Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım ben pek tarih tutamam aklımda yaşlılık en önce tlptlp var ayın 2.sinde rabbitin kalan ameliyatları ondan sonraki hafta öğretmen Burcu, sonrasında karın ve meme ameliyatı var bir arkadaşın birine mutlaka denk gelirsin zaten doktorun orada bizlerden birine kolun çarpar

geçmişine baktım doktor ismi var mı diye senle yazışmışız hatta ben o zaman daha karın germe olmamışım:18: panikle sana sormuş bu doktor mu diye sıkma canını geçer zamanla olmadı dövme yaptırırsın

Kızlar iz için doktorun dermatix sigel önerdi gittim aldım bu gün sürdüm ama tereddüde düştüm sürmesem kendi kendine daha mı iyi iyileşir içimde öyle bir his var siz neler sürdünüz.

hihi muhakkak denk gelicem muhakkakkkkk

Canım ben de aynı durumdayım. Ben de 25 ekimde aml olacaktım, eşim hastalığın yokken kendini kestirip uyutturma deyip bi de surat asıp ağlamaya başlayınca iptal ettirdim.Ama kendimi çok kötü hissetim ikna oldu, 9 aralığa gün aldım şimdi. Ama gene surat ediyo. Fakat bu sefer dinlemicem onu kesin kararlıyım.

Yeni okudum mesajını. İnşallah hayırlısıyla atlatmışsındır sen de burdakiler gibi canım

vay be kocaman bir maşallah sanada
başlarda bende eşimi yanımda istemiyordum(sanırım bu süreçte destek olmadığı için kırıldım biraz)ama sonra sırf ona eziyet olsun diye illede seni istiyorum dedim (aslında farklı sebeplerde var da burda yazamıyorum)

öncelikle geçmiş olsun yaşadıklarına çok üzüldüm inşaallah en kısa sürede istediğin sonuca ulaşırsın...beden karar muhabbetine gelince o işin esprisi tabilkii.biz kadınlar en basit bir kıyafet alırken bile birilerinin fikrini sorarız.kişinin eşine fikrini sorması çok doğal tabikii.ama benim eşim oturup benimle fotoğraf fln bakacak yapıda değil.öyle aml yara izi vs rahatsız eder onu.çok merhametlidir acı çeken birine dayamaz .çok fena olur.doğumlarda benimle beraber ağladığını bilirim...ancak benim durumum beni çok rahatsız ediyor o nu değil.yani ona göre benim hiç karın sorunum yok.kilo konusunda da aynını yapmıştı.ben çok rahatsız olduğum halde kendine eziyet eteme diyordu hep.defalarca yemekte hadi nolur hatırım için bir lokma al bari derdi.ben biraz asiyim galiba galiba deil öyle :)evliliğimde bu asiliğim hep sorun olmuştur
önemli olan benim karar vermemdir.kimseyi takmam ve kimse beni kararımdan vaz geçiremez.kişilik işte..değiştiremiyorum kendimi.inş hiç birimiz kararlarımızda pişman olmayız...

kuzummm mesaj kutun dolmuş msj gönderemiyorum bilgilerine :)

arkadaşım sen biliyorsun zaten durumu...

barok nasılsın?? tlbtlb senın amelıyatın bugun dııl mıydı*

smyylmz benim ameliyat bazı özel nedenlerden ertelendi...doktorumunda uygun olduğu başka tarih için beklemedeyim.hayırlısı diyelim.

kuzummm mesaj kutun dolmuş msj gönderemiyorum bilgilerine :)

boşaltıyorum cnm

hayırlısı olsun aydaxx.hangi dr a karar verdin?

bende bunu kullandım canım,doktorunu dinle lütfen
Canım Jelesec gerçekten imdat hattı gibisin, kremi sürerken en kenarda bi kabuk vardı şunu alsammı diye şöyle bi elledim hemen kızardı, batikon sürüyorum şimdi, iyice iyileşene kadar ellememek lazım heralde.

mothers nasılsın kendini nasıl hissediyorsun izler ne alemde görüntü olarak seni rahatsız ediyormu
birde resim koymayı düşünüyormusun arkadaşım ben çok görmek isterim yani eklersen çok maklube geçer :)(kelimeleri yanlış yazmayı seviyorum yaa)

canım orayı kontrol et sık sık açılma var mı diye krem sürme oraya bi müddet

Canım iyiyim 25 gün oldu, dik yürüyorum ama tam normal değil herhalde, markette gören bi bayan siz de hastasınız herhalde dedi, biraz yantrik yürüyorum, bi de akşamları karnım acaip geriliyor sert oluyor, yemeğe bağlıyorum, sabahları daha yumuşak çünkü, resim atcam da kabukların düşmesini bekliyorum, inatçı çıktılar, göbek deliğimin içindeki kabuk falan duruyor o yüzden koyu rengi, görüntü beni karın olarak rahatsız etmiyo da bel incelince ortaya çıkan koca basenlerime sinir oluyorum, aslında resim atıp yorumlarınızı almak isterim, nasıl atacam bilmiyorum, denemek için albüm ekle dedim, resim eklencek bi yer göremedim, bilenler anlatırsa sevinirim.

ay bellı bı sekılde ıncelme oluo yanı belde ole mı :) cok sevındım bu duruma kendm adına..olmayan basenlerımde cıksın ortaya :) foto eklemeyı bende bılmıorum ama eklersen cok sevındrık olurum valla..olcem meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…