Evet CNm Saol bitti vallahi:) 1 senedir planlıyordum sen iyi bilirsin:)
Bilmem mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet CNm Saol bitti vallahi:) 1 senedir planlıyordum sen iyi bilirsin:)
İnşallah bakalım 1 yıl filan olsun herşey aynıysa başka bir doktorla görüşmeyi düsünüyorum neler yapılabilir diye.cevapların için teşekkür ederim arkadaşım.Şu yağ alımını sanırım herkes yapamıyor,almış gibi yapıyorlar sanki. İz sezeryan yerinin üstünde demek ki,çamaşırdan gözüktüğüne göre.Fazla derin olursa aşağı çekme ihtimali olabilir zaman içinde üzülme.İzler geç solsun önemli değil ki önemli olan yara olmasın dikiş açılmasın.Biraz zaman tanı kendine.Belki şişlerin de geç iniyordur.Şişler tam indiğinde izlerde aşağı kayar.Tekrar geçmiş olsun.
Canım meme başından olacak ama meme dokum az olduğundan slikonu kasın altına yerleştirecek. Ayrıca silikon kas üstü veya kas zarı altına da koyuluyormuş.
benımkı nasıl acaba?kendımız suan anlayabılır mıyız kı kas altında mı kas ustunde mı ? ben hıc arastrmadan gttm gogus ıcın ve tamamen herseyı druma bıraktm o yuzdende bunlardan bı haberım..tek bıldıgım 225 damla bırıne 250 damla dıgerıne konuldu..
Canım meme dokum az olduğundan slikonu kasın altına yerleştirecek. Ayrıca silikon kas üstü veya kas zarı altına da koyuluyormuş.
Memnunmusun canım damla silikondan eğer ameliyattan sonra fazla ağrın olmadıysa kas üstü konmuştur silikon. 25o cc b cup mı oldu göğüsler. Bana B cup ile C cup arası yapacak ama hala tedirginim 158 boy 55 kiloya büyük olacakmış gibi geldi bana.
Kas zarı kesileceğinden dolayı sonrası sıkıntılı olacaktır elbette. Ben ercan beye soracağım neden kas zarı altı yapmıyor diye o daha bir ağrısız oluyormuş.
sen damla yaptrcaksn dı mı?damla cok hos duruo bı 5-6 ay sonra..
Damlayı çok beğeniyorum ama yuvarlak daha uygun olacağını söyledi doktor. Gerçi pazartesi tekrar konuşmaya gideceğim. Detaylıca herşeyi öğreneceğim.
Canim senin ameliyata cok az kaldi degil mi? 13 Subattamiydi?
Evet canım 13 Şubat, biran önce gelsin de bitsin. Beklemek daha bi zor sanki
olur muu günün almışsın mis gibi, karar vermişsin ya %50 si bitti gitti bence :)
kızlar size de sormak istiyorum, şimdi ben şu son günlerde göz altı torbalarıma taktım, bu ameliyatla beraber (karın germe artı göğüs dikleştirme ve implant) olabilir mi ne dersiniz? bu konuda deneyimi bilgisi olan var mı? jelesec'e sordum özelden, cvp bekliyorum ama size de bi danışmak istedim :26:
Karın ve meme kombine oluyor.Yüz başlı başına bir ameliyat olduğundan olmuyor.Benim karın ve yüz bir arada olmadı.Her doktor aynımı bilemem.Benim gittiğim diğer doktorlarda ayrı ayrı yapılır demişti.Biri sadece göz kapağı alma ve karın olur demişti.Sadece göz kapağının alınması ifade değişikliğine sebep olurmuş onu söylemedi ama.
Her şey bir anda olsun bitsin istiyoruz ama olmuyor maalesef.
Popomdaki dış dikişleri patlatmışım dua edin geçsin nolur
Bentoprak çok teşekkür ederim cevabın için. göz kapağı alma dediğin göz altı torbalarının alınması mı? üst tarafla problemim yok yani üst göz kapağımla ilgili, ercan beye gitmeyi düşünüyorum bu arada. senin doktorun da bildiğim kadarıyla ercan beydi di mi? göz altı torbalarımın alınmasını istiyorum sadece, üst değil. o acaba ifade değiştirir mi? annem osman oymak'a yaptırmıştı 7 sene önce. hem üst hem alt. çok güzel oldu. ben şimdi karın için göğüs için osman beye güvenemem, o yüzde gözde iyi diye biliyorum. eğer ercan beyin göz altı torbalarıyla ilgili de başarılı bir sicili varsa felaket mutlu olurum. ayrı bile yaptırmam gerekse para biriktirir yaptırırım bi şekikde :) ama şimdi hazır ameliyat oluyoken aradan çıksa çokk mutlu olucam
Evet canım 13 Şubat, biran önce gelsin de bitsin. Beklemek daha bi zor sanki
Ercan bey benim arkadasima komple yüz estetigi yapti harika oldu, sanirim sirf göz alti torbalarini da yapiyordur. Bence direk Ercan beyle konusman daha yararli olur.