Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet aynen canımcım, benim de gençlere vermek istediğim msj aynen bu, gençlik yılları çabuk geçiyor, ertelemeyin hemen olun kurtulun

nolac şuan ameliyatta olmalı, allah yardımcısı olsun. Sorunsuz harika bir ameliyat geçirsin inşallah. Dualarım onunla :116:

anammmm e aşkolsun bi uğrayaydın :)çay kahve molası vereydinn :))

canım amlyttasın dır hala.dualarımız seninle..iyi hissedince ayrıntıları alalım lütfen :)

vayyy jelesecim kk nın en taş hatunu haaa halbuki o senin için hiç iyi şeyler demiyodu

bebeemm onlar keyfinde yemekte dedikodu da :) bak sana dua eden benim :)
NOT:her nevi şeker kabul edilir

Son düzenleme:

tatlım kararın hayırlı olssun :)

Fiyatı 13.5. Türm ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar duyrulur. Hepimiz için hayırlı olsun inşallah allah sorunsuz ameliyat yaşatsın herbirimize

Begonyacım senin fiyatın benimkinden 500 fazla olmuş

işte şimdi kıyamet kopar :)
ben bu dr a ne diyimmmm:)

bana karın göğüs 14,000 demişti
birde uzaktan geldiğimi bile bileeeee

küstüm

sevme onu jelesec bak ben sana demiştim getirmez o şeker meker :)
pinti bu kadın pinti
beni sev bennen ilgilen :) ben sana hep şeker çoko alarım :82:

:))) bugün şişti valla karnım çok yedim bira göbeği gibi çıktı:))) yarından sonra hemen sıkarım kemeri tlbtlb nin süper indi nazara gelmemek için yazmıyor kiloda verdi darısı başına

bu sabah tartı 60 ı gösterdi valla
neyse regl öncesi diyip teselli ediyorum kendimi :)

İnsallah, hakikaten canim sıkılıyor yani

canım dün konuştukya sabah aç karna incele karnını :)
ve beklemekten başka şansımız yok bekleyip görücez :)
ama emin ol bir haftada bile fark ediyor :)

işte şimdi kıyamet kopar :)
ben bu dr a ne diyimmmm:)

bana karın göğüs 14,000 demişti
birde uzaktan geldiğimi bile bileeeee

küstüm

hahaha ilahi canım ya Yazını çok beğendim, küsmeler falan. :)) Banada fazla söylediydi ama anca 13.5 indi ama bak nolac 13'e bitirmiş. Herhalde pazarlık yeteneği ile alakalı birşey bende de o hiç yok, neyseki eşim yanımdaydı o yaptı pazarlığı onda bile 13 e indiremedik. Napalım canım ya, canımız sağolsun artık 3 e 5 e bakmayacağız

Son düzenleme:

aaaa ne oluyorrr bakayımmm
birileriniz istanbulda buluşur öbürü evine davet eder aaa valla kıskanıyorummmm
kendimi yanlız hissediyorum bennnnn

tabikii öyle canımm bunlar işin şakası :)
zaten ben çok çektirdim doktora :)adam uğraştıracağımı bildiği için o kadar istedi demekki

valla 7 hafta oldu ben amlyt olalı.verdiğim para son kuruşuna kadar helali hoş olsun diyorum..başkada bişiy demiyorum :)

her şeyden o kadarki menun kaldım anla yani :)

Son düzenleme:

Ne kadar güzel, harika. Acaip moral depoluyorum bunları duyunca. İnşallah bende buraya böyle güzel şeyler yazıp ameliyat olacaklara moral veririm

13 Şubat'a ben talip olmuştum, sana kısmet oldu demek ki hayırlı olsun. Benim de 22 Şubat'ta . Aranızda hiç pazarlık edemeyen benim sanırım. Karın germe+göğüs (lolipop silikon,diklestirme) 15000 dedi. Benim yasım 30, ikiz hamilelikten ötürü karnım sarktı. Memeler daha idare eder beni ) sadece karın germe 8000 dedi, yazılanlara bakınca fazla geldi . Ama umrunda degil su anda, bı an önce olup bitsin istiyorum.

Slm arkadaşlar bende 19 Şubat'ta Ercan beye lazer lipo+mini karın germe olacağım.. Şimdiden korku sardı beni ( sonuçları inşallah güzel olur yorumların bazılarında sonuçlardan memnun kalınmamış onları okudukça biraz endişeleniyorum....

Hayırlı olsun canım. Memişleride ilerde yaptırısın yaşın daha genç. Bence en önemlisi göbiş, ben bu yaşa kadar cesaret edemedim. Birde tabii 10 yıl önceki tekneloji ile şimdiki bir değil. O yüzden hep diyorum eğer gençlerde bu göbek şikayetleri varsa çözümü ameliyattan başka bir yerde aramasınlar çünkü yok. Benim yaşa kadar da beklemesinler imkanlarını zorlayıp mutlaka olsunlar. Sen çok iyi karar vermişsin. Gençken taş gibim dolaşmak başkadır allah olacak olanlara sorunsuz ameliyatlar versin inşallah

Hedef yaz aylarında plajlarda gerinegerine yürümek, ve yillar sonra bikini giymek anestezi ve ameliyat sonrası beni ürkütüyor, inşallah problemsiz su gibi gecer o süreçler. Siz benden önce ameliyat olacaksınız, sonucunuzu merakla bekliyor olacağım ;-)

Canım hayarılı olsun. Elbette 100% memnuniyet veren bir dr. bulunamaz diye düşünüyorum. Bende çok araştırdım, sakın negatif düşünme, ben şöyle diyorum "bulabileceğimin en iyisini buldum ve ona kendimi emanet etecek kadar güveniyorum". Gerisi allaha kalmış. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Ben bilem bu yaşta günlerdir o hayali kuruyorum O korkular bende de var elbette ama aklıma getirmemeye çalışıyorum. Yatcaz kalkcaz taş gibim olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…