Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Tatliskom çok geçmiş olsun. Umarım bundan sonraki isteklerin gönlüne göre olur.

Gergincim bende çok pişmanım memislerimi yaptirmadigima(

Canım haklısın benimkiside ameliyat öncesi stres herhalde. Sizleri çok seviyorum bana bu kadar moral ve destek veridğiniz için. Çok teşekkürler hepinize :)

canım çok merak ettim özel bölgedeki çatlakları nasıl almış dikmiş mi yoksa dikişin çok altta onlarda mı gitti.

Sağol canım kesin soracağım ilacı, teşekkürler tatlım.

Yıllardır o kadar çok doktor ve hastane önerisine koşa koşa gittim ki sayısını kendim bile unuttum:) önerilerin kadar buradan paylaştıklarınızı takip etmek o kadar cesaret veriyor ki neredeyse süren tedaviyi kesip bankadan kredi çekip Ercan beyin kapısına dayanacağım:) sabır da bizim cinsimize özenle verilmiş bir armağan, öyle olmasa 9 ay boyunca içimizdeki varlığı görmeden bağlanabilir miydik? Sabredeceğim, hepinizi sıkı sıkı takip edeceğim ve zamanı geldiğinde koşarak yeni göbişime kavuşmak için kendimi doktoruma teslim edeceğim:) bu arada Ercan beyin sana yaptığı sürpriz de harikaymış. Her geçen gün kendine aynada baktıkça nasıl da mutluluğun artıyordur kim bilir Dilerim, sağlıkla ve mutlulukla dolu nice uzun yıllar artarak devam eder:) ve inşallah zamanı gelince güzel göğüslerin için de buradan sohbetler ederiz:)

Tatliskom çok geçmiş olsun. Umarım bundan sonraki isteklerin gönlüne göre olur.

Begonyacığım Sağol:) heyecanla bekliyorum:)

Bu arada ben hiçbirinizin fotoğraflarını bulamıyorum ve göremiyorum yeniyim diye mi? Beceriksizlik mi?

Ysmnts sen de Sağol:)

Son düzenleme:

Evet mini germe yaptı doktor tam germe olursa görünen farklı bir iz olur dedi.mini olmasına rağmen izim büyük.biraz yukarıda olmasının sebebi dikişi yamultmuş ve belli bi miktarı görünüyo.kenarlar görünmüyo ama orta kısımlar görünüyo.ameliyat sonrasında da ne kilo aldım ne de verdim aynıyım.liposuction ise tam bir fiyasko hiç yapılmamış gibi yanlarımda oldugu gibi duruyor.

Begonyacığım Sağol:) heyecanla bekliyorum:)
Bu arada ben hiçbirinizin fotoğraflarını bulamıyorum ve göremiyorum yeniyim diye mi? Beceriksizlik mi?

Ysmnts sen de Sağol:)

Canım fotoğrafları görmen için arkadaşlık göndermelisin. Ben şimdi sana göndereceğim. Arkadaş olduğun bayanların eğer yükledikleri fotoğraflar varsa görebilirsin. Benim henüz hiç bir fotom yok inşallah herşey bittikten ve şişlerim indikten sonra koyarım buraya.

Teşekkür ederim canım! Keşke ilk amelyatimda onur erola raslayıp kalcamın genişliyini kayb etmeseydim, şimdi cok seksi bir şey olucakdım senin gibi.)))

Gulum sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul edermisin sakıncası yoksa bende görmek istiyorum gobusunu. Gergin dukkanci mutlaka gormelisin diyor. Gönder arkadaşlık kabul eder dedi.

Begonyacığım sana özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yetersizmiş kendine uzun bir banyo seansı hediye et ve rahatla:) tüm soruları, stresi suya bırak akıp gitsin:) fotoğraflar için de mesaj sayım yetersizmiş ben de beklerim

mammazia merhaba;yazım diline bayıldım keşke benim ameliyatlarımdan öncede motive mesajları yazsaydın süpersin

Popo patladı valla bomba gibi olmuştu((

ha ha ha patladı gittim mi hep tlbtlbnin gözü değdi kız düzelir o hemen patlamaz

Begonyanın şansa bak:)) bize kuru kuru uyu uyan inşallah mesajları geldiydi:) yalandan banyo yaptık o kadar:))

kıskanma beğonyayı nankör pisikkkk 1,5.senedir hep yazdık da şeker getirmedin neyse geleceğiz ailece etli ekmeğe

Begonyanın şansa bak:)) bize kuru kuru uyu uyan inşallah mesajları geldiydi:) yalandan banyo yaptık o kadar:))

Canım benim verdiğiniz morallerden dolayı kocaman öpüyorum sizleri. Nolac seni o kadar çok merak ediyorumki, noldu dikişlerin ne durumda, ağrıların geçtimi ? Ve en çok merak ettiğim brezilya popon. inşallah karar verip bir foto koyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…