• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım hiç önemi yok onlar gırgır şamata şeker çikolata (ha olsa iyi:)))) bana bak sen kesilip biçilirken biz senin karşında ki develide mama yiyor dedikodu yapıyor olacağız çıkışta yanındayız inşallah uyu uyan emin ellerdesin

:))) sevindim adına şeytan tüyü var gün almadan çıkan yok hele benim gibi çok doktor gezip kıyaslama yapanlar arada ki iletişim farkını net görüyor :34:hayırlısı olsun en güzel şekilde atlatırsın inşallah canım

İnşallah canımcım, sanki yeterince korkmuyormuşum gibi bide göğüs eklendi, hayırlısı artık. :1:

Ohhhh tatlım valla hayat sana güzel. Biz tlbtlb ile bu karinlar ne zaman inecek diye konuşurken sen gez bakalım. Elbet bizede sıra gelir:))

:))) bugün şişti valla karnım çok yedim bira göbeği gibi çıktı:))) yarından sonra hemen sıkarım kemeri :32: tlbtlb nin süper indi nazara gelmemek için yazmıyor :51:kiloda verdi darısı başına

:))) bugün şişti valla karnım çok yedim bira göbeği gibi çıktı:))) yarından sonra hemen sıkarım kemeri :32: tlbtlb nin süper indi nazara gelmemek için yazmıyor :51:kiloda verdi darısı başına

İnsallah, hakikaten canim sıkılıyor yani:(

İnşallah canımcım, sanki yeterince korkmuyormuşum gibi bide göğüs eklendi, hayırlısı artık. :1:

canımcımm:) sana benden tavsiye ben ilk ameliyatlarımda zırlayarak girdim çünkü ikinci evladım minik daha kuzu bana ihtiyacı var gece onu yatağında uyurken öperken salla sümüktüm :43: ölürsem kuzuma kim bakar benim gibi diye ameliyat sonrası ayıldığımda nara atarak yavrumun adını sayıklamış bilinç altıma işlemiş kötü uyandım:ssz: rahat ol inan nasıl girersen öyle çıkıyorsun karın germede oynayarak gittim eşimi gönderdim kızlarla parti yaptık :24: hiç korkma

canımcımm:) sana benden tavsiye ben ilk ameliyatlarımda zırlayarak girdim çünkü ikinci evladım minik daha kuzu bana ihtiyacı var gece onu yatağında uyurken öperken salla sümüktüm :43: ölürsem kuzuma kim bakar benim gibi diye ameliyat sonrası ayıldığımda nara atarak yavrumun adını sayıklamış bilinç altıma işlemiş kötü uyandım:ssz: rahat ol inan nasıl girersen öyle çıkıyorsun karın germede oynayarak gittim eşimi gönderdim kızlarla parti yaptık :24: hiç korkma

Begonyacim hayırlı uğurlu olsun, gunude bayağı yakına almışsın. Emin ellerdesin rahat ol. Herşey gönlünce olur inşallah.

Canım senin yazılarını okuyunca gerçekten rahtlıyorum ve moralim yükseliyor çok sağol tatlım. :9:

Ben fiyat verme konusunda sizlere katılamıyorum. Şahsen ben fiyatı saklama ihtiyacı duymazdım çünkü gerçekten ameliyatın başarısı kadar bence fiyat da önemli ama elbette bu benim fikrim. Sizlerin fikrinede saygı duyuyorum, elbette sizinde bir sebebiniz vardır. Yardımların için teşekkürler sevgiler canım:16:

aynen katılıyorum sana..kısıden kısıye degısıo fıyat ama o drla ılgılı yaklasık bı fıyat bılgısı olur gıtmeden once aklımızda en azından dı mı:)

merhaba kizlar. size hala hacettepeden yaziyorum:( birakmadilar hala. kacicam sonunda. durumum iyi gibi. gogsumdeki tup ckti dun. ama gozlem altinda tutmak istiyolar. sesim hala yok:( buna cok canm skliyo. her ameliyatta bsyleri kaybettim ya bahtsz bedevi mi desem kendime pismis tavuk mu bilmem. cok cnm skldi artk burdan. bi de hergun bilmemne tetkigi yapcaz diye yemek yok:( acliktan olcem yakinda. gece uyutmazlar yemek vermezler sonra hastalar iyilessin diye beklerler.

tatlım az kaldı gelıosun salı gunu bana ..doya doya yemek yıyorz yıkanıosun mısler gıbı uyuyosun keyf yapıorz ..egık egık gezerız ıkımız evın ıcınde :) cocuklarda der bırdı ıkı oldular :))

Burdan kimse bana ulaşmadi sağolsun benim kendi doktorum ömer ekin çok yardımcı oldu kelebeklıyi bulmamda çünkü ismini dahi bilmediğim birinin yanına gittim

cnm dun neden solemedın kı gıdıcegını..son dk solemıssın herkes her an burda onlıne olmayabılır kı..dun sorsyadın bana ozelden ekledıgınde yada burdan sana neden yardmcı olmayalm kı dı mı? neysekı basarmıssın bulmussun..

nolac gecmıs olsun sımdıden..senın sonucunu beklıorum sabırsızlıkla..bı foto koyarsın artık benım gıbı dusunenler ıcın :) allah yardmcn olsn dua edıcem sna..hastaym ya suan hastanın duası kabul olurmus :)

korkma korkma korkcak bısey yok..helede gogusten hıc korkma..

İnşallah tatlım, 4 saat anestezi beni biraz ürkütüyor ama girdik bir yola bakalım :46:

6 saat surdu benm amelıyatm..cıktıgında usumek ve sayıklamak dısında bısey yok :)

benmde lolıpop yapıldı ama sadece meme basından..baska kesık falan yok..ben lolıpopta baska kesı oldugunu bılmıodum

sana silikonmu takıldı?
silikon zaten göğsü gergin tuttuğu için ayrıca kesip toplamaya gerek kalmıyor
senin teknik meme başı tekniği aslında

Son düzenleme:
Canım önce burun ameliyatını hallet sonra bence fazla geçirmeden diğer işlemlere geç. Keşke bende senin yaşlardayken karar verip yaptırsaydım. Onca sene göbeğimi saklamaktan istediğimi giyememkten bıktım. Sürekli fışkıran bir göbekle dolaşmak anca çekenler bilir ve anlar. O yüzden bence iknaya devam ve inşallah sonrası taş taş gibim olacağız :16:

Hayırlı olsun kararın! Canım ben amelyatımı 36 yasında oldum, yıne keske daha once yaptırsaydım dedım. Genclıyım, en guzel yıllarım hep sakladıgım, utandıgım gobekle gecti. 15 sene hep karnım dedim, gec kalsamda sonunda kurtuldum. 48 yasında olsaydımda senın gıbı keşke 36 yasında olsaydım dıycekdım. 😊

Back