canım hiç önemi yok onlar gırgır şamata şeker çikolata (ha olsa iyi:)))) bana bak sen kesilip biçilirken biz senin karşında ki develide mama yiyor dedikodu yapıyor olacağız çıkışta yanındayız inşallah uyu uyan emin ellerdesin
:))) sevindim adına şeytan tüyü var gün almadan çıkan yok hele benim gibi çok doktor gezip kıyaslama yapanlar arada ki iletişim farkını net görüyorhayırlısı olsun en güzel şekilde atlatırsın inşallah canım
Ohhhh tatlım valla hayat sana güzel. Biz tlbtlb ile bu karinlar ne zaman inecek diye konuşurken sen gez bakalım. Elbet bizede sıra gelir:))
:))) bugün şişti valla karnım çok yedim bira göbeği gibi çıktı:))) yarından sonra hemen sıkarım kemeritlbtlb nin süper indi nazara gelmemek için yazmıyor kiloda verdi darısı başına
hadi gözün aydın elektürük tuttu ise süper bu çok önemli zaten çıkardığı işler ortada umarım sende mutlular kervanına katılırsın
İnşallah canımcım, sanki yeterince korkmuyormuşum gibi bide göğüs eklendi, hayırlısı artık.
canımcımm:) sana benden tavsiye ben ilk ameliyatlarımda zırlayarak girdim çünkü ikinci evladım minik daha kuzu bana ihtiyacı var gece onu yatağında uyurken öperken salla sümüktümölürsem kuzuma kim bakar benim gibi diye ameliyat sonrası ayıldığımda nara atarak yavrumun adını sayıklamış bilinç altıma işlemiş kötü uyandım rahat ol inan nasıl girersen öyle çıkıyorsun karın germede oynayarak gittim eşimi gönderdim kızlarla parti yaptık hiç korkma
cnm T başka, lolipop başka
T de birde göğüs altında kesi oluyor
İnşallah tatlım, 4 saat anestezi beni biraz ürkütüyor ama girdik bir yola bakalım
canımcımm:) sana benden tavsiye ben ilk ameliyatlarımda zırlayarak girdim çünkü ikinci evladım minik daha kuzu bana ihtiyacı var gece onu yatağında uyurken öperken salla sümüktümölürsem kuzuma kim bakar benim gibi diye ameliyat sonrası ayıldığımda nara atarak yavrumun adını sayıklamış bilinç altıma işlemiş kötü uyandım rahat ol inan nasıl girersen öyle çıkıyorsun karın germede oynayarak gittim eşimi gönderdim kızlarla parti yaptık hiç korkma
6.saat ve 7.saat geçmiş ameliyatlarım panic yapma
Begonyacim hayırlı uğurlu olsun, gunude bayağı yakına almışsın. Emin ellerdesin rahat ol. Herşey gönlünce olur inşallah.
İnşallah tatlım, 4 saat anestezi beni biraz ürkütüyor ama girdik bir yola bakalım
Bak şimdi gerçekten rahatladım harikasın
rahat ol seçtiğin hastane doktor anestezi ekibi iyi sıkıntı yapma
nolac yazdı hastaneye giriş yapmış deli bana yazmış 4.sigara içtim bugün sorun olur mu diye
Ben fiyat verme konusunda sizlere katılamıyorum. Şahsen ben fiyatı saklama ihtiyacı duymazdım çünkü gerçekten ameliyatın başarısı kadar bence fiyat da önemli ama elbette bu benim fikrim. Sizlerin fikrinede saygı duyuyorum, elbette sizinde bir sebebiniz vardır. Yardımların için teşekkürler sevgiler canım
merhaba kizlar. size hala hacettepeden yaziyorumbirakmadilar hala. kacicam sonunda. durumum iyi gibi. gogsumdeki tup ckti dun. ama gozlem altinda tutmak istiyolar. sesim hala yok buna cok canm skliyo. her ameliyatta bsyleri kaybettim ya bahtsz bedevi mi desem kendime pismis tavuk mu bilmem. cok cnm skldi artk burdan. bi de hergun bilmemne tetkigi yapcaz diye yemek yok acliktan olcem yakinda. gece uyutmazlar yemek vermezler sonra hastalar iyilessin diye beklerler.
Burdan kimse bana ulaşmadi sağolsun benim kendi doktorum ömer ekin çok yardımcı oldu kelebeklıyi bulmamda çünkü ismini dahi bilmediğim birinin yanına gittim
İnşallah canımcım, sanki yeterince korkmuyormuşum gibi bide göğüs eklendi, hayırlısı artık.
benmde lolıpop yapıldı ama sadece meme basından..baska kesık falan yok..ben lolıpopta baska kesı oldugunu bılmıodum
Canım önce burun ameliyatını hallet sonra bence fazla geçirmeden diğer işlemlere geç. Keşke bende senin yaşlardayken karar verip yaptırsaydım. Onca sene göbeğimi saklamaktan istediğimi giyememkten bıktım. Sürekli fışkıran bir göbekle dolaşmak anca çekenler bilir ve anlar. O yüzden bence iknaya devam ve inşallah sonrası taş taş gibim olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?