Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

yaa ismini hatırlamıyorum şu an ama perşembe günü eve gideceğim o zaman bakar yazarım olur mu? çok çok geçmiş olsun hem, büyük ve zorlu kısmı hallettiğimize göre sıkıntı yoktur muhtemelen. anneme bu krem alerji yaptığı için kullanma dedi doktorumuz, kullanmıyor annem o iz giderici kremi. Anneme de vitamin vermedi hiç.. yeni karnını çok seveceksin eminim ablacım

kıskanma cnm yaparım sanada zevkle :)
ben ilk zamanlarımda bunalımdaydım, kk sayesinde kendime geldim. görmeden konuşmadan arkadaş olduk :)
destek oldunuz en yalnız dönemimde.
seviyorum ulen sizi :)
bu arada merak ettim ne estetiği?

yap yap:)))

bizde seni seviyoruz:)))

özelden yazarım madara olduk zaten amma estetik oluyor diye

aynen arkadaşım...
canım hiç bekleme diycem :)
ama pskolojik olarak hazır ol.bu çok önemli
gerçi artık seni nelerin beklediğini biliyorsun kendini hazırlamışsındır az çok.hiçç stres yapma yemin ederim bak samimiyetime güven hiç zor değil.şu an çok ödemim olmasına rağmen karnım karpuz gibi yarılmış duygusuna kapılmama rağmen çok mutluyum.
hastaneye yattığımda benden bir gece önce ameliyat olan hanım sen nerene ne yaptıracan ayol fındık gibi hatunsun zaten dedi :)
bende sen öyle san diyip karnımı açıp gösterdim
kadın şok oldu.içi boş salanan sarkan bir deri parçası vardı
ben karnımı çok çekiştirirdim.o kadar gevşektiki..yukarı aşağı sağa sola nereye çeksen avuç dolusu bir deri
şükürler olsun kurtuldum.hiç erteleme geciktirme evini işini ayarla hemen git ol ameliyatını çok mutlu olacaksın eminim

o 6 taneyle kimler sevindi bir bilsen
benden bir gece önce ameliyat olan hanıma ikram ettim bayıldı bayıldııı :)
ataşehirde oturan iki kankam var.onlar gelince onlara gösterdim ama vermedim :))siz haketmediniz size yok ameliyat olun sizede vereyim dedim
kızım yeğenler vs her biri dadandı hayırrrr onlar benim dedim :)
işin garibi yemeğe kıyamıyorum hala saklıyorum 2 tanesini :)kızım dalga geçiyor anne küflenecekler ye şunları diyor :)
eline emeğine yüreğine sağlık arkadaşım.
görüşmeyi çok isterim.özelden yazışalım belki seninde yolun buralara düşer.mutlaka misafir etmek isterim seni.

sıra onda veni :)
hain planlarım var
3 ay sonra bende memeleri yaptırmak istiyorum bakalım hayırlısı artık :)

sen ol ameliyatını sana dukan pastaları yapcaz :)))
bol bol yiyip kilo almiycan arkadaşım :)))

bende öyle vallahi
diyorumki ne kadar şanslıyım.seni buldum burayı buldum.böyle güzel insanlarla bir arada olmak cidden şans.

canımmm çok teşekkür ederim anneciğine selamlar

kızlar merhaba
bana yardım edin aşamadığım bir sorun var
ben dün çok güzel başladım güne çok mutlu ve çok iyi hissediyordum kendimi
hatta sabah eşime kahvaltı hazırladım çocuklarımı ellerimle yedirdim.benim ufaklık böreklerimi özlemiş:)anne bana börek yap dedi kıyamadım börek sarıp fırına koydum ahlayıp vahlayarak.ama iyiydim yani.akşama doğru bir ağrı girdi sağ tarafıma anlatamam resmen inledim
sonra akşam artık banyo yapayım dedim hazırlandım korsemi çıkarma girişiminde bulunduğumda karnım sanki aşağı düşecek gibi oldu.çok garip çok kötü bir duyguydu.vaz geçtim tekrar sardım korseyi.
sizlerde böyle durumlar oldumu?
sudan çıkmayan ben 12 gündür banyo yapmadım
banyo işini nasıl yaptınız kızlar bitlenecem yakında yaa bi el atın

dün yine benim sol leğen kemiğine doğru olan dikişlerde kanama oldu
nasıl canım sıkıldı nasıl moralim bozuldu anlatamam
panik atak var bende elim ayağım buz kesti,kalbim sıkıştı kendimi çok kötü hissettim.ağladım ağladım ağladım...
hatta o ara jelesec le konuştuk.
sonra saat 10 gibi doktoruma mesaj yazdım.tekrar minik bir kanama olduğunu belirttim.açıkçası arayacağını düşünmedim mesajıma mesajla cevap verir diye düşünmüştüm.sağolsun mesajımdan 10 dkk sonra aradı beni.
kanama olan bölge kurumu ıslakmı diye sordu.ıslaklık yok dedim,öyle minik kanamların olabileceğini bunu önemsememi söyledi.önemli olan o bölgede sulanma olmaması dedi.eğer akıntı gibi bir şey olursa verdiği kremi sürmemi söyledi.

rahatladım biraz.ama bu sabah yine kanama oldu yine canım sıkkın moralim bozuk kızlar

off şu 1 ayı hayırlısıyla bir geçirsem ahtım var ellerime kına yakacam

bozulmazlar cnm hemen merak etme 1 ay dayanır :)
çok isterim görüşmeyi ist a geldiğinde aramazsan küserim
ayrıca memleketine gelmek eşimle hep aklımızda oralara 1/2 günlük gezilere giden arkadaşlarım var
inş. bende gelirim :)

cnm ya ne böreği ne kahvaltısı
belki ahkam kesecek gibi olucam, belki yardımcı kimse yok ama fazla iş yapmasan iyi olurdu
ben 2 haftam dolduğunda hafif dikelmeye başladım
dik duruyor olabilirsin ama dikişlerin gerilmiş bak zorlanmış
birde benim dikişlerim çooook aşağıda yani en açık iplli bikini giysem bile görünmeyecek şekilde, bu yüzden ilk günler bacaklarıma doğru çok gerginlik oldu baldırlarımı hep yukarı çekiyordum sanki dikişlerim ayrılacak gibi oluyordum.
belkide senin dikişin daha yukarıda olduğu için gerilme azdır ve daha kolay hareket etmeye başladın ama yinede 1 ay dolmadan tam olarak işe güce girişme lütfen...

Son düzenleme:

doktorun banyo yap dedimi?
dedi ise oturarak ılık su ile fazla lif ile ovalamadan kısa süreli banyo yap
duş jeli sabun vs ne kullanıyorsun bilmem ama bebek şampuanı ile yıkan derim dikişlere zarar vermez en güvenlisi, banyodan sonra dikiş hariç kısımlara karnına kasıklarına bebe kremi sür yumuşasın gerginlik azalır

cnm bilmişlik yapmayayım kırılmada sigara içiyormusun ondan olabilirmi?
sigaranın iyileşme sürecini uzattığını duymuştum.
eğer doktorun risk yok rahat ol dediyse öyle yap doktora güven ilk şart
doktorumda bana hep söyler:endişelenmeni gerektirecek yada ters bir durum var ise sen farketmemiş bile olsan ben sana söylerim diyor bende ona güveniyorum, başka şansımız yok zaten adamlara kendimizi kestirdik ötesi varmı? :)

Gerçekten çok doğru söylemiş. Kendini yormicaksın arkadaşım. Dikkat et dikişlerin bir an önce kaynaması için dikkat etmek çok önemli. Dün kontrole gitmiştim, dikişleri enfeksiyon kapan bayan yeniden hastaneye yatmış. 10 unda ameliyat oldum ben, hala sargılarım duruyo, hatta direnin 1 tanesi de duruyo.

canım sen daha yıkanmadın mı.ben 4.gün yıkandım doktorum 4. gün yıkan dedi .yıkanmasam olmazmı korkuyorum dedim.olmaz ne kadar yıkanırsan o kadar kolay iyleşirsin dedi.enfeksiyon riski azalır dedi.ben de korsemi çıkarınca aynı şeyleri hissettim.hatta aynaya bakınca insan kendine bunu yaparmı dedim karmaşık düşünceler geldi geçti kafamdan.banyoya sandalye götür altına bir havlu ser sandalye kaymasın .öne eğil dikişlerini esnetme.önce saçını şampuanla durula havluya sar.sonra vücudunu ameliyat yerlerini ellerinle yavaşca ovala bebe şampuanı kullan ben öyle yaptım .doktor şampuan veya duş jeli konusunda bişey demedi ben de sormadım unuttum.sonra temiz bir bornoza sarıl.dikiş yerlerini yumuşak birşeyle kurula.soğuk fönle kurut.dikişlerini ve göbek deliğini gazlı bezle kapat.korseni giy.hemen yat ısın.börek mörek de yapma acelen ne daha erken.(ben çamaşırda astım 3.gün :) dikkat etmeliyiz dikişleri germemeliyiz en önemlisi bu.DİKİŞLERİ GERMEMEK

asla asla sigara içme.eğik yürü dik yürüyorum diye doğrulma hemen.sakın içme sigara canım bak o kadar eziyete katlanıyoruz.

Nasıl 4. gün yaaa. Sargılarınız hemen çıktımıki ? Benim sargım da 1 tane direnim de duruyor daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…