Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Alıntı gerginDukanci kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
bebeiimm ben tlb tlb :)
adımı değiştirdim :)hep buralardayım :)
aynı his bende de var massal,aslında yazacak çok bir şeyim kalmadı ama girmeyince özlüyorum burayı :)

aaa daha önce yazmışmıydın adını değiştirdiğini ben niye kaçırdım..

Arada birde olsa ''selam kızlar'' de buralarda olduğunu görelim..

Kucak dolusu sevgiler canım..

Jelesec yemek haftaya çarşamba ?? ben de katılmayı çok isterdim ama gün uymuyor bana maalesef.. bir dahaki sefere inşallah şayet tekrarlarsanız ??? kendi kendimi ne güzel dahil ettim

Arkadaslar Merhaba, bende 1 sene önce dis yaptirmak icin internette gezinirken kendimi burada bulup üye oldum.Gecen zaman icinde ara ara girip merak ettigim konular hakkinda ki yazismalari okudum. Her kadinin oldugu gibi benim de sorunlarim var. Burun,göbüs ve gögüs :) Ama benim esim de bu konulara asiri tepkili ben begeniyorum önemli olan benim begenmem diyor. Ben de hayir efendim önce benim begenmem sonra istersen sen begenirsin o sana kalmis birsey diyorum Neyse ki nefes problemimden dolayi doktora gittim testlerim yapildi, film cekildi ve alerjim oldugu, burnumda et oldugu ve burun kemigimin biraz yamuk oldugunu söyledi. Ben bu duruma üzülecegime cok sevindim, ahaa dedim estetik icin firsat cikti :) Doktorum et almayi develetin karsiladigini ama burun icin estetige girdigi icin para alacagini söyledi. Ne kadar dedim 600 euro bana 300 euro da anestesi uzmani aliyor dedi. Hemen eve gelip durumu esime anlattim, ama dedim burun kemigimde yamukmus ve artik sigorta bunu karsilamiyormus birde burun ucumdaki kikirdagim büyük oldugu icin bana zarari varmis ve doktor bunlar icin toplam 900 euro istiyor dedim. Ne sacmaa ya sigorta nasil ödemez dedi önceleri ödüyormus ama millet en kücük yamukluk icin masaya yatinca sigorta kisitlama getirmis dedim :) Tamam saglik icinse yapacak birsey yok bir an önce ameliyatini ol dedi. Hemen doktoru aradim ve 31 Marta randevu aldim. Burun olayini bu sekilde hallettik. Sirada gögüs ve göbüs var bakalim onlara ne yalan bulucam

Birde benim gögüslerim de sürekli problemim var iclerinde sulu zararsiz kistlerden var ve bunlar ara ara agri yapiyor.Yilda bir kere gidiyorum ultrason ve arada bir mamogrofi cekiliyor. Gecen gün bunuda azicik kulagina kacirdim. Bak dedim su burun ameliyatim hayirlisi ile gecsin doktorla konusup gögüslerimi sorcam bence asiri sarkik olduklari icinde bana aci veriyor ve agri yapiyor bana engel olmiycaksin dedim hic sesini cikarmadi. Burun icin cok korkuyorum ama korkununda ecele faydasi yok. Iki cocuk dogurup emzirdikten sonra ee haliyle vücut yipraniyor.Gögüslerim sarkti göbegim öylesine birde 2 senede kendimi kasmadan spor yaparak 15 kilo verdim göbegim iyice yumusadi.Ama ben karin germeden cok korkuyorum. Bundan 6 sene önce bir arkadasim karin germe ve mem kücültme ameliyatini ayni anda oldu ve akliniz varsa sakin yaptirmayin ölüyorum sandim dedi. Ama teknoloji cok cabuk ilerliyor.Eminim suan o kadar zorlu degildir ama ben yinede korkuyorum. Bu islemleri Türkiye de yaptirmayi cok isterim nede olsa Türkiye bu konuda cok ilerledi. Ama orada bana yardimci olacak kimse yok tek basima sanirim zor olur. Coskun beye ve izmirdeki Ufuk beye mail attim ama hic geri dönmediler. Coskun beyin cok iyi oldugunu ama asiri pahali oldugunu okumustum. Tabi yapilan islemlere göre kisiden kisiye degisiyordur. Bakalim hakkim da hayirlisi...

herkesin bünyesı acı esigi farklı o kadar korkulacak bi ameliyat oldunu düşünmüyorum umarım hersey istedınız gibi olur

biri benden mi bahsettiiii kıhkıhkıh :) ivit yaptırdım ben benimde tenim beyaz ama izlerim bir yıl olmasına ragmen gecmedi malesef yanlar gene bi nebze ama ortalar felaketti :) yaptırdım mutluyum kutluyum hey

karın germedeki acıya gelince bilemiyorum neden ben sıfır acı hissettim gerci aynı anda silikonda takıldı bana onun acısından karnımı unutmuş olabilirim de ama hiç sızlama yanma acıma hissetmedim sadece dikkat etmek gerekiyor oturup kalkarken veya yatarken kasılmamak falan o biraz sıkıntı yaptı o kadar :26:

su an ameliyattasindr herhalde. Gozlerini actiginda hayallerin gerceklesmis olucak, ilk gunler yaptirmaz olaydm diyeceksn belki agrin sizin olunca ama onlardan geriye duz bir karin dik gogusler ve artk kendini seven kendine daha bir guvenen bir kadin kaldiginda eminim iyiy ki deyeceksin. Allah yardmcn olsun. 3gun sonra da sira bende sakin kalmaya cabaliyorum. Burasi da cok yardimci oluyor. Herkese simdiden tesekkurler. Bana da duaci olun :)) bizi merakta brkma smyylmz yaz en kisa zamanda simdiden gecmis olsn canm:))

Benim birde sormak istedigim bsy var ameliyattan sonra bi krem bsy kullaniliyor mu yaranin hizli iyilesmesi icin. Bazilari bepanthen yazms bazilari antibiyotikli krem. Bir de yara izi kremleri ne zmn kullanilmaya basliyor?

Silikon taktıran arkadaşlar, ne kadar ödediniz sadece silikon için fiyat bilgisine ihtiyacım var.

sadece silikona 1300verdik biz tatlım yuvarlak. damla olunca biraz daha pahalı galiba

Melosb cim sanırım sorum yanlış olmus. Sadece silikon derken karin germe harici, silikon koydurma operasyonu için ne kadar verdiğinizi merak ettim. Birde bu takılan silikon ömürlükmü oluyor, yoksa belli bir süre sonra değişmesi mi gerekiyor.

Son düzenleme:
Selam bayanlar ben de 18 Şubat'ta ameliyat masasına yatacağım.Bu forumlarda okuduklarım sayesinde ciddi fikir sahibi olduğumu düşünüyorum. sonuçlardan ben de sizi haberdar ederim.

Evet tatlım doğru anlamışim bende. ben hem karın germe hem de silikon taktirdim yuvarlak mentor marka silikon takıldı sadece silikon parası hastane ve ameliyat masraflarından hariç 1300 tl

Valla cicim bende anlayamıyorum birturlu bu fazla kiloları, neticede normalden az yiyorum ve çok yatan bir tip de değilim yani..

Canım sen yakınsın doktora git sor bence.en azından için rahat eder
Ben en son seninle konuştuğumuz gün gitmiştim kontrole sordum o zaman bana lipo yaptınızmı dedim.tabiki yaptım ama sen 10 cm bir incelme bekleme dedi..
Birde seni ne zaman çağırdı?
Bana 3. Ayın dolunca gel dedi.sanırım %90 3. Ayın sonunda ödemler fln gidiyor ve asıl şekil ortaya çıkıyor.

Iyi haberlerini bekliyoruz bayırgülü :)

Sağol melosb, benimki de kapsamlı bir ameliyat olacak, göğüs küçültme, dikleştirme, karın germe, yanlardan lipo...haliyle biraz tedirginim. üç katlı pasta gibi duran şu halimden bıktım artık. onlarca yapılıp, terkedilen diyetten sonra artık yemek yiyerek mutlu olan ben, ameliyata karar verip gün aldıktan sonra bir haftadır zımba gibi diyet yapar oldum :) eskiden her diyet beni mutsuz ederdi ama şimdi ciddi bir hedefim var bu hedef benim için müthiş bir motivasyon kaynağı oldu. ve tabii ki sizlerin burada paylaştıkları

melosb doktorun ne zaman çıkarabilirsin ded?
bende fıtıkta vardı o yüzden 2 ay takmak zorundayım

Evet benim göbek deliğim çok kötü Dümdüz bi çukuru yok

çok merak ettim göbeğini dümdüz nasıl oluyor

massal bence dr una sormadan hiç bir şey kullanma...tabi bence :)

aaa daha önce yazmışmıydın adını değiştirdiğini ben niye kaçırdım..

Arada birde olsa ''selam kızlar'' de buralarda olduğunu görelim..

Kucak dolusu sevgiler canım..

dememmii :)
seviyorum hepiniz yaa :)
mutluluk her kezle paylaşılıyor ama biz burda üzüntülerimizi heyecanımızı tedirginliklerimizi paylaşıyor bir birimize destek oluyoruz üstelik hiç tanışmamış olmamıza rağmen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…