• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende bu korkuyla 15 senemi keske karnim duz olsaydi diyerek gecirdim. Ama artik hayalim gercek olucak insallah! Yarin amelyatim var. simdi havaalanindayim. Istanbulda internetim olmuycaq. Hastanede internet olursa sizi haberdar ederim gelismelerden. Belki pazartesi hastaneden cikarim. O gune kadar muayine icin gelen arkadaslar olursa, merak edib gorusmek isteyen olursa buyursunlar tanisalim.😄😚

Hadi hayırlısı olsun... İyi haberlerini bekliyoruz.. Şimdiden geçmiş olsun..

bu yıl her kez çok güzel olsun güzelliklerle dolsun :)
hem fiziksel hemde ruhsal güzellik :21:

Herkese mutlu,sağlıklı,huzurlu ve estetikli bir yıl diliyorum:16::16::16:

benim öyle olacak kararlıyım memeleri yaptıracam :1:

ilk defa bugün azda olsa baktım süper görünüyor ödeme rağmen.....

ooo bakmışız karnımızaaa :) ve beğenmişizzz :)

çok çok daha güzel olur inşaallah canımmm

Selam arkadaşlar
Benimde özellikle 2. Doğumdan sonra baya göbek kaldı gitmiyor çoktan hareketli biriyim
Kilolu değilim bacağım ince boyum uzun bi göbek pörtlemiş durumda:(
Hep bekledim gider erir diye yok hep aynı yerinde beni mutsuz ediyor.
Doğum yapalı 3yıl olcak nerdeyse.
Eşimde korkuyor ameliyattan ben hiç korkmuyorum ikikez sezaryen oldun çünkü
Bunuda atlatarım Allah'ın izniyle.
Yeterki iyibi Dr. Bulayım.
Sizden ricam bana Dr. Tavsiyesi ben istanbuldayım Avrupa yakasında.
Ve mümkünse ameliyat olmuş arkadşlardan önce ve sonrası resimleri görmem mümkünmü.

merhaba kartanem hoş geldin aramıza :)

bu bölümdeki tüm yazışmaları okumuştum ben hatta 2 kere okumuştum :27:.bir çok doktor ismi var okursan faydalanacağından eminim.ben liste yapmıştım kim hangi dr a amlyt olmuş memnuniyeti vs not düşmüştüm yanına :1:

soruların olursa yaz,hepimiz yardımcı olmaya çalışırız...

Kızlar 8 Ocak'ta adet dönemim öncesinde çok şiş olduğum için bitince gelmek istiyorum Ercan beye. Yani 16 su gibi ne zaman randevu alıyım sizce ve bu arada şu 15 hün içinde kalan 5 kilomuza vermem lazımm

Ben de yıllarca korktuğum ve cesaret edemediğim için bugüne ve bu yaşıma geldim...
İnan korkulacak hiç bir şey yokmuş.. Elbetteki zorlukları oluyor ama dayanılmaz kesinlikle değil..
Sezeryan da gaz sancısı oluyor bildiğim (ben normal doğum yaptım) karın germede öyle bir şey söz konusu değil çünkü batına girmiyorlar.. Ama oturup kalkarken zorluk oluyor.. Karında oluşan ödem nedeniyle de karında sertlik ve nahoş bir duygu (tarif edemiyorum maalesef).. Bir kaç yazı öncesinde paylaştım yaşadıklarımı..
Benim bugün tam 18 gün oldu ameliyat olalı.. Hala hafif hafifi sızlamalar var tam dik durduduğumda gerginlik hissediyorum.. ama biliyorumki geçecek hepsi.. Forumda yazıları oku.. eminim bir çok arkadaş sana yaşadıklarını yazacaktır...
Henüz resmim yok fakat ilk defa bugün azda olsa baktım süper görünüyor ödeme rağmen..
Ben karın yanında göğüs dikleştirmede olduğum için biraz daha uzun sürüyor tam iyileşmem.. açıkcası ben de kendimi zorlamıyorum ama pazartesi işe başlamam gerek artık..
Doktorumun ismini daha önce yazdım ama yine veririim .Doktorum Derya Özçelik.. Yıllar içinde bir çok doktor gezdim ama Derya Hn. a hemen ısındım.. Kendisi Düzce Hastanesinde ama görüşmelerini ve ameliyatını avrupa yakasında yapıyor..aBence sende doktorları kendin gezip fikir almalısın ve kim aklına yatıyorsa ona ameliyat olmalısın.. Doktor tercihinde buradaki arkadaşlardan elbetteki öneri al..
Soruların olursa memnuniyetle cevaplamaya çalışırım..

Umarım herşey gönlünce olur... İyi seneler ...
Çok teşekkürederim yazdıklarınızı dikkatle okudum.
Ben göbek gezdirmek videolarıda izledim hemde çok.
Ama burda bire bir yaşanmışlıklar dahaki insana kuvvet veriyor.
Peki bi mahsuru yoksa ücreti nedir bu ameliyatların ?
Ben iki evladımıda ikişer yıl emzirdim. Göğüslerimde dikleştirmek çok istiyorum. Ama silikonsuz olsun istiyorum.
Ayy bi görsem o günleri herşey olup bitmiş inşallahhhh.
Korse giyiyorum hiç çıkartmak istemiyorum.
Ama eşime sorsan yok hiç göbeğin yok diyor beni sinir ediyor :)
Bu arada 34 yaşındayım 173boyum 62kilom herşey normal ama göbek anormal :) 5aylık gebeyim :)

merhaba kartanem hoş geldin aramıza :)

bu bölümdeki tüm yazışmaları okumuştum ben hatta 2 kere okumuştum :27:.bir çok doktor ismi var okursan faydalanacağından eminim.ben liste yapmıştım kim hangi dr a amlyt olmuş memnuniyeti vs not düşmüştüm yanına :1:

soruların olursa yaz,hepimiz yardımcı olmaya çalışırız...

Çok sağol canım hoşbuldum ;)
Bende dünden beri okuyorum ama yazmadanda edemedim.
Ameliyat olmuş arkadaşları okudukça heycanlandım eşimede anlattım :)
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

tlbtlb canım ödemlerin geçtimi .benim kesi yerim altlı üstlü bombeli hala şiş o kısım göbekli sanki hiç mutlu değilim doktorum geçecek diyor ama ben inanmıyorum.seromadan şüphelendi sonra baktı değil dedi 1 hafta sonra kontrolüm.dik yürü diyor ama ben hala kamburum hafif.dik durunca geriliyorum göbeğimin üst kısmı dik durunca acaip geriliyor.20 gün oldu.senin durumun nasıl.benmi acele ediyorum acaba yardım lütfen

tlbtlb canım ödemlerin geçtimi .benim kesi yerim altlı üstlü bombeli hala şiş o kısım göbekli sanki hiç mutlu değilim doktorum geçecek diyor ama ben inanmıyorum.seromadan şüphelendi sonra baktı değil dedi 1 hafta sonra kontrolüm.dik yürü diyor ama ben hala kamburum hafif.dik durunca geriliyorum göbeğimin üst kısmı dik durunca acaip geriliyor.20 gün oldu.senin durumun nasıl.benmi acele ediyorum acaba yardım lütfen

desi selam,20.gün çok erken hala ödem vardır sonucu net göremezsin tek dikkat etmen kilo alma hatta ver mümkünse bol sıvı al,yalnız dik neden yürüyemiyorsun sorun ne ağrı mı var sen mi istemiyorsun canım bence artık başla yavaş yavaş dikel korkma artık sorun olmaz korsen varsa zaten rahat ''seromo'' dediğin nedir ben yeni okuyorum bunu:44:

Kızlar 8 Ocak'ta adet dönemim öncesinde çok şiş olduğum için bitince gelmek istiyorum Ercan beye. Yani 16 su gibi ne zaman randevu alıyım sizce ve bu arada şu 15 hün içinde kalan 5 kilomuza vermem lazımm

5.kilo sorun olmaz ki nolac zaten alıp bacaklara dolduracak birazını :34:

15.günde 5.kilo zor bence takılma bu kadar ben dukana başladım tlbtlb desteği ile verdim 5.kilo ama neredeyse 25.günde yani o kadar kolay değil ilk defa yılbaşı gecesi kuruyemiş yemedim,alkol almadım dolma yemedim:43:

desi selam,20.gün çok erken hala ödem vardır sonucu net göremezsin tek dikkat etmen kilo alma hatta ver mümkünse bol sıvı al,yalnız dik neden yürüyemiyorsun sorun ne ağrı mı var sen mi istemiyorsun canım bence artık başla yavaş yavaş dikel korkma artık sorun olmaz korsen varsa zaten rahat ''seromo'' dediğin nedir ben yeni okuyorum bunu:44:

canımm aynı durumdayım karnım da sadce sarkan deri alınmış birde yeni göbek deliği yapılmış gibi.zavallı jelesec ne çekti benden her gün yazıyorum:) bu dr bana lipo yapmadımı sence normalmii ödemmi bu yoksa böyle mi kalacak benim karnım diye diyee başının etini yedim :)
kaç foto yolladım hatırlamıyorum :1:

benim doktorumda böyle kalmayacağını söylüyor ama işte sabırsızız biz :)
ayrıca prof ların fikrinede güveniyoruz :)))(jelesec gibi)
4 gün sonra tam bir ay olacak benim,ne zaman bu durum geçer bilmiyorum sabredip bekliycez canım başka çaremiz yok...
dik yürümek için kasma bence.ben ilk günler dimdiktim :) sonra hasta olunca resmen yere yapıştım:1:
pskolojiktir bence.ve emin ol bir kaç güne geçecek.eğer karnını çok gergin hissediyorsan bepanten fln sür,en azından psikolojik olarak rahatlatıyor :))

5.kilo sorun olmaz ki nolac zaten alıp bacaklara dolduracak birazını :34:

15.günde 5.kilo zor bence takılma bu kadar ben dukana başladım tlbtlb desteği ile verdim 5.kilo ama neredeyse 25.günde yani o kadar kolay değil ilk defa yılbaşı gecesi kuruyemiş yemedim,alkol almadım dolma yemedim:43:

maşallahhh :nazar:
valla ben korktum yedin diye :))
tekrar maşallah :nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkürederim yazdıklarınızı dikkatle okudum.
Ben göbek gezdirmek videolarıda izledim hemde çok.
Ama burda bire bir yaşanmışlıklar dahaki insana kuvvet veriyor.
Peki bi mahsuru yoksa ücreti nedir bu ameliyatların ?
Ben iki evladımıda ikişer yıl emzirdim. Göğüslerimde dikleştirmek çok istiyorum. Ama silikonsuz olsun istiyorum.
Ayy bi görsem o günleri herşey olup bitmiş inşallahhhh.
Korse giyiyorum hiç çıkartmak istemiyorum.
Ama eşime sorsan yok hiç göbeğin yok diyor beni sinir ediyor :)
Bu arada 34 yaşındayım 173boyum 62kilom herşey normal ama göbek anormal :) 5aylık gebeyim :)

Merhaba, çok takdire şayan bravo ben imkansız izleyemezdim videoları...
Ben de burada okuduklarımdan çok cesaret aldım çok faydası var..
Ayyy allah bağışlasın 2 şer yıl.. süper bence...
Karın germe ve göğüs dikleştirmede yaptırdım kombin olunca daha uygun oluyor fiyat yebin beşyüz.. Aslında daha düşüktü fakat ne yazıkki hastane zammından etkilendim. Nişantaşı hastanesinde oldum ameliyatı..
Benim eşimde son dakikaya kadar direndi erkekler farklı düşünüyor bu konuda..
Vücat ölçülerin harika yazık böyle bir göbekle gezme.. Diğer arkadaşlarda bana katılacaklardır eminim.. Benim kadar bekleme .. senin yaşında oğlum var benim 54 yaşındayım :16:

Sevgiler

selam jelesec.kiloma dikkat ediyorum.diet yapıyorum.dik yürümeye çalışıyorum fakat göbekdeliğim ve göğsümün arasındaki kısım kasılıyormu diyeyim geriliyormu diyeyim bilemedim.dik durmaya çalışırken acıyor.oturupda ayağa kalkınca bu gerilme daha fazla oluyor.sanki biraz kambur gibi duruyorum.seroma deri altında sıvı birikmesi demek.doktor önce şüphelendi ultrason isteyecekti ayrıntılı muayene edince vücut tolere eder seroma değil dedi ama aklıma düştü bikere gidip gelip karnıma bakıyorum çok huzursuzum.kesi yerinin altlı üstlü etrafıboylu boyunca şiş ve sert.sizlerde de öyle mi oldu.ben çokmu sabırsızım.doktor geçecek merak etme diyor ama gel de bana sor.

Back