Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sen ders verirsin artık gecen seneden beri takip okuma resim heyecan yapma rahat ol canım:KK19: ben eşofmanla çıktım ve 2.ayda öyle takıldım rahat rahat:)))

Önü düğmeli birşey giysem daha rahat mı ederim? Herşeyi hatırlasam valla da veririm. Heyecandan her şeyi unuttum. Benim için de dua edin arkadaşlar.

Biliyorum çok soru sordum, bütün blogu okumama rağmen herşeyi unuttum. Heyecandan ve korkudan ölecem.Hastahane çıkışında ne giymem lazım?

beli lastikli eşofman giymiştim hastaneye giderken.lastikli olduğu için çıkışta da onu giyerim diye düşünmüştüm :)
bacaklarımdan yukarı çıkmadı :)
esnete esnete bi hal oldu eşim :)
sonra zar zor giydim.yolda biraz rahatsız etti.ama ön koltuğu yatırdım ben.yani hafif yatar pozisyonda gittim gideceğim yere :)
ama bende ödem fazlaydı belki sende olmayacak :)

merhaba herkese :)

benim bebeler bir hafta bile sağlıklı kalamıyorlar, yine ikisi de hasta, yarın doktora gidiyoruz.

allahımmm adak mı adasam netsem? benim ameliyat iyice yılan hikayesine döndü bu arada :KK43: şubat tatili bittikten sonra olacak herhalde artık en erken, neyse geç olsun güç olmasın diyeyim ne yapayım :KK43:

yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun, inşallah kısa sürede sonuçlarınızı görürsünüz

ameliyat olacak olan gün almış olan şanslı arkadaşlarım (maşallah hepinize) inşallah süper geçer ameliyatlarınız :KK31:

beli lastikli eşofman giymiştim hastaneye giderken.lastikli olduğu için çıkışta da onu giyerim diye düşünmüştüm :)
sonra zar zor giydim.yolda biraz rahatsız etti.ama ön koltuğu yatırdım ben.yani hafif yatar pozisyonda gittim gideceğim yere :)

Teşekkür ederim. Malesef bende de ödem oluyor. Tansiyonum var ve herşeyi tuzsuz yemek zorundayım. yoksa balon gibi şişiyorum. Zaten günün sonunda karnım şişiyor. bir de tuz yersem eller ayaklar felaket oluyor. Mesaj alındı yani bol bir şey giymek lazım.

ha ha ha şişko dukancı:))) bol al ben xl almıştım çok rahat ettim cym

aynenen :)
bende yazacaktım ağzımdan aldın :)

rekor dayız bu akşam :KK76:

aynen maşallah nazara gelmeyelim

merhaba herkese :)

benim bebeler bir hafta bile sağlıklı kalamıyorlar, yine ikisi de hasta, yarın doktora gidiyoruz.

allahımmm adak mı adasam netsem? benim ameliyat iyice yılan hikayesine döndü bu arada :KK43: şubat tatili bittikten sonra olacak herhalde artık en erken, neyse geç olsun güç olmasın diyeyim ne yapayım :KK43:

yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun, inşallah kısa sürede sonuçlarınızı görürsünüz

ameliyat olacak olan gün almış olan şanslı arkadaşlarım (maşallah hepinize) inşallah süper geçer ameliyatlarınız :KK31:

canım çok geçmiş olsun kuzularına; dert etme geç olsun güç olmasın aynen onlar iyi olsunlar öncelik yavrular

bebeiimm ben tlb tlb :)
adımı değiştirdim :)hep buralardayım :)
aynı his bende de var massal,aslında yazacak çok bir şeyim kalmadı ama girmeyince özlüyorum burayı :)

ysmnts merhaba hoş geldin.hatırladım seni nasılsın?

sıkıntın şişlikmi sadce?
o hepimizde oldu ama bazıları hemen attı,bazılarımızda ise hala var...

İyiyim sekercim sen nasılsın? İndimi senin sisliklerin, benim karnım bayağı büyük ya:KK43:(

ysmnts yukarda ki mesajda da yazdım bende de bariz bir kilo farkı oldu.ödemmiydiydi yoksa ameliyat sonrası yaşadığım iştah patlamasının sonucumuydu bilemiyorum :)))
ama düşünüyorumda 5 günde 6 kilo alınırmı yaa :)
aldıysamda yuh bana :)))

Valla cicim bende anlayamıyorum birturlu bu fazla kiloları, neticede normalden az yiyorum ve çok yatan bir tip de değilim yani..

ha ha ha şişko dukancı:))) bol al ben xl almıştım çok rahat ettim cym

aynen maşallah nazara gelmeyelim

canım çok geçmiş olsun kuzularına; dert etme geç olsun güç olmasın aynen onlar iyi olsunlar öncelik yavrular

canım benim çok sağol :KK16::KK16::KK16: kısmet işte bakalım mart olmadan bi halletsem çok sevinicem

slm kızlar bende aslında devamlı forumu okuyup takip ediyorum ama cepten yazmaya üşeniyorum :)
şimdi geçtim bilgisayar başına
yeni üye olanlar var özet geçeyim :)
7 kasımda karın germe ve döğüs dikleştirme olmuştum göğüslerdende minicik bişiyler alınmıştı el değmişken değsin diye :)
ufak tefek sıkıntılar dışında gayet iyiyim normal yaşantıma devam
göğüslerimde halen göğüs uçlarımda kalan dikişler var plastik gibi kurudukça çekiyorum artık :) düşmesini beklemiyorum
göğüslerim hemen hemen normal forma ulaştı gibi ilk günler silikonlu gibiydi füze gibi :) şimdi normal damla göğüs oldular
karnımdada arada yemeği kaçırınca veya çok yorulunca kaslarım rahatsız ediyor
iz için doktorumun verdiği 2 krem kullanıyorum dermatixsi ve contractubex. günde 3 defa contractubex 1 defa dermatixsi dedi ama vakit olmuyor bende 2 contractubex 1 dermatixsi sürüyorum
şubat başı kontrolüm var
bu arada karın korsemi 2 ay dolunca doktor çıkar demişti
göğüsler içinde 2 ay sonunda sporcu sütyenden telsiz sütyene geçtim. gündüz telsiz normal sütyen, gece yatarken sporcu yada penye bir sütyen. bu arada telsiz yani balensiz sütyen her yerde yok. ben marks spencer ve ten de buldum. telsiz denilince hemen nine sütyeni veriyorlar sinir oluyorum :) neyseki balenli görünümlü olup ama teli olmayan buldum.
küçük göğüslü olmak büyük rahatlık valla minicik olsun dik olsun yeter. giyinikken istediğin sütyenle göğsünü büyük göstermek mümkün. önemli olan uyurken rahat olmak, denizde göğüslerin fışkırmaması, istediğin giysisi giymek ve ve ve :)
ordan oraya atlıyorum bayadır yazmadım ne yazsam bilemedim.
karnıma geleyim yine
karnım ilk günde şiş değildi halen değil. zaten zayıftım ben sarkıktı sadece
ama dediğim gibi arada karnım değil ama kaslarım biraz şişiyor, çünkü çok ayrılmışlardı aml ile toparlanınca adapte olmaları zaman alıyor.
izlere gelince göğüs izleri hafif baya gözüme batmıyor
karın izimde orta kısmı hafif, yanlarda izin uç kısımları belirgin biraz oda ne giyersen giyeyim çamaşırın dikişi dokunuyor. dikişsiz çamaşır giysem atlet yada taytın, pantalonun kemeri dokunup kızartıyor bazen sinir oluyorum.
bedenen tamam ama dikişe gelmesin diye halen giysi seçiyorum.
aklıma gelenler bunlar
varsa sorunuz alayım :)
sevgiler...

canım korseyi 2ay boyunca sürekli taktın mi yani yatarken falan çıkarıyormudun benim ameliyatim 16 aralıkta oldu hem meme protezi hemde karın germe artık korseyi takamiyorum sanki o dikişlerin üzerine oturuyor kavuruyor bende çıkarıyorum benim hala şişlik ve kapanmamiş yaralarım var. normalmi sence ?

slm kızlar bende aslında devamlı forumu okuyup takip ediyorum ama cepten yazmaya üşeniyorum :)
şimdi geçtim bilgisayar başına
yeni üye olanlar var özet geçeyim :)
7 kasımda karın germe ve döğüs dikleştirme olmuştum göğüslerdende minicik bişiyler alınmıştı el değmişken değsin diye :)
ufak tefek sıkıntılar dışında gayet iyiyim normal yaşantıma devam
göğüslerimde halen göğüs uçlarımda kalan dikişler var plastik gibi kurudukça çekiyorum artık :) düşmesini beklemiyorum
göğüslerim hemen hemen normal forma ulaştı gibi ilk günler silikonlu gibiydi füze gibi :) şimdi normal damla göğüs oldular
karnımdada arada yemeği kaçırınca veya çok yorulunca kaslarım rahatsız ediyor
iz için doktorumun verdiği 2 krem kullanıyorum dermatixsi ve contractubex. günde 3 defa contractubex 1 defa dermatixsi dedi ama vakit olmuyor bende 2 contractubex 1 dermatixsi sürüyorum
şubat başı kontrolüm var
bu arada karın korsemi 2 ay dolunca doktor çıkar demişti
göğüsler içinde 2 ay sonunda sporcu sütyenden telsiz sütyene geçtim. gündüz telsiz normal sütyen, gece yatarken sporcu yada penye bir sütyen. bu arada telsiz yani balensiz sütyen her yerde yok. ben marks spencer ve ten de buldum. telsiz denilince hemen nine sütyeni veriyorlar sinir oluyorum :) neyseki balenli görünümlü olup ama teli olmayan buldum.
küçük göğüslü olmak büyük rahatlık valla minicik olsun dik olsun yeter. giyinikken istediğin sütyenle göğsünü büyük göstermek mümkün. önemli olan uyurken rahat olmak, denizde göğüslerin fışkırmaması, istediğin giysisi giymek ve ve ve :)
ordan oraya atlıyorum bayadır yazmadım ne yazsam bilemedim.
karnıma geleyim yine
karnım ilk günde şiş değildi halen değil. zaten zayıftım ben sarkıktı sadece
ama dediğim gibi arada karnım değil ama kaslarım biraz şişiyor, çünkü çok ayrılmışlardı aml ile toparlanınca adapte olmaları zaman alıyor.
izlere gelince göğüs izleri hafif baya gözüme batmıyor
karın izimde orta kısmı hafif, yanlarda izin uç kısımları belirgin biraz oda ne giyersen giyeyim çamaşırın dikişi dokunuyor. dikişsiz çamaşır giysem atlet yada taytın, pantalonun kemeri dokunup kızartıyor bazen sinir oluyorum.
bedenen tamam ama dikişe gelmesin diye halen giysi seçiyorum.
aklıma gelenler bunlar
varsa sorunuz alayım :)
sevgiler...

Harika özetlemişsin...Sevindim yazdığını görünce :-) Ben de kullansam mı acaba o kremleden doktorum hiç bişey vermedi... dikiş alt üst mor dikiş bazı yerlerde sert üstü kahverengi hala hem karnımda hem göğsümde ipleri görüyorum hepsi düşmedi...
simitlere yapılan lipo nedeniyle de o bölgelerim morla kahverengi arası bi renkte. yani gökkuşağı gibiyim :KK1:

X