• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım 3 ay sonra ince 6 ay sonrada ipince olucaz yormayalım kafamızı.benim kilo vermem lazım boy 170 kilo 70 .en fazla 62 olmam lazım.ödemler 3 aya geçse ben de 3 ayda 8 kilo versem süper olur diye kendimi mutlu ediyorum.bu süreyi sabırla geçirmek için böyle bir çözüm buldum. :56: diyete başladım.zaten hep dikkat ediyorum.ama biraz daha dikkat.çünkü obezim dikkat etmezsem 100 kilo olurum allah korusun.

ah tatlım benim boy 160 kilo şu an 63 :))
sen obezsen ben neyimyaa :1:

dün o his kayboldu bende arkadaşım.19.günümdü rahat rahat uzun uzuuun banyo yaptım :)

Masallah! 19 gun ne cabuk gecdi. Sanki dun olmusdun, ama zor gunlerin gecdi.[/QUOTE]

gülüm en zor günümü yaşıyorum ameliyat daha kolaydı valla hiç iyi değilim bu öksürük beni perişan etti ne yapsam engel olamıyorum karnım şişti şişti şişti patlayacak..ateşim var biraz her yanım acıyor öksürmekten :43:

e ama lipo yapmadı mı yanlara? lipoda ödem çok oluyomuş ondan sana öyle gelmiş olmasın?

yapacağını söylemişti ama valla bende bilmiyorum yarın sorucam tekrar

bu arada komşum aradı bugün beni, diğer komşu ercan beye ameliyat olmuştu, bu beni arayan komşu da olaya çok kuşkuyla yaklaşıyordu, ameliyat olan (göbeğe lazer lipo artı göğüs dikleştirme) komşuyu ziyarete gitmiş, bugün sabah beni aramış diyo ki gittim gördüm harika olmuş muhteşem olmuş, göbeği var ya dümdüz olmuş(zaten biraz yağ vardı sadece), bi de bu ödemli haliymiş diyo, göğüsler çok düzgün olmuş, kocamın başının etini yemeye başladım ben de olcam diyo :)))) valla cok sevindimmm bir pozitif geribildirim daha içimi bayaa rahatlattı. ben hastalıklardan kafamı kaldırıp hala gidemedim gidicem ben de dedim, giderken muhakkak ara ben de gelicem harika olmuş falan dedi :))) heyecanlanıyorum ben de artık iyice yaa uzadıkça iş içim şişti o da ayrı. gerçi o kadar hastayız ki şimdi ol deseler mümkünü yok olamam iki bebem de ben de ateşliyiz öksürmekten geberiyoruz :(

geçmiş olsun canım aynı durumdayım sakın sakın tam iyleşmeden asla düşünme bile...
bizim eve eşim getirdi gribi valla adamı parçalayasım var hayatımın en zor gününü yaşıyorum

ah tatlım benim boy 160 kilo şu an 63 :))
sen obezsen ben neyimyaa :1:

Masallah! 19 gun ne cabuk gecdi. Sanki dun olmusdun, ama zor gunlerin gecdi.

gülüm en zor günümü yaşıyorum ameliyat daha kolaydı valla hiç iyi değilim bu öksürük beni perişan etti ne yapsam engel olamıyorum karnım şişti şişti şişti patlayacak..ateşim var biraz her yanım acıyor öksürmekten :43:

Ben mahfoldum gripten ameliyatın 3. Günü oldum.10 gün her gece sağlık kabininden hemşire gelip serum bağlayıp iğne yapıyordu ateşim düşmüyordu.hastalanmak ameliyattan zor hepinize çok geçmiş olsun.

yapacağını söylemişti ama valla bende bilmiyorum yarın sorucam tekrar[/QUOTE]

gülüm en zor günümü yaşıyorum ameliyat daha kolaydı valla hiç iyi değilim bu öksürük beni perişan etti ne yapsam engel olamıyorum karnım şişti şişti şişti patlayacak..ateşim var biraz her yanım acıyor

tlbtlb canim shimdi nasilsin?

Benimde psikoljimdenmi ya nedense adet gunum gecikdi. Amelyat masasini bekliyor qaliba.😟[/QU

Benim öyle oldu canım stresten sanırım günü gecikti.. Adetliyken ameliyat oldum, ilk gün değişen bişey yok zaten çıplak yatıyorsun vede sonda bağlı. Ama sonrası zor ve kötü.

geçmiş olsun canım aynı durumdayım sakın sakın tam iyleşmeden asla düşünme bile...
bizim eve eşim getirdi gribi valla adamı parçalayasım var hayatımın en zor gününü yaşıyorum

offfff büyük geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm :( doktora gittin mi o ne dedi durumun nasılmış?

gülüm en zor günümü yaşıyorum ameliyat daha kolaydı valla hiç iyi değilim bu öksürük beni perişan etti ne yapsam engel olamıyorum karnım şişti şişti şişti patlayacak..ateşim var biraz her yanım acıyor

tlbtlb canim shimdi nasilsin?

Canım güzel haberlerini bekliyoruz.ameliyat sonrası sürecini paylaşmayı sakın unutma.aynı operasyonu geçireceğimiz için metak ediyorum

Canım güzel haberlerini bekliyoruz.ameliyat sonrası sürecini paylaşmayı sakın unutma.aynı operasyonu geçireceğimiz için metak ediyorum

Merak etme canim unutmam! Zaten amelyat sonrasida burdaki arkadaslara cok ihtiyacim olucaq. 4 gun sonra buyuk gun! 5 gun sonrasini, acilari sizilari merakla bekliyorum. Acaba nasil olur diye.🙊🙉

Merak etme canim unutmam! Zaten amelyat sonrasida burdaki arkadaslara cok ihtiyacim olucaq. 4 gun sonra buyuk gun! 5 gun sonrasini, acilari sizilari merakla bekliyorum. Acaba nasil olur diye.🙊🙉

hiç bir yerin acımiycak canım merak etme şimdiden geçmiş olsun merak ettiğin şeyleri sor .ben.m 17.gün bugün :)

Gecmıs olsun canım! Sen nerde, kıme yaptırdın? Simdı nasılsın? Sence ben kac gun sonra ucak yolculugu yapa bilirim?

ben antalyada yaptırdım.durum herkezde farklı .benim canım çok kıymetli değildir her hastalığımda doğumumda ameliyatımda hemen ayaklanırım.ben 3.gün çamaşır astım bulaşık yıkadım 1.haftanın sonunda her işimi yaptım ama ağır kaldırmamak şartıyla dün bütün evi kıyı köşe süpürdüm dolap sildim banyo yıkadım.ama bunların hepsini ameliyat yerimi germeden kendi geliştirdiğim taktiklerle :)) herzamankilerden farklı yani.henüz dik yürüyemiyorum kambur yürüyorum.sanırım sen de 1 hafta sonra uçak yolculuğu yapabilirsin.benim ameliyattan çok lipo yerlerim ağrımıştı ameliyat ağrısını hissetmiyorsun.

ben antalyada yaptırdım.durum herkezde farklı .benim canım çok kıymetli değildir her hastalığımda doğumumda ameliyatımda hemen ayaklanırım.ben 3.gün çamaşır astım bulaşık yıkadım 1.haftanın sonunda her işimi yaptım ama ağır kaldırmamak şartıyla dün bütün evi kıyı köşe süpürdüm dolap sildim banyo yıkadım.ama bunların hepsini ameliyat yerimi germeden kendi geliştirdiğim taktiklerle :)) herzamankilerden farklı yani.henüz dik yürüyemiyorum kambur yürüyorum.sanırım sen de 1 hafta sonra uçak yolculuğu yapabilirsin.benim ameliyattan çok lipo yerlerim ağrımıştı ameliyat ağrısını hissetmiyorsun.

Benim icinde oyle kolay olur o zaman. Cunki ben 6 bolge lipo oldum, 4 lt yag aldılar, hastaneye kendim yardım, hastaneden kendim cıkdım. Refakatcı olmadan, yalnız basıma kaldım hastanedede. Hastanede 2 gun kaldım, hastaneden cıktıgım gunde amelyat yapan doktorun ozel klinikine pansuman ıcın gıtdım. Otobusle, bırazda yuruyerek. 5 gun sonradanda hep gun fizik tedavi. Yenı acı olsada hep ayakda oldum. Insallah bu seferde kendim idare ederım her işimi.

Çok geçmiş olsun aman dikişlerine dikkat et acele etme işler beklesin biraz....doktorun kim?

Az kalmış Allah yardımcın olsun acı ağrı olmaz korkma yalnız sırtın ağrıyacak ona hazırlıklı ol...

Gecmis olsun! 😧 benimde korkulu ruyam amelyat sirasinda ya da sonrasinda hastalanmak!(

Allah korusun.inşaallah olmaz öyle bir şey.
ben kendimi tamamen korumaya almıştım eşim camı açık bırakıp yatmış sabah kalktığında çok kötü durumdaydı.önce çocuklara sonra bana bulaştırdı.çok kötü gerçekten öksürmekten göbek deliğimden kan geldi yaa :43:

Ben mahfoldum gripten ameliyatın 3. Günü oldum.10 gün her gece sağlık kabininden hemşire gelip serum bağlayıp iğne yapıyordu ateşim düşmüyordu.hastalanmak ameliyattan zor hepinize çok geçmiş olsun.

gerçekten öyle.ameliyat ne ki.çok samimi söylüyorum ben ameliyattan ilk çıktığımda bile daha iyiydim.birde grip sanıp inatla geçmesini bekledim :( çok pişmanım keşke hemen uzman dr a gitseydim:14:

Back