Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ben bugün aramadın bir boşluktayım rahat ol evrene iyi mesaj gönder hep kötü düşünce

bende vardı anlattıım sana normal şüphe duymadan olmaz

ödemeden kaçın tlbtlb öyle yaptı

bak vallahi kızıma sesleniyordum gel bi fotoğrafımı çek jelesec bi baksın durumuma diye :)

ahahhaha aynen yaa kendimi gerdirdim ödemeyi yapmadan kaçtım :)
birde şimdi laf ediyorum yok lipo yapılmamış gibi yok bilmem ne

evet,insan hemen hokus pokus istiyor ama beklemek şart sonucu hemen görmek bazı kişilerde oluyor ama bünye meselesi buda bende ödem karında çok yoktu arada yine bir gerginlik şişkinlik oluyor (6.aydayım ) sabır sabır hepsi geçecek süper karına kavuşacaksınız daha çok yeni....

ne güzel doktorunuzdan memnun kalmanız,işini iyi yapana denk gelmek önemli!!! Prof du,yada adı çok geçiyora bakmıyor inanın ( çok hasta ameliyat olup paylaşım yapıyorsa adı ister istemez geçiyor zaten:)herkes sonuçlarından memnun olsun yeter ki zor süreç çünkü

izmirde karin germe ameliyati olan varmi arkadaslar..ben can kopal i dusunuyorum..bilgisi olan yardimci olabilirmi ltfn

merhaba;İzmirde adı geçen doktorlar vardı forumda bir okuyun isterseniz adlarını görürsünüz;size kolay gelsin en zoru doktor seçimi

aynen canım.ilk gün ben de baktım.dümdüzdü çok mutluydum.şimdi acaba anestezinin etkisiyle acaba rüyamıydı diyorum çok ödem var.

ayyy sen zaten küçük kadınsın deri vardı 5.10.kilo oda gitti işte az sabır

Çocuğun piskolojisini bozma ya görüntü daha erken kız korkar:18:

yok yok sen yine söylen olmadı meme ile bedavaya komple lipo olursunnn

bu arada Limonn ne oldu ya kayboldu haberin var mı? Konuşursan telde de de arada ciii yapsın buraya:))) unutmasın bizleri

Son düzenleme:

bunu ben üzerime alınayım jelesec valla bana yazılmış gibi

yok canım cıbıldak deel :))) giyinikk

valla güzel fikir itiraz edeyim dimi çamura yatayım istediğim gibi olmadı felan diyim ne koparırsam kar
bu ameliyatta memelerim zarar gördü felan diyim :))))))) memeleri bedavaya getirmiş oluruz

evet ya limon yok ortalarda.en son konuştuğumuzda bir yakının hastane işi vardı.inş ters bir durum yoktur

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün benden bir kanama geldi yatarken. Ayağa kalktım bacaklarımdan aşağı şakır şakır aktı. Nasıl korktum anlatamam. Temizlenip üstümü değiştirdim doğru doktora gittim hem de yalnız başıma. Eşime haber versem benden panik bayılır falan. Doktorum baktı dokular kaynamaya başlamış dedi nereden aktığını bulamadı hatta epey de sıkıştırdı sağdı. Sadece lipoyu suyla yaptıklarını, dren yerinden akıntı yaptığını söyledi, perşembe tekrar kontrole çağırdı. Bana da mantıklı geldi sanki. Çünkü öyle bir kanama olsa dayanamaz bayılmam gerekirdi. Bende bir değişiklik yoktu. Kızlar sizce bu önemlimidir ? Daha önce olan arkadaşlar sizde de oldumu böyle bi durum merak ettim cevap verirseniz sevinirim.

ayy canım yaaa (
nasıl paniklemişsindir düşünemiyorumm...
böylelikle gelmiş geçmiş olsun.doktorunun söylediği mantıklı bencede oradan gelmiştir o kanama
çok üzldüm yaa okurken sanki bana oldu

nasıl gittin tek başına doktora
yakınmı

yapma tek başına gitme.ne olursa olsun yanında biri olmalı arkadaşım.

Çok yakın 15-20 dk yürüme mesafesinde. Komşularıma kadın hastalıklarından aml oldum dedim. Sadece yakın arkadaşlarım biliyor onlar da uzaklar bana. Kendimi de iyi hissediyordum. Ben zaten herşeyimi tek başıma yapmaya alıştım tlbtlb cim, onun için de kendimi daha güçlü hissediyorum canım.

ne diyim aydaxx
dikkat et yinede...

Allah izin verirse ocağın ikinci haftas gelcem daha randevu almadım:)

Canım lîpo için içeriye sıvı veriyorlar.bununda birazı ameliyat sonrasında akıyor. İnanırmısın ben ağlamaya başlamıştım o akıntıyı görünce korsem pantolonum sırılsıklamdı. Hemen doktora gittim bu açıklamayı yaptı bi kaç gün sürdü sonra kesildi hiç endişelenme normal ben yaşadım turuncu bi sıvıydı kanama sanmıştım. Korkma sakın

bir kaç gündür giremiyorum foruma yeni göördüm mesajını canım benim ufaklık hasta dert bitmiyorki valla isyan bayraklarını çekmek üzereyim benim memelerden sonra karındada akıntı başladı dikiş izimde şişlik ve kızarıklık oluştu onlarla uğraşmak yetmiyor gibi çocukta hasta ama seninde dediğin gibi geçecek hepsi umudum var yani:))

sağol canım.inşaallaah öyle olacak bakalım bekleyip görücez:)

valla ben sandığın kadar küçük değilim :)

gizem öğrenci o yüzden bu aralar pek giremiyor :) bizle idare edicen bebeğim

Annesini merak ediyorum yanlış hatırlamıyorsam neredeyse en önce olan oydu ameliyatı ....

Yaşına

Okuduğum kadarı ile bazı arkadaşlar prof. a karşı fakat benim doktorum prof. dr. derya özçelik çok sevdim kendisini..
ameliyatımı nişantaşı hastanesinde yaptı.. ordan da memnun kaldım çok şekerdi hemşireler falan çok güler yüzlü ...

Massal hanim! Ben merak etdim senin doktoru, eniyihekim sitesinden bakdim derya ozcelik'e profossor oldugu yazilmamis. Doc.dr. Derya ozcelik'di.
Sadece merak etdim profosorler kendini beyenmis olur bu nasil boyle iyi....😊

bende merak ediyorum tam karın germe yaptırırsam değiyor mu sonuçlarına acaba. sonuçta bir uçtan bir uca uzun bir amalyat izi kalacak, bu ize de bir çare bulsalar ya. araştırdığım kadarıyla endoskopi yoluyla izsiz karın germe yapılıyormuş fakat her doktor yapamıyor çok nadir. sanırım ben yaptırdıktan sonra izsizler daha çok yaygınlaşırsa bundan korkuyorum bu kadar bekledim biraz daha mı beklesem ,cerrahlar her gün yeni bir şey buluyor nasılsa

Aynen bende yasadım bunu sanki kar yağdı vucudumun bu bölgesine bir ay sürdü hemen hemen şimdi geçti iyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…