merhaba mammazia.
geçmiş olsun.inşallah planlarını gerçekleştirip sende harika bir karına sahip olursun :)
ben 6 aralıkta karın germe ve kol lipo oldum Ercan beye.
şimdi ki planlarımda meme var :)
arkadaşlar bana hep bir çok doktorla görüş diye tavsiyede bulunmuşlardı.aynı şeyi şimdi ben sana söyleyeceğim :)
mutlaka bir den fazla dr la görüş.görüşki aralarındaki farkı,tekniği değerlendirme şansın olsun.birde mümkünse karar verdiğin dr un sonuçlarını canlı görmeye çalış.bu da dr un tekniğini anlaman için bir fırsat oluyor :)
ben burada çokça adı geçen bir kaç dr la görüştüm.hepsi de ilgili idi.
fakat Ercan beyde farklı bir durum var:)onunla görüşünce işte bu dedim :)
işte bu,eğer ben bu amlytı olacaksam doktorum kesinlikle Ercan bey olmalı!...dedim:)
aynı şekilde eşimde çok sevdi doktorumuzu :)
amlytıma hiç desteklemedi eşim hatta vaz geçirmek için elinden gelen pskolojik baskıyı yaptı :)ilk muayeneye giderken Ercan beye de bir kusur bulur,o bahaneyle beni amlyttan vaz geçirmeye çalışır diye düşünüyordum.ama dr un ofisinden çıkıp arabaya bindiğimizde dediği tek şey bu dr harika oldu :)))
kendine güveni,profosyonelliği,duruşu,tavrı,tekniği,ilgisi,yaptığı işin arkasında durması,...ve daha bir çok şey onu seçmemim nedenidir.
benim için dr un tekniği kadar ilgisi de önemliydi.ayrıca ben dr umun yanında rahat olmalıyım sonuçta en çirkin yerlerimizi açıyoruz onlara :)
dr umun yanında hep çok rahat oldum.nasıl desem nasıl anlatsam.. yaşı genç ama babacan bir tavrı var :)
her aradığımda ulaşabildim ona,kafama takılan her şeyi sorabildim.amlyt öncesi de amlyt sonrasıda her şeyden çok memnun kaldım.hasteneden de yine aynı şekilde memnun ayrıldım :)canımı sıkan tek şey çiçeklerimi odama almamaları oldu
sorun yok Ercan beyde:) o her şeyi hallediyor valla :)
bu arada benim özel bölgemde aşırı çatlaklar vardı.aslında çatlak da değil yırtık diyebiliriz :)o boyutta yani.daha önceki görüştüğüm dr lar ona yapabileceğimiz hiç bir şey yok demişlerdi.onlar öyle söyleyince ben de Ercan beye bu durumdan rahatsız olduğumu hiç söylememiştim.yani onunda yapabileceği bir şey yoktur diye tahmin ederek hiç açmadım bu konuyu.buna rağmen Ercan bey sağolsun onlarıda almış :)
amlyt sonrası gözlerime inanamadım resmen böyle
olmuştum :)))
dediğim gibi bir kaç dr la görüş.en sağlıklı kararı vereceğinden eminim :)
her şey gönlünce olsun..