aml. sonra korse kullandığın için aldatıcı bir incelik oluşuyor ama aml .sonrası 6 ay geçince çok fark etmiyor 3-5 cm en fazla vücüt tekrar eski haline esniyor ama ön kısmında artık yumuşak yaş tomuru olmuyor .
burada en çok karşolaştığım sorulardan biride (benim başımada geldi ) regl dönemim yeni bitmişti ama aml.. sonra iki gün içinde tekrar regl oldum ve bunu özeldende paylaşan arkadaşlar oldu geneldende bir çok kişinin başına bu durum geldi aml. streside olabilir vücüt ağır bir tahribat alıyor aml .sırasında baygın oluyoruz ama benim ayıldıktan sonra dişlerim ağırdı günlerde kaslışım aml demekki sonra bütün kaslarım halmadı jimlastık yapmışım gibi .biz baygın oluyoruz ama vücüt yoruluyor bu aml da .ameliyat sonrası eğer bir gecikme olmazsa iki üç gün sonra regl olucam acaba reglden dolayı olan şişlik ağrı yaparmı ona göre ameliyat gününde bir değişime ihtiyaç varmı acaba
benim yapı olarak kilom basen ve çevrasindedir bu yüzden karın bölgesinde doğumlardan kalan çatlak ve büzüşük bir deri topluluğu vardı ve kaslar işlevini kaybetti için yerçekimine yenik düşmüş aşağı doğru sarkan deri .. nefret ediyorudum(((
burada en çok karşolaştığım sorulardan biride (benim başımada geldi ) regl dönemim yeni bitmişti ama aml.. sonra iki gün içinde tekrar regl oldum ve bunu özeldende paylaşan arkadaşlar oldu geneldende bir çok kişinin başına bu durum geldi aml. streside olabilir vücüt ağır bir tahribat alıyor aml .sırasında baygın oluyoruz ama benim ayıldıktan sonra dişlerim ağırdı günlerde kaslışım aml demekki sonra bütün kaslarım halmadı jimlastık yapmışım gibi .biz baygın oluyoruz ama vücüt yoruluyor bu aml da .
sıkıntı şişlikle falan olmuyor regl ait bir artı ağrın da olmuyor ama bilirsin işte korse falan var ve sürekli değişritmen gerekiyor zahmeti oluyor diyelim ağrısı değil
hehh işte bunu bilmek çok önemli bu aml seni incecik yapmayacak senin çabalarınla olacaksın bu aml .sadece doğumlarda oluşan deformasyonu temizliyor . zayıflamak yine senin elinde lipo da yapılsan bir vücütten aynı esnada 2 litresden fazla yağ alınması zatten sağlık açısından tehlike karın bölgesinde bir düzeltme yapılsın diğer kilolarınıda sen kendin verki doğal görüntü bozulmasınbeklentiyi yüksek tutmamak lazım o zaman ben lipo da yapılırsa 8-10 santim gibi hayal ediyordum.napalım 4 santim incelse sonrasında da 6 kilo versem hayalim gerçek olur dimi.
tabii sen vücüdünü daha iyi biliyorsun gözle görülür değişiklik olacak en azından şimdiki halinden katbekat güzel oalacak buna emin ol .benim göbeğimde midemin üstünde ve tabi alt karın bölgemde ciddi bir yağlanma ve genişleme var, benim muhakka baya incelir belim karnım ya, düz olacaksa yanilimon katlanma yok dümdüz dedin ya ağlayasım geldi yemin ederim 322. sayfadayım, sürekli hayal kuruyorum ameliyattan 4-5 ay sonraları için, iyi ki var bu site yemin ederim, önce iki hamilelikte edindiğim muhteşem dostluklar (ki günlük hayatımda eski arkadaşlarımdan daha fazla görüşüyorum) şimdi bu parayla satın alınamayacak değerde tecrübeler ve samimi şekilde bilgilendirmek için yazan arkadaşar, valla düşünüp düşünüp şaşırıyorum, ne büyük şans
Belki bünyeden bünyeye değişiyordur ben 20 günü geçtim daha dik yürüyemiyorumm yemeği kaçırınca çok rahatsız oluyorum ama 10 günde işe başlayanlarda var30 40 gün çok uzun süre değilmi yaaa ben bu kadar evde yatarsam hayatım kayar önümüzdeki hafta göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı olucam ben kendime 15 gün izin vermiştim yazdıklarınızı okuyunca korkmaya başladım iki tane okula giden çocuğum var benim ve 30 40 gün yatmam mümkün değil napıcam ben şimdi bilemedim((
Ben de 5.günümde oldum ama ben az oluyorum sorun olmadı ama uç gün erken bi de stresten erken olabilir benimki erken oldu çünkü iyi planla.ameliyat sonrası eğer bir gecikme olmazsa iki üç gün sonra regl olucam acaba reglden dolayı olan şişlik ağrı yaparmı ona göre ameliyat gününde bir değişime ihtiyaç varmı acaba
Mutlaka bunu göz önüne al çabuk da iyileşebilirsin uzun da sürebilir belki annen kıyamaz kalır sende göğüs de var mesela ben 4 günden sora yatağın altına serdiğim yorgandan güç alarak kalktım ama sen bunu yapamazsın kola çok yük biniyor çünkü aslında hala böyle kalkıyorum sende daha uzun bir süre birinin el vermesi gerek mümkün olduğu kadar yardım etcek birini bulmaya çalış.30 40 gün çok uzun süre değilmi yaaa ben bu kadar evde yatarsam hayatım kayar önümüzdeki hafta göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı olucam ben kendime 15 gün izin vermiştim yazdıklarınızı okuyunca korkmaya başladım iki tane okula giden çocuğum var benim ve 30 40 gün yatmam mümkün değil napıcam ben şimdi bilemedim((
Öncelikle hayırlısı olsun!Umarım en güzel şekilde sonuçlanr.BEn uyandığımda sondam vardı.Ertesi gün pansumanım yapıdı,sondam çıkarıldı ve yürüttüler.yani sorduklarının hepsi ameliyattan sonraki gün yapılıyor.
endişelenme,gönlünü ferah tut,herşey gönlünce olsun
ben bu sayfayı beynime kazıdım
Benim iki buçuk saat sürdüğü için sonda yoktu. Aynı gün 4saat sonra yürüttüler.
Bu arada moralim çok bozuk hemoroidim nüksetti karın germe neymiş ne yapacam bilmiyorum ağrım var. Sanki hiç düzelemiyecem gibi bi hisse kapıldim çok sıkıntı bi şey bu gidişle bunun için de ameliyat olcam.
veee 336. sayfada glorys fitili attıilk kez ercan karacaoğlunun adı geçti bakalım heyecanlı roman gibi vallahi, randevusu ertelendi şimdi bakalım neler olacak
Teşekkür ederim, benim tek karındı.Geçmş olsun arkadaşım yaa çok sıkıntılı bişey biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?