
Kızlarrrrrr, son 1 gün.
Kızlarrrrrr, son 1 gün.
Sagol canim! Tel.dan resim yukleyemiyorum, bilgisayar onune gecince yandanda resim koyarim.)
okudum üfledim seni geçecek az sabır kullan düzenli ampulü
Evettt sonun da sende kurtuluyorsun. Bakalim bizlere ne zaman sira gelecek :)
Sakin ol herşey çok ama çok güzel olacak. En son ben aml oldum forumdan gidip hastanede dinleniceğini düşün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?