kizlar hepinize minnettarm bu kadarini hic beklemiyodum. beni hic yalnz birakmadnz burda olanlar geldi olamayanlar dualariyla hep yaninmdaydi. hala neden oldugunu bulamadiklarindan arastiriyolar. yapmadiklari sey kalmadi. nedenini bulmaya calisiyorlar tabi ama cok aci cektm. bu ameliyat birinin destegi olmadan yapilcak is degil. ben gencligime guvendm kolay atlatrm dedim.ama minicik bi ihtimal geldi beni buldu. bugun de ses kisikligima kafayi taktilar agzimdam burnumdan biseyler soktular. buronoskopi denen bisey yaptilar hayatmda boyle iskence cekmedim. kizlar olmak isteyenlere tavsiyem mutlaka birilerinin destegini alsnlar. cok gerekli degilse yaptrmasinlar. su yasadkklarimi kimse yasasn istemem. gercekten cok zordu simdi fena degilim ama hala sesim yok gogsumde bir boru var ve hergunn baska bisey yapiliyo. bugun artk baska bisey istemiyorum bundan sonra yapmayn dedim. cok yurekten diliyorum ki kimse yasamasn bunlari. cok iyi dusunun. dikislerim ne halde onu bile bilmiyorum. hergun yeni bi aciyla geriliyorlar. cok zor yuruyorum iki buklum belim cok agriyor. hala kalp damar cerrahisindeyim. hepinize ozellikle smyylmza anlasina ve bgn ziyaretime gelen mothersa cok tesekkur ediyorum. iyiki varsnz gercekten. yoksa ne yapardm bilmiyorum. ameliyat anestezi kucumsenecek seyler degilmis kizlar siz de hafife almayn sakn benm gibi. hepinize sevgiler. insallah iyilesirsem ameliyat sonuclarimi paylasrm. hoscakaln.
Coook gecmis olsun, basınızdan buyuk bir olay gecmis. Umarım en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.