Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

MERYY sende de dikiş bitiminde kulak olarak tabir edilen kabartılardan varmı[/QUOTE

var tabii.geçen haftaya kadar o bölgede hafif ödem bile vardı.sadece biraz kabarıklık elime geliyor dokununca.ve hala hissetmiyorum ben.acaba ne zaman elimle karın derimi hissedicem...
meryy mrb sende ankaralısın bana yazarmısın hangi dr amlyt oldun ve nezaman bide fiyatını merak ediyorum şimdiden tşk

kizlar size sorum olcak.ben sezeryanla dogum yapiyorum.3 ay sonra dogum yapcam.ben diyorum ki sezeryan olunca.nasil olsa masaya yatiyorum.o gün hazir kesik olmusken.karin germe isleminide yaptirsam olurmu??
bunu kendi doktoruma da sorcam.sizin bilginiz varmi.dogumda hemen karin bölgemi gertittirebilirmiyim???

kizlar size sorum olcak.ben sezeryanla dogum yapiyorum.3 ay sonra dogum yapcam.ben diyorum ki sezeryan olunca.nasil olsa masaya yatiyorum.o gün hazir kesik olmusken.karin germe isleminide yaptirsam olurmu??
bunu kendi doktoruma da sorcam.sizin bilginiz varmi.dogumda hemen karin bölgemi gertittirebilirmiyim???

:))) canım sen hayırlısıyla bir doğumunu yap ardından bebişin biraz büyüsün...bunu bende merak etmiştim aslında.rahim ve karın bölgesinin toparlanması yaklaşık 6 ay.ben ilk görüşmeye bebeğim 4 aylıkken gitmiştim yapamam dedi doktorum.6 yada 8 ay beklemen lazım.ama bunu istiyorsan sende bir estetik uzmanıyla görüş.

:))) canım sen hayırlısıyla bir doğumunu yap ardından bebişin biraz büyüsün...bunu bende merak etmiştim aslında.rahim ve karın bölgesinin toparlanması yaklaşık 6 ay.ben ilk görüşmeye bebeğim 4 aylıkken gitmiştim yapamam dedi doktorum.6 yada 8 ay beklemen lazım.ama bunu istiyorsan sende bir estetik uzmanıyla görüş.

he he hazir kestirmisken onuda cikarayim adarn diyordum.demekki sen 4 aylikken gittiginde yok dediyse.beklenmesi lazim:)))
valla yeni arastirma yapiyorum cok kafama takiliyor.mutlak olcam.beyimde korkutuyor.ya ölürsen diye.bende diyorum üst deriyi kaldiriyorlar fazla riski yoktur diyorum.zaten türkiyede olurum.birasi pek estetige destek veren bir ülke degil.istanbulda iyi bir doktor asarstircam simdiden.
benim ilk bebekden biliyorum.sezeryan bölgesinin üsütne yigilma oldu.karnim ve fazla kilo inince.bu beni rahatsiz ediyor.insan da güven kaybi oluyor.beyimden bile sakliyorum o bölgeyi rahat davranamiyorsun.cok berbat gözüküyor.dedigin gibi olmadi bir yil beklencek.bu arada kilo da verilmis olur.

sen yeni oldun galiba 5000 iyi cok fazla bir fiyat degil.kesi ne sekil oldu senden.gecen arastirma yaparken.iki ser santim yanlardan girilip yapilabilir dikis izi az oluyor deniyordu yeni yöntemmis.
birde senin dogumlar normalmiydi??
benim sezeryan olan bölgemi hic hissetmiyorum.o sekilde kaliyor kesi olan yer.doku kaybi var o bölgede.belki bu ameliyat sonrasida yine o bölge hissedilmez gibime geliyor.doktorun ne söyledi??

birkaç gün yetiyor demmeki çok memnun olmak için

sevgili limon77,,
gerekli aciklamalarini,sorunlarini,arastirma sonuclarini yazmissin abartarak ayni icerikli mesajlari defalarca dile getirmissin... arkadasim moonsonda sana yasadiklarini tum ictenligiyle yazmis.. herkes dogal olarak istediklerini yasamakta ve hayata yansitmakta serbesttir.. sen aylin hanimin sanaldaki reklamlarini ameliyata girmeden ogrenmissin arkadasim ameliyat bitiminden birkac hafta sonra ogrendii.. bazi seylerin donusu olmuyor malum.. arkadasim moonsoon kendininde dedigi gibi mukemmeliyetci bir kadin guzellik asigi dunya guzeli bir kadin gorebilseydin eger ne demek istedigimi rahatlikla anlardin.. karnini ilk andan beri her asamasini biliyorum.. ve kendinin abarttigi gibi bir karni yok.. ona gorunen catlaklar bana diger arkadaslarimiza nedense gozukmuyor.. suan super bir karni var.. gorebilseydin keske.. kendi surekli kendisini elestiren hep daha iyisi olmak istedigi icin boyle goren biri.. o daha lohusa cok taze bir anne.. ne kadar onemsiyorki bu durumu daha bebegii 6 aylikken ne dediysemde bu ameliyata girdi.. suan sende aynaya baktiginda kendinden igreniorsun ki bu ameliyati olmak istiyorsun.. senin pskolojinde iyi degil bundan eminim.. ayrica eger gercekten iyi bir insan olsaydin arkadasimin eski bir mesajiyla yeni mesajini karsilastirip kendince egonu tatmin edip arkadasimn yeni yeseren umutlarini kiramazdin kiramazdin diorum cunku bunun icin yuregin titrerdi.. onun yeni yeseren umitleri var ama senin onunde sadece buyuk bir muamma.. sen sadece yazmak icin insanlarin kalplerini dusunmeden aklin sira kendi sozlerinin ispati pesindesin.. ayrica en guzel doktora gitsen dahi turlu komplikasyonlar yasayabilirsin sadecee ALLAHina dua et ve ona emanet et kendini.. sen aylin hanima ameliyat olma ama olanlarada saygili olmasini bil.. empati yapmani tavsiye ederim.. ayrica tek sen degil dunyada kimsenin uzmesine izin vermem arkadasimi..

Son düzenleme:
kızlar forumu bi süredir takip ediyorum, bende katılayım muhabbete dedim, bi mesaj yazdım 2 gün önce ama bu son dönemdeki doktor muhabbetine öyle kaptırmışsınız ki, ne bi hoşgeldin, ne bi yanıt, valla gücenmedim desem yalan olur....

sen yeni oldun galiba 5000 iyi cok fazla bir fiyat degil.kesi ne sekil oldu senden.gecen arastirma yaparken.iki ser santim yanlardan girilip yapilabilir dikis izi az oluyor deniyordu yeni yöntemmis.
birde senin dogumlar normalmiydi??
benim sezeryan olan bölgemi hic hissetmiyorum.o sekilde kaliyor kesi olan yer.doku kaybi var o bölgede.belki bu ameliyat sonrasida yine o bölge hissedilmez gibime geliyor.doktorun ne söyledi??

türkiyede fiyatlar böyle..daha ucuza yapanlarda varmış.geçen sayfalarda bir arkadaş 2500 lira demişti.dikiş izleri sezeryan izlerinden yaklaşık 10 cm uzuyor.sağ ve sola doğru.az değil yani.birde yeni göbek deliği yapılıyor onunda etrafı dikişli.yeni yöntemi bilmiyorum.benim ikinci doğumum sezeryan.sezeryandaki hissizlik aynı bundada oluyor.üstelik daha geniş bir bölgede.bu yüzden aslında ağrının sızının pek farkına varmıyorsun.ben sadece ilk günler oturup kalkarken sorun yaşadım.birinin desteği lazım.yaklaşık 6 ayı alırmış dokuların oluşması.yani bu geçici bir durum.

limon bi öncekı mesajımda sana cok ama cok kıbar bır dılle yazdığımı anımsıyorum sımdı bu kadar kıbar olamazsam bu benım sucum değil .. kendınden bahsetmıssın (sormamıstık ama) cevrendekı ınsanların saygısını nasıl kazandığını anlatmıssın ...bende kendımden bahsetmem gerekırse sana tas atana sen ekmek ver herzaman benım felsefemdır bumudur yanlıs olan??? daha öncede sölediğim gibi amelıyattan sonra öğrendiğim bu durumu bır kere bıle yazmamıs olmam (annejım) de benım gıbı davrandı bumudur yanlıs olan?? senın gıbı sayfa sayfa ustelık ısım vererek ınsanların meslek hayatıyla oynamak bumu doğru olan ?? çok şükür herşey yolunda deyıp elhamdulıllah deyıp cekıldık kenarımıza... daha öncekı bı yyazmı yapıstırıp onun altına alaylı bı cumle yazmıssın allahım cumleyı hatırlamıorum bıle ama yanı cok guldum bu tarzına nasıl bı tavırdır bu nasıl bı cocukluktur bayan saygın limoncuk..senın saygınlığına hıc yakısmadı o mesajımda neyı kötu anlatmısım kı belden dusuk gıydımde bıraz yanlarda fırtlıyo yazmısım ne yazmısım kı yapıstırıp altına sacmalamıssın??? neyı becerdiğini sandın eskı mesajımı alıntı yapmakla neyı??? hangı lafı oturttuğunu dusunuyosun kücük dusunce gucunle ??? doktorumun hangı reklamının ıcındeyım anlamadım sen neden bahsedıyosun ınsanların aıplarını yuzlerıne vurmamak ınsanları ınsanlara sıkayet etmemenın neresınde çirkinlik veya reklama ortak olmak nedemek???

Son düzenleme:
ne reklamı yaaa bu reklam değil benim küçük beyin gücüm bunu biliyorda siz nasıl oluyor öğrenemiyorsunuz reklam nedir nasıl yapılır diye .arkadaşım burda kandırmaca tuzak var
görmemeniz çok normal üstelemenizde söylediklerinizden alınmıyorum yazılar ortada arkadaşalr okusun karar versin dr unuzun ekmek kapısı burasımı!!!! sadece burda yazıyorum heee tabi ne kadar engel olduysam giriş sayısındaki düşüşden anlaşılıyor kimsenin iyleşmesini iyleşmemesini yüzüne vurduğum falan yok demogoji yapıyorsun ama saniyorum eğitimlerim arasında suçluluk pskolojının varmış olduğu bu mazlum ayaklarıda vardı çok güzel aylin hanımcılara itibarım kalmadı bu kadar basıt hiç birinizin söyledikleri gerçek gelmiyor buda çok normal bakınız geçmişte yaşananlara. evet üstüne basa basa tekrarlayacağım arkadaşım bir dr bu kadar küçük düşünemez bunu yapamazzzzzz yaaaaaa .daha cidi işlerinin olması lazım. reklam= satacağın ürünün öncelikle reklam olduğunu belirtirsin sonrada ne oldunu açıklarsın ve butun detaylardan abartarak bahsedersin ayşe fatmayım ameliyat oldum süper yaşasın demezsin bu reklam değil düzenbazlıkkkk çok övülürken adından bahsediliyor oluşu neden sizi bu kadar rahatsız etmedi demiycem tabi sebeb açık ben yaşadıkalrımı gerçekleri yazıyorum iftira da değil kurulu bir düzende değil kandırıldık aşalındık bu kadar üzerine alınan her kezide bu güruhun içinde görüyorum aklanmaya çalışan.üzerime düşen benim düştüğüm enayiliğe düşmesinler diye uyarmak he bildikden sonra ister gider ister gitmez banane keşke dürts dostlar olduğunu kanıtlamak adına gidiyorsun ama bak böyle bir durum var diye en azından özelden uyarılsaydım bilen arkadaşlar tarafından o zaman ne kadar realist olduklarına inanırdım şimdi geçmişe baktığım üç beş isim hala neden yazıyorsun diyor meslek hayatıyla oynuyorudn diyor asıl komık sizler siniz kimseinin meslek hayatı beni ilgilendirmiyor hatta ALLAH yolnu açık etsin herkezin. saygınlığımıda böyle kazandım arkadşım yanlış yapan kim olursa olsun örtbas etmeden ve yanlışların karşısında durarak kendi çıkarlarımı gözetmeden tabii anlayana. şuda var bir maliye (müşavirlik okuyorum küçük beynimle) çalışanı olarak eğer meslek hayatı ile uğraşsam sanıyorum çok daha fazlasını yapardım benim istediğim sadece k.k yazışan arkadaşların kimliklerine saygı benim neler yaşadığımı biliyormusun ben annejimle telde bile konuşamadım ağlamakdan bunu anlaya biliyormusun o korumacı duyguların beinmi içince devreye girip hesap sorabildinmi sorumlulardan yoooo. eeeeee şimdi sen yazdıkarını yazdın bende yazdım istersen bu yazışmalarda devam edebilir çünkü her yeni sayfaya katılan arkadaşlar merak edip neyi paylaşamadığımızı geçmişi de okuyacak buda birilerinin aleyhinde olacak bakın arkadaşarım kimseinin beyin gücünü burdan olaçemezsinin çok basıt gördüğünüz bir sitede çok buyuk beyinlerde yazıyor olabilir çok çok geniş düşünen .ve tek tek sizde benim çabaların sayesinde kendinizi böyle deşifre edersiniz burdan özeldende yazdığım arkadaşarım var durun bakalım kimlermiş diye sonuç belli iste şimdi ben görüşmeye gittim ve resimler de gördüm bunların hiç birindden bahsetmedim konuşmalarımızda takıldığım bir çok konular bunlardanda bahsetmedim ben burda yapılanın ne kadar önemli olduğundan bahsettim ben önemli olçude yıkıldım bu sizi nasıl ilgilendirmediyse birileri önce ne yazmış ona bakmadan sonra sanki o yazan değilmiş gibi başka yazdıklarını da burda kendi sözleri ile sergilerim. ne yaşar üzülürmü üzülmezmi bu da benim için önemli olmaz .
ben aratırdım evet buldumda ama hiç bir şeyi abartmadım abartanlar şimdi burda abartıkları nickleri ile yazamıyorlar yönetici arkadaşlar engellemiş belkide başka başka pc lerden yazıyorlardır farklı nickler ile onu bilemem kendileri bilir dimi sadeceaşk size tavsiyem
bunu yapan kişilerle konuşun yönetici arkadaşlarım beni atmadıkları sürece ben her adını duyduğumda bu yaşadıklarımı ve sizin reklam dediğiniz olayın küçük açıklaması yapıcam bilginiz olsun benim sizler yazdıkca tek dile getireceğim budur nicler ile işim yok merkez odaklı çalışmayı severim bu da beni her zaman başarıya götürdü saygınlığımın diğer bir sebebi ve bunu gibi çok var siz yazdıkca ben tek tek açıklayacağım acele etmeden hepsinin sirasi gelicek çünkü

kızlar forumu bi süredir takip ediyorum, bende katılayım muhabbete dedim, bi mesaj yazdım 2 gün önce ama bu son dönemdeki doktor muhabbetine öyle kaptırmışsınız ki, ne bi hoşgeldin, ne bi yanıt, valla gücenmedim desem yalan olur....

hoş geldin güzel paylaşımlar a.s.

meryy günaydın
dr mail attım umut ederim ki cevap verir. ama yine bir prof var çok da güzel yazıları var konu ile ilgili bi gitsemmi diyorum randevu verbileceğini söyledi senin dikiş izlerin boyu ne kadardı ve incemi

sadeceaşk size tavsiyem
bunu yapan kişilerle konuşun yönetici arkadaşlarım beni atmadıkları sürece ben her adını duyduğumda bu yaşadıklarımı ve sizin reklam dediğiniz olayın küçük açıklaması yapıcam bilginiz olsun benim sizler yazdıkca tek dile getireceğim budur nicler ile işim yok merkez odaklı çalışmayı severim bu da beni her zaman başarıya götürdü saygınlığımın diğer bir sebebi ve bunu gibi çok var siz yazdıkca ben tek tek açıklayacağım acele etmeden hepsinin sirasi gelicek çünkü

su konuya aciklik getireyim.. ben aylin karanlik`i savunmuyorum.. onun yaptigi da ayrica hic hos bulmadim.. dava bile acilmaliydi bence konu sahipsiz kaldi.. ben aylin karanlik`in avukatligini ve reklaminida asla yapmam.. bakin ikinizde ayri seyler soyluyorsunuz arkadasimla.. arkadasim bilmeden ameliyat oldugunu fakat sonucunun bekledigi kadar iyi oldugunu haline sukretmeyi bildigini soyluyor.. ameliyat sonucu kotu olsaydi bircok komplikasyon yasasaydi mutlaka sitede duyururdu neden saklasin sizlerden ama sorun yokken hersey istedigi gibiyken neden aylin karanlik`i kotulesin.. mantikli mi sizce bu?yani oda aylin karanlik reklami yapmiyor.. sadece kendinin ameliyatindan basari ile cikmis doktoruna ona mutlulugunu kazandirmis bu kisiye laf soyletmek istemiyor buda cok dogal dimi.. ayrica hayatinda bir daha gorusmeyecegi sadece ozel gunlerde arayacagi saygi duydugu biri artik.. komisyon alacak durumu yada kar elde edecek degil... bu reklamlar arkadasima hic bir sey kazandirmayacak..

su konuya aciklik getireyim.. ben aylin karanlik`i savunmuyorum.. onun yaptigi da ayrica hic hos bulmadim.. dava bile acilmaliydi bence konu sahipsiz kaldi.. ben aylin karanlik`in avukatligini ve reklaminida asla yapmam.. bakin ikinizde ayri seyler soyluyorsunuz arkadasimla.. arkadasim bilmeden ameliyat oldugunu fakat sonucunun bekledigi kadar iyi oldugunu haline sukretmeyi bildigini soyluyor.. ameliyat sonucu kotu olsaydi bircok komplikasyon yasasaydi mutlaka sitede duyururdu neden saklasin sizlerden ama sorun yokken hersey istedigi gibiyken neden aylin karanlik`i kotulesin.. mantikli mi sizce bu?yani oda aylin karanlik reklami yapmiyor.. sadece kendinin ameliyatindan basari ile cikmis doktoruna ona mutlulugunu kazandirmis bu kisiye laf soyletmek istemiyor buda cok dogal dimi.. ayrica hayatinda bir daha gorusmeyecegi sadece ozel gunlerde arayacagi saygi duydugu biri artik.. komisyon alacak durumu yada kar elde edecek degil... bu reklamlar arkadasima hic bir sey kazandirmayacak..
bende şu konuya açıklık getireyim kimseyi karalamak yerle bir etmek derdinde değilim benim başımdan geçen bir konuyu seninde söylediğin gibi defalarca anlattım ya sizin gözdan kaçırdığınız bir konu var belkide anlamak istemiyorsunuz ben o adları geçen ama gerçekde hiç var olmamış kişilere güvendim randevu aldım burda yazdım çok sevinçliyim sonunda bende gidiorum aylin hanıma dedim gittim (görünce ne çok gülmüşlerdir bir tane daha geliyor diye)ve ameliyat günü aldım yaaa hayatımı ele aldım çünkü burdaki arkadaşlar çok memnundu ve sonrasında tesadüf eseri yönecilerin uyarısını gördüm bir çok kişilik aynı memnuniyet içinde süper ,süper ,süper, yazarken hiç biri gerçek değill lütfen şimdi sende bir empatı yap bakalım ben dr diploması da yoktur diyormuyum kötü insan anlatırken şunlarıda söyledi yada gittim gördüm şurasıda boyleydi diyormuyum ben canımı teslim edeceğim insanın dürüst biri olmasını istiyorum sadece yapmış veya yaptırmış olabilir gittiğimde burdanda bahsettim hiç birşey bilmiyormuş gibi davranmasını nasıl bir çerçevede değerlendreyim .
bundan sonra bilsemki
tek dr o kalacak bende sarkan göbeyimle ve bozuk pskolojimle aynaya bakmakda kendimden iğrensem bile asla ve kat'a güvenmediğim ve hiç gerek yokken yalan söyleyen ( ben kadınlar külübünden bahsettiğimde duydum ama bilmiyorum dedi ya o bakımdan ) ameliyat olamam heee çok mu büyük kayıp aylin hanım için değilll benim içinde değil . şimdi sanki ben burada pusuya yatmış her ozel bir kötüleme propagandası yapıyormuşum gibi davranmakdan var geçin derim çünkü şahsen etkilemiyorum
çünkü kendimden yalan yanlış hiç birşey eklemedim sadece yapılanları söyledim
moonsoon a gelince son yazdıkalrını okuyun (küçük düşünce gücü, saygı değer limoncuk )
her kezi kendi çerçevesinde değerlendirin ve benimde yazdıkarımı bir zahmet okuyun kimin sahsiyla veya fiziği ile yada zekasıyla dalga geçmişim belki farketmiyorsunuz ama yazılanlar insanların karakterlerini ortaya koyar benim birde üstüne o kişilerin sözlerini dikate alıp hakarat ederek kendime saygısızlık yapmama gerek yok. mahalle muharebesine çevirmeyelim seviyemiz olsun ne avukat olalım yanlışları arkamıza alalım nede susup göz mumup ben kurtardım şükür adil olalim doğru ne ise bunu konuşalım

bu arada benim kimse ile kişisel bir keçişmem yok olamazda ne insanları siz yaptınız diye suçlerim nede sen avutakımısın diye yargılarım beni bu hiç ilgilenedirmez kendimden mesulum yaptıkalrımı bilirim

sadece ask canım arkadasım cok sağol.. limon sen gerekli açıklamaları yaptın artık ben daha fazla konusmak ıstemıyorum cunku söledıklerımın hepsını cok yanlıs anlamışsın dıycek bısey bulamıorum en basından berı sölemek istediğim şey amelıyat olmadığın halde bukdar tepkinin yanlış olduğuydu bebeğim bıraz rahatsız suanda bu sanal hayat benı hıc ılgılendırmıyo ıstedığın seyı yapabılırsın ıstediğin şeyı söleyebılırsın artık yazmıycam bu konuda amelıyat olmak ısteyen herkeze Allah sağ salım çıkmayı nasıp etsın sanada tabiki ..

limon sen benım eskı yazımı alıp yapıstırmıssın altınada alaylı bı yazı yazmıssın ne dememı beklıyodun cok sınırlendırdın benı gereksız şeyler bunlar neyı kanıtlamaya çalısıyosun kı cocuk gıbı davranmıs ayıp etmıssın bende kucuk dusunce dedım ..hayatımın hıc bı dönemınde seıvyesız tartısmalar yasamdım tartısma yasamadım belkıde bu bır ılk..buyuzden artık tartısmak ıstemıorum ne ıstersen yaz cevap vermıycem

Son düzenleme:
X