• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

çok heyecanlıyım kızlar.
ben bu gün mutfak dolaplarımı sildim :)
buzdolabını temizledim:)
çocuklarımı yıkadım,uzuun uzuun taradım saçlarını
yatırdım dizime saçlarını okşadım öptüm sevdim
doyamadım...
konuştum onlarla uzun uzzuuun.
kızıma sen ablasın küçüğe sahip çık gibi öğütler nasihatlar verdim :)
bir kaç arkadaşla helalleştim :1:
biraz duygusala bağalayıp ağladım gizli gizli :14::1:
işlerim pek yolunda değil o yüzdende kafam rahat değil ama yapacak bir şey de yok.
az bir zaman kaldı.
doktoruma mesaj attım aradı sağolsun onunla konuşunca biraz daha rahatladım.
ama jelesec le konuşunca hepten rahatladım :)))

Canim yeni amelyat olanlardan birisin. Bana yardimci ol lutfen. Ben yurt disindan gelicemde. Hastane cantama neler koymam lazim? Hastanede rafakatciya gerek varmi? Varsa, onun yanimda kalmasi ayri ucretmi? Sen yolun uzak diye bir gun onceden kaldin hastanade, bende oyle yaparsam ucret farklimi olur?

canım herşey istediğin gibi olur inşallah :34:demek ki sorun büyük sende ya nasıl böyle yapar ameliyatını aklım almıyor adını yazmıyorum biliyorum doktorunu:ssz: düzelecek dedi mi yani sonuç seni mutlu edermiymiş?

Sana sutun gibi bacaklar soz veremem dedi, amma shimdiki halinden guzel olucak dedi. Inanki karin germeyi unutuyorum, hep bacaklari dolgu isini dusunuyorum. Ya istediyim kadar dolmazsa diye hep dusunuyorum...

Benim yanlar kısa;) adam değişik bi tarz yapmış bide çok aşağı germemiş korkmuş heralde hala bombe var dikiş üstünde.srneye bi daha gerdircem.bel oyuntusu göbek deliği süper ama o hafif bombe belkide kilo aldım diye 4 ünü verdim 5 kilo kaldı onuda veriyim anlaşılacak:)

nolac seni çok merak ediyorum arkadaşım cidden tanışmayı çok isterim
inanamıyorum seneye bir daha gerdiririm diyosun arkadaşım sendeki can değilmi yaa.nasıl böyle bir karar verebiliyosun :53:
hoş bende memnun olmasam tekrarlatırmıydım ay bilmiyorum şu an konuşmayayım ben en iyisi :)))

cnm doktorla yüz yüze görüştünmü
doktoruna tamamdır demek için ilk görüşmede verdiği izlenim ve güven çok önemli
yanlış anlama bu doktor için konuşmuyorum genel olarak
estetik yada başka daldaki bir doktor
ben kendi tecrübemden söylüyorum
ben hastaneme karar verip netten doktorumun özgeçmişini araştırdıktan sonra görüşmeye gittiğimde doktorumla ilk görüşmemde tamamdır dedim bu adam işini biliyo beni anladı dedim ve güvendim
bu arada benim hastanem evime araba ile trafik yoksa 15 dk mesafede hastane çıkışı L şeklinde olduğumdan gecelikle hemşireler beni tekerlekli sandalye ile arabaya götürüp bindirdiler sonra araçta oturuşum diken üstünde :) eşim yaktı dörtlüleri nerdeyse polis sireni takacak arabaya öyle geldik eve... site girişinde komşumla karşılaştık kadın şokta ayağımda bez hastane terliği gecelik ve yamuk haldeyim... 2 gün önce sağlamken ne oldu bu kıza diye baktı ay çok garip bir andı :)

aynen arkadaşım bende ilk görüşmeye giderken kafamda o kadar çok soru işareti vardı ki..hatta düşündüklerimi eşimle dahi paylaşamadım..hani burada yazmaya utanacağım şeyler geldi aklıma...:( şimdi aklıma geldikçe utanıyorum :17:
ne kadar saçma şeyler nasıl ben bunları düşündüm diyorum.güven çok önemli.ben çok düşündüm emin olun doktoruma bu kadar güvenmeseydim hiç bir güç beni o ameliyat masasına yatıramazdı..

yok canım daha görüşmedim işte para gelsin görüşcem inşallah, para gelmeden gün alamam, e gün alamayacaksam görüşüp eee ben sizi ararım deyip tos tos geri dönmek istemiyorum o yüzden bekliyorum. bir çok doktora mail attım, karşılığında gelen cevaplardan beni en çok tatmin eden artı hakkında en çok pozitif geribildirim alabildiğim (ameliyat olanların yorumları fotoları vb.) doktor bu olduğu için çok istiyorum şu anda. ayın başında komşum da ercan beye ameliyat oldu, çok memnun bi şekilde döndü. yani görüşmeden %100 diyemem ama %90 ercan bey diyorum. ha giderim begenmem içime sinmez tabi başka doktor bakarım ama evime yakınlık benim için bir kıstas değil, çünkü ben bahçeşehirde oturuyorum, yani neresi olursa bana yine uzak olacak. bakırköy acıbademde doğum yaptım, günlük trafikte 35 40 dk mesafemiz. hatta eşim fuarda oldugundan beni çıkaramadı, ataköye kadar ben
kullandım arabayı sezeryanlı halimle, ordan annem direksiyona geçti bahçeşehire geldik. bebelerin doktoru leventte, mesafemiz 1,5 saat. yani nereden doktor bulursam bulayım yine bana uzak olacak. bana yakın olan beylikdüzü hastaneleri var ama onlara da ben güvenemem. durum böyle yani kuzum :) ercan bey olmazsa içime sinmezse başka doktorlarla görüşürüm uzak olması farketmez, mesela senin doktorunla görüşürüm, burda başka tavsiye edilen diğer doktorlarla yüzyüze görüşmeye giderim, ama uzak olması umrum değil çünkü bana her yer uzak :)

ben gibisin yani:)
hangi dr olursa olsun ben bir kaç saat yolculuk yapacaktım.
ben hastanede 5 gün kaldım sonra üç gnde istanbul içinde fakat avrupa yakasında bir yerde.ilk karşıya geçişimizde sonrasında 5 saatlik yolculukta hiç sorun olmadı bende.ama dediğim gibi hastanede uzun kaldım mutlaka etkisi olmuştur diye düşünüyorum

benim bugün tam bir ay oldu veni ve 10 gün önce silikon banta başladım sinirlerim çok gerildi biraz önce geldim doktordan dikiş ipliklerinden kaynaklanmış dedi doktor resmen göğsünüm o kısmını masaj yaparak sağdılar ve temizlediler ilaç sürdüler açık kalsın dedi doktor oradaki çukurluk için dikişe gerek yok kapanır dedi ama ben pek emin olamadım söylediklerinden bana silikon bantları kullanmaya başlamayacağım zaman banyodan banyoya çıkarıp tekrar takarsın demişti bugünde günde 3 saat kadar bantı çıkar hava alması lazım dedi adamın gırtlağını sıkmamak için zor tuttum kendimi
Bende bant kullanirken banyodan banyoya cikariodum.doktorum bole dedi
.ama bise olmadi.bence onunla ilgisi yoktur.senin doktorun kimdi.buarada iz silme yada azaltma icin lazer tedavileri var.

Allahım panic atak tlbtlb nin ilk bir ayı çabuk ve sorunsuz geçsinnnnn (amin)

amin aminnnn yoksa senin başına kalacam yine hahahhaa ne çektin benden be jelesec :1::27:

allah allah çok ilginç geliyor bana bu durum :)
bende kk ya üyeyim ama açıkçası doktor araştırması yapmak için değildi sadece tecrübelerimi paylaşıp dertleşmek vs.
bir doktora bu şekilde talep olması pek de rastladığım bir durum değil
kendim görüp konuşup özgeçmişine bakıp hastaneyi seçmediğim sürece öneri ile bir doktorun beni kesmesine onay vermek her babayiğidin harcı olmasa gerek :)))
hakkaten şeytan tüyü varmış ercan bey de :)

bende doktorumu buradan buldum canım.benim şu an bulunduğum çevremde estetik yaptıran hiç yok.varsada bilmiyorum genelde gizli oluyor bu operasyonlar biliyorsun :)ailemde bir kaç kişi var ama onlarlada görüşmüyoruz(özel sebeplerden dolayı)kimden fikir alabilirdim bir düşün?
burada fotolar gördüm o kadar dua ediyorumki o arkadaşlarıma...ameliyat olduktan sonra süreç bir şekilde geçiyor dr dan bilgi alıyorsun başın sıkıştıkça.netten araştırıyorsun ama dr a karar verme konusu öyle değil.çok zor ben çok zorlandım açıkçası.hala notlarım duruyor.istanbul ve ankarada ne kadar dr varsa hepsini not almış kimler hangi dr a amlyt olmuş şikayetleri neymiş memnuniyetleri nasılmış vs vs yazmışta yazmışım :)
bence sonuçlar çok etkili.ben jelesecin ve nld glp in fotolarını inceleye inceleye bi hal olmuştum.e dr frekansımızda tuttu.daha ne isteyebilirimki.ve en önemlisi ne biliyormusun dr um bana ne söylediyse onu yaşadım ne eksik ne fazla.dolayısıyla(ben henüz sürecimi tamamlamadım tamamladığımda hala dr memnuniyetim devam ederse)bana sorana tabikii ercan beyi tavsiye edeceğim.ve hatta fotoğrafımı da ekleyeceğim.diğer insanlar benim tecrübelerimden faydalansın isterim.

aynen öyle canım 10.günüm .eski günleri mumla arama evresindeyim.az önce korsemi çıkarıp ilk defa ayrıntılı kendimi inceleme cesareti gösterdim.kesi yerim bantlı tabi.önümde göbek duruyor gibi :(ameliyat kesisi etrafı bombeli sanki mide kısmı yok o kısım göbekli gibi.ödemmi bu inşallah ödemdir.lipo yapılan yerler limon sarısı ve koyu mor karışımı ebruli :52: bir renk.lipo simitlerime yapıldı.dokununca taş gibi sert ve yanma kaşıntı ikisi bir arada.ama baktım aynada sanki orantılanmışım gibi geliyor.öncesi simitler bacakların üstünde şemsiye görevi görürdü desem abartı olmaz.yardım ödemler geçince düzleşecek miyim. dik durmayı denedim kaslar izin vermiyor sanırım 1 ayı doldurmadan dik duramam.

aynen arkadaşım sende yine hafif renk farklılıkları var ondan anlarsın.sanırım bana lipo yapılmamış bende hiç morarma fln yoktu valla gidince dr a soracam yapmadıysada ciddden gırtlağına yapışırım.
benim de en büyük sorunum yan simitlerdi onlar gitmediyse ne anlamı kaldı bu amlytın:(

profesorler konusunda bayanin yorumuna katiliyorum, ben de bursada bir profesore gorusmustum meme buyutme operasyonu icin, ve hic tatmin etmedi beni gorusme, yani isine gelirse modundaydi biraz. Teknik olarak eski yontemlerle yapiyor operasyonu, bi arkadasim da baska bi profesore meme kucultme operasyonu oldu o da mesela ameliyata kendim giricem demis ama asistanlarini sokmus. Ameliyata kadar ikna etmek icn ugrasiyolar anesteziyi aldiktan sonra sansiniza kalmis

benim korkulu rüyamdı o yüzden dr görmek istedim ve amlythanede gördüm rahat rahat uyudum :27::27::51:

benim bugün tam bir ay oldu veni ve 10 gün önce silikon banta başladım sinirlerim çok gerildi biraz önce geldim doktordan dikiş ipliklerinden kaynaklanmış dedi doktor resmen göğsünüm o kısmını masaj yaparak sağdılar ve temizlediler ilaç sürdüler açık kalsın dedi doktor oradaki çukurluk için dikişe gerek yok kapanır dedi ama ben pek emin olamadım söylediklerinden bana silikon bantları kullanmaya başlamayacağım zaman banyodan banyoya çıkarıp tekrar takarsın demişti bugünde günde 3 saat kadar bantı çıkar hava alması lazım dedi adamın gırtlağını sıkmamak için zor tuttum kendimi

arkadaşım geçmiş olsun :(

canım sağol cevap verdiğin için bunların hiç birini benim doktorum söylemedi adamla zaten konuşunca resmen aramızda kıvılcımlar çıkıyor ameliyat olana kadar gayet güzel herşey olduktan sonra resmen başından atmaya çalışıyo adam bende biraz sinirli bir yapıya sahibim altta kalmıyorum tabi neticede geriliyoruz doğru dürüst bişeyde soramıyorum bende bundan sonra senin dediğin gibi yapayım inşallah biran önce geçer o çukurluk tekrar teşekkürederim cevap verdiğin için

bak işte sinir oldum şimdi...
toplanıp gidelim senin dr a gözü korksun biraz :47: :)

tekrar geçmiş olsun canım geçecek inşaallah

ben karın dikişlerimden çok korkuyordum çok şükür orada bir sorun yok umduğumdan daha iyi olduda diyebilirim ama meme konusunda şansım yaver gitmedi dikişleri pek beğenmedim açıkçası birde bu sorun çıkınca çok korktum ben birazda kendimi çok zorluyorum 10 gün sonra başladım normal hayatıma birazda mecbur kaldım açıkçası yanımda kimse yoktu çocuklarla ilgilenmem gerekiyordu birazda bu konuda kendime çok kızdım hiç canımın kıymetini bilmiyorum:(( geçecek inşallah

ah azracıım bende öyleyim yanımda yakınımda kimsem yok çocuklarım çok yanlız kalıyor bu aralar.çok canım sıkılıyor.bir yardımcım var evde iki günde bir geliyor amaaaaaaaa....
banyo wc çok fena durumda mutfak dolaplarına baktıkça sinirlerim zıplıyor :( ben her işimi aml gitmeden yapmıştım tertemizdi evim 10 günde ne hale geldi şaşıyorum :(
ama yapacak bir şey yok biz iyi olacazki her şey yerinde olsun her kez iyi olsun..bend eerken ayaklanmıştım şimdi k.çımın üstüne oturdum.minik bir sorun yaşadım şimdide grip oldum ah o beni nasıl yıprattı.
sıkma canını bak hepsi geçecek

sağol canım yaa gece sabahı zor ettim ağlaya ağlaya gözlerim şişti psikolojim bozuldu resmen ama bugün daha iyiyim her tarafımda dikiş var ben karnımda böyle bir sorun olmadığına şükrediyorum şuanda

bir kaç gün önce bende öyleydim ağla ağla canım çıkacaktı :)
bence bu aml esnasında biraz pskolojik destek lazım.yada yanımızdakiler moral veren tarzda olmalı yoksa olmuyor çok zor....

Bu doktor gülümün bacaklarını yapmak için karnını gerecekmiş.benim karın gerildi ama nasıl olacak?doldutma yağı nerden alacak

nolac benim ki olursa veririm sana canım ya:9: var bende yağ sen hiç merak etme:29:

bilmem sor bir senin resimlerini gördü müüü Ercan bey? der görürüse

ağzımdan aldın jelesec bende de var nolacım ihtiyaç olursa alo de hemen koşar gelerim :1:

Canim yeni amelyat olanlardan birisin. Bana yardimci ol lutfen. Ben yurt disindan gelicemde. Hastane cantama neler koymam lazim? Hastanede rafakatciya gerek varmi? Varsa, onun yanimda kalmasi ayri ucretmi? Sen yolun uzak diye bir gun onceden kaldin hastanade, bende oyle yaparsam ucret farklimi olur?

hastanede gecelik terlik veriliyor ve gayette rahat ama sen ben kendi geceliğimi fln alırım diyorsan al.ben almıştım yanıma.refakatçi mutlaka lazım gülüm.olmuyor tek başına yapamazsın ekstra ücret almıyorlar refakatçinin yemeği fln da hastaneden.benim ilk gün eşim ve büyük oğlum kaldı hastane ikisininde yemeğini getirdi düşün.
olmassa olmazlardan bir tanesi boğaz pastili.mutlaka al yanına öksürük krizlerini hafifletiyor.ve eğer evde termosun varsa onu da yanına al yine öksürük krizin olduğunda ılık su iç.
canım dr la anlaşmalısın ben ilk görüşmeye gittiğimde dr umla konuştum yolum uzak olduğundan hastanede 3 gün kalmak istediğimi söyledim normalde 1 gece yatırıyorlar yanlış hatırlamıyorsam:44:
bana verdiği fiata bu 3 gün dahildi.ben amlyt olduktan sonra bazı sebeplerden dolayı eve dönemedim.otelde de kalmak istemedim oraya vereceğim parayı hastaneye vereyim daha iyi olur en azından yatağı rahat diye düşündüm :)o yüzden 2 gün daha fazladan kaldım hastanede.yani toplam 5 gün yattım.fazladan kaldığım 2 günün parasını tabiki hastaneye ödedim.fakat dr sağolsun o konuda da yardımcı oldu bize.normalde hastanenin gecelik ücreti 600 tl.ercan bey benim hastam diyip 300 e düşürdü :)

hastanede gecelik terlik veriliyor ve gayette rahat ama sen ben kendi geceliğimi fln alırım diyorsan al.ben almıştım yanıma.refakatçi mutlaka lazım gülüm.olmuyor tek başına yapamazsın ekstra ücret almıyorlar refakatçinin yemeği fln da hastaneden.benim ilk gün eşim ve büyük oğlum kaldı hastane ikisininde yemeğini getirdi düşün.
olmassa olmazlardan bir tanesi boğaz pastili.mutlaka al yanına öksürük krizlerini hafifletiyor.ve eğer evde termosun varsa onu da yanına al yine öksürük krizin olduğunda ılık su iç.
canım dr la anlaşmalısın ben ilk görüşmeye gittiğimde dr umla konuştum yolum uzak olduğundan hastanede 3 gün kalmak istediğimi söyledim normalde 1 gece yatırıyorlar yanlış hatırlamıyorsam:44:
bana verdiği fiata bu 3 gün dahildi.ben amlyt olduktan sonra bazı sebeplerden dolayı eve dönemedim.otelde de kalmak istemedim oraya vereceğim parayı hastaneye vereyim daha iyi olur en azından yatağı rahat diye düşündüm :)o yüzden 2 gün daha fazladan kaldım hastanede.yani toplam 5 gün yattım.fazladan kaldığım 2 günün parasını tabiki hastaneye ödedim.fakat dr sağolsun o konuda da yardımcı oldu bize.normalde hastanenin gecelik ücreti 600 tl.ercan bey benim hastam diyip 300 e düşürdü :)

Tesekkur ederim canim! Cok yardimci oldun! Benimde esim refakatcilik yapar bana. Ama orda ben erkek gormedim hic. Sorun olmazki esimin yanimda kalmasi? Bende 5 gun kalicam en az. Cunki fatihde akraba evinde kaliyorum, iyice ayaklanib cikmam lazim. Ordan cikincada taksi, sonra vapur, sonra yine taksi. Yani bunlara halim olmali.

nolac seni çok merak ediyorum arkadaşım cidden tanışmayı çok isterim
inanamıyorum seneye bir daha gerdiririm diyosun arkadaşım sendeki can değilmi yaa.nasıl böyle bir karar verebiliyosun :53:
hoş bende memnun olmasam tekrarlatırmıydım ay bilmiyorum şu an konuşmayayım ben en iyisi :)))

aynen arkadaşım bende ilk görüşmeye giderken kafamda o kadar çok soru işareti vardı ki..hatta düşündüklerimi eşimle dahi paylaşamadım..hani burada yazmaya utanacağım şeyler geldi aklıma...:( şimdi aklıma geldikçe utanıyorum :17:
ne kadar saçma şeyler nasıl ben bunları düşündüm diyorum.güven çok önemli.ben çok düşündüm emin olun doktoruma bu kadar güvenmeseydim hiç bir güç beni o ameliyat masasına yatıramazdı..

Canım ben çok sevdim bu ameliyat işini ufak tefek pürüzler olsada ciddi anlamda değişen yerler oldu vücudumda en başta göğüsler.eşimle konuştum yüzüme dokunup ifademi değiştirmediğim sürece bozulmuş eskimiş sarkmış bi yerimi yaptırabileceğimi kimi altınla inciyle arabayla eşya ile mutlu olur sendenböyle demek ki dedi. Uzun süreli güzellik ve mutluluk için kısa süreli sıkıntılar çekilir hayatım:)

Bende bant kullanirken banyodan banyoya cikariodum.doktorum bole dedi
.ama bise olmadi.bence onunla ilgisi yoktur.senin doktorun kimdi.buarada iz silme yada azaltma icin lazer tedavileri var.

ikiaradabirderede merhaba canım;doktorumuz aynı ama işlemlerimiz farklı bana da banyodan banyoya demişti ama ben karın germede 2.günde bir açtım havalandırdım izi uzun senin ki gibi kısa değil:ssz: havasız kalmasın yara olmasın diye; bu arada nasıl durumun herşey yolunda mı?

Sana sutun gibi bacaklar soz veremem dedi, amma shimdiki halinden guzel olucak dedi. Inanki karin germeyi unutuyorum, hep bacaklari dolgu isini dusunuyorum. Ya istediyim kadar dolmazsa diye hep dusunuyorum...

bana yaptığı düzeltmeyi yapacak sana demek ki:ssz:ama benim senin ki kadar kötü değil di önceki işlemim evet sonuç beni memnun etmemişti çökmeler ve dalgalanma çok oldu allaha şükür geçti o sıkıntılı evre :ssz: zaten sonradan erime durumunu göz öünde bulundurup ona göre yapıyor dolgu işlemini hani birazda olsa erime olursa sonuç mutsuz etmesin diye:34: yağ varsa sıkıntı yokk yapılır

amin aminnnn yoksa senin başına kalacam yine hahahhaa ne çektin benden be jelesec :1::27:

bende doktorumu buradan buldum canım.benim şu an bulunduğum çevremde estetik yaptıran hiç yok.varsada bilmiyorum genelde gizli oluyor bu operasyonlar biliyorsun :)ailemde bir kaç kişi var ama onlarlada görüşmüyoruz(özel sebeplerden dolayı)kimden fikir alabilirdim bir düşün?
burada fotolar gördüm o kadar dua ediyorumki o arkadaşlarıma...ameliyat olduktan sonra süreç bir şekilde geçiyor dr dan bilgi alıyorsun başın sıkıştıkça.netten araştırıyorsun ama dr a karar verme konusu öyle değil.çok zor ben çok zorlandım açıkçası.hala notlarım duruyor.istanbul ve ankarada ne kadar dr varsa hepsini not almış kimler hangi dr a amlyt olmuş şikayetleri neymiş memnuniyetleri nasılmış vs vs yazmışta yazmışım :)
bence sonuçlar çok etkili.ben jelesecin ve nld glp in fotolarını inceleye inceleye bi hal olmuştum.e dr frekansımızda tuttu.daha ne isteyebilirimki.ve en önemlisi ne biliyormusun dr um bana ne söylediyse onu yaşadım ne eksik ne fazla.dolayısıyla(ben henüz sürecimi tamamlamadım tamamladığımda hala dr memnuniyetim devam ederse)bana sorana tabikii ercan beyi tavsiye edeceğim.ve hatta fotoğrafımı da ekleyeceğim.diğer insanlar benim tecrübelerimden faydalansın isterim.

:)))) başıma kalmak değil de sabahın köründe panic atak mesajlarını görünce bende panic oluyorummm :18::18: diyorum ahanda tlbtlb ortadan yarıldı kanaması şakır şakır :1: ay aklıma geldikçe gülüyorum jelesec ben grip oldum baycanı arayayım mı deyişine:60:

maşallah değin aman nazara gelmesin resimler :nazar: gerçi 5.ay bitti daha bir şey olmaz:9:

Back