Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

düzelir düzelir.siz ler bir adım attınız şimdi sadece sabırlı olmak gerek
ben epeyce kilo verdim bu son dönemde
oğlum beni ellemeyi pek sever(6yaşında)
geçenlerde göğüslerimi elledi ve anne memüşlerin jöööle gibi olmuş dedi
kahkalara boğuldum ama gözümden de yaş geldi

Sorun olmasında ben beklemeye razıyım. Bende çok güldüm bu çocuklar bi alem

ben bu sayfayı beynime kazıdım

Ahh o sayfa ahhh :)) pembe patikli olan benimm.Süsleme de bana ait:)

Ayyyyyyyyyyy mazi gözümde canlandı

Aynen JElesekimmmm

çok güzeldi... gelenlere süper refakatcilerime tekrar teşekkürler k.k.iyiki varsın

Lütfeeeynn zaten iki refakatcin vardı.HEmen nickleriyle teşekkür ediniz JElocan hnm

Ahh o sayfa ahhh :)) pembe patikli olan benimm.Süsleme de bana ait:)

Lütfeeeynn zaten iki refakatcin vardı.HEmen nickleriyle teşekkür ediniz JElocan hnm

İkisi de benim arkadaşım değil dostum oldular ogltknnnnn nlglpdede çok seviyorum ikinizi

Merhaba arkadaşlar... Az önce eve geldim nihayet :) ameliyatım 4.5 saat sürdü.geceyi yarı uyur yarı uynık geçirdim ağrı kesici verdikleri için ilk gece yoğun ağrı hissetmedim. İlk ayağa kalkış sezeryandan kolaydı...

uzun bir zaman oldu kk2'ya girmeyeli çok sevindim adına ablacım.vizelerden ancak fırsat bulabildim de :) bugün ameliyat oldun seeen. ameliyat öncesi destek olmak çok isterdim sana kusura bakma olur mu? umarım ameliyatın çok güzel geçmiştir. kendine dikkat et, mutluluklar

nasıl görebiliriz

Barok46 canım hoşgeldin.Çok sevindim iyi olmana,en zoru geçti artık her geçen dakika ayağa kalkman filan kolaylaşacak :)) çok sevindim,geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım bundan sonrası sabır ya da benim için öyle oldu sabah doktorun programına bi kadın çıktı karın germe olmuş 3 gün eğik yürüdüm işe başldım dedi gerçekten ben de bi anormallik var diye düşünmeye başladım inşallah sen de çabuk iyileşenlerden olursun.

3 günde işe başlaması bana hiç inandırıcı gelmedi, reklam yapıyordur.

geçmiş olsun arkadaşım. en fazla 7/10 güne baya toparlamış olursun :)

Geçmiş olsun canım, hep böyle ağrısız olur umarım.Kaç gün kaldın hastanede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…