Slm arkadaşlar bende 19 Şubat'ta Ercan beye lazer lipo+mini karın germe olacağım.. Şimdiden korku sardı beni( sonuçları inşallah güzel olur yorumların bazılarında sonuçlardan memnun kalınmamış onları okudukça biraz endişeleniyorum....
Canım hayarılı olsun. Elbette 100% memnuniyet veren bir dr. bulunamaz diye düşünüyorum. Bende çok araştırdım, sakın negatif düşünme, ben şöyle diyorum "bulabileceğimin en iyisini buldum ve ona kendimi emanet etecek kadar güveniyorum". Gerisi allaha kalmış. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Merhabalar. Begonya02, siz ve ben cok kısa aralarla Ercan beye ameliyat olacaklar listesindeyizBenim Ercan beyi seçme sebebim burda ona karın germe ameliyati olmus pek cok kisinin bulunması. Tecrübe. Bir kac doktora daha gittim, ama tatmin olmadım. Ameliyat sonuclarından memnun olmamış cok az kisiye rastladım. Memnun olmayanların cogu da daha yeni olmus,3-6 aylık süreçleri geçirmemişler. Ya ödem var diyorlar, ya da ameliyat izim cok yukarda. Dr bey görüşmelerde gercek sonucun 6 aydan sonra belli olacağını söyledi.
Artık bizler burda ameliyat sonrası kader arkadaşlığı yapacağız. Bende şöyle oldu, sende nasıl ? Benim yara izim şöyle, seninki ? Benim şiş şu durumda, seninki ?İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Hadi inşallahameliyat oncesi gobus fotolarinizi cekin mutlaka
Kilo da kafama takılıyor, sonrasında alır miyiz ? Ben su anda 1.58 boy 56 kiloyum. Hep diyetteyim. Cok çabuk kilo alıyorum
Yeni katılan üye olan bayanlar hoşgeldiniz inşallah hepiniz sorunsuz ameliyat süreci geçirir biran önce iyileşirsiniz ben 16aralıkta oldum
ameliyatimi
Kızlar bence boynunuza göre kilonuz normal bence az kadın dediğin etli butlu olsun yahu demi ama :) temelli zayıf olunca da giydiğim hiçbir şey olmuyo bu seferde. benim de boyum 1.58 kilo 55 ben kilomun iyi olduğunu düşünüyorum... begonya senin boy ve kilo kaç canım?
Begonyacim su an iyiyim canım ama benim göbek deliği çok düzgün olmamış yani bi çukuru yok böyle karnımla berbaber dümdüz ama doktorum duzelteceni söyledi. ameliyattan sonra iki büklüm yürümek zor geliyo insana benim belim ve sirtim çok ağrımisti ama hepsi geçti ha bi de ben meme büyütmede oldum aynı anda onlarda bi sıkıntı yok inşallah da olmaz
sana silikonmu takıldı?
silikon zaten göğsü gergin tuttuğu için ayrıca kesip toplamaya gerek kalmıyor
senin teknik meme başı tekniği aslında
tatlım az kaldı gelıosun salı gunu bana ..doya doya yemek yıyorz yıkanıosun mısler gıbı uyuyosun keyf yapıorz ..egık egık gezerız ıkımız evın ıcınde :) cocuklarda der bırdı ıkı oldular :))
bu sabah tartı 60 ı gösterdi valla
neyse regl öncesi diyip teselli ediyorum kendimi :)
canım dün konuştukya sabah aç karna incele karnını :)
ve beklemekten başka şansımız yok bekleyip görücez :)
ama emin ol bir haftada bile fark ediyor :)
aaaa ne oluyorrr bakayımmm
birileriniz istanbulda buluşur öbürü evine davet eder aaa valla kıskanıyorummmm
kendimi yanlız hissediyorum bennnnn
kızlar ağrım var:)çok yazamıycam popom çok ağrıyor
biraz ödemlerim var ama yine de düz canım önceki göbegim çok fenaydi çünkü. görenler hamile misin diyolardi. göğüslerim de 85 B oldu hayatım
işte şimdi kıyamet kopar :)
ben bu dr a ne diyimmmm:)
bana karın göğüs 14,000 demişti
birde uzaktan geldiğimi bile bileeeee
küstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?