Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

hayırlısı ve gönlüne göre olsun cnm
e doktorlar öyle dediyse doğrudur
benim doktorumda bana silikona gerek yok demişti, gerçi silikon gerekli dese vazgeçerdim yada küçülsede küçülsün silikonsuz yapın derdim. biraz doktor sözü dinlemek birazda nasıl rahat edeceksen öyle karar vermekle ilgili bir durum.
karın germem içinde çizim sırası dikiş hattı gözüme çok uzun geldi ki uzun zaten :) vazgeçiyordum o an tam karın germeden. mini yapın dedim. doktorum olmaz dedi zor ikna etti. iyiki tamam demişim yoksa mini bir işe yaramayacaktı.
bu arada aml tan hiç korkma, sonrasından da
benim 4 yaşında kızım var ve aml sonrası bakıcak kimsemde yoktu ücretli birini tuttuk
eşimde ne olmaz dedi ne çok hevesliydi. nazlanma şansımda yoktu :)
zor bir ay geçirdim çok şükür geçip gidiyor sonucu güzel :)
şimdi indirimlerden sürekli bikini alıyorum ve sütyen :)

Son düzenleme:

Canım benim haklısın mutlaka bir sıkıntılı dönem geçireceğim ama seninde dediğin gibi inşallah sonrasında aynaya bakıp bakıp iyiki olmuşum diyeceğim ve valla bikini alacağıma inanamıyorum o bikiniyi giyip karınımı saklamadan plajlarda gezinmek nasıl bir duygudur acaba hiç tatmadım hayal gibim bir şey düşüncesi bile beni heyecanlandırdı

cnm rahat ol..atlatrsın allahın ıznıyle..bence olmsken ıkısınıde ol kurtul nasıl olsa acı cekeceksn az yada cok yatcaksn o masaya alcaksn o narkozu..yaptr ve kurtul derım ben..bana drum contramal dıe damar yolundan gıden bı ılac takmıstı amelıyattan cıktgımda o kolumdaydı sureklı gtmıyordu agrın oldukca bas demıstı..super bıseydı..doktoruna bı sor ıstersen..3 gun boyunca resmen uyudum gıbı bısey :)

Hanımlar uzun süredir sessizce dostluğunuzu, paylaşımlarınızı ve deneyimlerinizi takip ediyorum. Becerebildiğim kadarıyla bir kaç arkadaşa arkadaşlık isteği de gönderdim ama kabul edilip edilmediğimi bilemeyecek kadar sistem kullanımında cahilim:) öğreneceğim söz:) 15 yıl önce tam abdominoplasti ameliyatı geçirdim ve ne yazık ki büyük bir fiyasko olarak dolaşıyorum kısmet olursa önümüzdeki sonbahar ya da en geç 2015 kışında hepinizin sevgilisi Dr Ercan beye gidip beni kadına çevir diyeceğim:) şu anda hem süregelen bir tedavim var 3 ay daha ilaç kullanacağım hem de ekonomik olarak bu operasyonu planlarıma alamıyorum. Kendi girizgahımdan sonra en yakın ameliyat tarihli arkadaşımız sevgili Begonya için bir şeyler söylemek ihtiyacı hissettim. Lütfen acı çekeceğim diye hiç bir şeyden vazgeçme. Biz doğum yapan, her ay düzenli gördüğümüz adet sıkıntılarının içine şişkinlik memelerde gerginlik ve kasıklarda ağrı yaşayan bununla kalmayıp kıllarımızı gönüllü olarak yolarken kendimize eziyet etmekten çekinmeyen bir cinsiz:) sence acı sana ne kadar engel olabilir? 15 yıl önceki teknoloji ile geçirdiğim ameliyatta bile aklımda kalan çektiğim acı değil ameliyata girişim sırasındaki moralsizlikle uyanışım sırasındaki sıkıntı durumu var. Lütfen kendini plajda bikininle hayal et, evlatlarının güzel günlerinde bedeninin tüm güzelliklerini ortaya döken kostümünle ortalıkta salındığını hayal et. Unutma bu kadar detaylı düşünen kadının bir kişi üzerinde konuşmaları bu doktorun ve ekibinin ne kadar işinin ehli olduğunun en güzel işareti. Ve hatırlarsan sen de başka bir doktordan gün almışken Ercan bey fanları arasına ona güvendiğin için dahil oldun. Göbişinle vedalaşman için sadece 3 günün kaldı:) önümüzdeki hafta bu gün fıstık gibi bir kadın olarak bu sayfalara bakıyor olacaksın. Şimdilik hepinize iyi geceler, sevgiyle kalın:)

Mammazia sen neden tekrar ameliyat olmak istiyorsun? Sonuçların kotumu oldu?

Canım bitanem ya, ne güzel yazmışsın. Çok haklısın biz kadınlar gerçekten nelerin üstesinden geliyoruz, bunun üstesinden mi gelmeyeceğiz. Yazdıklarınla verdiğin moral için sana çok sağol canımcım. Umarım en yakın zamanda sende Ercan bey kervanına katılırsın ve bu defa hayal ettiğin göbişe kavuşursun. İyi dileklerin için ayrıca teşekkürler tatlım

Mammazia sen neden tekrar ameliyat olmak istiyorsun? Sonuçların kotumu oldu?

Ne yazık ki estetik kaygılarda girdiğim ameliyat sezaryen sırasında karın zarımın yırtılmış olması nedeniyle tamamen onarım ameliyatına dönüştü belirgin olmayan sezaryen izim yerine kocaman ve saklaması mümkün olmayan bir kesi, dönemin teknolojik ve tıbbi imkanlarıyla ilgili olarak gelişen komplikasyonlar sonucu da göbek deliğimin altında birbirinden bağımsız iki büyük armut şeklinde top ve karın zarımı koruması için de kendi yağlarımdan yapılmış yastık ile pek de estetik bir görüntüm yok açıkçası ysmnts

Begonya02
Hayallerimi gerçeğe dönüştüren kadınlardan olabilmene kısacık bir zaman kaldı. Öyle güzel ol ki ben de başaracağım diye senden de diğer hanımlardan aldığım motivasyonu alabileyim:)

Canım benim ya sen neler yaşamışsın öyle feci şeyler. İnşallah hepsi geçmiş ve bitmiş olsun. Şimdi önüne bakmalısın lakin güzel günler gelecekte Çünkü iyi bir doktorun revizyonu ile harika bir vücuda kavuşacaksın. Zamanı gelince kesin birkaç doktordan görüş alacaksındır ama mutlaka Ercan beye de görünmelisin derim. O gerçekten kendine sonsuz güvenen çok iyi bir doktor. Ayrıca kadınlar kulübündeki aynı kaderi paylaşan bu güzel arkadaşlarla fikir, bilgi, moral, görüş ve hertürlü destekle herşey daha da bi kolay ve güzel oluyor. Senin bana sağladığın güzel moral desteği gibi. Çok sağol canım, inşallah herşey dediğin gibi olacak. Ben güzelce atlatacağım ve sonra ben sana ve senin gibi ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarımıza tecrübelerimi paylaşarak bilgi ve moral vereceğim. Çok teşekkürler tekrardan canım kocaman öpüyorum.

canım zaten mini germe yapılmış değilmi?

yeterli deri olmadığı için yukarda kalmıştır diye düşünüyorum ben.
bence olumlu düşün hepimizin vücut yapısı farklı.belki sende de hala ödem vardır :44:
birde tatlım kilo aldın mı amlyt sonrasında?
eğer aldıysan onunla alakalı da olabilir...

Foto koymam canım ya :) ama memnuniyetimi Yada memnuniyetsiLiğimi anlatırım şimdiden hoş ama gülazer gibiyim çok şiş

ama arkadaşımm merak ediyoruzzzz.koyarsın bi foto yaaa en özelinden :)
sadece arkadaşların görür.arkadaşlığa da güvendiğin kişileri eklersin:)
o süper müthiş poponu görmek için tee konyaya getirtme bizi

cnm dokturmussun masallah...gobusunede kocaman masallahhh

sağol canımm valla sanada maşallah
bak ne güzel karın meme bir arada yaptırdın hemde hiç sızlanmadan :)

hainlerrrr
ben çok gülmeyin demedimmi sizeee :))

inşaallah canım.nasip hiç belli olmaz belkide mayısa kalmaz atlar gelirsin :)

ay bende yine taktim memeye
geçen rüyamda ercan bey benim bulunduğum ilde dr luk yapmaya başlamış anam koştura koştura gidiyodum önce benim memelerimi dikeltsin diye
iyice cozuttum bu ara bak rüyalarıma girmeye başladı memelerim :)

Ayy ciddimisin canim ya ben caktirmiyorum ama ameliyattan sonraki agri ve sancidan cok korkuyorum. Biraz olsun rahatladim. Alisveris kacinilmaz ama tabiki saglik icin yapmam yada yapar yanimdakine tasitirim :))

canım başka sorunlar olmasın,ağrı acı dediğin nedirki...bir kaç gün katlanırız ne olacak.ömür boyu kendini harika hissedeceksin düşünsene :)

canım araştırmadım diyorsun da sen doktorunun sonuçlarını canlı görüp gidenlerdensin.bu da araştırma sonuçta
çok memnun olacaksın ben eminim.

hiç düşünme.bak ben toprak ne güzel özetlemiş durumu.her ay çektiğimiz regl sancılarımız var bizim(ben çok ağrılı ve yoğun geçiririm o dönemi)emin ol karın germede o kadar canım yanmamıştı...memeyi bilemiyorum tabi o konuda fikir yürütemiycem şimdilik

arkadaşlarda yazmışlar zaten begonyacııım hepimiz yaşadık bunları :)
ben karın germeden acaip tırsıyordum.bir kaç yıl önce bir bayanla tanışmıştım kadın karın germe amlyt ı olmuş.ilgimi çeken bir konu olduğu için kadına sordum memnunmusun diye,hayatımın hatasını yaptım asla asla olma bu amlyt ı demişti
o kadın hiç gitmiyordu gözümün önünden..ya pişman olursam duygusu sarıyordu hep.
her gece bir kabus görüyordum.amlyt olmuşum karın dikişlerim tutmuyormuş açılıyormuş karnımın içini görüyor ve çok ağlıyordum rüyamda :)
ama bak şükürler olsun problemsiz sorunsuz geçti gitti :)
seninde öyle olacak inşaallah:)

bu arada benim rüyalarım çıkar :) beni en çok tedirgin edende buydu
ya tutarsa hesabı :)))))

merhaba mammazia.
geçmiş olsun.inşallah planlarını gerçekleştirip sende harika bir karına sahip olursun :)
ben 6 aralıkta karın germe ve kol lipo oldum Ercan beye.
şimdi ki planlarımda meme var :)

arkadaşlar bana hep bir çok doktorla görüş diye tavsiyede bulunmuşlardı.aynı şeyi şimdi ben sana söyleyeceğim :)
mutlaka bir den fazla dr la görüş.görüşki aralarındaki farkı,tekniği değerlendirme şansın olsun.birde mümkünse karar verdiğin dr un sonuçlarını canlı görmeye çalış.bu da dr un tekniğini anlaman için bir fırsat oluyor :)
ben burada çokça adı geçen bir kaç dr la görüştüm.hepsi de ilgili idi.
fakat Ercan beyde farklı bir durum var:)onunla görüşünce işte bu dedim :)
işte bu,eğer ben bu amlytı olacaksam doktorum kesinlikle Ercan bey olmalı!...dedim:)
aynı şekilde eşimde çok sevdi doktorumuzu :)
amlytıma hiç desteklemedi eşim hatta vaz geçirmek için elinden gelen pskolojik baskıyı yaptı :)ilk muayeneye giderken Ercan beye de bir kusur bulur,o bahaneyle beni amlyttan vaz geçirmeye çalışır diye düşünüyordum.ama dr un ofisinden çıkıp arabaya bindiğimizde dediği tek şey bu dr harika oldu :)))
kendine güveni,profosyonelliği,duruşu,tavrı,tekniği,ilgisi,yaptığı işin arkasında durması,...ve daha bir çok şey onu seçmemim nedenidir.
benim için dr un tekniği kadar ilgisi de önemliydi.ayrıca ben dr umun yanında rahat olmalıyım sonuçta en çirkin yerlerimizi açıyoruz onlara :)
dr umun yanında hep çok rahat oldum.nasıl desem nasıl anlatsam.. yaşı genç ama babacan bir tavrı var :)
her aradığımda ulaşabildim ona,kafama takılan her şeyi sorabildim.amlyt öncesi de amlyt sonrasıda her şeyden çok memnun kaldım.hasteneden de yine aynı şekilde memnun ayrıldım :)canımı sıkan tek şey çiçeklerimi odama almamaları oldu

sorun yok Ercan beyde:) o her şeyi hallediyor valla :)

bu arada benim özel bölgemde aşırı çatlaklar vardı.aslında çatlak da değil yırtık diyebiliriz :)o boyutta yani.daha önceki görüştüğüm dr lar ona yapabileceğimiz hiç bir şey yok demişlerdi.onlar öyle söyleyince ben de Ercan beye bu durumdan rahatsız olduğumu hiç söylememiştim.yani onunda yapabileceği bir şey yoktur diye tahmin ederek hiç açmadım bu konuyu.buna rağmen Ercan bey sağolsun onlarıda almış :)
amlyt sonrası gözlerime inanamadım resmen böyle olmuştum :)))

dediğim gibi bir kaç dr la görüş.en sağlıklı kararı vereceğinden eminim :)
her şey gönlünce olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…