- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 34
Jelesec yemek haftaya çarşamba ?? ben de katılmayı çok isterdim ama gün uymuyor bana maalesef.. bir dahaki sefere inşallah şayet tekrarlarsanız ??? kendi kendimi ne güzel dahil ettim
Arkadaslar Merhaba, bende 1 sene önce dis yaptirmak icin internette gezinirken kendimi burada bulup üye oldum.Gecen zaman icinde ara ara girip merak ettigim konular hakkinda ki yazismalari okudum. Her kadinin oldugu gibi benim de sorunlarim var. Burun,göbüs ve gögüs :) Ama benim esim de bu konulara asiri tepkili ben begeniyorum önemli olan benim begenmem diyor. Ben de hayir efendim önce benim begenmem sonra istersen sen begenirsin o sana kalmis birsey diyorumNeyse ki nefes problemimden dolayi doktora gittim testlerim yapildi, film cekildi ve alerjim oldugu, burnumda et oldugu ve burun kemigimin biraz yamuk oldugunu söyledi. Ben bu duruma üzülecegime cok sevindim, ahaa dedim estetik icin firsat cikti :) Doktorum et almayi develetin karsiladigini ama burun icin estetige girdigi icin para alacagini söyledi. Ne kadar dedim 600 euro bana 300 euro da anestesi uzmani aliyor dedi. Hemen eve gelip durumu esime anlattim, ama dedim burun kemigimde yamukmus ve artik sigorta bunu karsilamiyormus birde burun ucumdaki kikirdagim büyük oldugu icin bana zarari varmis ve doktor bunlar icin toplam 900 euro istiyor dedim. Ne sacmaa ya sigorta nasil ödemez dedi önceleri ödüyormus ama millet en kücük yamukluk icin masaya yatinca sigorta kisitlama getirmis dedim :) Tamam saglik icinse yapacak birsey yok bir an önce ameliyatini ol dedi. Hemen doktoru aradim ve 31 Marta randevu aldim. Burun olayini bu sekilde hallettik. Sirada gögüs ve göbüs var bakalim onlara ne yalan bulucam
Benim birde sormak istedigim bsy var ameliyattan sonra bi krem bsy kullaniliyor mu yaranin hizli iyilesmesi icin. Bazilari bepanthen yazms bazilari antibiyotikli krem. Bir de yara izi kremleri ne zmn kullanilmaya basliyor?
Selam bayanlar ben de 18 Şubat'ta ameliyat masasına yatacağım.Bu forumlarda okuduklarım sayesinde ciddi fikir sahibi olduğumu düşünüyorum. sonuçlardan ben de sizi haberdar ederim.
selam bayırgülü.inşallah rahat bir süreç geçirirsin :)
Sağol melosb, benimki de kapsamlı bir ameliyat olacak, göğüs küçültme, dikleştirme, karın germe, yanlardan lipo...haliyle biraz tedirginim. üç katlı pasta gibi duran şu halimden bıktım artık. onlarca yapılıp, terkedilen diyetten sonra artık yemek yiyerek mutlu olan ben, ameliyata karar verip gün aldıktan sonra bir haftadır zımba gibi diyet yapar oldum :) eskiden her diyet beni mutsuz ederdi ama şimdi ciddi bir hedefim var bu hedef benim için müthiş bir motivasyon kaynağı oldu. ve tabii ki sizlerin burada paylaştıkları
Tüh ben yoktum kaçırdım maalesef ....
Jelesec yemek haftaya çarşamba ?? ben de katılmayı çok isterdim ama gün uymuyor bana maalesef.. bir dahaki sefere inşallah şayet tekrarlarsanız ??? kendi kendimi ne güzel dahil ettim
herkesin bünyesı acı esigi farklı o kadar korkulacak bi ameliyat oldunu düşünmüyorum umarım hersey istedınız gibi olur
biri benden mi bahsettiiiikıhkıhkıh :) ivit yaptırdım ben benimde tenim beyaz ama izlerim bir yıl olmasına ragmen gecmedi malesef yanlar gene bi nebze ama ortalar felaketti :) yaptırdım mutluyum kutluyum hey
karın germedeki acıya gelince bilemiyorum neden ben sıfır acı hissettim gerci aynı anda silikonda takıldı bana onun acısından karnımı unutmuş olabilirim deama hiç sızlama yanma acıma hissetmedim sadece dikkat etmek gerekiyor oturup kalkarken veya yatarken kasılmamak falan o biraz sıkıntı yaptı o kadar :26:
Benim birde sormak istedigim bsy var ameliyattan sonra bi krem bsy kullaniliyor mu yaranin hizli iyilesmesi icin. Bazilari bepanthen yazms bazilari antibiyotikli krem. Bir de yara izi kremleri ne zmn kullanilmaya basliyor?
Silikon taktıran arkadaşlar, ne kadar ödediniz sadece silikon için fiyat bilgisine ihtiyacım var.
sadece silikona 1300verdik biz tatlım yuvarlak. damla olunca biraz daha pahalı galiba
Melosb cim sanırım sorum yanlış olmus. Sadece silikon derken karin germe harici, silikon koydurma operasyonu için ne kadar verdiğinizi merak ettim. Birde bu takılan silikon ömürlükmü oluyor, yoksa belli bir süre sonra değişmesi mi gerekiyor.
Selam bayanlar ben de 18 Şubat'ta ameliyat masasına yatacağım.Bu forumlarda okuduklarım sayesinde ciddi fikir sahibi olduğumu düşünüyorum. sonuçlardan ben de sizi haberdar ederim.
canım bunu doktoruna sor her doktor farklı öneride bulunabiliyor
ysmnts çok geçmiş olsun doktorumuz aynı keşke kombine olsaydın karınla meme bir arada çıkardı
bu fiyat doktora hastaneye göre değişir canım
silikonla dikleştirme var bende (küçültme de) üst loba kondu ama büyük değil ömürlük dedi doktor ama sorun yaşarsam çıkarttırırım
hayırlı olsun ameliyat tarihiniz merakla gelişmeleri bekliyoruz
ben karın germe ameliyatı olmaya karar verdiğimde çevremdekilere fıtık ameliyatı olacağımı söylemeyi planlamıştım.doktora muayene için gittiğimde bariz fıtıkların var dedi.nasıl mutlu oldum anlatamam :)
yalan söylemek zorunda kalmadım :))))
hakkında hayırlısı olsun.
Elbette ederiz.. Herşey harika olacak bak gör ....
bayırgülü hangi hastanede hangi doktora ameliyat olacaksın?
hayırlı olsun ameliyat tarihiniz merakla gelişmeleri bekliyoruz
Yarın sabah 8.30 da hastahanede olmam lazım. Korkuyorum. Vaz mı geçsem diyorum. Ya işler yolunda gitmezse? İstediğim görüntüyü elde edemezsem . Bütün eziyet boşa gidecek, izler de cabası
Yarın sabah 8.30 da hastahanede olmam lazım. Korkuyorum. Vaz mı geçsem diyorum. Ya işler yolunda gitmezse? İstediğim görüntüyü elde edemezsem . Bütün eziyet boşa gidecek, izler de cabası
Umarim istegin vucuda kavusursun... iz konusu onemli tabii ama benim icin sarkik
Gobekten kurtulmak daha onemliydi buna ragmen simdi simdi ancak bakabliyorum.
Ama sarkiklik bitti cok mutluyum. Insallah sende coookk mutlu olursun..
Sevgiler canim
Dr. Guvenmek en onemlisi sonrasi kolay gecet insallah..Ben Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde olacağım. Doktorum Yakup Karabağlı. Ona güveniyorum.