korkma korkma korkcak bısey yok..helede gogusten hıc korkma..
6 saat surdu benm amelıyatm..cıktıgında usumek ve sayıklamak dısında bısey yok :)
Hayırlı olsun kararın! Canım ben amelyatımı 36 yasında oldum, yıne keske daha once yaptırsaydım dedım. Genclıyım, en guzel yıllarım hep sakladıgım, utandıgım gobekle gecti. 15 sene hep karnım dedim, gec kalsamda sonunda kurtuldum. 48 yasında olsaydımda senın gıbı keşke 36 yasında olsaydım dıycekdım. 😊
Kızlar yıldayım Bolu'da :) Ercan bey aradı sabah 8 buçuk 9 da ameliyata alacağını söyledi.heyecanlıyım dedim.niye heyecanlanıyorsun ki ameliyatı sen mi yapıcan dedi:) heycanlanması gereken benim sen yatıcaksın uyuyacaksın dedi:) gece 1 de son kez suyunu iç dinlen dedi:) ama ben hem mutluyum hem korkulu:) dua edin nolur kendimi iyi hissedince yazarım. Bu arada jelesecim canım gülüm kk nın 1 numarası en taş hatunu şekerleri unuttum:) valla Ankara'da aklıma geldi:)
Selam canlarım. Az önce Ercan beyden geldim. Ve bende ameliyat günümü almış bulunuyorum 13 şubatBenim Ercan beyle tanışmama vesile olan burdaki arkadaşlar çok teşekkür ederim. Ercan bey harika bir insan. Çok cana yakın herşeyi detayları ile anlatan artısı ve eksileri ileve fotolarla izah eden ve en önemlisi bana feci güven verdi. Karın germe ile ilgili, benim karnım gerilmeye uygunmuş ve resimlerde görüyordum bir leğen kemiğinden diğerine uzanan kesiklerden çok korkuyordum neyseki benim kesik o kadar uzun olmayacakmış buna sevindim. Göğüslermi dikleştirmek istiyordum ama hacmi az olduğundan büyütmek gerekecek dedi. Alt kasa slikon takviyesi yapacak ben B cup istedim fakat kendisi C sana uygun dedi ve biz B ile C cup arasında karar kıldık Ameliyat 4 saat sürecekmiş. fiyata gelince en uygun fiyatı veriyorum dedi ve bir fiyat verdi ben gerçi pek pazarlık yapmayı beceremediğimden biraz indirim yaparmısınız dedim ve sağolsun oda biraz direndi ama sonra indi. Fiyatı 13.5. Türm ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar duyrulur. Hepimiz için hayırlı olsun inşallah allah sorunsuz ameliyat yaşatsın herbirimize
Fiyatı 13.5. Türm ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar duyrulur. Hepimiz için hayırlı olsun inşallah allah sorunsuz ameliyat yaşatsın herbirimize
Begonyacım senin fiyatın benimkinden 500 fazla olmuş
canım hiç önemi yok onlar gırgır şamata şeker çikolata (ha olsa iyi:)))) bana bak sen kesilip biçilirken biz senin karşında ki develide mama yiyor dedikodu yapıyor olacağız çıkışta yanındayız inşallah uyu uyan emin ellerdesin
:))) bugün şişti valla karnım çok yedim bira göbeği gibi çıktı:))) yarından sonra hemen sıkarım kemeritlbtlb nin süper indi nazara gelmemek için yazmıyor kiloda verdi darısı başına
İnsallah, hakikaten canim sıkılıyor yani
işte şimdi kıyamet kopar :)
ben bu dr a ne diyimmmm:)
bana karın göğüs 14,000 demişti
birde uzaktan geldiğimi bile bileeeee
küstüm
tatlım az kaldı gelıosun salı gunu bana ..doya doya yemek yıyorz yıkanıosun mısler gıbı uyuyosun keyf yapıorz ..egık egık gezerız ıkımız evın ıcınde :) cocuklarda der bırdı ıkı oldular :))
hahaha ilahi canım yaYazını çok beğendim, küsmeler falan. :)) Banada fazla söylediydi ama anca 13.5 indi ama bak nolac 13'e bitirmiş. Herhalde pazarlık yeteneği ile alakalı birşey bende de o hiç yok, neyseki eşim yanımdaydı o yaptı pazarlığı onda bile 13 e indiremedik. Napalım canım ya, canımız sağolsun artık 3 e 5 e bakmayacağız
tabikii öyle canımm bunlar işin şakası :)
zaten ben çok çektirdim doktora :)adam uğraştıracağımı bildiği için o kadar istedi demekki
valla 7 hafta oldu ben amlyt olalı.verdiğim para son kuruşuna kadar helali hoş olsun diyorum..başkada bişiy demiyorum :)
her şeyden o kadarki menun kaldım anla yani :)
13 Şubat'a ben talip olmuştum, sana kısmet oldu demek kihayırlı olsun. Benim de 22 Şubat'ta . Aranızda hiç pazarlık edemeyen benim sanırım. Karın germe+göğüs (lolipop silikon,diklestirme) 15000 dedi. Benim yasım 30, ikiz hamilelikten ötürü karnım sarktı. Memeler daha idare eder beni ) sadece karın germe 8000 dedi, yazılanlara bakınca fazla geldi . Ama umrunda degil su anda, bı an önce olup bitsin istiyorum.
Hayırlı olsun canım. Memişleride ilerde yaptırısın yaşın daha genç. Bence en önemlisi göbiş, ben bu yaşa kadar cesaret edemedim. Birde tabii 10 yıl önceki tekneloji ile şimdiki bir değil. O yüzden hep diyorum eğer gençlerde bu göbek şikayetleri varsa çözümü ameliyattan başka bir yerde aramasınlar çünkü yok. Benim yaşa kadar da beklemesinler imkanlarını zorlayıp mutlaka olsunlar. Sen çok iyi karar vermişsin. Gençken taş gibim dolaşmak başkadırallah olacak olanlara sorunsuz ameliyatlar versin inşallah
Slm arkadaşlar bende 19 Şubat'ta Ercan beye lazer lipo+mini karın germe olacağım.. Şimdiden korku sardı beni( sonuçları inşallah güzel olur yorumların bazılarında sonuçlardan memnun kalınmamış onları okudukça biraz endişeleniyorum....
Hedef yaz aylarında plajlarda gerinegerine yürümek, ve yillar sonra bikini giymekanestezi ve ameliyat sonrası beni ürkütüyor, inşallah problemsiz su gibi gecer o süreçler. Siz benden önce ameliyat olacaksınız, sonucunuzu merakla bekliyor olacağım ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?