• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ayy ben de bu baycan kim diyorum hahahaha kimin ismi acaba oyy beynim yumuşadı okumaktan :)) 751,deyim. siz burdan yazacak mısınız görüşeceğiniz zamanı? ona göre denk getireyim madem ben de. siz neden toplanacaksınız ameliyat mı olacak olan var?

Canım ben pek tarih tutamam aklımda yaşlılık:ssz: en önce tlptlp var ayın 2.sinde rabbitin kalan ameliyatları ondan sonraki hafta öğretmen Burcu, sonrasında karın ve meme ameliyatı var bir arkadaşın birine mutlaka denk gelirsin zaten doktorun orada bizlerden birine kolun çarpar :1:

geçmişine baktım doktor ismi var mı diye:ssz: senle yazışmışız hatta ben o zaman daha karın germe olmamışım:18: panikle sana sormuş bu doktor mu diye:1: sıkma canını geçer zamanla olmadı dövme yaptırırsın

Kızlar iz için doktorun dermatix sigel önerdi gittim aldım bu gün sürdüm ama tereddüde düştüm sürmesem kendi kendine daha mı iyi iyileşir içimde öyle bir his var siz neler sürdünüz.

Canım ben pek tarih tutamam aklımda yaşlılık:ssz: en önce tlptlp var ayın 2.sinde rabbitin kalan ameliyatları ondan sonraki hafta öğretmen Burcu, sonrasında karın ve meme ameliyatı var bir arkadaşın birine mutlaka denk gelirsin zaten doktorun orada bizlerden birine kolun çarpar :1:

hihi muhakkak denk gelicem muhakkakkkkk

haklısın arkadaşım çabalıyorum artık...dua edin bana(ben duanın gücüne çok inanırım)

şu an antibiyotik kullanıyorum zaten.sanırım o yüzden dr um öksürük şurubu vermedi.ama ben her ihtimale karşı bu şuruplardan alıp yanımda bulundurayım..

kızlar ben ciddi ciddi baskı altındayım eşim söyledikleriyle ve tavırlarıyla çok etkiliyor beni.sigara içmemeye çalışıyorumya sürekli mutfağa girip sigara içiyor,ki normalde hep balkonda içer...kokuyu alıp canım çeksin diye yapıyor :43:
sürekli kestirme kendini pıçaklatma(:)) fln gibi şeyler söylüyor.arada da testerellam benim diyor :27: espri de olsa canımı sıkıyor işte...

Canım ben de aynı durumdayım. Ben de 25 ekimde aml olacaktım, eşim hastalığın yokken kendini kestirip uyutturma deyip bi de surat asıp ağlamaya başlayınca iptal ettirdim.Ama kendimi çok kötü hissetim ikna oldu, 9 aralığa gün aldım şimdi. Ama gene surat ediyo. Fakat bu sefer dinlemicem onu kesin kararlıyım.

Yarın 13 00 da ameliyata giriyorum doktorum iki saat önce hastanede olmamı sabah beşten sonra hiç birşey yiyip içmemem gerektiğini söyledi benim için dua edin arkadaşlar çok endişeliyim burada ameliyat olmuş herkesle aynı şeyleri hissediyor olmak tek avuntum bu gece zor geçecek :(

Yeni okudum mesajını. İnşallah hayırlısıyla atlatmışsındır sen de burdakiler gibi canım

canım eşler kimiz zaman boyledir. Sonucta bu senin kendi bedenin senin kararın.:) benim eşim ameliyat olduktan sonra beni görmedi. Söylememiştim. Yurtdısına cıkacaktı o arada oldum bir hafta da yoktu. Dönünce sürpriz tabi :) şimdi de cok hoş oldun diyo ama :)

Dualarımız seninle bir an once iyileşirsin insallah :)

vay be kocaman bir maşallah sanada :nazar:
başlarda bende eşimi yanımda istemiyordum(sanırım bu süreçte destek olmadığı için kırıldım biraz)ama sonra sırf ona eziyet olsun diye illede seni istiyorum dedim :37: :27: (aslında farklı sebeplerde var da burda yazamıyorum:47:)

bence bu senin bedenin senin kararın sözü karın germe ameliyatı için çok uygun değil gibi..karın germe sonrası ameliyat resimleri eşle birlikte iyice incelenmeli.yabancı sitelerde yüzlerce resim var(makemeheal vb)ben 2 kez karın germe ameliyatı oldum.1.sinde izler o kadar kötüydü ki,5 yıl bu şekilde yaşamak zorunda kaldım.diğeri de 10 ay önce revizyondu.bu sefer sonuç öncekinden çok daha iyi ama kızarıklıklar geçmedi henüz.bekliyorum inşallah az iz kalır.yalnız revizyon olduğu için sol taraftaki iz daha da yukarı çıktı.
bu arada izler ne kadar güzel olursa olsun bikini için çok heveslenmeyin,ancak yüksek belli olanları giyebilirsiniz.ya da sürekli kontrol etmek zorundasınız acaba izim gözüküyor mu diye..

öncelikle geçmiş olsun yaşadıklarına çok üzüldüm inşaallah en kısa sürede istediğin sonuca ulaşırsın...beden karar muhabbetine gelince o işin esprisi tabilkii.biz kadınlar en basit bir kıyafet alırken bile birilerinin fikrini sorarız.kişinin eşine fikrini sorması çok doğal tabikii.ama benim eşim oturup benimle fotoğraf fln bakacak yapıda değil.öyle aml yara izi vs rahatsız eder onu.çok merhametlidir acı çeken birine dayamaz .çok fena olur.doğumlarda benimle beraber ağladığını bilirim...ancak benim durumum beni çok rahatsız ediyor o nu değil.yani ona göre benim hiç karın sorunum yok.kilo konusunda da aynını yapmıştı.ben çok rahatsız olduğum halde kendine eziyet eteme diyordu hep.defalarca yemekte hadi nolur hatırım için bir lokma al bari derdi.ben biraz asiyim galiba :27: galiba deil öyle :)evliliğimde bu asiliğim hep sorun olmuştur :17:
önemli olan benim karar vermemdir.kimseyi takmam ve kimse beni kararımdan vaz geçiremez.kişilik işte..değiştiremiyorum kendimi.inş hiç birimiz kararlarımızda pişman olmayız...

durumun farkında zaten.ameliyat fikri yeni değilki,4 yıl önce de düşünüyordum bahsediyordum vidyosunu izleyince vaz geçmiştim...
o istesede istemese de ben bu ameliyatı olacam arkadaşım(Allahın izni ile ve hayırlısıyla)fikrim sabit kusura bakmasın :51:

yapacak bir şey yok canım,aklımıza soktuk bir kere ya olacak ya olacak :ssz::21:

kuzummm mesaj kutun dolmuş msj gönderemiyorum bilgilerine :)

arkadaşım sen biliyorsun zaten durumu...

barok nasılsın?? tlbtlb senın amelıyatın bugun dııl mıydı*

smyylmz benim ameliyat bazı özel nedenlerden ertelendi...doktorumunda uygun olduğu başka tarih için beklemedeyim.hayırlısı diyelim.

kuzummm mesaj kutun dolmuş msj gönderemiyorum bilgilerine :)

boşaltıyorum cnm

Canım ben de aynı durumdayım. Ben de 25 ekimde aml olacaktım, eşim hastalığın yokken kendini kestirip uyutturma deyip bi de surat asıp ağlamaya başlayınca iptal ettirdim.Ama kendimi çok kötü hissetim ikna oldu, 9 aralığa gün aldım şimdi. Ama gene surat ediyo. Fakat bu sefer dinlemicem onu kesin kararlıyım.

hayırlısı olsun aydaxx.hangi dr a karar verdin?

Canım Jelesec gerçekten imdat hattı gibisin, kremi sürerken en kenarda bi kabuk vardı şunu alsammı diye şöyle bi elledim hemen kızardı, batikon sürüyorum şimdi, iyice iyileşene kadar ellememek lazım heralde.

mothers nasılsın kendini nasıl hissediyorsun izler ne alemde görüntü olarak seni rahatsız ediyormu
birde resim koymayı düşünüyormusun arkadaşım ben çok görmek isterim yani eklersen çok maklube geçer :)(kelimeleri yanlış yazmayı seviyorum yaa:27:)

Canım Jelesec gerçekten imdat hattı gibisin, kremi sürerken en kenarda bi kabuk vardı şunu alsammı diye şöyle bi elledim hemen kızardı, batikon sürüyorum şimdi, iyice iyileşene kadar ellememek lazım heralde.

canım orayı kontrol et sık sık açılma var mı diye krem sürme oraya bi müddet :34:

mothers nasılsın kendini nasıl hissediyorsun izler ne alemde görüntü olarak seni rahatsız ediyormu
birde resim koymayı düşünüyormusun arkadaşım ben çok görmek isterim yani eklersen çok maklube geçer :)(kelimeleri yanlış yazmayı seviyorum yaa:27:)
Canım iyiyim 25 gün oldu, dik yürüyorum ama tam normal değil herhalde, markette gören bi bayan siz de hastasınız herhalde dedi, biraz yantrik yürüyorum, bi de akşamları karnım acaip geriliyor sert oluyor, yemeğe bağlıyorum, sabahları daha yumuşak çünkü, resim atcam da kabukların düşmesini bekliyorum, inatçı çıktılar, göbek deliğimin içindeki kabuk falan duruyor o yüzden koyu rengi, görüntü beni karın olarak rahatsız etmiyo da bel incelince ortaya çıkan koca basenlerime sinir oluyorum, aslında resim atıp yorumlarınızı almak isterim, nasıl atacam bilmiyorum, denemek için albüm ekle dedim, resim eklencek bi yer göremedim, bilenler anlatırsa sevinirim.

Canım iyiyim 25 gün oldu, dik yürüyorum ama tam normal değil herhalde, markette gören bi bayan siz de hastasınız herhalde dedi, biraz yantrik yürüyorum, bi de akşamları karnım acaip geriliyor sert oluyor, yemeğe bağlıyorum, sabahları daha yumuşak çünkü, resim atcam da kabukların düşmesini bekliyorum, inatçı çıktılar, göbek deliğimin içindeki kabuk falan duruyor o yüzden koyu rengi, görüntü beni karın olarak rahatsız etmiyo da bel incelince ortaya çıkan koca basenlerime sinir oluyorum, aslında resim atıp yorumlarınızı almak isterim, nasıl atacam bilmiyorum, denemek için albüm ekle dedim, resim eklencek bi yer göremedim, bilenler anlatırsa sevinirim.

ay bellı bı sekılde ıncelme oluo yanı belde ole mı :) cok sevındım bu duruma kendm adına..olmayan basenlerımde cıksın ortaya :) foto eklemeyı bende bılmıorum ama eklersen cok sevındrık olurum valla..olcem meraktan

Back