Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım nasıl oldun.22. gün sanırım senin iyleşme hızlandımı ben 2 gündür sanki daha hızlı iyleşiyorum .şişliklerin ne durumda

çok sevindim arkadaşım..bu gün tam 20. gün desi..iyiyim bir sıkıntı yok şimdilik.artık yataktan tek başıma kalkabiliyorum :)
öyle ev fln süpürmedim ama topuklu terlik giyebilecek kıvamdayım

ben grip oldum geçen hafta inan o beni ameliyattan daha çok zorladı.hala atlatmış değilim.
ödemlere gelince o konuda sıkıntılıyım arkadaşım sanki bana hiç lipo fln yapılmamış gibi yan simitler aynen duruyor gibi gibiii...
cumartesi kontrolüm var bakalım doktorum ne diycek bu duruma..

inşallah izler için deneyecek olduğun krem işe yarar.ben biooil mi ne baya bi reklamı var bu aralar.yaralar geçsin denemeyi düşünüyorum.sigara bende ameliyat öncesine kadar kullandım günde 2 paket içiyodum son 1 ayda 8-10 taneye düşürdüm.şimdi iki gündür günde 1 tane içiyorum.içmemem lazım biliyorum (

inşallah canım.

1 tane için kendini risk e atma.birazcık daha bekle en azından 20 gün olsun.ben doktorumdan zorla izin almıştım 2 tane için.dikişimde kanama oldu.bence içem arkadaşım ama yinede sen bilirsin.
şimdi kanamam yok bak aklıma düşürdün yaksammı bi tane

topuklu terlik giyiyorsan olay bitmiştir :))))))))))) geçmiş olsun .bende de biraz belirtiler başladı grip belirtisi.hemen ilaçlara başladım ki bu yaşıma kadar grip için asla ilaç kullanmadım.hapşurma hissi gelince burnumu koparırcasına kaşıyorum engelliyorum:))))))))))dündü galiba tv de lipo ile ilgiloi dr vardı ilk zamanlar hastalar lipo yaptığımıza inanmıyolar dedi şişlikten belli olmuyomuş zamanla inceliyomuş.biraz rahatladım.aynı şeyi benim doktorumda söyledi çok acelecisin diyor.karnım aynı dedim hiç küçülmemiş.güldü o zaman kestiğim bir karış deri nerde dedi.ne bilim belki içine kıvırmıştır ne zaman geçecek bu şişlik

ay yakma sakın.zaten tadı b.... gibi :))

hahhaha aynen yaa :)
birde ben çok kilolu değildim benden bir gün önce ameliyat olan arkadaş karnının ne kadar küçüldüğnden bahsediyordu.dedimki ondan yağları alıp banamı ekledi dr acaba :)))
bünye meselesi birazda dedim ya ertesi gün bile çok memnun olanlar sonucun büyük kısmını görenler var.
ben en son görüşmemizde doktoruma bende pek bi incelme yok dedim.sen onu hiç dert etme üç ay geçince öncesi sonrası fotoğraflarına birlikte bakacaz dedi :)
bekliyciz kujuumm başka çare yok :)

sanırım çok büyük karnı olanlar sonucu hemen görüyor.ben sadece ilk gün memnundum dümdüz bir karın.süperdi .gelin gibi süzülüyodum valla hastanede çok mutluydum.nankörüz heralde biz:)az sabır senelerdir taşıdık 3 ay sabredemiyoruz

haklısın vallaa.
bende :)birde sanırım kombin ameliyatlarda değişim daha büyük oluyor ve memnuniyet artıyor.kişi daha fazla mutlu oluyor.benim gözlemlediğim bu.yani şu an bendeki değişim sadece karnımdaki sarkan derinin yok oluşu.hoş tek başına bu da büyük bir mutluluk ama benim yan simitler zaten sorunumdu hani onlarda fark görmeyince demorolize oluyor insan ister istemez..

canım 3 ay sonra ince 6 ay sonrada ipince olucaz yormayalım kafamızı.benim kilo vermem lazım boy 170 kilo 70 .en fazla 62 olmam lazım.ödemler 3 aya geçse ben de 3 ayda 8 kilo versem süper olur diye kendimi mutlu ediyorum.bu süreyi sabırla geçirmek için böyle bir çözüm buldum. diyete başladım.zaten hep dikkat ediyorum.ama biraz daha dikkat.çünkü obezim dikkat etmezsem 100 kilo olurum allah korusun.

Bende kendisini internetten araştırdığımda pek bişey bulamamıştım.. Ama çok alçak gönüllü şeker pek bilindik prof.lar gibi değil..
Bu cumartesi bir sorayım kendisine neden hala doç. görünüyor sitede diye..
Ama estetik ve rekonstruktif cerrahi derneği genel sekreteri olduğunu biliyorum..

dün o his kayboldu bende arkadaşım.19.günümdü rahat rahat uzun uzuuun banyo yaptım :)[/QUOTE]

Masallah! 19 gun ne cabuk gecdi. Sanki dun olmusdun, ama zor gunlerin gecdi.

Ben de pazar günü uzun uzun banyo yapıcammm. :))

e ama lipo yapmadı mı yanlara? lipoda ödem çok oluyomuş ondan sana öyle gelmiş olmasın?

bu arada komşum aradı bugün beni, diğer komşu ercan beye ameliyat olmuştu, bu beni arayan komşu da olaya çok kuşkuyla yaklaşıyordu, ameliyat olan (göbeğe lazer lipo artı göğüs dikleştirme) komşuyu ziyarete gitmiş, bugün sabah beni aramış diyo ki gittim gördüm harika olmuş muhteşem olmuş, göbeği var ya dümdüz olmuş(zaten biraz yağ vardı sadece), bi de bu ödemli haliymiş diyo, göğüsler çok düzgün olmuş, kocamın başının etini yemeye başladım ben de olcam diyo :)))) valla cok sevindimmm bir pozitif geribildirim daha içimi bayaa rahatlattı. ben hastalıklardan kafamı kaldırıp hala gidemedim gidicem ben de dedim, giderken muhakkak ara ben de gelicem harika olmuş falan dedi :))) heyecanlanıyorum ben de artık iyice yaa uzadıkça iş içim şişti o da ayrı. gerçi o kadar hastayız ki şimdi ol deseler mümkünü yok olamam iki bebem de ben de ateşliyiz öksürmekten geberiyoruz

Geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…