Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Jeleseccim cok tesekkür ediyorum. Özel mesaj yollayabilmem icin 10 yorum daha yapmam gerekiyormus. Bununla 9 tane kaldi :)

Jelesec cim! Benim dikisler ilk gunden nasil asagdaysa ayni durdu. Hatta ben doktora dikisleri agagida istiyorum dememe pisman oldum. Cok asagida yapti. Bende ercan beye sordum, kk dan arkadaslar dikisler inecek diyolar, benimki daha nereye inecek? Oda sende inmiycek gorduyun yerde duracak. Bazilarinda cok odem oldugundan dikisler yukarida gozukuyo, odem inince dikisde iniyo.

slm tekrardan, bugün Ercan beyden randevu almak için girişimde bulundum. Fakat çok dolu ancak pazartesine müsaitmiş, bende cumartesine araya sıkıştırırmı diye mail attım. Onunlada görüşüp Dr. kararımı öyle vereceğim. İyiki sizinle tanışmışım, kocaman öpüyorum

kıskandım seni ben 1.ay bekledim dikişlerin çamaşıra inmesini doktorun bana garezi vardı galiba bende altta olsun diye çok söylendim şükür şimdi allda ama ben tlbtlb ninkini de gördüm onun kide altta ya adam kişini yapısana sarkmasına göre değerlendiriyor

resimdeki sensen tanıyor gibiyim kozmetik sektörü ile var mı bağlantın?

Gecmis olsun sizde atlattiniz. Umarim hersey yolundadir, ayaklaninca haberler icin bekliyoruz :)

tskrler ..atlattm ..ama yogunluktan gelenden gıdenden acamıorum pcyı ..vakıt sıkıntısı hersey yolunda bı sıkıntı yok yasamadmda..ıns bundan sonrada bole devam eder..sız oldunuz mu?

cok gecmıs olsn cnm..

Hadi ya cok cokk üzüldüm smyylmz da ameliyattan sonra bir daha görünmeyince merak etmistim ama sanirim iyi. Kelebek bütün dualarimiz seninle, bildigim kadariyla yanliz olucam korkuyorum diyordu Allah yardimcisi olsun.

ben iim cnm sadece yogunluktan gelenden gıdenden gıremedım.tskrler

cnm sagol..benım yerımde kım olsa yapardı bence..

Resimdeki benim fakat kozmetik sektöründen değilim. Kimya sektöründenim.

cnm iileşip benı zıyarete gelceksın ve odesmıs olcaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…