• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ameliyat olan arkadaşlar yardım lütfen.bugün 5. günüm dün duş yaptım.ilk ikinci defa karnımı gördüm.ilk gördüğümde pansuman için açılmıştı 2. gündü yatarken olduğu için mi yoksa şişkinlik yoktu da ondanmı karnım dümdüzdü çok mutluydum.ama dünden beri endişeliyim.çünkü karnım şiş.yoksa iyi gerilmedimmi.nerdeyse ameliyat olmamışım gibi.heryerim lipo yerlerim mosmor.dehşete kapıldım.karnımdaki şişlkikse ne zaman geçecek inşallah şişliktir yoksa ameliyat olmanın bir anlamı kalmayacak :((

benim drenlerim 2. gün alınmıştı acaba ondan mı şiştim .yarın kontrolüm var ama sabrım yok lütfen yardım

hadi kurtuldun geçmiş olsun.sıkıntıların hafifledimi.hala ağrı sızı varmı yürürken.benim 3-5 adım atınca gücüm kesiliyor.4.gün bugün dün geldim eve.yorgunum çok yazamıyorum şimdi

aynen canım güç kalmamış tükenmişiz :)
ama her gün biraz daha iyi olacaksın.sanki milim milim iyleşiyorsun gibi.
bu gün 11.gün hani hhep sezeryanla kıyaslıyoruzya ben sezeryanda 11.gün ev süpürğyordum :)
şu an mümkün deil...daha destek almadan oturup kalkmaya yeni başladım.yatınca kalkamıyorum ama halaa eşimi çağırıyorum :)
ama geçecek biliyorum.sabırlı ol.telefonunu yaz bana konuşabildiğinde mutlaka görüşelim.destek oluruz birbirimize

sevindim cnm
ben iyiyim normal hayatıma döndüm
sadece sporcu sütyene ve evdeyken korseye devam, onlarda sıkıntı vermiyor alıştım
teşekküre gerek yok cnm içimden geldi geldim
sen nasılsın şimdi yatıyormusun devamlı, ufak işler yapmaya başladınmı, evine döndünmü?

hep gözümün önünde o gelişin :)
karnını aç bi bakiyim dediim ya ay aklıma geldikçe çok gülüyorum:1:
hastanede hep memene bakayım karnına bakayım muhabbeti vardı :)şimdide telefondan arkadaşlara karnımı flv foto çekip atıyorumm:) diyorum birileri görse sapıkmı bunlar der :)
çok daha iyi olursun inşaallah arkadaşım

ben işte biraz daha iyiyim.çok fazla ödem var bende.karnım öyle dümdüz değil inşaallah iner bu şişlikler.hiç bu kadar basenli olmamıştım :( lipo yok bende ama buna rağmen ellerim yüzüm karnım bacaklarım acaip şiş:(
sabah tartıldım 64,900 çıktım tartıda ameliyata 58 le girmiştim :(
canım sıkılmıyor dersem yalan olur.birde doktorum beni görünce kilo almışsın hemen topla kendini dedi :( onada canım sıkılıyor
işte böyle arkadaşım.evime geldim.sürekli yatmıyorum.ama çok çabuk yoruluyorum.dün dondurucudan dolma çıkarıp ocağa koydum yemek yaparken hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum:1:
kalkıp suyunu fln kendim alıyorum.bu sabah nescafe yaptım kendime :)

aynen canım güç kalmamış tükenmişiz :)
ama her gün biraz daha iyi olacaksın.sanki milim milim iyleşiyorsun gibi.
bu gün 11.gün hani hhep sezeryanla kıyaslıyoruzya ben sezeryanda 11.gün ev süpürğyordum :)
şu an mümkün deil...daha destek almadan oturup kalkmaya yeni başladım.yatınca kalkamıyorum ama halaa eşimi çağırıyorum :)
ama geçecek biliyorum.sabırlı ol.telefonunu yaz bana konuşabildiğinde mutlaka görüşelim.destek oluruz birbirimize

cevabın için sağol canım ya. bu saatte bak derdimize :) gerçekten milim milim iyleşiyoruz.evet sezeryanla asla kıyaslanamaz.dayanamayacak bir ağrı olmuyor fakat hareket çok kısıtlanıyor.otururken ya da yatarken sorun yok.ama bir tuvalete gitsem nefes nefese kalıyorum tansiyonum düşüyor heralde.sezeryanda dediğin gibi bir hafta sonra tamamen normal hayata dönmüştüm.sanırım bunda 1 aydan önce dönemem .öyle 2. haftada işe dönüşler felan masal yani...tlbtlb sende şişlik varmı.şu an kafama takılan en önemli konu bu

Geçmiş olsun canım. Ufak kazalar oluyor öyle. Dikkat et kendine.

sağol nolac.önemli bir şey yokmuş zaten :)
en çok korktuğum şey dikiş açılması bak yazarken bile tahtaya vuruyorum o kadarki korkuyorum bu yüzden de panik oluyorum inşaallah yaşamam böyle bir durumu.

ameliyat olan arkadaşlar yardım lütfen.bugün 5. günüm dün duş yaptım.ilk ikinci defa karnımı gördüm.ilk gördüğümde pansuman için açılmıştı 2. gündü yatarken olduğu için mi yoksa şişkinlik yoktu da ondanmı karnım dümdüzdü çok mutluydum.ama dünden beri endişeliyim.çünkü karnım şiş.yoksa iyi gerilmedimmi.nerdeyse ameliyat olmamışım gibi.heryerim lipo yerlerim mosmor.dehşete kapıldım.karnımdaki şişlkikse ne zaman geçecek inşallah şişliktir yoksa ameliyat olmanın bir anlamı kalmayacak :((

aynı durumdayım arkadaşım
hatta dahada beterim diyebilirim
bence ödem bunlar çünkü bak mesela benim bacaklarım hiç bu kadar kalın olmamıştı.sabah tartıldım 7 kilo fazla çıktım 10 günde 7 kilo almış olamam değilmi:44::52:
ben ödemdir diye teselli ediyorum kendimi jelesece karnımın fotosunu yolladım o da bakınca çok ödem var sende dedi.üzülme sabredelim bakalım inş sonuç güzel olacak

aynı durumdayım arkadaşım
hatta dahada beterim diyebilirim
bence ödem bunlar çünkü bak mesela benim bacaklarım hiç bu kadar kalın olmamıştı.sabah tartıldım 7 kilo fazla çıktım 10 günde 7 kilo almış olamam değilmi:44::52:
ben ödemdir diye teselli ediyorum kendimi jelesece karnımın fotosunu yolladım o da bakınca çok ödem var sende dedi.üzülme sabredelim bakalım inş sonuç güzel olacak

cevabın için sağol canım ya. bu saatte bak derdimize :) gerçekten milim milim iyleşiyoruz.evet sezeryanla asla kıyaslanamaz.dayanamayacak bir ağrı olmuyor fakat hareket çok kısıtlanıyor.otururken ya da yatarken sorun yok.ama bir tuvalete gitsem nefes nefese kalıyorum tansiyonum düşüyor heralde.sezeryanda dediğin gibi bir hafta sonra tamamen normal hayata dönmüştüm.sanırım bunda 1 aydan önce dönemem .öyle 2. haftada işe dönüşler felan masal yani...tlbtlb sende şişlik varmı.şu an kafama takılan en önemli konu bu

aynen :)
bu çok farklı bir amlytmış bunu öğrendim bende.sezeryan kadar ağrı acı vermeyen ama iyleşme süreci çok daha uzun.
ama olsun yeni karnımız için değer :)
ben hepsine razıyım çok pratik yaptım zamanında :) eğik yürümeler diz altına yastık koyup sırt üstü yatmalar :1:
tek endişem dikişlerin açılması :(
o olmasın 2ay çekerim bunları...
çok şişlik var bende desi hastanede elimin fıtosunu çekmiştim yayınladım gördüysen anlarsın ödemin boyutunu :)
tüm vücudumda var ödem sadece karnımda değil.yada 10 günde ciddi kilo aldım :52:
başka açıklaması yok

kızlar ameliyat hastane maceralarım yarım kaldı yazamadım üzerinden zaman geçincede tekrar yazmak istemedim yeri gelldikçe yazacam hepsini.
herbiri birer tecrübe:)
ben kk da karşılık beklemeden birilerine yardımcı olan,birilerini mutlu etmek isteyen böylesine iyi insanların varlığını gördüm.bunun içinde gerçekten çok mutluyum. :)
bir kere daha her birinize destekleriniz için çook teşekkür ediyorum jelesec,nldglp,limon,venividivici başta olmak üzere herbirinize ayrı ayrı teşekkürler :) hatta sahte kimliklere bile :)
sizler olmasanız ben bu ameliyata cesaret edemezdim...
ama bir şey varki beni en çok mutlu edenlerden bahsetmiştim hani venividivici beni ziyarete gelmişti
gelirkende bana çok hoş bir hediye getirdi
çok düşündüm beni daha mutlu eden bir hediye olabilirmiydi diye

HAYIRRR!!!

fotoğrafını çektim yayınlamassam çatlarım:1:

tekrar tekrar teşekkür ederim çok incesin :71: :54:

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $image.jpg
    $image.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 81
  • $image.jpg
    $image.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 86
  • $image.jpg
    $image.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
kızlar ameliyat hastane maceralarım yarım kaldı yazamadım üzerinden zaman geçincede tekrar yazmak istemedim yeri gelldikçe yazacam hepsini.
ben kk da karşılık beklemeden birilerine yardımcı olan,birilerini mutlu etmek isteyen böylesine iyi insanların varlığını gördüm.bunun içinde gerçekten çok mutluyum. :)
bir kere daha her birinize destekleriniz için çook teşekkür ediyorum jelesec,nldglp,limon,venividivici başta olmak üzere herbirinize ayrı ayrı teşekkürler :) hatta sahte kimliklere bile :)
ama bir şey varki beni en çok mutlu edenlerden bahsetmiştim hani venividivici beni ziyarete gelmişti

HAYIRRR!!!

Çok haklısın tlb tllb

HAYIRRR!!!

oyyy harikaymışşş :) bence de burası bulunmaz bir nimet, burası olmasaydı bu ameliyata kör gibi doktorların verdiği basmakalıp bilgilerle girmek zorunda kalacaktım, şimdi donanımlıyım ama gel gör ki bir türlü gidip görüşüp gün alamadım, günler geçtikçe sinirlerim bozulmaya başladı artıkkkk, ocakta hatta ocağın başında bu işi bitireceğim kafaya koydum

HAYIRRR!!!

canım ya nasıl duygulandırdın beni
bir süredir ara vermiştim şirin kurbiklerimi yapmaya ve uzun süre sonra ilk defa senin için yapmak içimden geldi
ama gücüm sadece 6 tane yapmaya yetti :) göğüslerden dolayı merdane kullanırken kol gücüm pek kalmamıştı :(
biraz hastanede iken yüzünü güldürmek istedim
yazıların çok samimi idi ve gördüğümde birebir samimi şeker bir insan çıktı karşıma
ist a geldiğin dönemlerde haber verirsen çok sevinirim, zaten hastanen benim evime yakın, bir kahvemi içersin :)
telefonum var sende mucks.

kızlar alakasız olacak ama
şu meme dikleştirme ameliyatıda garip güzel bişiy
bakıyorum memelerim dik ve küçülmüş
fakat küçültme yapılmadı ama küçük duruyor
eski sütyenlerimi giyiyorum oluyor :))

Gerçekten meme ameliyatı insana kendini iyi hissettiriyor. Karpuz dilimi gibi bir parçanın çıkarılmasıda daha dik memelere sahip olunmasına sebep oluyor. Artık kendine olan güveninde fazladır çok mutlu ol canim keyfini sür

HAYIRRR!!!

Gerçekten çok güzel olmuş bayıldımmmm

HAYIRRR!!!

kıskandım:19: venividivici keşke önce tanışsaydık ya benim partiye yapardın 50.adet :1: ne güzel olurdu :23:ellerine sağlık ne kadar ince bir düşünüş kendi emeğin :46:benim şubat sonu mart başı gibi minik bir estetiğim daha var:17: beklerim seni dört gözle:27:

tlbtlb bu k.kya kurana emeğe geçen herkese teşekkürler (bizlere de olmasak olmaz :)))) harika arkadaşlıklar dostluklar kuruldu :21: bura sayesinde bilinçlendik paylaştıkca çoğaldık :29: ben seni tanıdığıma çok mutlu oldum enerjisi güzel arkadaş :16:

beni tebrik et gizem gerildim en sonunda :)

ooooo ben girmeyeli neler değişmiş oh oh :D Tebrik ediyorum, geçmişler olsun, yeni karnın umarım çok güzel olmuştur. Artık bu stresi atlattığına göre ablacım en büyük kısmı hızla geçmiş bulunuyorsun. geriye kalanlar o kadar da sıkıntı yaratacak durumlar değil. valla çok mutlu oldum ablacım senin adına :D

Back