Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

izsiz, mini yada tam karın germe sarkma durumuna ve karın yapına göre doktorun karar vereceği yöntemler. hangisi en iyi sonucu vericekse iyi bir doktor o yöntemi seçer. izsiz karın germe sarkması olmayan karınlara uygun bir nevi yağ alma gibi. minide göbek deliğine dokunulmuyor ve karnın ortasındaki ufak sarkmalarda işe yarar. tam karın germe kaslar, göbek deliği, karın, bel hepsini baştan yaratıyor. bu kadar değişimden sonra iz önemsiz kalıyor :)

Geçmiş olsun :) hergün biraz daha iyiye gidiyor hersey sabır şart ....

Geçmiş olsun benimde diren yerimden çok hafif bi akıntı olmuştu ben bile korkmuştum umarım herşey yolundadır arkadaşım

Canim senin amelyat oldugun hastane nerdeydi? Avrupa yakasinda akrabamda kaliyorum, anadolu yakasina gitmekden senin oldugun hastanemi yakin? Senin resimlerini cok beyendim, eline saglik guzel yapmis doktorun.

Azra canim çok geçmiş olsun çok üzüldüm acaba sigaramı içiyoki diye düşündüm ve geçmiş mesajlarına baktım canım inan bu sıkıntılarının tek sebebi sigara dikişi açılan sorun çıkan kimi duyduysam sigara kullanıyor bunları sen benden çok biliyorsun dur akil verme diye düşünme lütfen ama şimdiden sonra bi bir ay içme dikişlerin bi kaynasın mesela yak bir iki nefes al at kendini fazla strese sokmadan bu kadar eziyet Çektin inşallah çabucak atlatırsın.

Kızlar merhaba benim bugün ameliyatımın 36 . Günü doktorum dikişlerime sürmem için sadece bepanthol yeterli diyor .oysa ben burada silikon bant başka bitakım kremler okuyunca acaba izleriim belirgin kalırmı diye düşünüyorum bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim özelden yazamıyorum yoksa özelden konuşmak istediğim arkadaşlar var 50 mesaj olmadan yazılmıyormuş zaten çokta vakit ayıramıyorum

bende 7 kasımda oldum. doktorum krem ve bant önermedi henüz erken. zaten hızlı ve düzgün iyileşiyor.

barokcım her doktorun tekniği ameliyat sonrası kullandırdığı farklı canım...önce doktorunun önerdiğini kullan ama kontrole giderken sor silikon bantı derseki kullan başlarsın

Keske ercan beyden amelyat gunu almadan senin doktorlada bir gorushseydim...

Ama canım şu an senin yaşadığın sıkıntı lipoda yapılan hatalar kaynaklı.can bey belki karın germede çok iyi ama dolgu revizyon konusunda nasıl?bu konuda ii işler çıkarmış bi doktora olman değil mi doğru olan. Şahsen ben bacak kaynaklı düşündüğüm için kendimce Ercan bey diyorum. Ama göğüs yeniden sarksın konyadaki doktora giderim adam onu yapabiliyor.

canım benim sorunum bence fazla hareket etmekle oldu 10.günden beri sokaklardayım dikişlerimde problem başlamadan iki gün önce market alışverişi yaptım eve geldim asansör bozukbirde onları taşıdım tabi gece başladı sıkıntılar birde ben silikon bantları yanlış kullandım banyodan banyoya çıkardım hava almadığı için bir kaç yerden problem çıktı çok şükür bugün daha iyi dikişler akıntı yapan yerler kurudu kabuklandı

gulum kafan net değilse telini ara doktorun iptal et gününü de hastayım vs görüş kafanda ki diğer doktorlarla da gün alsan da para ödemedin sorun değil

Benim derdim o yol. Yokca ercan beyin iyi is yapacagina shupem yok! Yaliniz o yolu dusunuyorum, artik zorda olsa, allahin izniyle rahat getib gelirim insallah. Artik sabrim kalmadi, ne olucaksa olsun bitsin. Iptal etmem!

iz konusuna hiç takılmayın.benim bugün 14.günüm olmasına rağmen kesi yeri o kadar ince ki inanamıyorum boşu boşuna korkmuşum izlerden :)) mini karın germe düşünenler tam karın germe düşünün.aynı acı aynı anestezi bu kadarına katlanmışken tam karın germe olun derim.hem bu ameliyat öyle abartıldığı gibi dayanılmaz bişey değil.ben tam karın germe ve simitlerden lipo oldum.ne ağrı ne sancı çok rahat bir süreç geçirdim.tabiki de sıkıntıları var ama öyle pişmanlık yaşatacak bişey değil.

kızlar şu korseyi çıkarınca herşey yere düşecek hissi ne zaman geçiyor.çok korkuyorum düzeltmek için bile çıkarınca kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor bir an önce takmak istiyorum.1 ay sonra da böylemi hissedicez.ber de doktorum yavaş yavaş dikleş dedi .dedi demesinede zamk mı sürdü neyaptı sanki derim yapışık dikleşemiyorum.sizde de öylemi oldu.bugün 14. gün.ağır kaldırmak dışında her işimi yapıyorum.bir de şu karnımın şişliği gitse ...

geçmiş olsun canım

Aynen bende yasadım bunu sanki kar yağdı vucudumun bu bölgesine bir ay sürdü hemen hemen şimdi geçti iyiyim çok şükür

çok sevindim
jelesec duymasın da valla felçmi oluyorum dedim

Keske ercan beyden amelyat gunu almadan senin doktorlada bir gorushseydim...

arkadaşım gün aldık diye illa aml olcak değiliz..ara ben biraz daha düşünmek istiyorum de.yada istanbula gidince istediğin dr ile görüş yüzyüze ondan sonra kararını ver gününü al.doktor konusunda net olmak lazım.

canım nasıl oldun.22. gün sanırım senin iyleşme hızlandımı ben 2 gündür sanki daha hızlı iyleşiyorum .şişliklerin ne durumda

maşallah arkadaşım.benim bu gün 20.günüm izlerim öyle ince fln değil.tabi benim sigara geçmişim var bunu unutmamam lazım
bir kaç ayı geçirsem çok güvendiğim bir ürün var iz için onu kullanıcam.hücre yeniyelici özellikleri olan.denen miş bir ürün değil karın germe izini için.ama ben taktım çok pahalı olmasına rağmen mutlaka o kremi kullanmak istiyorum etkisi olacağına çok inanıyorum...

dün o his kayboldu bende arkadaşım.19.günümdü rahat rahat uzun uzuuun banyo yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…