• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

benim de kafamda deli sorular:) bir ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum .hem ağlarım hem giderim :)

Siz de bence en büyük aşamayı geçip gün almışsınız :) doktorunuz belli..şimdiden geçmiş olsun
En zoru bu kısımmış ameliyat sonrasında çok büyük problem yaşayan görmedim duymadım

Nerde olacaksınız?

Kızlar bikaç fotoğraf inceledim az önce ağzım açık kaldı..buraya eklemeyi bilsem eklicem yani şoka girdim o ne ya öyle resmen evrim geçirmiş bayanlar..

Valla her acıya değer bence..insanın kendine güveni kadar güzel bişey var mı?Gönülden tebrik ediyorum herkesi

Kendimi mi de edicem az kaldı :26:

Siz de bence en büyük aşamayı geçip gün almışsınız :) doktorunuz belli..şimdiden geçmiş olsun
En zoru bu kısımmış ameliyat sonrasında çok büyük problem yaşayan görmedim duymadım

Nerde olacaksınız?

Kızlar bikaç fotoğraf inceledim az önce ağzım açık kaldı..buraya eklemeyi bilsem eklicem yani şoka girdim o ne ya öyle resmen evrim geçirmiş bayanlar..

Valla her acıya değer bence..insanın kendine güveni kadar güzel bişey var mı?Gönülden tebrik ediyorum herkesi

eğitim araştırmada olucam doktoru çok methediyolar.ilgili güven verici .beni sigara tedirgin ediyor başka korkum yok aslında ama yinede senaryo yazmaktan vazgeçemiyor insan.ameliyat sonrası dönem çok korkutmuyor. ameliyat olduktan sonra yapacak bişey yok öylede böylede çekilecek o ağrılar .yeter ki sorunsuz bir ameliyat olsun

Nerde olacaksınız?

özel mesaj hakkım yok.antalya.3500

serum ve ilaçlarla uyur uyanık hastanede zaman çabuk geçiyor. yatakta oturur gibi bacaklar ters v havada yattım. cuma güonü sondam çıktı wc ye kalktım zor oldu ama baslamak mesele. ctesi 5 direnimden 4 ü çıktı aksam taburcu oldum esimle dörtlüleri yakıp 40 la. falan gittik ev yakın neyseki. ev zor

benim evim çok uzak hastaneye(120 km hız ile 4 saat fln)ve yollar çok bozuk :(

off arkadaşım sen atlattın bak zor olan kısmı inş bizlerde atlatırız hayırlısıyla...bazen düşünüyorum 1 hafta hastanede mi kalsam diye :)

benim evim çok uzak hastaneye(120 km hız ile 4 saat fln)ve yollar çok bozuk :(

off arkadaşım sen atlattın bak zor olan kısmı inş bizlerde atlatırız hayırlısıyla...bazen düşünüyorum 1 hafta hastanede mi kalsam diye :)

inşallah atlatırsın hayırlısıyla korkma. aslında ben şimdi zorlanıyorum :( düzenim alt üst. yatıyorum kızım mahsun kaldı. okula götüremiyorum. eve yardıma birilerini aliyorum o da parayla. akraba yok. ben yatmayi hic sevmem hic oturmam bu beni bunalima sokucak

inşallah atlatırsın hayırlısıyla korkma. aslında ben şimdi zorlanıyorum :( düzenim alt üst. yatıyorum kızım mahsun kaldı. okula götüremiyorum. eve yardıma birilerini aliyorum o da parayla. akraba yok. ben yatmayi hic sevmem hic oturmam bu beni bunalima sokucak

haklısın başkalarına muhtaç olmak çok zor...kzın için senin mutlu olman önemli söyleyeceğimi hoş karşılamaya bilirsin ama söylemem gerek :)ona mutlu görünmeye çalış
ben de senin gibi olacağım galiba..her şey sorun şu an bana.çocukların dersleri vs ne olacak bilmiyorum...evim çok büyük ve her alanı kullanıyoruz tepe tepee:1:
sabah bir kalkıyorumki ev kalk gidelim diyor.normalde hallediyorum da aml sonrasında naapcam bilmiyorum.geçen yıl bana gelen bir bayan vardı çok memnunduk birbirimizden bu yıl çocuk bakıyormuş.gelemeyecek gibi..başka birinide bulamadım bulma şansım da sıfır......eşiminde elinden hiç bir iş gelmez
çok karamsarım ben iki gündür yaa:27:

Son düzenleme:
haklısın başkalarına muhtaç olmak çok zor...kzın için senin mutlu olman önemli söyleyeceğimi hoş karşılamaya bilirsin ama söylemem gerek :)ona mutlu görünmeye çalış
ben de senin gibi olacağım galiba..her şey sorun şu an bana.çocukların dersleri vs ne olacak bilmiyorum...evim çok büyük ve her alanı kullanıyoruz tepe tepee:1:
sabah bir kalkıyorumki ev kalk gidelim diyor.normalde hallediyorum da aml sonrasında naapcam bilmiyorum.geçen yıl bana gelen bir bayan vardı çok memnunduk birbirimizden bu yıl çocuk bakıyormuş.gelemeyecek gibi..başka birinide bulamadım bulma şansım da sıfır......eşiminde elinden hiç bir iş gelmez

aynı şeyler beni dedüşündürüyor.ama işin gerçeği şu.şu ana kadar başkaları için temizlik yemek çamaşır bulaşık ve daha birçok şey.ne zaman kendimizi düşündük bir yere çıkarken en geç kim hazır oluyor tabiki de biz.herkezi gramtuvalet hazırlarken bizim muhakkak bişeyimiz eksik kalıyor muhakkak.booooooooooooooooşverin gerekirse bir ay temiz olmasın ev.bir ayda kimseye bişey olmaz.kendimiz için bişey yapalım dimi...(bunlara kendim inanıyor muyum acaba,en hasta hallerimde bile yatmadım hiç)

aynı şeyler beni dedüşündürüyor.ama işin gerçeği şu.şu ana kadar başkaları için temizlik yemek çamaşır bulaşık ve daha birçok şey.ne zaman kendimizi düşündük bir yere çıkarken en geç kim hazır oluyor tabiki de biz.herkezi gramtuvalet hazırlarken bizim muhakkak bişeyimiz eksik kalıyor muhakkak.booooooooooooooooşverin gerekirse bir ay temiz olmasın ev.bir ayda kimseye bişey olmaz.kendimiz için bişey yapalım dimi...(bunlara kendim inanıyor muyum acaba,en hasta hallerimde bile yatmadım hiç)

haklısınnnn da benim evi çöp ev diye ihbar ederler kesin :) gün aşırı temizlik bile yetmiyor 1 ay da nasıl olur :44: düşünmesi bile korkunç :1:

neyse ben şşu dua bölümüne biraz daha bakayım bu aralar dualarla bozdum kafayı :1:

Alıntı yaparak cevap veremedim burada yeniyim öğrenicem inşallah..:( 1.60 boy 78 kiloyum enaz 7 aylık hamile gibi görünüyorum doktorum bu kiloyu yeni almış olsaydın asla yapmazdım karın germe dedi 10 yıldır bu kilolardayım alıyorum veriyorum artık çok sıkıldım dümdüz bir karın dimdik memeler istiyoruuuumm .... :)) kimbilir belki ameliyat beni motıve eder ve olmam gereken kiloyada düşebilirim ....

Alıntı yaparak cevap veremedim burada yeniyim öğrenicem inşallah..:( 1.60 boy 78 kiloyum enaz 7 aylık hamile gibi görünüyorum doktorum bu kiloyu yeni almış olsaydın asla yapmazdım karın germe dedi 10 yıldır bu kilolardayım alıyorum veriyorum artık çok sıkıldım dümdüz bir karın dimdik memeler istiyoruuuumm .... :)) kimbilir belki ameliyat beni motıve eder ve olmam gereken kiloyada düşebilirim ....

benimde boy 160 :) 6 7 ay önce tartıda 75 görünce kalakaldım şok oldum :53::52:
dukana başladım şimdi 60 kiloyum :) önce karnımı gerdiricem memnun kalırsam memeleride dikleştirip şekle şemale giricem inş :1:
inş istediğin vücuda ulaşırsın bl şans :21:

benimde boy 160 :) 6 7 ay önce tartıda 75 görünce kalakaldım şok oldum :53::52:
dukana başladım şimdi 60 kiloyum :) önce karnımı gerdiricem memnun kalırsam memeleride dikleştirip şekle şemale giricem inş :1:
inş istediğin vücuda ulaşırsın bl şans :21:

canım bak karın gerdirme sürecin daha zor. zaten ameliyat olacaksın göğsüde yaptır. beni su an gögüs sargım vs hic rahatsiz etmiyo. agrida hic olmadi. iki defa ameliyatla ugrasma hem zahmetli hem pahalı. gögüs kolay rahat ol

evet mutlu görünmeye ve iyiymiş gibi yapmaya çalışıyorum canım acımıyormuş gibi. 4 yaşında herşeyi anlıyor durup durup gözleri doluyor evde düzen karışmış hiç oturmayan anne yatıyor. karnıma düştüğünden beri bir geceyi ayrı geçirmedik şimdi okula başkası götürüyor yemeğini başkası yediriyor. sebzeyi meyveyi etini sütünü saatini aksatmadan özenle yediren ben şimdi birşey yapamıyorum. kızımda zor yerdi zaten. dün akşam mutfakta ekmek görüp yemeğe kalkınca o ölmek istedim çünkü yardımcımı bekliyorduk yemek yapması için :((( manyak bu kadın diyebilirsiniz ama çok hassasım bu dönem

Yeni ameliyat olanlara çook geçmiş olsun gerçekten sabır isteyen bir süreç bu gün anneme böyle eğik mi kalcam ne dedim daha dikim ama tam değil başka bir sıkıntım yok zor bir süreç ama bu sonuç için değer o buruşuk 9 aylık gibi olan karın gidiyor yalnız bence kilo fazlanız varsa kilo verin öyle yaptırın bazı doktorlar yapıyor ama yağ çok olunca dikişlerde açılma olabiliyor.

Bir de yardımsız çok zor benim on beş günü geçti hiç bir şey yapmıyorum ameliyatını gizlemiyorum gerekliydi oldum bence bir ay dinlenmek lazım .

evet mutlu görünmeye ve iyiymiş gibi yapmaya çalışıyorum canım acımıyormuş gibi. 4 yaşında herşeyi anlıyor durup durup gözleri doluyor evde düzen karışmış hiç oturmayan anne yatıyor. karnıma düştüğünden beri bir geceyi ayrı geçirmedik şimdi okula başkası götürüyor yemeğini başkası yediriyor. sebzeyi meyveyi etini sütünü saatini aksatmadan özenle yediren ben şimdi birşey yapamıyorum. kızımda zor yerdi zaten. dün akşam mutfakta ekmek görüp yemeğe kalkınca o ölmek istedim çünkü yardımcımı bekliyorduk yemek yapması için :((( manyak bu kadın diyebilirsiniz ama çok hassasım bu dönem

Arkadaşım kendine eziyet etme duygusal baskı hiç yapma :34: merak etme geçip gidiyor yine sen evladının herşeyine koşuyorsun :emir_bebek: ben 14.sene aradan sonra ikinci evladımı kucağıma aldım ameliyata girerken aklımda o vardı ama inan sonuca bu sıkıntı değiyor :29: sen yanındasın ama bakan kimse sen talimatlarını ver ben otururken babamız kuçağıma verirdi koklar öperdim :ssz: yetmiyor tabi ben yatağa atıp boğuşmayı severim erkek çocuğu oda öyle alışmış:1: geçti gitti şimdi hepsini yapıyoruz yine kaldığımız yerden devam hiç ara vermemişcesine

iyi ki böyle bir paylaşım sitesi var:16: ben çok faydalandım en büyük bana faydası çok arkadaşım oldu içlerinde bazıları gerçek dost oldu:21: hayırlı olsun kararınız...kilonuz boyunuz kaç? Doktorunuz kim? Ne dedi kilonuza? bakın en başta herkesin endişeleri oluyor ameliyat bu kolay değil,gerçekten istiyorsanız zaten o masaya yatıyorsunuz:34:

HEr yazdığımı üzerime alma diyorsun ama bu yazıyı direk üstüme aldım şekerim ;)):16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back