Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhabalar. Begonya02, siz ve ben cok kısa aralarla Ercan beye ameliyat olacaklar listesindeyiz Benim Ercan beyi seçme sebebim burda ona karın germe ameliyati olmus pek cok kisinin bulunması. Tecrübe. Bir kac doktora daha gittim, ama tatmin olmadım. Ameliyat sonuclarından memnun olmamış cok az kisiye rastladım. Memnun olmayanların cogu da daha yeni olmus,3-6 aylık süreçleri geçirmemişler. Ya ödem var diyorlar, ya da ameliyat izim cok yukarda. Dr bey görüşmelerde gercek sonucun 6 aydan sonra belli olacağını söyledi.

Doktoruma sonsuz güveniyorum ondan yana bir şüphem yok 2 yıl önce silikon ameliyatı olmuştum sonuçlarından çok memnunum tek sıkıntım fazla beklentide olup istediğim sonuç çıkmazsa diye artık yapacak bişey yok inşallah hepimiz güzel sonuçlarla karşılaşırız ve ameliyat sonrasını hemen atlatırız...

Yeni katılan üye olan bayanlar hoşgeldiniz inşallah hepiniz sorunsuz ameliyat süreci geçirir biran önce iyileşirsiniz ben 16aralıkta oldum
ameliyatimi

Artık bizler burda ameliyat sonrası kader arkadaşlığı yapacağız. Bende şöyle oldu, sende nasıl ? Benim yara izim şöyle, seninki ? Benim şiş şu durumda, seninki ? İnşallah güzel sonuçlar alırız.

Hadi inşallah ameliyat oncesi gobus fotolarinizi cekin mutlaka

Kilo da kafama takılıyor, sonrasında alır miyiz ? Ben su anda 1.58 boy 56 kiloyum. Hep diyetteyim. Cok çabuk kilo alıyorum

Hadi inşallah ameliyat oncesi gobus fotolarinizi cekin mutlaka

Kilo da kafama takılıyor, sonrasında alır miyiz ? Ben su anda 1.58 boy 56 kiloyum. Hep diyetteyim. Cok çabuk kilo alıyorum

Canım bende aynıyım 1.58 boy 55 kilo. Bende kendimi bildim bileli hep yediklerime dikkat eidyorum aynen bende çok çabuk kilo alıyorum. Ameliyata kadar 1 kilo daha verseydim iyi olurdu aslında ama çok da germiyorum kendimi çünkü tansiyonumda düşüyor sonra. Hatta hala günde 3-4 sigara bile içiyorum. Yaşayıp göreceğiz artık, bunun geri dönüşü yok. Ama sonrası muhteşem olacak

Begonyacim su an iyiyim canım ama benim göbek deliği çok düzgün olmamış yani bi çukuru yok böyle karnımla berbaber dümdüz ama doktorum duzelteceni söyledi. ameliyattan sonra iki büklüm yürümek zor geliyo insana benim belim ve sirtim çok ağrımisti ama hepsi geçti ha bi de ben meme büyütmede oldum aynı anda onlarda bi sıkıntı yok inşallah da olmaz

Kızlar bence boynunuza göre kilonuz normal bence az kadın dediğin etli butlu olsun yahu demi ama :) temelli zayıf olunca da giydiğim hiçbir şey olmuyo bu seferde. benim de boyum 1.58 kilo 55 ben kilomun iyi olduğunu düşünüyorum... begonya senin boy ve kilo kaç canım?

Canım yazmıştım, benimde 1.58 boy 55 kg.

Göbek deliği şikayeti diğerlerinde de varmı acaba biliyormusun ? Nsıl düzeltecekmiş söyledimi ? Göğüslerinden memnunmusun. Güzel duruyorlarmı. Kaç Cup oldular. Meak ediyorum. Birde göbeğin dümdüz oldumu canımcım.

İnşallah inecek tatlım. Bu sabah kalkarkalkmaz çıkarttım korsemi ve baktım karnıma, aksamkine göre daha küçük ama yinede göbek var. Ayva göbek yaptım sana demişti birkeresinde doktor. Ayva göbek bumu oluyorki acaba? Eğer buysa ben bunu istemiyorumki dümdüz olsun istiyorum karnım(

biraz ödemlerim var ama yine de düz canım önceki göbegim çok fenaydi çünkü. görenler hamile misin diyolardi. göğüslerim de 85 B oldu hayatım

biraz ödemlerim var ama yine de düz canım önceki göbegim çok fenaydi çünkü. görenler hamile misin diyolardi. göğüslerim de 85 B oldu hayatım

Hayatim 55 kiloya 85B fazla gozukmuyomu? Ben 1.60 boy, 63 kiloyum, gogusler 75 B destekli takiyorum. Shimdi 85 B yaptirmaya cekiniyorumki cok dikkat ceker.))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…