Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Nasıl 4. gün yaaa. Sargılarınız hemen çıktımıki ? Benim sargım da 1 tane direnim de duruyor daha.

benim drenim 2. gün çıktı.sargım 2. gün değişti.3.gün evdeydim.4.gün sargıyı kendim çıkarıp banyo yaptım.dün kontrolüm vardı.pansuman yapıldı kapama bandıyla kapatıldı.istediğim zaman banyo yapabilicem.

Sen ne zaman olmuştun desi aml . Dr demeden sen kendi kendine mi karar verdin banyo yapmaya. Ne cesaretlisin, bence doktoruna sormadan hareket etme canım. Dikişlerin bi kaynasın.

Sen ne zaman olmuştun desi aml . Dr demeden sen kendi kendine mi karar verdin banyo yapmaya. Ne cesaretlisin, bence doktoruna sormadan hareket etme canım. Dikişlerin bi kaynasın.

:) tabiki de doktorum 4. gün yıkanabileceğimi hatta yıkanmamın ŞART olduğunu söyledi.hem yıkanmanın cesaretle ne ilgisi var.kocaman bir deri parçasını kestiriyoruz da yıkanmaktan mı korkacağız dimi ama.

canım evet istanbula gelince buluşalım jelesec sen ben ve benden bir gece önce ameliyat olan hatun :)
yanlız kadının adı benden bir gece önce ameliyat olan kaldı
o kadar dedim ona üye ol kk da da yazışalım diye ama...

gel canım burası çok güzel istanbuldan gelenler bayılıyorlar buranın havasına.müthiş güzel valla yöresel yemeklerimizde güzeldir söyliyim :)

arkadaşım börek dediysem yufkayla iki dkkda sardım öyle çok uğraşmalı bişiy yapmadım.
seninde evladın var arkadaşım,üzülüyor insan işte.iki gündür sabah uyanınca anne gel boğuşalım diyor
bir kaç gün öncede eşime annem artık beni sevmiyor demiş ((
kahroldum valla

biraz mutlu olsun istedim

evet canım ben pek eğik olmadım aklıma geldikçe eğiliyorum.
ameliyattan sonra izimi ilk gördüğümde yukarda değilmi diye sordum doktoruma.hayır değil oldukça aşağıdan yapmaya çalıştım dedi.
açıkçası bana yukarda geliyor ama her kimle konuştuysam ilk zamanlar öyle olurmuş ödemden fln,sonra sonra dahada aşağıya iniyormuş.

cnm nasıl son durumun
bilgi ver biraz

doktorum ameliyatın haftası hemen banyo yapmamı istedi.ben yapamam korkarım lütfen bunu bana söylemeyin dedim hayır kesinlikle yapmalısın iyleşme sürecinde bu çok etkili dedi.
bu sabah nihayet banyo yapabildim.bel fıtığı var bende yün korse almıştım fıtık için.onu giyip girdim banyoya.saçım uzun önce saçımı yıkadım sonra kollarımı bacaklarımı duş jeliyle ovdu eşim.karın bölgeme bir su akıttım öyle hemencecik çıktım.fazla kalmaya korktum
krem sürmeye bil e korktum valla.hemen saç kurutma makinasıyla dikiş yerlerimi kuruttum ve göbek deliğimi.inş enfeksiyon fln olmaz.

niye kırılayım arkadaşım burada tecrübelerimizi bilgilerimizi paylaşıyoruz

sigara iki taneye izin verdi doktorum.doktoruma çok güveniyorum.hatta çoktan da çok :)
öyle olmasa asla kendimi emanet etmezdim biliyorsun zaten çok panik bir tipim :)

aynen canım valla kestirip biçtirdik dün bi arkadaş geldi ziyaretime dikişlerime baktı ve kadın şok geçirdi :)
bu nasıl bir cesaret diyor

off arkadaşım yaa dren sende çok uzadı.tabii onlar çıkmadan banyo yapılmaz.saçlarını nasıl yıkadın arkadaşım öne eğilebildinmiki

kansızlık için ben ameliyat öncesi takviye almıştım o yüzden lkan değerlerim süper çıkmıştı.keşke sende öyle yapsaydın

ayy Allah korusun enfeksiyon benim korkulu rüyam zaten
kaçıncı gündeydi o bayan aydax bilgin varsa paylaş lütfen

bu sabah yıkandım desi.benim doktor da haftasına hemen yıkan dedi.ama işte ben korkak bi tip olduğumdan bir türlü yapamadım.
benim küvet çok yüksek klozet küvetin yanında valla oturdum klozete öyle yıkanıp çıktım artık napiim :)

fönle kuruttum ama soğuk değilde ılık ayardaydı hatamı ettim acaba
haklısın canım doktorumda yorma sakın kendini dedi..

Nasıl 4. gün yaaa. Sargılarınız hemen çıktımıki ? Benim sargım da 1 tane direnim de duruyor daha.

bende sargı fln yok kızlar minik minik bantlar var.pansuman fln da yok

valla ben ikisinden de korktum :)
ameliyatı atlattım ama banyo korkusu daha da uzun sürdü

neden arkadaşım sıkıntı mı oluyor?
ben baya uzuun uzuun kuruttum
Canım bana doktorum kısa dedi ben ıslak kalmasin diye atletimi giyip korseyi sariyodum sonra saçımı kuruttuktan sonra atleti çıkarıp başka atlet giyiyodum böylece hiç nemli kalmamış oluyodu benim doktorumda yıkanmam konusunda cok ısrar etmişti mecbur haftasina yikandim ama 2.yıkanman daha rahat olur korkma uzun bir tabureye oturarak yikandim ben bi de uzun bir sure ebeveyn banyomu kullanmadım cunku küvet yüksek düz olan banyoda yıkandim küvetin yüksekse zorlama biraz daha klozete oturup yıkan bence de

:26:
Canım 15. Gün bende büyük bi değişim olmuştu.mide tarafındaki batmalar azalmıştı.zaten ben dikiş yerinde hiç ağrı hissetmedim o dikilen kaslar yokmu mahfediyor insanı.bu arada benim tarihimde belli oldu diyebilirim.ocağın ikinci haftası geliyorum inşallah. Ama kaç gün önceden randevu alıyım sizce? Bu arada Ercan beye Brezilya usulü popo yaptıran forumda ilk olucam galiba:)

Korkma canım yaa.brnimde küçük biyer açılmıştı.antibiyoikli krem verdi sürdüm kurudu hiç merak etme ama brn 20 gün banyo yapmadım dikişler alındı öyle yaptım.hep eğilip saçlarımı yıkadım.

cnm dikişin iyice iyileşene kadar eşin ve doktor dışında kimseye gösterme, durumun ayrıntılarını bilmeyen moral bozabilir.

kuzuuum bişi sorcam sen sezeryanla doğum yapmadın mı? normal mi doğurdun? sezeryan dikişim var benim ondan devam eder ordan açar herhalde di mi daha yukarı çıkmaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…