• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

evet kızlar kötü haber vermeden olurmu?
olmazzz!
bi kere racona ters :) hele konu ben olunca illa bir aksilik olmalı:1:

kızlar dün pencereden dışarıyı seyrediyordum benim ufaklık koşarak gelip bana bir geçirdi:27:
pencere önünde olduğum için karnım drek kalorifer peteğine çarptı:(
çok canım yandı çok vallahi ağladım
bir kaç saat sonra lavaboya gittiğimde çamaşırımda kan gördüm
sonra geldim açtım dikiş yerlerime bir baktımki kanama olmuş..öyle abartılı bir kanama değil,
şöyle anlatayım sargı bezi koyuyorum dikiş üzerine o bez korse ve iç çamaşırıma kadar geçmiş :(
çok korktum canım sıkıldı epeyce
bu gün dr a gidicem bakalım ne diyecek :(
bu arada canım acaip sigara içmek istiyor kendimi zor tutuyorum :(

içmee sakız çiğne bişi yap içme kuzumm, gittin mi doktora? ne durumdasın?

geçmiş olsun canım sen nerde oldun ameliyatı? iyi geçmesine sevindim, inşallah sonuctan da cok cokk memnun kalırsın :)

Teşekkür ederim canım. Bursa devlet hastanesinde oldum. Direnlerle ve sargılarla çıktım hastaneden. Ptsi öğlen pansuman olucam direnler çıkıcak ve de kontrolüm var. Doktorum çıkışta bana sadece antibiyotik vede ateşdüşürücü yazmış. Krem vitamin filan yok. Ptsi söyleyim bakalım ne dicek.

olmazzz!

kızlar dün pencereden dışarıyı seyrediyordum benim ufaklık koşarak gelip bana bir geçirdi:27:
sonra geldim açtım dikiş yerlerime bir baktımki kanama olmuş..öyle abartılı bir kanama değil,
şöyle anlatayım sargı bezi koyuyorum dikiş üzerine o bez korse ve iç çamaşırıma kadar geçmiş :(

bana haber vermedin ya hediye yine kaldı :ssz:çocuğun oyuncağı eskidi pakette:19:

offf offf tahmin edebiliyorum bana da olmuştu ona benze bir durum gözümden yaş gelmişti, sigara 2.fırt çek at bebem çok değil amma :ssz::20: yaz sonucu ne alemdesin ne dedi doktor

Valla girmeyeli o kadar zaman oldu ki haliyle sayfalarda çoğalmış baya. Aramıza yeni arkadaşlarda katılmış. Okumaya başladım ama ödevlerim, okulum, vizem, finalim derken hiç fırsat bulamıyorum. Kusura bakmayın bu yüzden yorum yazamıyorum. Sakın işi bitince gitti demeyin ablalarım :D Umarım herkes memnundur yeni karınlarından. Sormak istediğiniz bir şeyler olursa cevaplayabilirim elimden geldiğince. Kendinize iyi bakın, görüşürüz :D

olmazzz!

cnm çoook geçmiş olsun. korkma kötü birşey olmaz. fakat sigara içme berbat birşey :(

Arkadaşlar merhaba, ben TLBTLB kadar detaylı anlatabilirmiyim bilmiyorum. Pzt akşamı yattım hastaneye, salı 10,5 ta ameliyathaneye çıktım. İçimde korku vardı ama yanımdaki eşim benden daha çok korktuğu için dışımdan ağlayamadım dualar ederek gittim. Hemen şeker kalp tansiyonv armı, kaç çocuğun var diyerek beni konuşturdular, bir yandan da aralarında şakalaşıyorlardı, güzel bir müzik çalıyordu elimden damar yolu açtılar maskeyi takarken şimdi uyku zamanıııııııı dedi drumu göremedim derken gitmişim. Adımı söyleyerek uyandırıldım, odaya gittiğimde tekrar gitmişim. Antibiyotik ağrı kesici yaptılar. İki büklüm yattım yatakta da. 2 diren ve sonda vardı. 2. gün sondayı çıkardılar,WC ye gitmeye başladım ve hatta büyük tuvaletime çıktım. Cuma sabahı direnlerle beraber eve çıktım. Direnleri kendim boşaltıyorum. Antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyorum. Kabızlık çekiyosanız mutlaka kayısı hoşafı hazırlayın hastaneye.Ben onun sayesinde çok rahat çıktım. En büyük korkumdu. Şimdi evdeyim kızlar. Sezeryanla kıyaslanamaz. Onda kısa ama derin kesi bunda sadece deri kesisi ama bütün karın. Yalnız bi de bende yaş var. 48 yaşındayım, bütün karın kesik vede lipo var yanlar ve kalçada. Yatıp kalkarken zor oluyo sadece. Şimdilik bu kadar kızlar.

geçmiş olsun aydaxx
inşaallah sonuçlarımızdan da memnun oluruz arkadaşım sakın yorma kendini
hala duruyormu direnlerin?

Teşekkür ederim canım. Bursa devlet hastanesinde oldum. Direnlerle ve sargılarla çıktım hastaneden. Ptsi öğlen pansuman olucam direnler çıkıcak ve de kontrolüm var. Doktorum çıkışta bana sadece antibiyotik vede ateşdüşürücü yazmış. Krem vitamin filan yok. Ptsi söyleyim bakalım ne dicek.

pansuman derken?
ya bana pansuman fln neden yapılmadı acaba :44:
arkadaşım banada dr um kas gevşetici ağrı kesici ve antibiyotik verdi.vitamin fln yok
ben ağrı kesiciyi kullanmıyorum gerek yok şimdilik

Son düzenleme:
bana haber vermedin ya hediye yine kaldı :ssz:çocuğun oyuncağı eskidi pakette:19:

offf offf tahmin edebiliyorum bana da olmuştu ona benze bir durum gözümden yaş gelmişti, sigara 2.fırt çek at bebem çok değil amma :ssz::20: yaz sonucu ne alemdesin ne dedi doktor

arkadaşım senle görüşmemiz aceleye gelsin istemedim :34:
ayın 27 sinde tekrar konrtol var uygun olursan o zaman görüşelim oturup kahvemizi içer muhabbetimizi ederik ;)

çok zordu jelesec yaa ay çocuğa bişeyde diyemiyosun :)
başkası olsa o can acısıyla parçalardım valla :1:

dr baktı bir sorun yok olabilir bu kadardan bişiy olmaz dedi :)
önemli bir durum yokmuş yani
haftaya gelebilirmisin dedi işte bu bizim sınav şeysiine olmaz gelemem dedim bir sonraki haftasonuna karar verdik :)

Son düzenleme:
cnm çoook geçmiş olsun. korkma kötü birşey olmaz. fakat sigara içme berbat birşey :(

çok korktum veni
Allahtan korktuğum gibi bir şey çıkmadı :)

birr kaç gündür aklımdasın arkadaşım nasılsın artık her şey yolunda değilmi?
o günki gelişini unutamıyorum desteğin için çokkk teşekkür ederim :43:
çok mutlu ettin beni

Valla girmeyeli o kadar zaman oldu ki haliyle sayfalarda çoğalmış baya. Aramıza yeni arkadaşlarda katılmış. Okumaya başladım ama ödevlerim, okulum, vizem, finalim derken hiç fırsat bulamıyorum. Kusura bakmayın bu yüzden yorum yazamıyorum. Sakın işi bitince gitti demeyin ablalarım :D Umarım herkes memnundur yeni karınlarından. Sormak istediğiniz bir şeyler olursa cevaplayabilirim elimden geldiğince. Kendinize iyi bakın, görüşürüz :D

beni tebrik et gizem gerildim en sonunda :)

arkadaşım inan şimdi kendime öyle kızıyorumki
ne gereği vardı bu kadar korkmanın üzülmenin
emin ol korkacak hiç bir şey yok.keyifle git yat ol ameliyatını çünkü sonrasında çok mutlu olacaksın :)

hadi kurtuldun geçmiş olsun.sıkıntıların hafifledimi.hala ağrı sızı varmı yürürken.benim 3-5 adım atınca gücüm kesiliyor.4.gün bugün dün geldim eve.yorgunum çok yazamıyorum şimdi

çok korktum veni

çok mutlu ettin beni

sevindim cnm
ben iyiyim normal hayatıma döndüm
sadece sporcu sütyene ve evdeyken korseye devam, onlarda sıkıntı vermiyor alıştım
teşekküre gerek yok cnm içimden geldi geldim
sen nasılsın şimdi yatıyormusun devamlı, ufak işler yapmaya başladınmı, evine döndünmü?

pansuman derken?
arkadaşım banada dr um kas gevşetici ağrı kesici ve antibiyotik verdi.vitamin fln yok

Minik beyaz bantlar bizde yara kapanana kadar doktor onlarla bırakıyor :34:

arkadaşım senle görüşmemiz aceleye gelsin istemedim :34:
ayın 27 sinde tekrar konrtol var uygun olursan o zaman görüşelim oturup kahvemizi içer muhabbetimizi ederik ;)

çok zordu jelesec yaa ay çocuğa bişeyde diyemiyosun :)
başkası olsa o can acısıyla parçalardım valla :1:

dr baktı bir sorun yok olabilir bu kadardan bişiy olmaz dedi :)
önemli bir durum yokmuş yani
haftaya gelebilirmisin dedi işte bu bizim sınav şeysiine olmaz gelemem dedim bir sonraki haftasonuna karar verdik :)

haklısın dedikodu yapamayız rahat :1: eşin çarpsa idi yanlışlıkla yanmıştı artık laf sayar dururdun:ssz:ama evlat olunca bir şey denmiyor

Henüz yeni karnımı görmedim Gizem salı günü ameliyat oldum, sargılar ve korse içinde şu anda. Yarın pansuman için gidicem doktora. Yalnız bana krem ve vitamin vermedi. Senin annen ne kullanmıştı ameliyat sonrası yazarmısın canım ?

pansuman derken?

Dikiş yerlerine ve yeni göbek deliğine pansuman yapılıyor benim. Hastanede hafif ateşim vardı, onun için antibiyotik ve ağrı kesici başlandı. Şimdi ateşim kalmadı, ama antibiyotiği bitirmem gerekli.

yeni ameliyat olan arkadaşlar var aramızda hepsine geçmiş olsun.bu arada 4.ay fotolarımı nihayet yükleyebildim.gerçi 5 bitecek yakında ama olsun bakmak isteyenlere açık....

çok korktum veni

çok mutlu ettin beni

Geçmiş olsun canım. Ufak kazalar oluyor öyle. Dikkat et kendine.

ameliyat olan arkadaşlar yardım lütfen.bugün 5. günüm dün duş yaptım.ilk ikinci defa karnımı gördüm.ilk gördüğümde pansuman için açılmıştı 2. gündü yatarken olduğu için mi yoksa şişkinlik yoktu da ondanmı karnım dümdüzdü çok mutluydum.ama dünden beri endişeliyim.çünkü karnım şiş.yoksa iyi gerilmedimmi.nerdeyse ameliyat olmamışım gibi.heryerim lipo yerlerim mosmor.dehşete kapıldım.karnımdaki şişlkikse ne zaman geçecek inşallah şişliktir yoksa ameliyat olmanın bir anlamı kalmayacak :((

Back