Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ben de öğlene doğru yola çıkarım ama bahçeşehirden ataşehire hayatımda ilk defa gideceğim için, kaç saatte hedefe ulaşırım bilemiyorum :)

süpersiniz kızlar birbirimizi tanımadan estetik bağ oluştu aramızda dedim tlbtlb ye başlıktan arkadaşlar gelmeye çalışacaklar diye sesi iyi idi

ayyyyy geldi geldi de ayıla bayıla ameliyatını oldu ağlak tlbtlb mothers canım sonucun başarılı olmuş işini iyi yapan doktoru bulmuş olmuşsun

Gerçekten bu kadar uzun zaman alıyormu. Zira ben 2 hafta da toparlanıp işe başlamalıyım.
Sigarayı halletmem gerek. Aranızda Dr. Derya Özçelik e ameliyat olan varmı ?

cnm bünyene ve yaptığın işe bağlı. ben çalışmıyorum fakat mesleğim bankacı. eğer bu dönemde çalışıyor olsaydım 15 gün sonra işe dönemezdim. 15 günde ancak L yürümekten kurtuldum. şimdi bir ay doldu. devamlı oturunca dış değil ama iç kas dikişlerim acıyor zaman zaman. günlük işlerimi yapıyorum hafif işler, yürüyüş. araba kullanamam henüz.

Gerçekten bu kadar uzun zaman alıyormu. Zira ben 2 hafta da toparlanıp işe başlamalıyım.
Sigarayı halletmem gerek. Aranızda Dr. Derya Özçelik e ameliyat olan varmı ?

bünyeye göre değişiyor arkadaşım ben ameliyat olalı16 gün oldu iki gün önce araba kullanmaya başladım kızlarımı okuldan aldım aynı gün annemin pasaport işleri vardı onun için koşturdum iki gündürde misafir ağırlıyorum tabiki eskisi kadar seri haraket edemiyorum ama yavaş yavaş eski koşturmacalara başlamış durumdayım ne iş yaptığını bilmiyorum ama masa başı çalışıyorsan çok sorun olmayacağını düşünüyorum

cıktı mı acaba tlbtlb hastaneden?ıkı gunde taburcu edılıyormus ya normalde..ay ıstanbulda olsam bende gıderdım valla..

Ben masa basindayim surekli sakin kosturmaca yok ofis yani. Ama ise gidip gelirken araba kullanmak durumundayim.

Cok gecmis olsun sana da... evet bunye onemli sigaranin da cok etkisi var sanirim iyilesmede.

Cok gecmis olsun sana da... evet bunye onemli sigaranin da cok etkisi var sanirim iyilesmede.

bu söylediğimden bende utanıyorum ama günde yaklaşık iki paket sigara içen ben (ameliyata 1 hafta kala 1pakete düşürdüm ameliyat olduktan sonra narkozun etkisiyle boğazımdaki gıcık ve öksürükten sonra bir daha içmiyeceğim dedim ama 4 gün sonra maalesef tekrar içmeye başladım bikaç gün dört beş taneyle devam ettim ama şuan maalesef tam gaz eskisi gibi içiyorum bir tek bunu bırakmayı başaramadığım için kendimden nefret ediyorum ve çok utanıyorum

masal bu arada dikişlerimde sigaradan dolayı sorun olacak diye çok korkmuştum ama çok şükür bir problem yaşamadım bugüne kadar sen ne zaman düşünüyosun ameliyat olmayı bilmiyorum ama bırakmasanda azaltmanda fayda var birde bana doktorum bir hafta önce balgam söktürücü ve ventolin şurup vermişti biraz işe yaramıştı aklında bulunsun seninde

Kızlarrr yeni yeni bi sürü isim olmuş burda:) kış geldi estetik başlasın:) okurken nasıl keyf alıyorum anlatamam:)sabırsızlanıyorum ameliyat sonrası aldığım 8 kiloyu veriyim :) kaldığımız yerden devam:)

Sevgili azra evet yazık olmuş tekrar başlaman ama hepimizin başına geliyor ben bir keresinde 2 sene bırktım ve sonra tekrar başladım maalesef. Azaltmaya çalışıyorum bu aralar....

Bende aynı endişeleri taşıya taşıya bi hal oldum. Şu aralar öksürük tedavisi görüyorum antibiyotik falan da içtim ayrıca gerklimi diye doktora soracaım teşekkür ederim.

nolac merhaba, ben çok yeniyim burada.. ne zaman ameliyat olmuştun ? 8 kilo nerelerinde birikti çoğunlukla ? korkularımın birisi de bu çünkü..

Ben masa basindayim surekli sakin kosturmaca yok ofis yani. Ama ise gidip gelirken araba kullanmak durumundayim.

Sevgili arkadaşlar,klasık karın germe ameliyatı olmayın.Önce laserlipoliz ile yağlarınızı aldırın,aynı ameliyatte sarkan deriyide çıkarsınlar, oldu mu size mini abdominoplasti.Ben ameliyata 93 kilo bacaklarıma sarkan bir göbekle girdim.19 ocak 2013 te.3 gün sonra sargılarımı aldırmaya kendim araba kullanarak gittim,ne ağrı ne acı.bır tek düşündürecek durum; ödemi atmak 2- 3 ay sürüyor yavaş yavaş karnınız ortaya çıkıyor,şu anda 80 kiloyum,40 yaşındayım ama ayva tabır edilebilecek bir göbeğim var,ben 20 kılo versemde bu göbek böyle olmazdı.Ben superplast ta ameliyat oldum.çok ucuz değil ama yaşanılan konfor ile karşılaştırırsanız ,pahalı da değil.
Çoşkun bey le görüşürseniz ,muhakkak yardımcı olur.Klasık abdominoplasti bypass ise laser lipoliz destekli karın germe anjio sayılır
kararınızı ona göre verin...sevgiler
bu arada gerçek bir insanım,superplast çalışanı değilim ameliyat olduğum günlerde de buralarda çok yazdım :)

nolac merhaba, ben çok yeniyim burada.. ne zaman ameliyat olmuştun ? 8 kilo nerelerinde birikti çoğunlukla ? korkularımın birisi de bu çünkü..

8 Şubat'ta bir yıl olacak memnunum ama sanki dikişim biraz yukarda gibi geliyor belkide kilo aldığım için karnım şişti minik bi bombe var.kilo verince azalıyor ve aşağı iniyor dikiş.benim tek sıkıntım bacak lîpo sonrası dalgalanma oldu belki oda kilo aldığım için.sırtımın üst kısmı ve kollarımda birikti alt taraf ince:) bady ciler gibi oluyorsunuz dikkat etmeyince ben gibi kiloları verip bi Ercan beye gidicem inş.kalanları düzeltsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…