Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet komple kaslar kalkti, gözalti torbalari alindi, göz kapagi düzeltildi yanaklar, yüz de ne görüyorsan hepsi yapildi :)

Evet komple kaslar kalkti, gözalti torbalari alindi, göz kapagi düzeltildi yanaklar, yüz de ne görüyorsan hepsi yapildi :)

Canım arkadaşın kaç yaşında. Ben 48 yaşındayım Ercan beye yüzümü sordum napılabilinir diye, sana şimdilik sadece botox yeterlidir dedi. Gerçi bana kalırsa yapılacak çok şey var hayırlısıyla Perşembe günü şu göbiş ve memiş işlerini halledeyim, gerisine sonra bakarım artık

Arkadasim diyorum da benden yasca bayagi bir büyük :) Canim yaptirdigin da 50 yasindaydi ama onun yüzü cok kötüydü. Uykusuzluk, yillarin verdigi stres, üzüntü, azerbaycandan kacak gelmis ve yanliz cocuklarinla hayat mücadelesi derken inanilmaz kötüydü. Ama benden söylemesi komple yüz cok aci veren birsey. Arkadasim 2 hafta Türkiye de kalip geldi hala morluklari sislikleri gecmemisti hatta kendisi dedi bir daha asla yaptirmam, 4 gün gözlerimi acamadim diyordu.

Büyük konuşmayayım ama komple yüz kesin yaptırmam. Ben kas altı göğüs olacam diye şimdiden kara kara düşünüyorum acaba vazmı geçsem göğüs ameliyatından ? O da epey bi sancılı oluyormuş.

Kızlar bugünü de saymasam son 3 gün. Heyecan tam dorukta, ufaktan ufağa tırsmalar yine baş gösterdi. Bu yetmiyormuş gibi, sabah annem aradı, ameliyat olacağımı söylemedim kendisine, gece kötü rüya görmüş, yurtdışında oğlum var onu arada bir sor durumunu dedi. Bunu duyan eşim hemen bana yordu rüyayı ve acaba ameliyattan vazmı geçsen dedi. Valla bunlar birlik olmuş benim moralimi sıfıra düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Şimdi aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Hatta göğüsden vazmı geçsem sadece karınmı yaptırsam, göğüs kas altı olacak daha ağrılı oluyormuş diyorlar. Allah korusun, şimdi ameliyata bu kadar az kala aklıma neler neler getirdiler ya. Offf ne stresli bir süreçmiş bu ameliyat öncesi.

yazını görünce yazmadan geçemedim ben en son ki ameliyatımı annemden kızkardeşden gizledimmm annem ameliyata 1.hafta kala aradı beni rüyasında görmüş ben toprak kazan bir vinçin üzerindeymiş el sallayormuşum daha gelmiyeceğim diye annem anlattı ben kapadım hemen buradan kankam ogltkn yi aradım anam ben öleceğim kesin dedim anama malum odu ölmedim yaşıyorummm rahat ol yalnız herkese söyleme psikolojin bozulmasınnn ve kombine ameliyattan vazgeçme büyük pişmanlık yaşarsın

Tatlım yine beni rahatlatmayı başardın. Sanırım benim gibi birçok kişi bu gibi tedirginlikler yaşıyordur. Valla şimdiye kadar hiç düşünmediğim bir sürü aptal aptal şeyler geldi aklıma. Allaha emanet artık. Çok sağol canım

canım seni çok iyi anlıyorum bir çoğumuz vasiyetname bile hazırladık bak benim ki evlenirsen minik yavruyu ezdirme malı mülkü kadına yedirme iki evladımın diye

canım seni çok iyi anlıyorum bir çoğumuz vasiyetname bile hazırladık bak benim ki evlenirsen minik yavruyu ezdirme malı mülkü kadına yedirme iki evladımın diye

İlahi canım ya, güldürdün beni. İşte bende böyle saçmalıklar düşünüyorum fakat dile getirmiyorum. Çünkü söylersem biliyorum ki eşim vıdıvıdı sürekli konuşacak, ben diyorum yaptırma, ben zaten hiç onaylamıyorum v.s. kurtulamam onun dilinden daha çok moral bozacak

Canim sonucta büyük veya kücük narkoz alip ameliyata giriyorsun, illaki etkilenirsin. Bana doktor burundan mecbursun ameliyat olmaya dedigin de 1 hafta boyunca kabuslar gördüm, burnuma resmen beton dökmüsler öyle gördüm, Yataktan kalkamiyormusun vs. vs. sonucta insaniz ve psikolojik olarak etkileniyoruz. Bencede vazgecme karin gögüsten daha zor, olmusken ikisini birden olup kurtul. iki aciyi tek tek cekecegine bir anda olsun bitsin. Rabbim bize ömür vermisse birsey olmaz, ama ömrümüz bitmisse hersey bahane olur. Icini ferah tut ve bir cesaretle olsun bitsin :)

Çok sağol canım ya, haklısın tatlım allah ne derse o olur. İnşallah herşey güzel geçecek. Moral için teşekkürler sağol :13:

cnm korkuların çok normal
bende son gece aglamaktan içim çıkmıştı
ama geçiyor işte
yalnız merak ettiğim silikon şartmı sadece dikleştirme olsan şu an cup ne takıyorsun? ben aml öncesi markaya göre b-c takıyordum hala aynı sadece diklestiler

Son düzenleme:

Rica ederim fragola.Doğrusunu istersen bende bir tek göz kapakları alınmasının yeterli olacağını sanıyordum.Beni rahatsız eden onlardı çünkü.Ercan bey bir bütün halinde baktığından (işi bu sonuçta) yapılması gerekenleri anlattı.Demem o ki sen göz altı torbalarından rahatsızssın sadece onların alınması olmayabilir ufak dokunuşlar yapabilir yada yapmayabilir.En doğru kararı doktorun verir anlayacağın.
Yüz ameliyatı olalı on ay oldu.Bundan sonra problem çıkmaz inşallah.
Burda okuduklarımdam bir yıl sonra tam oturduğunu yazıyorlar.Bende bakıyorum aynaya daha ne oturacak diye anlamıyorum, kendimim işte.Doğrusunu istersen çok çabuk kendi ifademe kavuştum.Şişlikler indi.Tek devam edem hafif gerginlik hissi oda gözaltı halka kısmında.Birde kafamın belli bir kısmı uyuşuk desem değil hissediyorum.Farklı bir şey adlandıramıyorum.Onlarda varla yok arası.
Ercan bey benim ne istediğimi anladı ve o doğrultuda yaptı.Bana göre,benim beklentime cevap verdiği için başarılı.
Beklentiler,istekler,güzellik,memnuniyet,beğeni,başarı kişiye göre değişir taktir edersin ki.

Canım bende sadece dikleştirme istedim fakat meme dokum az olduğundan sadece dikleştirme olursa çok küçük olurmuş göğüslerim. Şuan benimde b-c cup. Yarın tekrar görüşmeye gideceğim soracağım doktora ne kadar küçülür diye b cup olursa sadece dikleştirme yaptıracağım. Ama b cuptan daha küçük olur derse o da çok küçük olur sanırım. Yarın iyice bilgi alacağım. Günde kalmadı perşembe ameliyattayım hayırlısyla

b-c cup san zaten göğüs dokun var demektir
b-c cup desteksiz takıyorsun dimi
dikleştirmede göğüste çok minik küçülme oluyor yani bir beden değil, çeyrek beden gibi

İnsanoğlunun keşfedilmemiş tek yeri beyin sana oyunlar oynamaya başlamış

b-c cup san zaten göğüs dokun var demektir
b-c cup desteksiz takıyorsun dimi
dikleştirmede göğüste çok minik küçülme oluyor yani bir beden değil, çeyrek beden gibi

Evet desteksiz takıyorum. Gerçi daha öönce görüşdüğüm doktorda aynısını söylemişti. Slikon takviyesi lazım demişti. Ben zaten büyük göğüs sevmiyorum o yüzden çok fazla küçülmezlerse sadece dikleşme bana yeter. İnşallah öyle olur hayırlısı artık tatlım.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…