Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim veni
tek sıkıntım şu kanama.
kanama dediysem tabi öyle fazla bir şey yok yanlış anlaşılmasın bir iki damla çamaşırımda leke oluyor.ama işte yinede korkutuyor beni
cnm dikişin iyice iyileşene kadar eşin ve doktor dışında kimseye gösterme, durumun ayrıntılarını bilmeyen moral bozabilir.
bunalımdayım valla daha doktorla görüşmeye bile gidemedim eşime dedim ocağın 15i 30u arası bu iş bitecek kendini ona göre hazırla, inşallah diyo bana, dedim işim inşallah maşallaha kalmasın yeter of beklemek ne pis bişey ya
kuzuuum bişi sorcam sen sezeryanla doğum yapmadın mı? normal mi doğurdun? sezeryan dikişim var benim ondan devam eder ordan açar herhalde di mi daha yukarı çıkmaz?
zor bir durum gerçekten
benim kendime ait kenarda param vardı onu kullanmayı bile düşündüm mecbur kalırsam ama o da zor zamanlar için... kıyamadım
şu anda çalışmıyorum normalde bankacıyım kızıma kendim bakmak istediğim için hamileyken işi bırakmıştım.
eşimde para konusunda çok şükür sorun çıkaran bir adam değil zaten hesaplarıda ben tutarım, durumumuzun bu ara sıkışık olduğunu biliyordum ama bekleyecek sabrım kalmamıştı. eşim seneye kışa söz yaptırıcam bu sene bekle dedi, çılgına döndüm dedim olmaz bul buluştur. resmen emrivaki yaptım çünkü maaşla çalışan bir adam sonuçta seneyede pek farklı durumda olmayacağız. eşimde zaten kilolu bir adam ona göre ben mankenim eski halimle bile. neyse ben doktora gittim görüştüm, ameliyat tarihi aldım, eşim 1/2 hafta ertelemeye çalıştı yok dedim olmaz baya bir duygu sömürüsü yaptım vs... eğer doktorum hastane yada ameliyat sonucu kötü olsaydı mahvolurdum eşimin yüzüne bakamazdım, neyseki şans ve allah yanımda oldu...
aynen sezeryan dikişim (jenital bölgenin tam bittiği yer) yanlara doğru uzadı.
hatta benim sezeryan dikişim yokolmuştu zor baktı buldu.
oy yok benimki gayet net ortada dikişlerim :)) hatta rengi hiççç solmamış yaa demek ki benim dikiş izlerim solmayacaklar pek. gerçi göremiyorum sürekli üstünde bi deri parçası duruyor o yüzden rahatsız değilim ama görününce nolurum bilmem
off arkadaşım yaa dren sende çok uzadı.tabii onlar çıkmadan banyo yapılmaz.saçlarını nasıl yıkadın arkadaşım öne eğilebildinmiki
kansızlık için ben ameliyat öncesi takviye almıştım o yüzden lkan değerlerim süper çıkmıştı.keşke sende öyle yapsaydın
bende kenarda para da yok be kuzum, ama öyle kararlıydım ki gerekirse arabamı satarım, kucuk arabaya binerim yine de bu ameliyatı olcam dedim eşime, o da ne gerek var ben sana söz verdim yaptırcam dedi ama ne zamannnn işteeee benim eşim de maaşla çalışan biri, kenarda köşede üç beş kuruşumuz var o da aynen zor zamanlar için onu teklif bile edemiyorum :) eşim şimdi bi para bekliyo prim alacak daha doğrusu müşterileri şirketlerine ödeme yapınca üstünden yüzde alacak, onu bekliyoruz arap müşteriler de uzattıkça uzattılar ödemeyi içim şişti içimmmm, ocaktan sonraya kalırsa kredi çekecek para gelince de krediyi kapatacak en son öyle konuştuk bakalım. hay allahım estetik için kredi çekicez :) ben her halukarda eskisinden iyi olurum ona eminim o kadar berbat durumdayım ki göbeğim ayrı göğsüm ayrı facia tahammulum kalmadı kendime
Kızlar benim dikişim sezeryanın üstünde o kadar görebildim diyor doktor ama ben inanmıyorum beceremedi bence
ayy Allah korusun enfeksiyon benim korkulu rüyam zaten
kaçıncı gündeydi o bayan aydax bilgin varsa paylaş lütfen
herkese merhaba,
sabaha karşı attığım mesaj nereye uçtu anamadım.. deneme amaçlı gönderiyorum bu mesajı..
başardım bu kez oldu
Tekrar merhaba herkese...
ameliyatı tamamlanmış olanlara geçmiş olsun olacaklar olmaya niyetli olanlar için ise yaşadıklarımı kendimi daha iyi hissettiğimde yazacağım.
geçen cumartesi ani bir kararla daha da fazla ertelemek istemediğim için oldum ameliyatımı karın germe ve göğüs dikleştirme.
Burada okuduklarım beni gerçekten daha bir yüreklendirdi tekrar itiraf etmeliyim. düşüncelerin çok samimi paylaşıldığı bu ortam için söyleyecek pek söz bulamıyorum. kelimeleri kullanmakta pek başarılı değilim galiba:26:
Aslında kısaca herkese hem kendimden bir haber hem de teşekkür etmek istedim.
Sevgiyle kalın
doğum yapalı ne kadar oldu
panik yapma cnm daha yaza çok var
estetik ameliyatlar için kış en uygun zamanya o açıdan diyorum
eşin sonuçta hayır dememiş yaptırır elbet
hastane ve doktor buldunmu?
Canım bana doktorum kısa dedi ben ıslak kalmasin diye atletimi giyip korseyi sariyodum sonra saçımı kuruttuktan sonra atleti çıkarıp başka atlet giyiyodum böylece hiç nemli kalmamış oluyodu benim doktorumda yıkanmam konusunda cok ısrar etmişti mecbur haftasina yikandim ama 2.yıkanman daha rahat olur korkma uzun bir tabureye oturarak yikandim ben bi de uzun bir sure ebeveyn banyomu kullanmadım cunku küvet yüksek düz olan banyoda yıkandim küvetin yüksekse zorlama biraz daha klozete oturup yıkan bence de
:26:
Canım 15. Gün bende büyük bi değişim olmuştu.mide tarafındaki batmalar azalmıştı.zaten ben dikiş yerinde hiç ağrı hissetmedim o dikilen kaslar yokmu mahfediyor insanı.bu arada benim tarihimde belli oldu diyebilirim.ocağın ikinci haftası geliyorum inşallah. Ama kaç gün önceden randevu alıyım sizce? Bu arada Ercan beye Brezilya usulü popo yaptıran forumda ilk olucam galiba:)
Korkma canım yaa.brnimde küçük biyer açılmıştı.antibiyoikli krem verdi sürdüm kurudu hiç merak etme ama brn 20 gün banyo yapmadım dikişler alındı öyle yaptım.hep eğilip saçlarımı yıkadım.
cnm dikişin iyice iyileşene kadar eşin ve doktor dışında kimseye gösterme, durumun ayrıntılarını bilmeyen moral bozabilir.