Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

12 sinde de ben oldum.şiş ve kocaman .ne zaman sonucu görücez.oh iyiki oldum diyebilecek miyiz acaba...

Ben şuanda bile iyiki oldum diyorum.. Geçecek elbette ... doktorum iyileşme süreci uzun ameliyatlardır bunlar diyor..
Sabırlı olmak lazım ama zaman zaman sabır tükeniyor haklısın...

geçmiş olsun massal
taş hatunlar arasına hoş geldin

umarım sonuçlarımız hepimizi memnun eder.
hangi dr a nerede ameliyat olmuştun?
ben biraz unutkanım arkadaşım mazur gör

12 sinde de ben oldum.şiş ve kocaman .ne zaman sonucu görücez.oh iyiki oldum diyebilecek miyiz acaba...

ilk gün demiştim ben desi,karnıma baktığımda çok düz ve güzel duruyordu ama şimdi aynı şeyi söyleyemem çok ödem var bende de...inşaallah deriz yoksa bütün bu yaşadıklarımızla kalırız

geçmiş olsun massal
taş hatunlar arasına hoş geldin

umarım sonuçlarımız hepimizi memnun eder.
hangi dr a nerede ameliyat olmuştun?
ben biraz unutkanım arkadaşım mazur gör

bende sonucu görmek için sabırsızlanıyorum...
rica ederim bu kadar yazışma arasında inan bende bir çok şeyi unutuyorum..

Okuduğum kadarı ile bazı arkadaşlar prof. a karşı fakat benim doktorum prof. dr. derya özçelik çok sevdim kendisini..
ameliyatımı nişantaşı hastanesinde yaptı.. ordan da memnun kaldım çok şekerdi hemşireler falan çok güler yüzlü ...

sen nasıl oldun ??

izmirde karin germe ameliyati olan varmi arkadaslar..ben can kopal i dusunuyorum..bilgisi olan yardimci olabilirmi ltfn

aynen canım.ilk gün ben de baktım.dümdüzdü çok mutluydum.şimdi acaba anestezinin etkisiyle acaba rüyamıydı diyorum çok ödem var.

ne güzel umarım memnuniyetin devam eder,sonuçlarda yüzünü güldürür.bu arada sakıncası yoksa yaş kaç?

ben daha iyi olacaktım ama grip oldum dün gece yine sabaha kadar uyuyamadım uyumayıncada dinlenemiyor insan malum:)
damaklarım bile acıyor nasıl bir gripse bu dudaklarım fln hep yara şu an..hapşırığın nasıl tutulduğunuda öğrendim bu sayede
birde yan yatma isteği var kiiii offf...dün gece deneme kalktım ıhııı olmadı başaramadım:)
neyse geçiçi şeyler bunlaar ve de önemsiz :) eminim şu an hepimiz için en önemlisi ameliyat sonuçlarının güzel olması

Son düzenleme:
aynen canım.ilk gün ben de baktım.dümdüzdü çok mutluydum.şimdi acaba anestezinin etkisiyle acaba rüyamıydı diyorum çok ödem var.

aa noldu bize desi nazarmı verdik kendimize yaa

inşaallah böyle kalmayız...

arkadaşlar ben dünden beri ilginç bir durum yaşıyorum.sanki göbek basen arası olan bölüm de açıktaymış gibi üşüme hissi var
sarıp sarmalıyorum kendimi ama ısınma hissi yok.yani başka nasıl anlatabilirim bilemedim umarım anlatabilmişimdir yaşadığım hissi

aranızda bu durumu yaşayan varmı?
geçmiş yazıları çok okumuştum benzer bir durumu yazan olmadı diye hatırlıyorum:44:
o yüzden ilginç geldi.inş sorun değildir bu
bu arada bu gün 18.günüm :)

Canim hastane odasinda internet varmi? Orda yatdigim zamanida sizin yazismalarinizi okurum, yazarim son durumlari. Internet olursa tabi.😊

Canım kaldığını oda özel oda dimi?

Çok geçmiş olsun Canım umarım birnaönce sağlığına kavuşursun.... Bende bunaldım sırtüstü yatmaktan ama geçecek hepsi ve sonuçlar mükemmel olacak.. Yaşım 54 sanırım bir çoğunuzun annesi yaşındayım

Gizem vardı annesini anlatıyordu.. uzun zamandır yok nerelerde acaba...

Sevgiyle kal

Canim hastane odasinda internet varmi? Orda yatdigim zamanida sizin yazismalarinizi okurum, yazarim son durumlari. Internet olursa tabi.😊

benim telefonumda internet vardı.o yüzden emin değilim...ama sanki bir ara benim oğlan wi-fi var fln gibi bir şeyler söylüyordu:).ama dediğim gibi emin değilim.

Canım kaldığını oda özel oda dimi?

evet arkadaşım tek kişilik oda da kaldım.
sen ne yaptın doktorla konuştunmu tarihin bellimi?

kızlar istanbulda olsam mutlaka gelirdim ziyaretinize.yinede tarihlerinizi yazın belki kontrol için fln orda olurum sizlerlede tanışmış oluruz :)

sağol canım.inşaallaah öyle olacak bakalım bekleyip görücez:)

valla ben sandığın kadar küçük değilim :)

gizem öğrenci o yüzden bu aralar pek giremiyor :) bizle idare edicen bebeğim

çok geçmiş olsun, sıkıntısız iyileşme sürece dilerim.

ben bugün aramadın bir boşluktayım rahat ol evrene iyi mesaj gönder hep kötü düşünce

hahhaa hep beraber gidelim gözü korksun
aynen ya adam gözümün önünde çizdi hala şüphe duyuıyorum ne kadar manyak olduğumu anla

bende vardı anlattıım sana normal şüphe duymadan olmaz

arkadaşım yatmadan ödemeyi yap.dr a ödeyeceksin zaten hesabına gönder.ya da anlaş ameliyattan bir hafta 10 gün sonra ödersin.konuş durumu dr unla..yardımcı olacaktır.

ödemeden kaçın tlbtlb öyle yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…