yarın tlbtlb yi görmeye gidicem inşallah
görmeyi ve rahatlatıcı sözler söylemeyi istiyorum, herşeyin bir süre sonra geçeceğini...
ben çok yalnızdım bu süreçte, eşim vardı o da anlamıyordu çok fazla elinden geldiğince destek olmaya çalışıyordu ama kadın değil sonuçta ne kadar anlar
ben habire doktoruma ve asistanına ağlayıp duruyordum, adamlar birde psikilogluk yaptılar bana, hala da yapıyorlar :)))
ben de öğlene doğru yola çıkarım ama bahçeşehirden ataşehire hayatımda ilk defa gideceğim için, kaç saatte hedefe ulaşırım bilemiyorum :)
Ya hızınıza yetişemiyorum 2gun okumasam nerde kaldığımı unutcam tltb canım çok geçmiş olsun sen benim yapamadığımı yaptın gelebilsem ben de ercan beye olmayi çok istiyordum ama zor olacaği için vazgecmistim
kızlar haber var mı tlbtlb den?jelesec yada lımon konustunuz mu nasılmıs?
çok şeker birisi :)
gayet iyi durumda, dahada iyi olacak.
15/20 gün sonra iyi tarafından bakmaya başlayacak :)))
insanın kendini güzel hissetmesinin yaşı yok. ben 33 yaşındayım. bir çocuğum var. bir çocuk daha düşünüyorum ama 4/5 sene sonra. buna rağmen ameliyat oldum. çünkü 4/5 sene daha sarkık yaşamak istemedim, mutsuzdum.
izler önemsiz. sonuçta düzgün bir vücuda sahip olacaksın. izlerde zaten geçiyor, göze batmıyor. tabiki iyi bir doktor bulmak önemli. sonrası çok zorlu geçmiyor. göğüste hiç sıkıntı olmadı, dikleştirme oldum ağrı sızı olmadı sadece yük kaldırmadım. karında 10 gün kadar eğik yürüdüm, ilk günler yerimden yardımsız kalkamadım. sonuçta hepsi geçiyor, kolay güzellik olmuyormuş :). sezeryan yaşadınmı bilmiyorum ben epidural sezeryan oldum. karın germe epidural sezeryandan daha zor fakat şu var kalıcı bir sıkıntı olmuyor. 10 günde zorluk geçiyor, 1 ayda normal hayata dönüş. en en en önemlisi doktor... ilk aşamadan ameliyat sonrasındaki uzun süreçtede güven ve devamlı iletişim önemli.[/
Kesinlikle katılıyorum.. Keşke daha önce yaptırsaydım yılları bu şekilde heba etmeden.. Ama bu karasızlık korku bungünlere kadar geldim işte.. Sezeryan olmadım ama rahim ameliyatı oldum. Banada hep sezryandan daha kolay, deriyle çalışıyoruz batına girmiyoruz organlara dokunmuyoruz dendi. Çok doktora gittim yıllar içinde basenlerime lipo yaptırdım bundan 5 yıl kadar önce.. dr un söylediğinden daha ağrılıydı ama geçti gitti onun içinde keşke çok daha önce cildim daha gençken yaptırsaydım diyorum. istediğim sonuş yüzde yüz oldumu hayır ama yaştan kaynaklandı bence.. Avrupa yakasında oturuyorum görüştüğm son doktor ki içime sndi gibi medyatik değil derya özçelik nişantaşı hastanesinde yapıyor ameliyatlarını fiyat da uygun geldi bana.. sordum topikde bakalım ona aml olmuş varmı diye..
yazışmaları okumak gerçekten daha bir cesaretlendiriyor beni..
Herkese teşekkür ederim.
Gerçekten bu kadar uzun zaman alıyormu. Zira ben 2 hafta da toparlanıp işe başlamalıyım.
Sigarayı halletmem gerek. Aranızda Dr. Derya Özçelik e ameliyat olan varmı ?
Gerçekten bu kadar uzun zaman alıyormu. Zira ben 2 hafta da toparlanıp işe başlamalıyım.
Sigarayı halletmem gerek. Aranızda Dr. Derya Özçelik e ameliyat olan varmı ?
cnm bünyene ve yaptığın işe bağlı. ben çalışmıyorum fakat mesleğim bankacı. eğer bu dönemde çalışıyor olsaydım 15 gün sonra işe dönemezdim. 15 günde ancak L yürümekten kurtuldum. şimdi bir ay doldu. devamlı oturunca dış değil ama iç kas dikişlerim acıyor zaman zaman. günlük işlerimi yapıyorum hafif işler, yürüyüş. araba kullanamam henüz.
bünyeye göre değişiyor arkadaşım ben ameliyat olalı16 gün oldu iki gün önce araba kullanmaya başladım kızlarımı okuldan aldım aynı gün annemin pasaport işleri vardı onun için koşturdum iki gündürde misafir ağırlıyorum tabiki eskisi kadar seri haraket edemiyorum ama yavaş yavaş eski koşturmacalara başlamış durumdayım ne iş yaptığını bilmiyorum ama masa başı çalışıyorsan çok sorun olmayacağını düşünüyorum
Cok gecmis olsun sana da... evet bunye onemli sigaranin da cok etkisi var sanirim iyilesmede.
bu söylediğimden bende utanıyorum ama günde yaklaşık iki paket sigara içen ben(ameliyata 1 hafta kala 1pakete düşürdüm ameliyat olduktan sonra narkozun etkisiyle boğazımdaki gıcık ve öksürükten sonra bir daha içmiyeceğim dedim ama 4 gün sonra maalesef tekrar içmeye başladım bikaç gün dört beş taneyle devam ettim ama şuan maalesef tam gaz eskisi gibi içiyorum bir tek bunu bırakmayı başaramadığım için kendimden nefret ediyorum ve çok utanıyorum
masal bu arada dikişlerimde sigaradan dolayı sorun olacak diye çok korkmuştum ama çok şükür bir problem yaşamadım bugüne kadar sen ne zaman düşünüyosun ameliyat olmayı bilmiyorum ama bırakmasanda azaltmanda fayda var birde bana doktorum bir hafta önce balgam söktürücü ve ventolin şurup vermişti biraz işe yaramıştı aklında bulunsun seninde
Kızlarrr yeni yeni bi sürü isim olmuş burda:) kış geldi estetik başlasın:) okurken nasıl keyf alıyorum anlatamam:)sabırsızlanıyorum ameliyat sonrası aldığım 8 kiloyu veriyim :) kaldığımız yerden devam:)
Ben masa basindayim surekli sakin kosturmaca yok ofis yani. Ama ise gidip gelirken araba kullanmak durumundayim.
nolac merhaba, ben çok yeniyim burada.. ne zaman ameliyat olmuştun ? 8 kilo nerelerinde birikti çoğunlukla ? korkularımın birisi de bu çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?