wuuuu 10.üye 5.ziyaretçi selam herkes![]()
Tüh ben yoktum kaçırdım maalesef ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wuuuu 10.üye 5.ziyaretçi selam herkes![]()
canım buğday tenim var ama doktorda acele etme yani çok erken ize takılman için dedi ben zaten takıntılı tipim bakma herkese raha olun dediğimebekleyeceğim bende nlglpd acele etme dedi ben söz dinlerim:)) canım senin eşin benim oğlanın bölümünden mezundu yazışmıştık senle staj için ileri ki yıllarda el atarsa sana refakatci olurum aksilik çıkmaz sa ilk gün
şaka bir tarafa biz kızlarla haftaya çarşamba yemek yiyeceğiz ataşehirde senin günün ne zamana mutlaka uğrarız yanına, doktora söyle canım gece için hemşireleri tembihler zaten buton var basınca geliyorlar sıkıntı olmaz
canım bayağı kalıcı dövme düşünüyorum ama k.k. dan Mirin diye bir arkadaş yeni yaptırdı acılı bir işlemmişbende lokal olmaz mı dedim yok dedi canlı canlı acı çekemem ben
zaten orta kısım çok değil ama bakalım geçmezse bir yolunu bulurum artık
kızların bazılarının izleri neredeyse sıfır bekleyeceğim 1.sene dolsun bakalım
su an ameliyattasindr herhalde. Gozlerini actiginda hayallerin gerceklesmis olucak, ilk gunler yaptirmaz olaydm diyeceksn belki agrin sizin olunca ama onlardan geriye duz bir karin dik gogusler ve artk kendini seven kendine daha bir guvenen bir kadin kaldiginda eminim iyiy ki deyeceksin. Allah yardmcn olsun. 3gun sonra da sira bende sakin kalmaya cabaliyorum. Burasi da cok yardimci oluyor. Herkese simdiden tesekkurler. Bana da duaci olun :)) bizi merakta brkma smyylmz yaz en kisa zamanda simdiden gecmis olsn canm:))
sadece silikona 1300verdik biz tatlım yuvarlak. damla olunca biraz daha pahalı galiba
Valla cicim bende anlayamıyorum birturlu bu fazla kiloları, neticede normalden az yiyorum ve çok yatan bir tip de değilim yani..
Iyi haberlerini bekliyoruz bayırgülü :)
canım korseyi 2ay boyunca sürekli taktın mi yani yatarken falan çıkarıyormudun benim ameliyatim 16 aralıkta oldu hem meme protezi hemde karın germe artık korseyi takamiyorum sanki o dikişlerin üzerine oturuyor kavuruyor bende çıkarıyorum benim hala şişlik ve kapanmamiş yaralarım var. normalmi sence ?
Evet benim göbek deliğim çok kötüDümdüz bi çukuru yok
Harika özetlemişsin...Sevindim yazdığını görünceBen de kullansam mı acaba o kremleden doktorum hiç bişey vermedi... dikiş alt üst mor dikiş bazı yerlerde sert üstü kahverengi hala hem karnımda hem göğsümde ipleri görüyorum hepsi düşmedi...
simitlere yapılan lipo nedeniyle de o bölgelerim morla kahverengi arası bi renkte. yani gökkuşağı gibiyim![]()
aaa daha önce yazmışmıydın adını değiştirdiğini ben niye kaçırdım..
Arada birde olsa ''selam kızlar'' de buralarda olduğunu görelim..
Kucak dolusu sevgiler canım..![]()