Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

nykıe 13 gun oldu senın ..nasılsın kalkıp gezebılıyor musun ?

Ben 4.günden beri ayaktayım.Artık dışarda yürüyüşte yapıyorum çok yormadan.10 şubata kadar bence rahat araba kullanılılır.Ben kullanacak olsam şu an,tek sıkıntım emniyet kemeri takmak olurdu göğüsler yüzünden :)

Ben şişlikle mücadele ediyorum,moralimi bozan yegane şey o..yanlara lipo yapıldı.oralar şiş yani umarım şiştir.çünkü o kısım düzelmezse çok orantısız bi vücudum olacak kemik yapım yüzümden.

hepimiz için herşey iyi olur inşallah

yya bu çok normal siz eşinize ben kaslı erkeklerden hoşlaşıyorum git kaslarını şişirt diyormusunuz ki :))))) seven bir eş tabiki böyle bir kararda git kestir kendini güzel olmaya çalış demez erkek içinde böyle kadın içinde .bu aml. kendimiz için olunması gereken bir aml. kararıda tabiki bizler vereceğiz emin olun eşlerinizden çok daha fazla sizi rahatlatacak aml .sonraki görüntü. çünkü o karınla siz sürekli birlektesiniz eşiniz değil:)))))) o arada gördüğü için rahatsız olmadığını söyleye bilir ve sizi sevdiği için . hiç morel bozmayın bu aml. her aml .kadar riskli her aml. kadar tehlikesi var daha fazlası değil .kendi isteğinizle oluyorsunuz diye bir lanet olacak ve frankeştayna dönecekmişsiniz gibi korkmayın. iyi işinin ehli bir dr . ve dikkat ile inşlh her şey güzel olacak moreller yüksek olsun lütfen alm. olacak arkadaşlar

Canim ben 18 senelik evliyim. Dogumlardan sonra karnim cok cirkinleshdi. Esim 15 senedir hep yaptiracam, duzelecek diyor, ama parasini bir turlu ayarliyamiyor baska problemler yuzunden. Hatta meme buyutmenide ben yok o istiyor. Demek istediyim benim esim cok farkli. Boyle olmasi iyimi yoksa kotumu bilemiyorum.) yani benim isteklerime her zaman destek cikyor. Hic yok, olmaz, yapma sozleri duymadim esimden. Onu cok seviyorum bu yuzden. Masallah deyim nazar degmesin.)

gülüm tabiki sözler maksadını aşıyor belki . bensözlerimin yanlış anlaşılmasını da istemameliyatı istemeyen eş seviyor isteyen eş sevmiyor diye her kez sevgisini farklı gösterir eşin aml. istiyorsa senin bu konudaki duyarlılığını ve isteğini görüyordur destek olmak istiyordur tabiki kötü değil bu . ama sen istemeden korkuyorken hala daha böyle hiç hoş değilsin git sağını solunu düzelttir diyorsa düşünmek lazım sanıyorum .
tekrar söylemek isterimki sözlerim yanlış anlaşılmasın her evlilik kendi nezdinde değerlendirilir ben istemeyen eşler için yorum yaptım benim eşimde istemedi ama şimdi o da çok memnun :)))))))))

Yarın 13 00 da ameliyata giriyorum doktorum iki saat önce hastanede olmamı sabah beşten sonra hiç birşey yiyip içmemem gerektiğini söyledi benim için dua edin arkadaşlar çok endişeliyim burada ameliyat olmuş herkesle aynı şeyleri hissediyor olmak tek avuntum bu gece zor geçecek

hayırlısı olsun canım,dua edicem senin için inşallah çok güzel geçecek ameliyatın ve çok çok kolay ve iyi bir ameliyat sonrası süreci geçireceksin

dualarım seninle kolaycacık geçsin gitsin inşallah :)

ben feci kafayı bozdum bu işle, karın germeyle yatıp karın germeyle kalkıyorum, deliricem heralde yakında :)
bir yandan da diyorum ki fırsat bu fırsat ameliyat sonrası dinlenirim bebeleri de sattım mıydı anneme falan ohh mis hiçbişi yapmadan yatmayı çooook özledim doğrusu

ay cnmmm gusel gecer ıns.. olup kurtulcksın ıste ne gusel darısı bıze ınsallah..dua edıcem sana uyurken ve sabah uyandgmda..
yarın gece belkıde bıze yazıyo olcaksn burdan :)

nihayet 1003 sayfanın tamamını okuyup bitirdim bu haldeyim günlerdir resmen uykusuzum bitircem okuycam diye, bugün dinlenip yarın meme konusunda devam edicem araştırmalarıma

durumun farkında zaten.ameliyat fikri yeni değilki,4 yıl önce de düşünüyordum bahsediyordum vidyosunu izleyince vaz geçmiştim...
o istesede istemese de ben bu ameliyatı olacam arkadaşım(Allahın izni ile ve hayırlısıyla)fikrim sabit kusura bakmasın

yapacak bir şey yok canım,aklımıza soktuk bir kere ya olacak ya olacak

aynen öyle limon.benim bedenim benim kararım
kimseyi karıştırmam.eşimin tavırları sadece biraz daha gerilmeme neden olur.vaz geçmek diye bir şey yok ben hastane çantamı bile hazırladım...

valla ne mutlu sana aman maşallah diyeyim
hiç kimse eşinin mutsuz olmasını istemez.sanırım bizim eşler korkularından sıyrılamamış.hele benim eşim bu dönemlerde sağlık konusunda çok hassa.yakın tarihte çok yakın birini kaybettik ister istemez etkiliyor hepimizi.
benimki bir alem zaten sana bir şey olursa ben ne yaparım diyor
ne kadar bencilsin diyorum bende :) beni değil kendini düşünüyorsun diyorum :) gülüyor :)))
ameliayt olana kadar uzaaar gider böylee :) bir kadın yeterki istesin aşamayacağı sorun yok diyorum hep.(benim var gerçi hala sigara içiyorum,aşamadım ben bu sorunu)

çok kolay geçer inşaallah şimdiden geçmiş olsun dualarımız seninlee....

kızlar benim ufaklık çok hasta çok canım sıkkın off bir sürü şey yaşadık bu gün anlatamıyorum da kimseye içime ata ataaaaa şiştim!!!
ciddi şiştim

canını sıkma hepsi düzelecek. şu bir gerçek bir ev kadınsız dönmüyor, ipin ucu kaçıyor. ama bir süre dayanıyor herkes. eşim bu süreçde kızım hastalandı doktora götürdü, yemek yapt, evi toparladı, kızımla ilgilendi uykusuz işe gitti ama hepsi 10 gün. geçiyor hızlıca :) ben agladım yerimden kalkamıyorum diye ama hic basıma kakmadı olmasaydın aml demedi. yani aml sonrasi cok daha duygusal bir sürec oluyo :)

şimdiden geçmiş olsun, hiç sıkıntı yaşamadan atlatmanı dilerim

canım eşler kimiz zaman boyledir. Sonucta bu senin kendi bedenin senin kararın.:) benim eşim ameliyat olduktan sonra beni görmedi. Söylememiştim. Yurtdısına cıkacaktı o arada oldum bir hafta da yoktu. Dönünce sürpriz tabi :) şimdi de cok hoş oldun diyo ama :)

Dualarımız seninle bir an once iyileşirsin insallah :)

bence bu senin bedenin senin kararın sözü karın germe ameliyatı için çok uygun değil gibi..karın germe sonrası ameliyat resimleri eşle birlikte iyice incelenmeli.yabancı sitelerde yüzlerce resim var(makemeheal vb)ben 2 kez karın germe ameliyatı oldum.1.sinde izler o kadar kötüydü ki,5 yıl bu şekilde yaşamak zorunda kaldım.diğeri de 10 ay önce revizyondu.bu sefer sonuç öncekinden çok daha iyi ama kızarıklıklar geçmedi henüz.bekliyorum inşallah az iz kalır.yalnız revizyon olduğu için sol taraftaki iz daha da yukarı çıktı.
bu arada izler ne kadar güzel olursa olsun bikini için çok heveslenmeyin,ancak yüksek belli olanları giyebilirsiniz.ya da sürekli kontrol etmek zorundasınız acaba izim gözüküyor mu diye..

Jade merhaba; öncelikle çok geçmiş olsun operasyon sonucun seni mutsuz etmiş üzüldüm senin adına....revizyonundan sonrada sonuç seni çok mutlu etmemiş yazından bunu anlıyorum sakıncası yoksa doktorun kimdi? Ben ve bir çok forumda ameliyat olan arkadaşımız sonuçtan memnunuz iyi ki olmuşuz diyenlerdeniz....ben 5.ayın içindeyim karın germe olduktan bir buçuk iki ay sonra tatile gittim ipli bikini değil ama bikini giyindim ama hep gölgede kaldım eğer ameliyat öncesi görüntünden iyi ise halin izleri takma geçer zamanla

başaralı bir ameliyat diliyorum uyuyup uyanacaksın hepsi buuuu haberlerini bekliyoruz iyi hissedince ceeee yap bizlere

şiş şiş nasıl olsa kesileceksin iner şişkinliğin ilaçlarını iyi tembih et görümceye geçer sıkma canını

nihayet 1003 sayfanın tamamını okuyup bitirdim bu haldeyim günlerdir resmen uykusuzum bitircem okuycam diye, bugün dinlenip yarın meme konusunda devam edicem araştırmalarıma

helal sana beğenilerini gördüm (özel mesajına cevap yazdım koş bak) partiiii nasıl partim istermisin yapalım sana da süsleme davul zurna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…