• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ne yazık ki estetik kaygılarda girdiğim ameliyat sezaryen sırasında karın zarımın yırtılmış olması nedeniyle tamamen onarım ameliyatına dönüştü:( belirgin olmayan sezaryen izim yerine kocaman ve saklaması mümkün olmayan bir kesi, dönemin teknolojik ve tıbbi imkanlarıyla ilgili olarak gelişen komplikasyonlar sonucu da göbek deliğimin altında birbirinden bağımsız iki büyük armut şeklinde top ve karın zarımı koruması için de kendi yağlarımdan yapılmış yastık ile pek de estetik bir görüntüm yok açıkçası ysmnts:(

Begonya02
Hayallerimi gerçeğe dönüştüren kadınlardan olabilmene kısacık bir zaman kaldı. Öyle güzel ol ki ben de başaracağım diye senden de diğer hanımlardan aldığım motivasyonu alabileyim:)

Tatliskom çok geçmiş olsun. Umarım bundan sonraki isteklerin gönlüne göre olur.

sağol canımm valla sanada maşallah :nazar::nazar::nazar:
bak ne güzel karın meme bir arada yaptırdın hemde hiç sızlanmadan :):nazar:

hainlerrrr :37:
ben çok gülmeyin demedimmi sizeee :))

inşaallah canım.nasip hiç belli olmaz belkide mayısa kalmaz atlar gelirsin :)

ay bende yine taktim memeye
geçen rüyamda ercan bey benim bulunduğum ilde dr luk yapmaya başlamış anam koştura koştura gidiyodum önce benim memelerimi dikeltsin diye :27:
iyice cozuttum bu ara bak rüyalarıma girmeye başladı memelerim :)

Gergincim bende çok pişmanım memislerimi yaptirmadigima:((

arkadaşlarda yazmışlar zaten begonyacııım hepimiz yaşadık bunları :)
ben karın germeden acaip tırsıyordum.bir kaç yıl önce bir bayanla tanışmıştım kadın karın germe amlyt ı olmuş.ilgimi çeken bir konu olduğu için kadına sordum memnunmusun diye,hayatımın hatasını yaptım asla asla olma bu amlyt ı demişti :(
o kadın hiç gitmiyordu gözümün önünden..ya pişman olursam duygusu sarıyordu hep.
her gece bir kabus görüyordum.amlyt olmuşum karın dikişlerim tutmuyormuş açılıyormuş karnımın içini görüyor ve çok ağlıyordum rüyamda :)
ama bak şükürler olsun problemsiz sorunsuz geçti gitti :)
seninde öyle olacak inşaallah:)

bu arada benim rüyalarım çıkar :) beni en çok tedirgin edende buydu :1:
ya tutarsa hesabı :)))))

Canım haklısın benimkiside ameliyat öncesi stres herhalde. Sizleri çok seviyorum bana bu kadar moral ve destek veridğiniz için. Çok teşekkürler hepinize :)

merhaba mammazia.
geçmiş olsun.inşallah planlarını gerçekleştirip sende harika bir karına sahip olursun :)
ben 6 aralıkta karın germe ve kol lipo oldum Ercan beye.
şimdi ki planlarımda meme var :)

arkadaşlar bana hep bir çok doktorla görüş diye tavsiyede bulunmuşlardı.aynı şeyi şimdi ben sana söyleyeceğim :)
mutlaka bir den fazla dr la görüş.görüşki aralarındaki farkı,tekniği değerlendirme şansın olsun.birde mümkünse karar verdiğin dr un sonuçlarını canlı görmeye çalış.bu da dr un tekniğini anlaman için bir fırsat oluyor :)
ben burada çokça adı geçen bir kaç dr la görüştüm.hepsi de ilgili idi.
fakat Ercan beyde farklı bir durum var:)onunla görüşünce işte bu dedim :)
işte bu,eğer ben bu amlytı olacaksam doktorum kesinlikle Ercan bey olmalı!...dedim:)
aynı şekilde eşimde çok sevdi doktorumuzu :)
amlytıma hiç desteklemedi eşim hatta vaz geçirmek için elinden gelen pskolojik baskıyı yaptı :)ilk muayeneye giderken Ercan beye de bir kusur bulur,o bahaneyle beni amlyttan vaz geçirmeye çalışır diye düşünüyordum.ama dr un ofisinden çıkıp arabaya bindiğimizde dediği tek şey bu dr harika oldu :)))
kendine güveni,profosyonelliği,duruşu,tavrı,tekniği,ilgisi,yaptığı işin arkasında durması,...ve daha bir çok şey onu seçmemim nedenidir.
benim için dr un tekniği kadar ilgisi de önemliydi.ayrıca ben dr umun yanında rahat olmalıyım sonuçta en çirkin yerlerimizi açıyoruz onlara :)
dr umun yanında hep çok rahat oldum.nasıl desem nasıl anlatsam.. yaşı genç ama babacan bir tavrı var :)
her aradığımda ulaşabildim ona,kafama takılan her şeyi sorabildim.amlyt öncesi de amlyt sonrasıda her şeyden çok memnun kaldım.hasteneden de yine aynı şekilde memnun ayrıldım :)canımı sıkan tek şey çiçeklerimi odama almamaları oldu :19::27:

sorun yok Ercan beyde:) o her şeyi hallediyor valla :)

bu arada benim özel bölgemde aşırı çatlaklar vardı.aslında çatlak da değil yırtık diyebiliriz :)o boyutta yani.daha önceki görüştüğüm dr lar ona yapabileceğimiz hiç bir şey yok demişlerdi.onlar öyle söyleyince ben de Ercan beye bu durumdan rahatsız olduğumu hiç söylememiştim.yani onunda yapabileceği bir şey yoktur diye tahmin ederek hiç açmadım bu konuyu.buna rağmen Ercan bey sağolsun onlarıda almış :)
amlyt sonrası gözlerime inanamadım resmen böyle :53: olmuştum :)))

dediğim gibi bir kaç dr la görüş.en sağlıklı kararı vereceğinden eminim :)
her şey gönlünce olsun..
canım çok merak ettim özel bölgedeki çatlakları nasıl almış dikmiş mi yoksa dikişin çok altta onlarda mı gitti.

cnm rahat ol..atlatrsın allahın ıznıyle..bence olmsken ıkısınıde ol kurtul nasıl olsa acı cekeceksn az yada cok yatcaksn o masaya alcaksn o narkozu..yaptr ve kurtul derım ben..bana drum contramal dıe damar yolundan gıden bı ılac takmıstı amelıyattan cıktgımda o kolumdaydı sureklı gtmıyordu agrın oldukca bas demıstı..super bıseydı..doktoruna bı sor ıstersen..3 gun boyunca resmen uyudum gıbı bısey :)

Sağol canım kesin soracağım ilacı, teşekkürler tatlım.:16:

merhaba mammazia.
geçmiş olsun.inşallah planlarını gerçekleştirip sende harika bir karına sahip olursun :)
ben 6 aralıkta karın germe ve kol lipo oldum Ercan beye.
şimdi ki planlarımda meme var :)

arkadaşlar bana hep bir çok doktorla görüş diye tavsiyede bulunmuşlardı.aynı şeyi şimdi ben sana söyleyeceğim :)
mutlaka bir den fazla dr la görüş.görüşki aralarındaki farkı,tekniği değerlendirme şansın olsun.birde mümkünse karar verdiğin dr un sonuçlarını canlı görmeye çalış.bu da dr un tekniğini anlaman için bir fırsat oluyor :)
ben burada çokça adı geçen bir kaç dr la görüştüm.hepsi de ilgili idi.
fakat Ercan beyde farklı bir durum var:)onunla görüşünce işte bu dedim :)
işte bu,eğer ben bu amlytı olacaksam doktorum kesinlikle Ercan bey olmalı!...dedim:)
aynı şekilde eşimde çok sevdi doktorumuzu :)
amlytıma hiç desteklemedi eşim hatta vaz geçirmek için elinden gelen pskolojik baskıyı yaptı :)ilk muayeneye giderken Ercan beye de bir kusur bulur,o bahaneyle beni amlyttan vaz geçirmeye çalışır diye düşünüyordum.ama dr un ofisinden çıkıp arabaya bindiğimizde dediği tek şey bu dr harika oldu :)))
kendine güveni,profosyonelliği,duruşu,tavrı,tekniği,ilgisi,yaptığı işin arkasında durması,...ve daha bir çok şey onu seçmemim nedenidir.
benim için dr un tekniği kadar ilgisi de önemliydi.ayrıca ben dr umun yanında rahat olmalıyım sonuçta en çirkin yerlerimizi açıyoruz onlara :)
dr umun yanında hep çok rahat oldum.nasıl desem nasıl anlatsam.. yaşı genç ama babacan bir tavrı var :)
her aradığımda ulaşabildim ona,kafama takılan her şeyi sorabildim.amlyt öncesi de amlyt sonrasıda her şeyden çok memnun kaldım.hasteneden de yine aynı şekilde memnun ayrıldım :)canımı sıkan tek şey çiçeklerimi odama almamaları oldu :19::27:

sorun yok Ercan beyde:) o her şeyi hallediyor valla :)

bu arada benim özel bölgemde aşırı çatlaklar vardı.aslında çatlak da değil yırtık diyebiliriz :)o boyutta yani.daha önceki görüştüğüm dr lar ona yapabileceğimiz hiç bir şey yok demişlerdi.onlar öyle söyleyince ben de Ercan beye bu durumdan rahatsız olduğumu hiç söylememiştim.yani onunda yapabileceği bir şey yoktur diye tahmin ederek hiç açmadım bu konuyu.buna rağmen Ercan bey sağolsun onlarıda almış :)
amlyt sonrası gözlerime inanamadım resmen böyle :53: olmuştum :)))

dediğim gibi bir kaç dr la görüş.en sağlıklı kararı vereceğinden eminim :)
her şey gönlünce olsun..

Yıllardır o kadar çok doktor ve hastane önerisine koşa koşa gittim ki sayısını kendim bile unuttum:) önerilerin kadar buradan paylaştıklarınızı takip etmek o kadar cesaret veriyor ki neredeyse süren tedaviyi kesip bankadan kredi çekip Ercan beyin kapısına dayanacağım:) sabır da bizim cinsimize özenle verilmiş bir armağan, öyle olmasa 9 ay boyunca içimizdeki varlığı görmeden bağlanabilir miydik? Sabredeceğim, hepinizi sıkı sıkı takip edeceğim ve zamanı geldiğinde koşarak yeni göbişime kavuşmak için kendimi doktoruma teslim edeceğim:) bu arada Ercan beyin sana yaptığı sürpriz de harikaymış. Her geçen gün kendine aynada baktıkça nasıl da mutluluğun artıyordur kim bilir:nazar: Dilerim, sağlıkla ve mutlulukla dolu nice uzun yıllar artarak devam eder:) ve inşallah zamanı gelince güzel göğüslerin için de buradan sohbetler ederiz:)

Canım benim ya sen neler yaşamışsın öyle feci şeyler. İnşallah hepsi geçmiş ve bitmiş olsun. Şimdi önüne bakmalısın lakin güzel günler gelecekte :32: Çünkü iyi bir doktorun revizyonu ile harika bir vücuda kavuşacaksın. Zamanı gelince kesin birkaç doktordan görüş alacaksındır ama mutlaka Ercan beye de görünmelisin derim. O gerçekten kendine sonsuz güvenen çok iyi bir doktor. Ayrıca kadınlar kulübündeki aynı kaderi paylaşan bu güzel arkadaşlarla fikir, bilgi, moral, görüş ve hertürlü destekle herşey daha da bi kolay ve güzel oluyor. Senin bana sağladığın güzel moral desteği gibi. Çok sağol canım, inşallah herşey dediğin gibi olacak. Ben güzelce atlatacağım ve sonra ben sana ve senin gibi ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarımıza tecrübelerimi paylaşarak bilgi ve moral vereceğim. Çok teşekkürler tekrardan canım kocaman öpüyorum.:9:

Tatliskom çok geçmiş olsun. Umarım bundan sonraki isteklerin gönlüne göre olur.

Begonyacığım Sağol:) heyecanla bekliyorum:)

Bu arada ben hiçbirinizin fotoğraflarını bulamıyorum ve göremiyorum:( yeniyim diye mi? Beceriksizlik mi?

Ysmnts sen de Sağol:)

Son düzenleme:
canım zaten mini germe yapılmış değilmi?

yeterli deri olmadığı için yukarda kalmıştır diye düşünüyorum ben.
bence olumlu düşün hepimizin vücut yapısı farklı.belki sende de hala ödem vardır :44:
birde tatlım kilo aldın mı amlyt sonrasında?
eğer aldıysan onunla alakalı da olabilir...

Evet mini germe yaptı doktor tam germe olursa görünen farklı bir iz olur dedi.mini olmasına rağmen izim büyük.biraz yukarıda olmasının sebebi dikişi yamultmuş ve belli bi miktarı görünüyo.kenarlar görünmüyo ama orta kısımlar görünüyo.ameliyat sonrasında da ne kilo aldım ne de verdim aynıyım.liposuction ise tam bir fiyasko hiç yapılmamış gibi yanlarımda oldugu gibi duruyor.

Begonyacığım Sağol:) heyecanla bekliyorum:)
Bu arada ben hiçbirinizin fotoğraflarını bulamıyorum ve göremiyorum:( yeniyim diye mi? Beceriksizlik mi?

Ysmnts sen de Sağol:)

Canım fotoğrafları görmen için arkadaşlık göndermelisin. Ben şimdi sana göndereceğim. Arkadaş olduğun bayanların eğer yükledikleri fotoğraflar varsa görebilirsin. Benim henüz hiç bir fotom yok inşallah herşey bittikten ve şişlerim indikten sonra koyarım buraya. :1:

Teşekkür ederim canım! Keşke ilk amelyatimda onur erola raslayıp kalcamın genişliyini kayb etmeseydim, şimdi cok seksi bir şey olucakdım senin gibi.)))

Gulum sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul edermisin sakıncası yoksa bende görmek istiyorum gobusunu. Gergin dukkanci mutlaka gormelisin diyor. Gönder arkadaşlık kabul eder dedi.

Begonyacığım sana özel mesaj atamıyorum:( mesaj sayım yetersizmiş:( kendine uzun bir banyo seansı hediye et ve rahatla:) tüm soruları, stresi suya bırak akıp gitsin:) fotoğraflar için de mesaj sayım yetersizmiş:( ben de beklerim

Begonyacığım sana özel mesaj atamıyorum:( mesaj sayım yetersizmiş:( kendine uzun bir banyo seansı hediye et ve rahatla:) tüm soruları, stresi suya bırak akıp gitsin:) fotoğraflar için de mesaj sayım yetersizmiş:( ben de beklerim

mammazia merhaba;yazım diline bayıldım keşke benim ameliyatlarımdan öncede motive mesajları yazsaydın süpersin:21:

Popo patladı valla:( bomba gibi olmuştu:(((

ha ha ha patladı gittim mi hep tlbtlbnin gözü değdi:9: kız düzelir o hemen patlamaz

Begonyanın şansa bak:)) bize kuru kuru uyu uyan inşallah mesajları geldiydi:) yalandan banyo yaptık o kadar:))

kıskanma beğonyayı :51:nankör pisikkkk 1,5.senedir hep yazdık da şeker getirmedin :41::1:neyse geleceğiz ailece etli ekmeğe

Begonyanın şansa bak:)) bize kuru kuru uyu uyan inşallah mesajları geldiydi:) yalandan banyo yaptık o kadar:))

Canım benim verdiğiniz morallerden dolayı kocaman öpüyorum sizleri. Nolac seni o kadar çok merak ediyorumki, noldu dikişlerin ne durumda, ağrıların geçtimi ? Ve en çok merak ettiğim brezilya popon. inşallah karar verip bir foto koyarsın :34:

Back